من طرفدرا تیم هلند نیستم
اما واقعا دوست دارم تیم هلند قهرمان بشه
چون با تربیت اینهمه مربی بزرگ و داشتن تیم های باشگاهی بازیکن ساز
قهرمانی جهان حق مسلمش هست
امیدواریم قهرمانی دست تیم های تازه به دوران رسیده نرسه
Printable View
من طرفدرا تیم هلند نیستم
اما واقعا دوست دارم تیم هلند قهرمان بشه
چون با تربیت اینهمه مربی بزرگ و داشتن تیم های باشگاهی بازیکن ساز
قهرمانی جهان حق مسلمش هست
امیدواریم قهرمانی دست تیم های تازه به دوران رسیده نرسه
نقل قول:
این تیمای تازه به دوران رسیده!!!!
عجب مطمئا باش ارزوت به حقیقت نمیپیونده
در اصل سرابی بیش نیست :27:
شوخی نکن:19: یعنی الآن جدی گفتی؟؟؟:27:نقل قول:
هلند از بزرگترین آکادمی های بزرگ جهان رو داره.اون وقت هلند تازه به دوران رسیده ست؟؟!!
تازه به دوران رسیده اون اسپانیاست که به سوییس میبازه.
اگه ما تازه به دوران رسیده ایم شما هم باید تا به فینال رسیده باشید چون تو عمرتون تا 1/4 هم نرسیدید و این اولین بار از زمان پیدایش فوتبال اسپانیاس . پس فکر کنم برعکس گفتی اون موقعا که ما هی می رفتیم فینال از بدشانسی حذف میشدیم شما حتی از گروهتون هم صعود نمیکردید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
شماها حالتتون بده البته دست خودتون نیست جو زده شدین:27:
من جواب اون دوستو دادم که اسم تیمای مارو زده تیمای تازه به دوران رسیده
کمی دقت چاشنی کارتون کنید:21:
پس این اختاپوس خان باز پیش بینی کرد!
اگه 10 تا جام دیگه رو هم درست پیش بینی کنه من بهش اعتقادی ندارم.
به امید قهرمانی.
دلم از اول ميخواسته هلند ببره و الانم ميخواد.ولي نميدونم چرا فكر ميكنم دستهايي در كاره كه ميخواد اسپانيا رو اول كنه!اون پيش بيني ها يه كلكي درش هست.سياستي پشتش هست.دقت كردين اسپانيا چقدر با اشتباهات! داوري بالا اومده؟!گلهاي آفسايد و خطا..رد كردن گل صحيح حريف و بازيه مشكوك و غير عاديه شيلي كه كاملا برخلاف بازيهاي قبلش بود و ميتونست به حذف اسپانيا در همون مرحله مقدماتي منجر بشه!و در مرحله بعدش با قبول پنالتي صحيح تيم پاراگوئه و اخراج بازيكن اسپانيا ميتونست به صعود تيم پاراگوئه منجر بشه و حتي مربيشون هم منتظر عذر خواهي فيفاست و....و الانم پيش بينيه هشت پا و تضعيف كردن روحيه ي هلنديا(كه خيلي اصل مهميه!) و كمكهاي پشت پرده اي كه تاثيرش رو در داوري بازي بايد ببينيم.
خدا كنه اينبار رو اشتباه كرده باشه اين هشت پا(يعني ادستهائي كه ميخواستن اين رو بگه كه...)
مطمئن باش که هشت پا اشتباه کرده چون منم یه دو پا میشناسم که نتیجه رو بیس هیچ به سود هلند پیش بینی کرده.نقل قول:
آقا هلندته :31:
هشت پا كه هيچ هشتاد پا هم باشه باور نكنيد :31:
امسال با قهرمان جام جهاني آشنا بشين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخی ، حالا چرا بن شدی؟؟:21:نقل قول:
خیلی اسپانیا دوست داری؟؟؟:31:
اسپانیا هم تو رو دوست داره:31:
من هوادار سرسخت اینگلیس بودم که خوب حذف شد اما اندک علاقه و ارادتی هم به فوتبال هلند دارم . امیدوارم تیم هلند با شایستگی جام رو امسال ببره خونه !
من اینو قبول ندارم...خود هلند هم با گل آفساید بازی اوروگوئه اومد بالا...چه ربطی داره بابا...نقل قول:
اگه روحیه بازیکنها بخواد با پیش بینی هشت پا تضعیف بشه که باید فاتحه اون تیمو خوند...اینا همش خرافاته
بابا این هشت پا هم فهمیده اسپانیا قهرمان میشه،شما هم تا دیر نشده نظرتون رو عوض کنید،بعد بازی دیگه پشیمونی فایده ای نداره ها
آخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم این چیزا افتاده؟؟؟:27::27:نقل قول:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
آخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم و این چیزا افتاده؟؟؟:27::27:نقل قول:
شما که حسودیتون شده رفتید یه طوطی پیدا کردید براتون برد هلند رو پیش بینی کنه :دینقل قول:
آخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم و این چیزا افتاده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا شب بعد باخت هلند معلوم نیست کار شما به کجا بیفته،آخی :دی
دوستان هلندی به دل نگیرید این حرفارو ها،ما یه چیزی میگیم دور هم باشیم
اولندش که من به این 8پا متعقد نیستم بعدشم شما مال اینه دلتون میخواد هلند ببازه !
شمام نصفتون بعد یورو 2008 طرفدار اسپانیا شدین
عمرا کسی گیر بیاد از 10 سال پیش طرفدار این تیم بوده باشه
خب حقم دارن مگه تاحالا یه سومی داشته تو جام جهانی ؟ :دی
شمام برو تاپیک تیم خودت
بعدشم این پرچم اسپانیا نزدیک ترش بود رفت توش این که دیگه کاری نداره
اخه این موجود چندش کی هست که بگه هلند شکست میخوره (به نظر من فقط می تونه بازیهای المان رو درست پش بینی کنه میگی نه نگاه کن) تا خدا نخواد هیشکی هیچکاری نمیتونه بکنه حتی هلند . ولی میدونم که خدا پاداش زحمات این تیم , صبر این تیم توی این 30 سال رو خواهد داد چون این جام بیشتر از اینکه حق اسپانیا باشه حق ماست . مطمئنم هیچکس مخالف این حرف نیست .
اولندش که ما دلمون نمیخواد هلند ببازه،مت مطمئنیم که هلند میبازه:دینقل قول:
اولندش که من به این 8پا متعقد نیستم بعدشم شما مال اینه دلتون میخواد هلند ببازه !
شمام نصفتون بعد یورو 2008 طرفدار اسپانیا شدین
عمرا کسی گیر بیاد از 10 سال پیش طرفدار این تیم بوده باشه
خب حقم دارن مگه تاحالا یه سومی داشته تو جام جهانی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمام برو تاپیک تیم خودت
بعدشم این پرچم اسپانیا نزدیک ترش بود رفت توش این که دیگه کاری نداره_
مام هممون قبل از یورو اسپانیا رو دوست داشتیم،شما یه جوری حرف میزنی انگار هلند 10بار قهرمان جهان شده:27:
میبینمت تو فینال !نقل قول:
راستی چارتا اسطوره اسپانیا هم بعدا بگو من بیام بیدونم کی بوده
انگار یوهان کرایف یا نیسکنز یا برکمپ یا کلایورت یا رود گولیت یا فن باستن یا فرانک رایکارد کدوم از اینا داشتین ؟ :27:
عزیز ما هرچی بودیم توی دهه هفتاد میلادی بهترین تیم جهان بودیم پشت سرهم رفتیم فینال
بعدشم به میزبان ها خوردیم سال 2002 کره چجوری اومد بالا !؟
بعدشم شما برو یه یوزر دیگه برا خودت بساز ! :27:
شما بار اولته جام جهانی میبینی،آره؟نقل قول:
میبینمت تو فینال !
راستی چارتا اسطوره اسپانیا هم بعدا بگو من بیام بیدونم کی بوده
انگار یوهان کرایف یا نیسکنز یا برکمپ یا کلایورت یا رود گولیت یا فن باستن یا فرانک رایکارد کدوم از اینا داشتین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز ما هرچی بودیم توی دهه هفتاد میلادی بهترین تیم جهان بودیم پشت سرهم رفتیم فینال
بعدشم به میزبان ها خوردیم سال 2002 کره چجوری اومد بالا !؟
بعدشم شما برو یه یوزر دیگه برا خودت بساز ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4تا اسم حفظ کردی حالا اومدی کلاس میذاری که چی؟فینال رفتن که هنر نیست،تا حالا قهرمان شدید؟حالا این بار که به میزبان نخورده هلند ببینم بعد از باخت به اسپانیا چه بهونه ای میارید:27:
در ضمن سال 2002 که کره جنوبی امد بالا یادم نمیاد هلند جزو 4تا تیم اومده باشه،شما یادته؟؟؟؟؟هرکس یادشه بیاد بگه:27::27:
اینجاهاش واقعا خنده داره . :31:نقل قول:
اگه دیشب برنامه یک جهان یک جام رو میدیدی میفهمیدی که گل پاراگوئه آفساید بود و فیفا هم اعلام کرده بود .
( کامرانی فر گفت ) .
بازی مشکوک شیلی ؟ فیلم زیاد نگاه میکنی ؟ :31:
گل های آفساید و خطا ؟ حالا خوبه همه اعلام کردن که تو این جام 6 7 تا پنالتی واسه اسپانیا نگرفتن و خیلی به
ضررش تموم شده .
حتما آلمان رو هم دست های پشت پرده تو قوطی کرده بود که نتونه جلوی اسپانیا کاری بکنه ؟
شبیه قلعه نوعی حرف میزنی . همیشه دست هایی پشت پرده هست . :31:
یاپ استام: هلند برای قهرمانی،باید هجومی بازی کند
مدافع سابق نارنجی ها معتقد است این تیم از شانس بالایی برای پیروزی در دیدار فینال برخوردار است
سایت گل- یاپ استام، مدافع سابق تیم ملی هلند، اعلام کرد که نارنجی ها از شانس خوبی برای شکست دادن اسپانیا و فتح جام جهانی برخرودارند.
او در مصاحبه با سایت گل گفت:" من فقط می توانم بگویم که امیدوارم فینال برای هلند خوب پیش برود. باید بگویم که اسپانیا من را بسیار تحت تاثیر قرار داد. آنها در خط دفاعی بسیار منسجم هستند و هافبک های آنها یک لحظه ساکن نیستند. ضمن اینکه مهاجمان آنها نیز دائما در حال جا عوض کردن هستند. اما هلند دلیلی برای ترسیدن از اسپانیا ندارد. ما از شانس بالایی برای قهرمانی برخورداریم.
عقب نشستن و اجازه دادن به اسپانیا که جریان بازی را در دست داده باشد، اصلا کار درستی نیست. من فکر می کنم انجام یک بازی هجومی و تحت فشار قرار دادن خط دفاعی اسپانیا، آنها را با مشکل مواجه خواهد کرد. نباید اجازه داد که آنها بازی خودشان را به نمایش بگذارند. اطمینان به قابلیت های خط حمله می تواند بهترین گزینه باشد."
در نگاه اول این تیم هلند نسبت به تیم جام جهانی 1998 بهتر به نظر نمی رسد و استام نیز چندان تحت تاثیر بازی های آنها قرار نگرفته است.
" شیوه بازی آنها چندان من را تحت تاثیر قرار نداده است اما آنها چند نتیجه فوق العاده به دست آورده اند. فن بومل اخیرا اعلام کرد که از زمان بازی در لیگ های خارجی به اهمیت پیروزی پی برده است. من نیز در دوران بازی ام چنین تجربه ای داشته ام. در هلند همه در مورد شیوه بازی صحبت می کنند اما در بقیه کشورها به پیروزی اهمیت می دهند."
ماله خودت چیزی نداری زورت گرفتهنقل قول:
تو خیال کن اولین جام جهانی هست که مبینیم
روت زیاده دیگه
از تاپیک...............
فهمیدی ؟
آقای باهوش مثال برات زدم که کره هم میزبان بود با داوری اومد بالا
برو به تاپیک خودتون رونق بده داره خاک میشینهنقل قول:
اومدی تو تاپیک هلندی ها داری رجز خونی هم میکنی داداش؟
هر وقت قهرمان شد این اسپانیا ، قهرمانی رو بزار رو سرت بیا اینجا حلواحلوا کن
تنها میری پیش قاضی ، خوشحال برمیگردی!!!!!!
آقا این اسپانیایی ها تشریف ببرن تاپیک خودشون . مگه این چند وقته ما اومدیم تو تایپک شما . هرچی هم دلتون خواسته نوشتین ولی ما نیومدیم جواب بدیم . لطفا شما هم نیاید اینجا جواب بدید تا بعد از بازی فردا شب . :46:
سلام دوستان.
فقط خواستم از صميم قاب آرزو كنم كه اين لاله هاي زيباي نارنجي با اين فوتبال زيباشون ايشالا اولين جامشون رو ميبرن تا به حقشون برسن.
ما تو 3 جام 74.78 و 98! بايد قهرمان ميشديم.
بنده یک تذکر سفت و سخت دادمنقل قول:
آقا من از الان استرس گرفتم و همش به فردا فکر میکنم که اصلا میتونم بشیم پای تلویزیون بازی ببینم یا نه . دوستان هلندی تنها چیزی که باعث قهرمانی میشه امیده هرگز ناامید نباشین مخصوصا فرداشب چون اگه به خودتون تلقین کنین که می بازین حتما می بازین .
5 ستاره ها ترسی ندارند از هلند بترسید
دوستان ما با این شعار تیم 5 ستاره رو شکست دادیم مطمئن باشید این تیم رو هم شکست میدیم . جکوبونیتو دربرابر ما دوام نیاورد تیکی تاکا هم نخواهد آورد . مثبت فکرکنید . :40:
این هم چهره هواداران هلند بعد از گل فن برونکهورست
آفرین به تو بچه ی خوب.نقل قول:
حالا بدو برو تو تاپیک خودت.
بدو ماشااله ...
دوستان یه پیشنهادی برای جشن قهرمانی ندارید؟مثلا اگه قهرمان شدیم بعدش چی ؟همین طور میشینیم به هم تبریک میگیم؟
دسته جمعی میریم زیارت :31: خوبه؟نقل قول:
دوستان یه پیشنهادی برای جشن قهرمانی ندارید؟مثلا اگه قهرمان شدیم بعدش چی ؟همین طور میشینیم به هم تبریک میگیم؟
یه هلندی با مرام ما رو دعوت کنه آمستردام ، کلاب انرژی تیستونقل قول:
آقایون اگه موافق بودن جشن قهرمانی رو اینجا برگزار کنیم که میشه یه جمع خودمونی :
این تاپیک هم باشه برای بچه های دیگه که بیان تبریک بگن .کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=227
پس فردا عوض میکنم :31: : دینقل قول:
هم طلسم من هم طلسم هشت پا.نقل قول:
یه کم کار سختیه اما همچنان میگم: هیچ چیز غیر ممکن نیست! :11:
نه دیگه، این آخرین تیم بود! دیگه تیمی نیست که برم طرفدارش بشم!نقل قول:
ایشالله سال دیگه در کنار Paul جونم :40: پیش بینی بازیها رو بر عهده میگیریم! : دی :31:
هر وقت خنده هات تموم شد برو تاپيك خودتون:31:نقل قول:
آقای scali واقعا با خودت چه فکری کردی؟ نه واقعا با خودت چه فکری کردی که میگی اسپانیا قهرمانه؟
بزار تو رویاهای خودشون خوش باشندنقل قول:
چند ساعت بیشتر به شکستن رویای اسپانیا نمونده
اشكال نداره دوستان.ناراحت نشيد.بزاريد رويا ببينه اينو ازش نگيريد بزاريد تو روياهاش قهرمان بشه:31: