دوست عزیز دقیق سرویست چیه؟ شبانت از ساعت چند تا چند هست؟ شبی چقدر دان داری؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز دقیق سرویست چیه؟ شبانت از ساعت چند تا چند هست؟ شبی چقدر دان داری؟نقل قول:
این دیده بان نت هم که دیگه ما رو نموده !!!!
دیشب کلا 230 مگ دانلود داشتم ....
حداقل خداخیری به پارس بده که شبی بین 700 مگ تا 1 گیگ رو حداقل داشتیم ...
باید دیگه از دیده بان نت بکشیم بیرون ....:13:
یه 2هفته ای هس سرعت دیده بان شباش بدک نشده اتفافا دیشب من 950 مگ گرفتم شبای فبلشم مینیمم 900 میگیرم با پیش شماره 245نقل قول:
امروزم رفتم سرویس 512 پارس برای دوستم گرفتیم جشنواره تابستانی بود شد 29 تومن 3ماه 6گیگ ...فقط اون دختره که اون آخر سمت راست نشسنه خیلی روی اعصاب ادم راه میره گیر داده بود که ازشون مودم بخریم که گفتم گرون میدید دست از سرمون برداشت
جالبه ،تقرییا دو هفته هست که برای من سرعت دیده بان نت افت کرده ...دیشب 200 مگ هم دانلود نکرده.
از بد شانسی دیروز تمدید کردم ،اصلا حواسم نبود از اون شرکت جدیده بگیرم.
این رفیقمون MKH12 هم که فقط اومد یک تست سرعت گذاشت و فرار کرد ... :blink:نقل قول:
نفهمیدیم چه سرعتی گرفته ؟؟؟؟ شبانش در چه حاله ولی سرعت دانلودش که خوب بود اما پینگش زیاد تعریفی نداشت ....:17:
مثل اینکه تبلیغات بوده. زیاد به تبلیغات توجه نکنید :دینقل قول:
کلاً هر وقت کسی زیادی در مورد چیزی که منافعش برای خودش نیست تعریف کرد نمیشه زیاد روش حساب کرد چون یا تبلیغاتیه و یا از روی تعصب چیزی رو میگه. در هر صورت برای بقیه بهترین گزینه نیست
با هزار مكافات و كلي نامه نگاري اداري يك خط 2MB از مخابرات مركز سيدالشهدا گرفتم !!!
گفتن امروز يا فردا رانژه ميشه حالا وصل شد خبر مي دم وضعيت سرعتشو!!!
خط من وصل شد!!!
نويز روي خط بالاست كه البته بخشي به دليل سيم كشي منزل ماست.با سرويس دهنده قبلي هم من مشكل نويز داشتم البته نه به اين شدت!!!
فعلا قرار شد چند روز استفاده كنم اگه مشكلي واسم ايجاد كرد خط روي تلفن دوم منزل رانژه كنند!!!
سرعت سرويس خوبه حدود 240 kb دانلود ميكنه كه با توجه به سرعت 2 mb كه من گرفتم مناسبه!!!
در مورد كيفيت سرويس هم بايد بگن واقعا عاليه!!!
پينگ تايم سرويس بسيار عالي
مثلا واسه 4.2.2.4 حدود 180 و
واسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 150 ms است كه واقعا عاليه!!
قيمت سرويس ها هم خيلي مناسبه مثلا 2 mb با 16 گيگ ترافيك 3 ماهه ميشه حدود 80 هزار تومان و قيمت هر گيگ سرويس اضافه هم دو هزار تومنه كه عاليه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این سرعت دانلود رو کم نشون می ده ولی در دانلود دقیقا روی 240 تا 270 ثابته!!!
مهمترین مساله واسه من پینگ تایم خوبه که این عالیه
منم برای مخابرات اسم نوشتم ....نقل قول:
اسمم تو نوبته:jealous:
اسمم نفر 63 ام هست :ohno:
این مخابرات کرمون با این کیفیت و خدماتش تو کشور تکه بقرآن .....
جمعش می کردن کلا خیلی سنگین تر بود !!!!
واقعا همه ی شرکت ها دیگه افتضاه شدن ......
مخابرات که فقط سرویس نامحدود میده و تعرفه اینجوری نداره اصلاً شما از کجا سرویس گرفتی ؟نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزيز اتفاقا مي خواد نامحدود رو برداره!!!
من مخابرات سيدالشهدا گرفتم!!!
الان هم نامحدود داشت هم محدود از 128 تا 2048 هم مي داد
دوستانی که اینترنتشون از مخابراته امروز دچار افت شدید سرعت نشدن؟
1 مگ نامحدود دارم به زور پیج باز میکنه!
نقل قول:
اینترنت کرمان امروز کلا دچار مشکل بود
سلام به همه.
مدت تبودم چه خبرا که نشده .
خبری که البته نشده ظاهرا اینترنت افتضاح بود همونطروم مونده.
شرکت دیده باننت که همیشه افتضاح بوده اینکه بعضی جاها شبانشون بهتره دیگه شانسشونه احتمالا از دستوشن در رفته.
پارس هم شبانش داغونه پیک سرعتیش روی 30 هست . همونی که صبح ها روی 250 هستش.
این وسط وایمکش به من 300 گاهی شبانه می ده البنه نه همیشه.
در مورد آقایی که دانشجو بود 80 صفحه رو خنده بود و گفته بودن به هیچ نتیجه ای نرسیدیم باید بگم
که دوست من ما که خودمون فروم رو زدیم یک عمر داریم با بروبچس توش کار می کنیم به هیچ نتیجه ای ثابتی نرسیدیم
یک نفر تو کوچه ی ما هست دیده باننت داره پینگش برا گوگل 180 هست ولی برا من و بقیه ی ایران پینگ دیده باننت یاهمون پیشگامان
350 300 هستش.:31:
تمام سرویس ها بهتر نشدن از 3 ماه پیش خیالتون راحت.
سرعت شبانتون چنده؟نقل قول:
شبا پینگتون چنده ضمنن؟
برا گیم می خواین؟
می تونین بگین کدوم خیابون می شینین؟
مخابرات اصلا چيزي به اسم ترافيك شبانه رايگان نداره كه به نظرم خيلي خوبه!!!
روز و شب سرعت فرقي نداره!!!
پينگ 4.2.2.4 يا گوگل هم معمولا روي 190 ms هستش!!
من بلوار شيرازم!!!
حواستون باشه اگه از مركز دورين مثل من نويز خط خيلي ميره بالا!!!
بگين upstream رو ببندن روي 512 تا بهتر شه!!!
گفتی ترافیک 2 تومان؟نقل قول:
واقعا؟
اونم برای 2 mb?
فرقی نمیکنه!!!
واسه 128 یا 2mb هر گیگ اضافه 2 هزار و خورده ای!!!که الان یادم نیست درست!!!
فکر کنم 2200!!!
من تو آبنوسم فک می کنی چند هزار نفر جلوم باشن؟:31:نقل قول:
بچه هایی که 512 پارس آفلاین دارن سرعت دانلودشون یه 20 تایی کم نشده چند روزه اخیر ؟؟؟ :47:
قبلنا 235 بود اما الان روزا شده 215 تا حدودا !!!!:jealous:
راستی کسی از این عصر انتقال داده نگرفت بیاد تست بزاره ببینیم چجوریه ؟؟؟:question:
یا ابوالفضل آبنوس؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:نقل قول:
حتما 2-3 هزار نفری حداقل جلوت باشن ... :weird:
فکرشو بکن علی جون من که مفتح بودم اسمم نفر 63 ام بود آبنوس رو دیگه خدت میدونه چه خبره :exclamati
والا منکه برای پینگ پایین سرعتم و کم کردن. بیشتر از 100 صبح ها شبام که 25 بیشار نمی ره.نقل قول:
ولی 20 40 کم شده به روی خودت نیار اصلا.
می گن burst دادیم بت برو حال کن الان می باس رو 70 باشه.
D:
یا خدانقل قول:
پس باس بی خیالش شیم با بریم دست دعا سوی اسمون دراز کنیم.
که اونم همه تو توبتن از خدا نمی گیره.
هیچی ولش پس.
سلام دوستان من مرکز مطهری هستم چه جوری باید واسه اینترنت مخابرات اقدام کنم ؟
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
سلام میخواستم یه سرویس بردارم در حد متوسط دانلود شبانه حداکثر 500 تا دارم راهنمایی کنید مرا چه سرعتی از چه شرکتی خرجم چقدر میشه؟ اگه شرکتی در نظر دارید لطفا ادرس بدید راستی من مرکز مفتح هستم فدا مدا تون
متوجه نمیشم، مگه مخابرات با هزینه مثلا ماهیانه ۱۸ تا ۳۰ هزارتومان سرویس مثلا ۵۱۲ با پهنای باند نامحدود میده به این شرکتا؟
همین الان سرویس های توی این رنج قیمت خود مخابرات هم نامحدود نیست.
امروز رفتم مخابرات سیدالشهدا دیدم سرویساش محدود شده وحتی شبانه رایگان هم نداره هر گیگ اضافه هم 2620 تومن بود تف تو اینترنت کرمون
دوستان دیده بانت تو لیست خرید اکانتاش یه چند تا اضافه کرده
مثل 512 نامحدود 1 ماهه 22 هزار تومان یا 1 مگ نامحدود 1 ماهه 42 هزار تومان میخوام بدونم
اینا چه جورین کسی استفاده کرده؟؟کیفیتشون چه طور؟؟
اینا سرویسای نامحدود مخابراتش هستن که ضریب اشتراکشون 1 به 10 هست چند ماهه پیش دوستم سرویس 512 شو برداشت که سرعت دانلودش میشه 6 ....یعنی دیال آپ هیچ کدوم از این سرویساش نگیرید که بدرد نمیخورننقل قول:
نه اتفاقا این سرویس خوبه انگار. این همون سرویس مخابراته مثل اینکه، که این همه ازش تعریف میشه و من هم منتظر بودم پورت مخابرات خالی شه سرویس دیده بان رو عوض کنم برم از مخابرات برم بگیرم. اما انگار همون سرویس رو از طریق پورتهای این شرکت (و احتمالا شرکتهای دیگه) هم داره ارائه میده مخابرات. حداقل مثل اینکه دیده بان به اسم «سرویس مخابرات» ارائه اش میده.نقل قول:
یکی از دوستان همین دیشب داشت تعریف میکرد از همین سرویس ۵۱۲ نامحدودی که گرفته. و انگار از سرویس های نامحدود خود دیده بان خیلی بهترن.
یکی ۲ تا کافی نت هم که از دوستان هستن اطلاع دارم از همین سرویس ها دارن.
موفق باشید
نقل قول:
شما اگه گرفتی یه امتحانی بکن خبر بده.....
حتما، اتفاقا ۵ روز پیش که میخواستم سرویسم رو شارژ کنم، دیدم این سرویس ۵۱۲ و ۱ مگ نامحدود اضافه شده، با ۲۲ و ۴۲ تومان ماهیانه (این حدودا). اما جرات نکردم بگیرم. گفتم حتما سرعتشون پایینه.نقل قول:
اما دیشب این دوستم که گرفته بود خیلی تعریف میکرد. امروز هم یکی دو تا از دوستان رو پرسیدم داشتن و راضی بودن.
فردا ببینم میشه سرویسم رو عوض کنم به این یا نه. اگه شد خبرش رو میدم.
تا بعد
سلام
من که از مخابرات گرفتم
سرعت 256 نامحدود
ماهی فکر کنم 14500 تومن
خوبه راضی کنندس
به نظرم که از دوستان تعریف شرکت های دیگه رو شنیدم مخابرات از همشون بهتره قیمتش هم خوبه نا محدود هم هست
اگه بخواد قطع هم بشه مثه ادم قطع میشه :31: یعنی قطع نمیشه ولی اگه قطع شد حداقل نصف روز باید صبر کنی تا درست بشه :31:
حذف شد..........
با سلام
من سرویس 512 نامحدود یک ماهه دیده بان نت رو یک ماه پیش گرفتم برای کسی که کارش 24 ساعت دانلوده و سرعت خیلی زیاد نمیخاد خوبه ...
در تمام طول شبانه روز سرعتش ثابت و بین 60 تا 70 میچرخه ....