یعنی User Pass در میارن از اکانت استفاده میکنن:31:نقل قول:
من خودم نزدیک 200 تای دارم:8:
Printable View
یعنی User Pass در میارن از اکانت استفاده میکنن:31:نقل قول:
من خودم نزدیک 200 تای دارم:8:
میبینم که بعضیها از خدا نمیترسن و به فعل حرام رو کردن حالا از خدا هم نمیترسید از پارس بترسید که اینم ازتون نگیره.
همه ی پورت هاتون رو ببندید تا قربانی نشید .
میشه یه کوچولو بیشتر توضیح بدی یا اگه میخوای یه تاپیک واسش بزننقل قول:
همه ی پورت هاتون رو ببندید تا قربانی نشید .
من الان شاتل دارم میخوای به پارس مهاجرت کنم، نظر دوستان چیه؟
دوستان پارس سرعت بیشتر از 128به ملت میه؟
128سرعتش چقدره؟
اگه من بخوام از شاتل بیام و مودمم هم زاکسل هست مشکلی نیست یا اینکه باید برم یه مودم دیگه بگیرم؟
______________________**************______________ __________
اون ثبت نام آنلاینش چه جوریه؟
برم نمایندگیش بهتره یا ثبت نام آنلاین بکنم؟
جواب میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون موقع که شاتل گرفته بودم 256 برام 1024 بسته بودن که الان کمش کردن. شنیدم الان پارس آنلاین هم 256 بگیرم 1024 میبندن ؟ درسته ؟
چند روزيه كه سرعت پايين اُومده و چندين بار در طول روز DC ميشه..
پارس آنلاين..
دوستان کسی اینجا مشکل کم شدن زیاد حجم دانلود رو داره؟
یکی از فامیل هامون داره هیچی استفاده نکرده ولی توی 9 روز 1 گیگ کم شده!!
ممکنه از این ه*ک و این چیز ها باشه؟
بگو هم پسورد مودم رو عوض کنه هم پسورد پارس آنلاین رو ایضا بره ببینه تو این 9 روز چه روز و ساعتی استفاده شده.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من ؛ اگه از پارس آنلاين اكانت مي گيرين بايد بگم اين مشكل ديگه داره سراسري ميشه..
تو چند شهر گزراش شده اين مشكل و همچنان پا برحاست..!
آقا اینی که میبین الان خز شده من ماه قبل سر مخابرات میاوردم رو همه شرکتها اتفاق میافته باید خودتون جلوش رو بگیرید isp هیچ کارست.نقل قول:
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
خسته نباشی اونوقت چرا صداتون در نمیومد ما اینهمه روشنسازی کردیم افشاگری کردیم شماها سکوت می کردین.نقل قول:
حالا هم که اومدم پارس همه دارید میاید پارس این هم تا ماه دیگه همینجوری میشه تا مشتری پشت isp روبگیره دیگه شرکت بیخیال سرویس میشه میره پول میشماره این رو میگن س.ی.ا.س.ت.
همه اینجورین نه فقط شاتل و نه فقط صبانت
کلا هر شرکتی که تعداد یوزر هاش یه کم زیاد میشن دیگه کیفیتش رو زیاد نمیکنه
مثلا همین شاتل به جای اینکه کیفیت رو زیاد کنه میره تو کل ایران نمایندگی میزنه وقتی سرویسش بدرد نمی خوره
والا من قبلا سپنتا بودم همه گفتن شاتل خوبه تا من اومدم خراب شد ! الانم میگن پارس آنلاین خوبه .. میخوام بیام پارس آنلایننقل قول:
که اونم خراب شه دیگه خیال هممون راحت بشه
آقا یک ندا میدادی اگر می خواستی بیای پارس هم خراب میشه ما نمی یومدیم:31:نقل قول:
به نظرت پارس خراب بشه کجا میشه رفت؟ مخابرات هم 256 نامحدود به همین راحتی نمیده حداقل از اون بگیریم.
نقل قول:
خودمون..؟ چه طور ي جلوش رو بگيريم..؟ بريم از رو سايت پسورد رو عوض كنم..؟ دوست من
بنده اين مشكل رو داشتم ؛ هاردم رو به كل عوض كردم ولي باز اين مشكل هست..!
پس مودم رو عوض کن. پس اشتراکت هم عوض کننقل قول:
نقل قول:
رو مودم ديگه هم تست كردم ؛ خوب اگه اشتراك رو عوض كنم و مشكل از اُونجا باشه كه مي رسيم به حرف من
خیلی به این موضوع شک داری؟ Vahid67 هم همین فکر رو میکرد ip شو واسم pm کرد چک کردم قابل نفوذ نبود . یکسری از مودم ها تنظیماتشون طوری هست که نمیشه بهش کانکت شد. شما هم خواستی ip رو از سایت زیر واسم pm کن تا بهتون بگم:نقل قول:
whatismyip.com
متوجه منظور شما نشدم..
ببينيد.. بنده همه چيز رو امتحان كردم ! وين عوض كردم 7 ؛ ويستا ؛ اكس پي..
هارد به كل كلين كردم و بعد عوض كردم..
با چيزي حدود 5 آنتي ويروس آپديت چك كردم..
مودم رو با سيستم ديگه چك كردم..
فك كنم همه كارايي رو كه لازم بود رو انجام دادم.. حالا تو اُوج اين اتفاق ها باشي چند تا از دوستات بيان
بگن كه همين مشكل رو دارن ؛ و تو پي سي و چند انجمن ديگه هم بخوني كه از چند شهر ديگه اُونم
با شركت پارس آنلاين اين مشكل هست.. شما باز به خودت شك مي كني يا به جايي كه اَزش اكانت
مي گيري..؟ معادله ساده اي دوست من ؛ بيخود داريم چند مجهوليش مي كنيم..
موفق باشي..
دوستان من بعد از گذشت مدت ها سرویس گیری از شاتل امروز با پارس آنلاین قرارداد 6 ماهه بستیم ببینیم چطوریه امیدوارم خوب باشه,خود شرکت اومد دم خونه و فاکتور رو تحویل داد و مدارک رو تحویل گرفت و رفت 64 هزار تومن هم مبلغش شد
چرا موضوع رو پیچیده میکنی؟نقل قول:
گفتم شما برو تو سایت زیر:
whatismyip.com
Ip رو بزرگ زده اون رو pm کن به من میگم به شما اصلا امکان داره نفوذ بشه یا نه.
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
آخرش رفتی سرویس اقتصادی گرفتی؟نقل قول:
سرعت تو مودم رو چند ست شده؟
برادران مسیله رو بزرگ نکنید آخه 3 گیگ در ماه به چه درد کسی میخوره که وقت روش بذاره. بهتره در خونه رو ببندید و همسایه رو دزد نکنید
به مودم گیری نمیده؟نقل قول:
برای من زاکسله اگه بخوام برم پارس مودم نمیخواد
سرعت شبانه 128 تو تهران چنده؟(دانلود)
من 128 صبانت دارم سرعت شبانه قبلا عالی بود ولی الان حدود 20 شده سرعت روزانه هم نوسان زیاد داره و حدودا70 هست
پارس سرعت روزانش چنده؟
خوب معلومه دیگه ! مجبوریم دیش بزاریمنقل قول:
کسی جواب نمیده ؟؟ 256 بگیرم برام 1مگ میبنده پارس آنلاین؟نقل قول:
اونایی که از ه ک شدن می ترسن ، از Bridge استفاده کنن!
آقا قبلاً که وقتی اکانت حجمیمون تموم میشد میزدیم تمدید به صورت موقت ... :5:
ولی امروز من اومدم واسه این دوره این حرکت رو باز بزنم دیدم کلاً صفحه مربوطه یه کمی ویرایش شده و متنش تغییری کرده بود!
به متن زیر توجه کنین:
""""
تمديد اشتراک اينترنت بصورت موقت
از این سرویس فقط یکبار در طول مدت قرارداد می توانید استفاده نمائید و پس از 5 دقیقه اشتراک ADSL شما تمدید خواهد شد.
توجه: مدت اعتبار این سرویس 5 روز می باشد و در صورت عدم تمدید اشتراک در طول این مدت، شما فقط از طریق روش اول (تمدید اشتراک از طریق کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب) می توانید نسبت به تمدید اشتراک ADSL خود اقدام نمائید.
نکته : ترافیک شبانه در این 5 روز رایگان نمی باشد و از میزان ترافیک ارایه شده کسر می گردد.
""""
خب اومدیمو یه وقتی کسی پول نداشت چی؟ واس شبانه اش پولی باشه!
میگم نیان یه وقتی کم کم کارای دیگه هم بکنن ... :13:
مشکل اون 3 گیگه نیست طرف اینکار رو میکنه فردا ازش اندازه 300 گیگ تو دادگاه میکشند بیرون.نقل قول:
نقل قول:
شما ياد بده كه داري چه كار مي كني.. و از چه طريقي...
بهم ماهي گيري ياد بده نه ماهي..!
نه مودم رو کاری نداره چیه.نقل قول:
ولی بعضی جاها دیده شده گیر میدن مودم رو باید از خودمون بگیرید حتی اگر خود همون مودم رو داشته باشید. که اون رو هم راهکار داره.
به این نمیگن ماهیگیری میگن إِثْمٌ كَبِيرٌ روز روشن و در انظار عموم؟؟نقل قول:
برو ببین مدلش توی لیست ساپورت های شاتل هستش؟؟ اگه بود که حل و فقط باید بری اونجا مودمو برات تست کنن...نقل قول:
شرمنده من نه ماهیگیرم نه ماهی فروش شما هم مواظب باش تو تور ماهیگیرا گیر نکنی دیگه خوددانی.نقل قول:
من 4 ماه که پارس انلاین دارم..تو این 4 ماه همیشه سرعتم خوب بود شبها کم کم 2 گیگ دانلود میکردم ..روزها که همیشه عالی بود..
بخاطر همین 3 ماهه 512 3ماهه با 9 گیگ تمدید کردم..
حالا 1 هفته ای میشه که سرعتم بشدت افت کرده شبها که دیگه دانلود برای من معنی نداره..همش متوقف میشه..اصلا نمیتونم دانلود کنم..روزها هم سرعتم افت کرده سایتها هم دیر باز میشن وسط لود شدن گیر میکنه...
چند بار به پشتیبانی تهران زنگ زدم بعد از کلی معطل شدن وصل میکنن ..خلاصه به من میگن منطقه شما افت سرعت داریم. در صورتی که با نمایندگی منطقه صحبت کردم میگه منطقه شما به هیچ وجه افت سرعت نداریم..
اعصابم چند روزه خورده 2 ماه از قراردادم مونده و من هیچ کاری نمیتونم بکنم..
واقعا باید تاسف خورد با این وضع پشتیبانیشون:41:
سرعت اپلودم همیشه ثابت و خوبه ولی دانلودم هیچ وقت ثابت نیست..دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
این تست برای یک هفته پیش هست که همه چیز خوب بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تست الانه که خاک بر سرش شده:37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این شرایط من باید چیکار کنم؟؟
اگه نبود؟نقل قول:
تست چی؟
انگار میخوان یه گیگ سرعت بدن که میخوان تست کنن
برو توی روتر ببین سرعت دانلود چنده بعد بیا اینجا عددش رو بنویس
نقل قول:
نه دوست من.. بنده خودم ماهي رنگ مي كنم جاي نهنگ مي فروشم..!
بنده فقط خواستم بدونم شما از چه راهي متوجه اين اطلاعات ميشي..!
حق ندارم اينو بدونم..؟
داستان اینه که باصطلاح کارشناساشون تنظیم همه مودمها رو بلد نیستن واسه همین وقتی مشترک به مشگل میخوره آخرش آبروریزی میشه.نقل قول:
اگه نبود باید یکی از مودم های توی اون لیست رو تهیه کنی...نقل قول:
تست اعتیاد...:27: