دوستان من هم مشکل دارم:دی
داخل بازی میره و نوع سختی بازی هم انتخاب می کنم دموش که تموم میشه می خواد بره تو خود بازی این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دایرکتس هم نصب هست.
Printable View
دوستان من هم مشکل دارم:دی
داخل بازی میره و نوع سختی بازی هم انتخاب می کنم دموش که تموم میشه می خواد بره تو خود بازی این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره پاک ویه دایرک ایکس دیگه نصب کردی؟؟؟مال خودشو ول کن...یکی دیگه ینصب...:46:نقل قول:
دو سوپرایز Retro در Black Ops قرار داده است که یکی از آنها Dead Ops Arcade می باشد. در این Mode از بازی شما همانند دیگر مپ های زامبی مود در مقابل موج هجوم زامبی قرار میگیرد. اما نه در نمای اول شخص بلکه از نمای بالا ! این Mode بسیار سرگرم کننده طراحی شده است و بصورت چندنفره هم قابل بازی است. و سوپرایز دیگر هم یک بازی Adventure مبتنی بر متن است.
اما برای بازکردن این دو بازی باید چه کاری انجام دهیم ؟ این کار بسیار ساده است. در منوی اصلی بازی دو دکمه ی RT + LT یا L2 + R2 را پشت سرهم بزنید تا شخصیت بازی از صندلی بلند شود، حالا بسوی کامپیوتر رفته و با استفاده از آن کد های زیر را وارد کنید.
برای باز کردن Dead Ops Arcade کلمه ی DOA را وارد کرده و Enter بزنید. همچنین برای باز کردن دیگر بازی نام برده شده واژه ی ZORK را وارد کنید.
گفتنی است شما با بلند شدن از روی صندلی در منوی اصلی یک اچیومنت ، با وارد شدن به Dead Ops Arcade یک اچیومنت و با وارد شدن به بازی دوم اچیومنتی دیگر دریافت میکنید. بعلاوه Dead Ops Arcade شامل اچیومنت های دیگر نیز هست.
مشکل سیاه شدن صفحه هنوز راه حلی براش پیدا نشده؟ :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک که نمیشه کرد اما یه بار دیگه اینبار مال فیفا 11 رو نصب می کنمنقل قول:
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
دایرکتس رو عوض کردم باز هم نشد!
دایرکتس 10 یا 11 رو نصب بکنم؟
لطفا یکی کمک کنه :19::19:نقل قول:
نوشته شده توسط xare32 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من اون اخرا فکر کنم مرحله اخر باشه دارم تو بیمارستانه تلو میخورم بعد اون یارو میزنه تو سرم بعد که اسلحهشو میگیره طرفم دیگه تکون نمیخوره همینجوری مثل مجسمه وایمیسته و هیچ کاری نمیشه کرد مشکل از کجاست ؟
دوستان من ههم این مشکلات رو داشتم اما با دستورالعمل زیر تونستم بازی رو بدون لگ و هیچ ایرادی اجرا کنم و حالشو ببرم:
اول فایل زیر رو دانلود کنید
حالا فایل اپدیت رو در مسیر نصب بازی نصب کنید و بعد محتویات پوشه crack رو همونجا کپی کنیدکد:http://20111131.dl.rapidbaz.com/m7XU/CODBO1.rar
حالا در محل نصب بازی به مسیر زیر برید و دایرکت ایکس رو نصب کنید:
Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX
اینطوری میتونید بودن هیچ مشکلی بازی کنید.برای من که اینطور بود
سلام این مشکل resume game رو دارم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
مشكلم حل شد بي نهايت ممنونمنقل قول:
امروز تمومش کردم خیلی باحال بود اما به نظر من به modern warfare 2 نمی رسید .
موافقم.اون یه جورایی حماسی بود.حس خاصی به ادم میداد؟نقل قول:
الان به نظر شما بازیی هم هست که اشکال نداشته باشه؟!شما الان بهترین بازی جهان رو هم بگیری باز یک ایراد کوچیک که زیادم به چشم نمیاد ازش می گیری...مشکل ما اینه که عادت کردیم به ایراد گرفتن دست خودمونم نیست(جسارت نباشه ولی کاملآ مشخصه شما از بازی خوشت نیومده از لحن حرفاتون)نقل قول:
حرفت واسه اونایی که ایراد بی مورد میگیرن درسته نه همه کسایی که اشکالای بازی رو میگن مثل موسیقی بازی!
بازی خوبیه و همه ما حداقل اینو یه بار تموم میکنیم ولی آیا کل این بازی ارزش MW 2 رو داره؟ همه چیش مدیون انجین و زحمات IW هستش اگه رکوردی هم زد(که به نظر نمیرسه)دلیلش به کیفیت برتر نیست بلکه اثرات MW هستش!
+
به هر حال black ops رو اگر من و شما با هزار تا مشکل و ایراد چه تو نصب و چه تو خود بازی میبینیم هم سن و سالهای من و شما تو کشورهای دیگه که بازی اورجینال میگیرن یکی از بهترین لحظاته واسشون وقتی از بازی لذت میبرن(شاید کسی که میگه mw2 از این بازی برتره به خاطر سلیقه باشه که از سبک جنگهای مدرن پیروی می کنه)
و اون قسمت حرفتون هم جالبه...شما خیلی بدبینانه هم به قضیه نگاه کنید باز مقتضیات زمان و پیشرفت رو در نظر بگیرید فرق فروش دیروز mw2 رو با black ops امروز متوجه خواهید شد(فکر می کنید چند درصد تو این تاپیک از اجرا نشدن بازی به خاطر ضعف سیستمشون گلایه کردن؟!!بد نیست سری به تاپیک mw2 هم بزنید)
+
منظور از کیفیت برتر رو متوجه نشدم!!اگر کیفیت نداشت چرا همه منتقدا و سایتهای معتبر به این شماره از بازی نمره عالی 9 رو دادن؟؟!!!!و در اخر اینم خوبه در نظر بگیریم که اگر قرار بر اثرات گذاشتن باشه mw2 باید رو mw3 که قرار هست بیاد اثر میزاره...black ops کلآ از نظر داستان و ساختار با mwها فرق داره . . .
در هر صورت اگر من دارم اشتباه قضاوت می کنم عذر می خوام
مشکل سیاه شدن صفحه حل نشد؟:13:
نقل قول:
توی پوشه اصلی خود بازی هست به نام **(players)**
سلام هنوز کرکی واسه آنلاین نیومده؟؟
سلام من امتحان کردم تو پی سی باید دکمه space رو نگه داری تو منو اصلی از صندلی بلند میشی و میری سمت کامپیوترنقل قول:
من تونستم مد زامبی رو با وارد کردن DOA بازی کنم خیلی باحاله اما مد دوم رو با وارد کردن ZORK نتونستم بازی کنم
اما خیلی جالبه حتما امتحان کنین
واقعا همه چی سری اولش خوبه بعدش چینی میشه مدرن 1 و 2 و WAW کجا و این کجا همون مرحله اولش بازی کردم با توجه به گیم پلی باز ی متوجه شدم مالی نیست
سلام من نسخه روسی رو دانلود کردم
اما بجز 2 تا فایل steam چیز دیگه ای برای نصب نیست چطوری باید نصبش کنم
13mbنقل قول:
- دانلود کرک نهایی SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombie
منبعکد:http://tiny.cc/hwmjz
کد:http://tiny.cc/5dn0j
اول اینو بگم که من بازی رو بدون هیچ مشکلی و با بالاترین کیفیت بازی کردم وکلی باهاش حال کردم و در ضمن هیچ وقت از بازی به خاطر اجرای مشکل دار نسخه کرکش ایراد نمیگیرم!نقل قول:
فقط میگم که black ops امروز نسبت به modern دیروز از کیفیت کمتری (نسبت به زمان خودش) برخورداره!
منظورمم از کیفیت برتر نسبت به modern بود چون بحث مقایسه فروش 2 تا بازی بود یعنی میگم فروش بیشتر black دلیل برتریش به modern نیست!
در کل سری مدرن حال مضاعفی میداد نه این که این بد باشه!اگه شما نظر عکس اینو دارید لطفا بگید!
سلام .
خب دوستانی که میخوان بخش زامبی رو به صورت استراژیکی :دی بازی کنن این کارو انجام بدن .
توی منو اصلی موس رو بیار پائین تا دستای طرف معلوم بشه . بعد کلید Space رو نگه دارید تا دستاشو باز کنه . حالا برید پشت کامپیوتری که پشت سرش هستش . حالا تایپ کنین CD و بعد DOA و بعد .....
بله اینجاست که وارد بهترین بازی جهان میشین :دی فقط زیاد کف نکنین :دی
کجائی infinity که این بازی رو ببینی :دی
مخلصیم .
من این مد رو بازی کردم.واقعا چرته:31:البته جز بازیهای arcade شناخته میشهنقل قول:
ولی نه داستان داره نه گیم پلی فقط فقط تیر بزن برو جلو زامبی بکش.همین:20:
:27:نقل قول:
دمت گرم عجب چیز باحالیه
:8::21:
سلام
پچ جدید رو کسی لینک میده که خود بازی سازا داده تو اسلیم گذاشتن؟
کسی تونسته انلاین بازی کنه؟
من در هارد بازی رو شروع کردم دهنم سرویس شده
اینو که رختم دیگه نمی ذاره برم تو بازی (سینگل رو می گم )نقل قول:
سلامممممممممممم هادی جون
چرااااااااااا چه اروری میده ؟؟؟
نیستی عزیز
نقل قول:
پچ جدید و زیبا با نام .Zombies.Solo.Mode
کد:http://vivadl.com/?p=3215
فکر کنم همونیه که صفحه قبل گذاشتم :31:
کسی نمیخواد این لانچر لعنتی رو برای آنپک بزاره
تا حالا 3 تا گرفتم ولی همه یه پسورد مسخره دارن 16 مگم بیشتر نیست
بچه ها لطفا یه لینک سالم از پچی که برای زامبی مد هست قرار بدید ، بشه این زامبی مد رو فعال کرد ، خود بازی چنگی به دل نمیزنه حداقل زامبی مد رو بازی کنیم .
MW2 رو یادمه شب ساعت 9 بازی اش به دستم رسید صبح نزدیک 6 تمومش کردم ولی این یکی اینطور هیجان نداره !
آقا یکی به ما بگه مشکل از کجاست؟منتظریما....نقل قول:
فایل هارو براتون آپلود کردم، اینم لینک مستقیم هر دو پچ بازی:نقل قول:
کد:http://parsaspace.com/files/5529308884/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.1.Read.Nfo-SKIDROW.rar.html
کد:http://parsaspace.com/files/7746308884/Call.of.Duty.Black.Ops.Zombies.Solo.Mode.Enabler-SKIDROW.rar.html
کسی میتونه جواب منو بده .
من وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از رد کردن دمو اول اون صفحه pers any key میاد و بعد هنگ می کنه کسی می تونه کمکم کنه خیلی گیرم خواهش می کنم
شما لطفا یک ویندوز سرویس پک 3 بزن ترجیحا 2002 باشه ختما مشکلت خل میشه :8::8::8::8:نقل قول:
کسی میتونه جواب منو بده .
من وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از رد کردن دمو اول اون صفحه pers any key میاد و بعد هنگ می کنه کسی می تونه کمکم کنه خیلی گیرم خواهش می کنم
ممنون عزیز لطف کردی ، ولی ظاهرا parsaspace اجازه دانلود رو نمیده .نقل قول:
فایل هارو براتون آپلود کردم، اینم لینک مستقیم هر دو پچ بازی:
شما اگه میتونی تو 4shared یا جای دیگه آپ کن که من تو Rapidbaz مستقیم کنم برای همه بزارم دانلود کنن .
سلام سی پی یو یا رمت مشکل داره :8::8:نقل قول:
میشه یه نفر بگه آیا کرک آنلاین برای بازی اومده یا نه؟ ممنون
سرویس پک 3 هست و 2002 هم هست!نقل قول:
حالا ما چه کار کنیم؟کارت گرافیک آپدیت کنیم؟دایرکتس بالاتر نصب کنم؟
حالا که نمیتونی دایرک ایکس رو پاک کنی ویه جدید نصب کنی چاره ای نداری جز اینکه بازیو پاک کن...تو نصب بعدی دایرک ایکس که بطور اتوات میخواد نصب کنه رو نصب نکن وبرو یکی دیگه بنصب!!!ایشالله این دفعه دیگه میتونی راش بندازی!!!نقل قول:
سرویس پک 3 هست و 2002 هم هست!
حالا ما چه کار کنیم؟کارت گرافیک آپدیت کنیم؟دایرکتس بالاتر نصب کنم؟