سلامنقل قول:
مطمئن هستین که به مودم مربوطه ؟
الان کلا سرعت اینترنت خیلی اومده پایین .
از ISP نیست ؟
Printable View
سلامنقل قول:
مطمئن هستین که به مودم مربوطه ؟
الان کلا سرعت اینترنت خیلی اومده پایین .
از ISP نیست ؟
حق با شماست اشکال از لینکها بود سرعتش خوب نبود با لینکهای دیگه امتحان کردم سرعت بهتر شدنقل قول:
ممنون
من یمشکل نادر دارم باهاش اونم اینه که
با این مودم نمیتونم تو خونه کانکتیشم و چراغ adsl ثابته ولی اینترنت روشن نمیشه
ولی با همین مودم تو مغازه هیچ مشکلی ندارم (با همون یوزر و پسورد)
بیشتر از ده بارم ریست و کانفیگ کردم
احتمالا خط تلفن خونه تون رانژه نیست !نقل قول:
قبلا از همین خط تلفن برای اتصال به اینترنت استفاده کردید ؟
بله حدود 2ساله ازش استفاده میکنم
نقل قول:چراغ ADSL مربوط به خط و رانژه بودن اینترنت روی خطه .نقل قول:
چراغ Internet مربوط به قطع و وصل بودن اینترنت از ISP میشه .
یعنی مشکلی که شما دارین مربوط میشه به قطع بودن اینترنت و باید با پشتیبانی شرکت تماس بگیرین .
دوستان برای اینترنت مخابرات همین تنظیم معمولی پست اول برای حالت PPPoe کافیه
چون من هر کاری میکنم وایرلس کانتکت نمیشه 10 بار همه مراحل رو انجام دادم
جواب نداد اخر سر مجبورم با کلنکشن معمولی وصل شم
سلام
من از این مودم استفاده می کنم.
چطوری می تونم با این مودم بین 3یا4 تا دسکتاپ توسط کابل لن فایل شیر کنم؟
لطفا دقیق توضیح بدید.خیلی گیر کردم.
میشه اینترنت رو شیر کردم ولی من می خوام 3 تا به هم وصل بشن و فایل بینشون شیر کنم.(کاری به اینترنت ندارم)
لطفا راهنمایی کنید
دوسته عزیز نحوه ایجاد شبکه توضیح داده شده
شما بایستی 4 تا سیستم رو با 4 تا کابل به پورت های این مودم وصل کنید
بعد تو قسمت آی پی 4 برای اولی وارد کنید
192.168.1.2
و برای اونای دیگه عدد 1 رو تغییر بدید مثلا
192.168.1.3
192.168.1.4
192.168.1.5
و بعد تب بزنید تا سیستم خودش وارد کنه ک
255.255.255.0
و گزینه getaway رو وارد کنید
192.168.1.1
همین
از راهنماییتون ممنوننقل قول:
ولی یه مشکلی که دارم اینه که از این سه تا دسکتاپ می خوام یکیش به اینترنت وصل باشه...
شما میگی آی پی رو فلان بذار... خب من هر آی پی که وارد می کنم دیگه ارتباط اون یه سیستم از اینترنت قطع میشه
نمی دونم کجای کار رو اون طور که گفتین انجام ندادم.
البته بگم زیاد واردنیستما
(میشه بگی این getaway تعریفش چیه؟ - چکار میکنه؟)
دوستان من این مودم رو دارم . قبل از مودم اسپلیتر هم گذاشتم ، دیشبم مودم رو آپدیت کردم ولی همچنان وقتی تلفن زنگ میخوره یا کسی تلفن رو بر میداره اتصال من قطع میشه و مودم ریست میشه. واقعا اعصاب منو بهم ریخته. کسی میدونه راه حل این مشکل چی هست؟
دوستان من این مودم رو دارم . قبل از مودم اسپلیتر هم گذاشتم ، دیشبم مودم رو آپدیت کردم ولی همچنان وقتی تلفن زنگ میخوره یا کسی تلفن رو بر میداره اتصال من قطع میشه و مودم ریست میشه. واقعا اعصاب منو بهم ریخته. کسی میدونه راه حل این مشکل چی هست؟
سلام
من این مودمو دارم ولی یه اشکالی باهاش دارم..
با کابلی که به pc وصله اینترنت داره ولی وایرلس اینترنت نداره (به مودم وصل میشه ولی اینترنت نداره)به نظرتون مشکل چیه!!!تمام تنظیمات رو طبق چیزی که تو سایتا نوشته و تو دفترچه راهنماشم بود انجام دادم
لطفا کمک کنید
به صورت دستی ip و dns بدید
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
از یه اسپلیتر دیگه استفاه کنیدنقل قول:
سلام
دوستان هر موقع که برق مودم قطع شود چراغ adsl و internet خاموش میشود تا با مخابرات تماس بگیرم تا انها مجددا" انرا وصل کنند ایراد از کجاست؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیماتت رو مثل همین انجام بده ببین میشه؟
اگه نشه احتمالا سخت افزاری باشه:13:
با سلام خدمت دوستان گلم
مودم من Model : TD-8901G VER:3.3 هست و FCC ID : TE7TDW8901G3 هست
و براي UPDATE كردنش TD-W8901G_V6.0_120213.zip را از سايت TPLINK دانلود كردم و FRIMWARE اون را UPGRADE كردم
اما تا UPDATE به 100% رسيد همه چراغهاي مودم جز پاور خاموش شد و ديگه داخل 192.168.1.1 يا 192.168.1.2 نميشه
در واقع الان بعد از روشن خاموش كردم مودم فقط چراغ POWER روشن خاموش ميشه
دكمه ريست رو هم 30 ثانيه نگه داشتم و اتفاقي نيفتاد
من بايد چيكار كنم ؟
ازتون ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام دوستان
من مودم رو در حالت pppoe llc قرار دادم ولی باز هم شبکه اینترنت نداره و باید مثل bridge کانکشن بسازم چه با وایرلس چه از
طریق لن به همین خاطر با گوشی هم نمیتونم وصل شم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلااااااااااااااااااااامم مممممممممم كمككككككككككككككك
عزيزان پي سي وورد
من مودمم tp-link 8811 هستش.قبلا تنظيم كرده بودم و با كانكشن متصل ميشدم.
ولي الان ميخوام رو pppeo تنظيم كنم.
تنظيمات رو انجام دادم و مطمئنم كه درسته و رمز و پسورد هم وارد كردم(كه شركت داده بود و تو كانكشن وارد ميكردم)
ولي باز هم بدون اون كانكشني كه قبلا ساخته بودم وارد نت نميشه كه نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه اين چه وضعشههههههههههه
اگه ميدونيد علتشو دريغ نكنيد
سلام من یه مودم تیپی لینک 8901 دارم چراغ adslثابت میمونه و در حالتpppeهست و چراغ اینترنت روشن نمیشه و در حالتbridgهم به همین صورته وبا کانکشن هم رو conecting میمونه و وصل نمیشه که یوزر و پسورد رو بخونه حالا احتمال داره مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری باشه؟کانفینگشم کردم ریست کردم دوباره کانفینگ کردم بعد ریست ولی همین جوریه و همین مشکلو دارم که نه بصورت bridge ونه pppeوصل نمیشه اساتید لطفا کمک کنن ممنون
با سلام خدمت اساتید محترم
من چند وقتیه وایرلس tplinkسری nخریدم چند روز پیش احساس کردم پوشش شبکه ای وایرلس کم شده بعد که یه کم با هاش ور رفتم دیدم که آنتن چه وصل باشه چه نباشه تاثیری نداره خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی داره ما رو هم بی نصیب نزاره واقعا که رو اعصابه
اپر فریمور دستگاه به روز نیست به روزرسانی کنیدنقل قول:
و همین طور یک بار هم دستگاه را ریست فکتوری کنید
انتن امنی رو به دقت باز کنید و سپس دوباره به مودم وصل کنید
با تشکر از شما با برنامه inssider چک کردم در جهت های مختلف دی بی فرق می کرد
سلام
چراغ اینترنت رو مودم من روشن نمیشه و با موبایل از طریق وایرلس نمی تونم وصل شم چکار باید کنم ؟
سه حالت داره یا نویز دارین رو خط تلفن یا اینکه ip0 میندازه و آحری اینکه مودم درست configure نشده با پشتیبانی isp صحبت کن !
هر چيزي امكان پذير خواهد بود كه شما دسترسي به نت نداشته باشيد.نقل قول:
اول اينكه آيا اكانتتان شارژ دارد يا نه؟
آيا چراغ ADSL روشن و ثابت هست؟
آيا تنظيمات مودم به درستي انجام شده است؟
همه اينها را بررسي نماييد.
شاد باشيد:40:
سلام
من مودمTP-LINK TD-W8951ND دارم.هر کاری میکنمPPPoE کانفیگ نمیشه, در صورتی که Bridge مشکلی نداره!
تا جایی که من میدونم درست تنظیم میکنم! ولی نمیدونم چرا time out میده؟
میشه کمک کنین pppoE کانفیگ کنم؟
با سلام
من اينترنت128 مخابرات تهران دارم
مودم tplink 8901g
مودم را کانفيگ کردم و الان ميتونم با وايرلس گوشيم هر جاي خونه از اينترنت استفاده کنم
با ياهو هم ميتونم چت کنم
ولي هيج صفحه را باز نميکنه
چراغ adsl روي مودم روشن هست
چراغ internet ..wlan چشمک ميزنه
ويندوزم 7 هست
الان از اينترنت gprs ايرانسل هم استفاده ميکنم
وقتي مودم را کانفيگ ميکنم و هر بار که مودم را خاموش ميکنم تنضيمات عوض ميشه . دوباره بايد کانفيگ کنم
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
اول پینگ ۸.۸.۸.۸ رو بگیر، اگه پینگ داشتی، پینگ یاهو یا گوگل رو بگیر، اگه پینگ دومیو نداشتی، dns ست نکردی!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به همه دوستان ، خسته نباشید ، عزیزان تو رو خدا کمکم کنین ، این مودم اشک منو در آورده ، دو تا مشکل با این مودم دارم :
1. وای فای خوب آنتن نمیده ، یعنی تو یه متر اول Excellent ، تو 2 یا 3 متر Good بعد 3 متر میشه fair !!!!!
2. مشکل بعدی اینه که هربار PC رو خاموش روشن میکنم یا modem رو خاموش می کنم ، بعد که میخوام ب اینترنت وصل شم وصل نمیشه ، باید 1 ساعت باهاش ور برم تا کانکت شه :((
تورو خدا اگه میتونید کمکم کنید ، ممنون :(
سلام به همه دوستان و اساتید،
من چند تا سوال ویژه داشتم که نتونستم حلشون کنم و ازتون کمک میخوام(شاید هم تکراری باشند )و ممنون میشم که حتکا جواب بدید.
مودم وایرلس من هم مدلش Cnet car-970 که تازه خریدم.
.
1-اگه روی جعبه یا کلا مشخصات مودم رو نگاه کنید، گزینه ای بنام output RF داره که ظاهرا(برداشت من)نوع پروتوکل های ارتباطی n,b,g و توان قدرتیشون رو نوشته مثلا : 802.11b:up to 17+-1 dBm .حالا سوال من اینجاست که اولا n,b,g چه تفاوت هایی دارن (از لحاظ برد و سرعت و امنیت) و دوما اینکه اون 17 چیه؟ اگه توان خروجیه پس اون m اخر چیه(توان میشه dB=20logPOW ) و اگه توانشه،میشه از آنتن های قوی تر استفاده کرد که برد افزایش پیدا کنه؟ چون اگه توجه کنید آنتن های بازار توان بالا ، باز سوکتشون همینطور و شرکت های تولید کننده مودم میگن با آنتن قابل تعویض.
.
2-روشی هست که بشه 2 مودم رو که گزینه slave/master ندارند با هم از طریق وایرلس شبکه کرد؟من خودم این تو ذهنمه که mac ip مودم ها رو برای هم دیگه وارد کنیم و پسورد هارو از روی وایرلس برداریم.یا مثلا نرم افزاری باشه که روتر وایرلس رو با کامپیوتر کنترل کنه و شبکه های اطراف رو جستجو کنه.آخه سخت افزار هست فقط مشکل نرم افزار.
.
3-امکان این وجود داره که firmware مودم مثلا tp-link رو رو مودم خودم نصب کنم؟فریمور جدید خودم رو از کجا پیدا کنم،گشتم ندیدم؟ گزینه Romfile که برای آپدیت فریمور نیازه چیه ؟
.
4-توی قسمت تنظیمات وایرلس ssid گزینه ای بنام index وجود داره که فقط روی 1 می مونه،از طرفی هم مشخصات مودم نوشته 4SSID که فکر کنم همین index باشه اگه سمت چپ صفحه تنظیمات مودم رو هم نگاه کنید می بینید که زده multiple SSIDs setting که نشون دهنده قابلیت چند ssid رو نشون میده اما چطور میشه ازشون استفاده کرد؟
.
5-قسمت تنظیمات اینترنت میشه چندین vpi vci تعریف کرد اما فایدشون چیه ؟
.
بابات سوالم اگه خیلی ظایع بودن ببخشید اما من اعتقاد دارم اگه 1چیز توی خونه دارم و میتونم ازش بهتر استفاده کنم ،چرا بی استفاده بزارمش.
بی صبرانه منتظر جواباتون و به جواب رسوندنشون هستم. پیشاپیش ممنون.
سلام
1- اصلاً متوجه نمیشم چی میگید!
2- مودم که هارد نیست master/slave داشته باشه! مک و آی پی دو تا چیز جداگانه هستن. بعد هم اول هدف رو مشخص کنید، می خوایید به چه دست پیدا کنید؟ وقتی مودم وایرلس هستش، send وایرلس داره و اون قابلیت که کارت وایرلس داره نداره ... معمولاً با کابل بهم متصل میشن ...
3- firmware هر مدل مودم، روتر هرچی باید از website رسمی تولید کننده همون کالا گرفته بشه ... اگر حتی اشتباهی upload کنید اصلاً دیگه مودم بالا نمیاد باید کلاً reset بشه ...
4- ssid همون 1 رو بیشتر ندیدم تا حالا، می تونید سرچ کنید ...
5- vpi/vci رو ISP به شما میده، چیزی غیر از اونیکه ISP میده ست کنید به اینترنت یا سرور ISP نمی تونید متصل بشید ....
نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟ :(
سلام.
1-من میگم اگه آنتن قوی تر بزنم برد افزایش پیدا می کنه یا نه؟ چ ون اون 17 نوشته شده در مشخصات اگه قدرت خروجی مودم باشه که اینجور نوشته،پس با تعویض آنتن میشه برد رو زیاد کرد،مثل اینکه الان برای ضبط یک باند ضعیف زدیم (3db) بطوری که دستگاه میتونه خروجی بیشتر بده (17db) .کاملاسوالم واضح هست یکم بیشتر بخونیدش.و اینکه n,g,b که فکر کنم پروتوکل ارتباطی وایرلس هستند،چه تفاوتی دارن و اصلا چی هسنند؟
2-میخوام 2تا مودم از طریق وایرلس شبکه بشند مثلا مودم من و مودم همسایه تا بدون کابل کشی ارتباط بر قرار کنیم واسه همین گفتم slave چون باید 1 مودم خودش رو به عنوان یک موبایل یا لپ تاپ (slave) به مودم دیگه وصل بشه . درضمن master/slave فقط ماله هرد نیست!!!!!!
3-ممنون از جوابتون اما منظورم اینه نمیشه به طریقی (مثلا --) فریمور دیگه ای رو غالب کرد؟
4-اگه داخل مودم رو نگاه کننید نوشته شده multiple SSIDs setting که اگه معنیش کنید بیشتر 1 SSID رو معنی میده و داخل مشخصات مودم هم میگن و اگه نیست پس گزینه index چیه؟؟
5-منم میدونم هر شرکت 1 مشخصات داره منظورم اینه چرا باید سازنده مودم بی جهت بیاد قابلیت تنظیم چند vpi vci رو برای مودم بزاره اونم با گزینه فعال کردنشون که میشه همه رو فعال کرد؟؟ میخوام بدونم از قابلیت چه استفاده ای میشه کرد؟؟ شاید بشه به طریقی 2 شرکت رو load balanc کرد!!!!
.
.
ممنون که به سوالات جواب دادید ولی خواهشا کمی رو سوالات فکر کنید و با یه جواب رد کننده یا نمیدونم ، جعمش نکنید،به این فکر کنید که هیچ تولید کننده ای بی جهت گزینه ،قابلیت، ... رو مودم نمیزاره مگر به شرط استفاده مفید و افزایش کارایی مودم،پس چرا ما استفاده نکنیم؟
نقل قول:
دوست عزیز اگه آنتن مودم رو در بیارید بردش تغییر میکنه؟با چی امتحان میکنید(گوشی،لپ تاپ)؟اون دستگاه دیگه امتحان کنید شاید مودم مشکل نداشته باش!!
مودمت اگه روی pppoe تنظیم نیست،بزارش رو این گزینه چون من دیدم مودم هایی که brig بودند و این مشکل پیش اومده یا ip سیستمشون دستی بوده؟(بزارش رو اتوماتیک)
.
اگه کلا مشکل حل نشد مودم رو updata و یا حداقل ریست کنید،اگه بااااااز هم نشد ،احتمالا مودم خراب شده.
نقل قول:
آره آنتن رو که در میاریم برد کم تر میشه ، با دو تا گوشی X10 mini pro و arc s تست کردم ، چون این دو تا در دسترس بود ، رو کامپیوتر پسر عموم هم تست کردم برد تقریبا یه اندازه بود
IP رو اوتوماتیکه ، چه جوری باید update کنم؟
راستی ممنونم که دارید کمک میکنید ، یک دنیا تشکــــــــــــــــــــــ ـر @-}--
نقل قول:
خواهش میکنم، خدا کنه یکی هم کمک ما کنه:23:
باید مدل مودمت رو توی اینترنت جستجو کنی و توی سایت های خارجی دنبال update اش باش مثلا بزنی : download firmware update tp link TD-Wxxx یا هر مدل دیگه یا اینکه اول بری روی سایت خود شرکت سازنده و ببینی اونجا گزاشتند آپدیت رو یا نه.
چه مدت داریش؟
جلو کولر آبی نزاشتیش؟
ممنون باز ، میتونم من کمکتون کنم؟ @-}---نقل قول:
2 و 3 روزه دارم ، نه جلو کولر آبی نزاشتم
نقل قول:
تشکر.سوال هام بالان اما بچه های کامپیوتر فکر کنم بتونند ج بدند.
پس گارانتی داره:38:به نظر من اگه مودمت جدیده برو کلید پشتو(داخل 1 سوراخ کوچیکه)با سوزن فشار بده و نگه دار تا لامپ هاش خاموش بشن و از اول مودم روشن بشه ،، بعد با کابل شبکه درست از اول تنظیمش کن اگه باز هم حل نشد زنگ بزن نمایندگیش و هیش بگو.
راستی توی تنظیمات باید وایرلس رو روی توان بالاش بزاری هاااااا