نچ
پشتیبای گوشی رو برنمیداشت
به خدا کلی دانلود داشتیما
اه
Printable View
نچ
پشتیبای گوشی رو برنمیداشت
به خدا کلی دانلود داشتیما
اه
سرعتم افتضاحه
از جون من چی میخواند
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
مال من که مشکلی ندارهنقل قول:
سلام
از اینترنت شبانه چه خبر؟
سرعنش چجوری هاست؟
مال منم روز 140 هست شبا هم 15-16 کیلوبایته .نقل قول:
مزخرف ، 15 کیلوبایت البته با یکم بالا پایین :13:نقل قول:
...............
lما که بعد از کنکور نقل مکان می کنیم
البته فکر نکنم 128 که به اندازه یک مگ سرعت دانلود داشته باشه جایی گیرم بیا درسته ؟
تقریبا اکثر شرکت ها سرویس 128 رو یک مگ سرعت میدند مثل نداگستر یا پارس آنلایننقل قول:
واقعا ؟نقل قول:
منو بگو فکر می کردم مخابرات داره می ترکونه ولی نگو که .....:41:
اگه همه 128 رو 1مگ سرعت دانلود میدن پس مثلا 512 رو باید 4 مگ سرعت دانلود بدن...میدن ؟؟:20:
با سلام خدمت خانم شفیعیان
من دیروز اعتبارم تمام شد و همان موقع نیاز شدید پیدا کردم و رفتم تو سایت و شارژ کردم :41:
نگو که 15 دقیقه مونده بود تا پایان زمان و من 4 گیگ شارژ گرفتم :18: و این در حالی است که نیازی به این همه نداشتم
بعد از 15 دقیقه دیدم قطع شد و تازه اون موقع بود که فهمیدم چه اشتباهی کردم
حالا میشه کاریش کرد ؟؟؟
مثلا برای ماه آینده از آن استفاده کرد ؟؟؟
اشتراک من 1 ماهه است و حالا در قسمت اعتبار ذخیره نوشته 76,600 unit
شما زنگ بزن به پشتیبانی
زنگ بزن پشتیبانی مثل اینکه برای یک بار اشتباه درستش میکنن .
نه 512 رو 4 مگ نمیدن، الان 1مگ سرعت معمولیه! ولی فرقشون بیشتر توی شبانش، یجا هم یه نفر گفت 128پارس انلاین سرعتش 130kB اما 256 سرعت 180,!!?نقل قول:
اما قیمت مخابرات از همشون پایینتره!
سلام
میگم از بین بچه ها از دیروز تا حالا کسی سرعتش داغون نیست ؟!
دیشب که اصلا انگار کانکت نبود ! نتونستم یک میل چک کنم !!!
الانم سرعتش با دایل آپ فرق نداره !
؟!
شرکتایی که سرعت 128 شون 100 کیلو دانلود می ده سرعت 512 شونم همونقدر دانلود می ده چون پهنای باندو واسه همه یه جور باز می زارن فقط این وسط سر اونایی که سرعت بالاتر می گیرن کلاه می ره چون پول بیشتری می دن ولی سرعتشون با کسی که 128 گرفته یکیه. من یکی از دوستام دقیقا همین کلاه سرش دفت ، از پارس آنلاین سرعت 512 گرفته بود بعد که دید سرعت 128 هم داره 100 کیلو دانلود می ده تغییر سرعت داد به 128 ولی سرعتش همونجوری که وقتی 512 داشت بود :46:نقل قول:
من الان دارم از نداگستر استفاده میکنم ولی تا چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه و باید تمدید کنم.
میخواستم ببینم با صرفه است بیخیال نداگستر بشم و برم سراغ مخابرات یا نه ؟
مخابرات فقط رو فیبر سرویس میده .در ضمن شرکتها به خاطر شبانشون به صرفه ترهنقل قول:
سرعت را امروز اورده بودند روی 880kb/s
بابا شما نمی دونید به خاطر هدف مندی ها سرعت اینترنت در بعضی شهرها کم و زیاد میشه(با نظر شهردار)
چند روز صبر کنید درست میشه
حالا یک خبر جالب
من رفتم مخابرات که شارژ کنم خلاصه شارژ کردم و این سوالهایی که اینجا مطرح میشه رو هم پرسیدم
اول از خانومه پرسیدم اینترنت شبانتون درست نمیشه..با جدیت گفت درست ؟ اینترنت رایگان همینه دیگه :20:
من هم گفتم دیال آپ که سنگین تره:31:...اون لبخند ملیحی زد گفت نه درست نمیشه همونطوری می مونه
پرسیدم سرعتهای بیشترتون رو کی میارین توی خدمات مثل 256 و....جواب داد فعلا فقط 128 داریم
با لحن خاصی گفتم منظورتون از فعلا تا کی هست ؟:5:
دوباره لبخند ملیح تری زد و در همون حال گفت قرار بود توی نمایشگاه از سرعتهای بیشتر پرده برداری کنیم که بعد از تصمیماتی قرار شد مشترکین رو سوپرایز کنیم و بجاش انترنت شبانه رایگان رو گذاشتیم:27:
البته این جملاتی که گفت جای فعل و فاعل و مفعولش اکثرا جا به جا بود:39::39::16:
شما باید به صورت ملیح لبخند میزدی و میومدی بیرون!
برای شارژ چرا رفته بودی اونجا؟ اینترنتی شارژ میکردی!
:18::18: 880 kb/s ؟؟؟؟؟نقل قول:
جدا خوش بحالتون بابا مال من وقتی میرسه به 140 انقدر از خود بی خود می شم که تصمیم به ازدواج می گیرم :36:
من در مورد شارژی که به اشتباه گرفته بودم و در پستهای قبلی دربارش گفتم به پشتیبانی زنگ زدم ، در پاسخ چیزی را شنیدم که در تمام ادارات دیگه هم به همین منوال است و مصداق بارز " آب رفته به جوی باز نمی گردد " بود
شما ها مواظب باشید که مثل من این اشتباه رو انجام ندین :9:
این خانم شفیعیان هم که حالا که بهش احتیاج پیدا کردیم ناپدید شده متاسفانه :23:
خوشبختانه سرویس شبانه از روزانه جدا شد. الان مسیجش برام اومد
اینم مشخصاتش:
user:tce.ir
pass:adsl
تو سایت که چیزی نزدهنقل قول:
یه پیام هم برای من اومد ولی معلوم نیست چی فرستاندن همش U و @ توشته .
U@U@U@U@U@U@U@U@ ...
حالا برای تغییر User و Pass باید چی کنیم ؟
از داخل مودم تغییر بدیم ؟
پیامک؟! قضیه اش چیه؟
قراره چه بلایی سرمون بیاد؟!
بلا که نیست یه جورایی رفع بلاست ، اینجور که معلومه میشه از شر این طرح رایگان مزخرف دایال آپی راحت شد !
پس چرا واسه ما اس ام اس نیومد؟!!نقل قول:
این قدر منتظر شبانه رایگان بودیم ، از وقتی آوردن کاری کردن که آرزو کنیم شبانه رایگان نباشه یا بتونیم از اکانت پولی خودمون استفاده کنیم!
جداً که دستشون درد نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
خدا رو شکررررررررررررررررررررررر ررر
بالاخره جدا شد
الان خیلی بیشتر از روزی که متوجه شدم شبانه رایگان شده ، خوشحالم ...
2 روز قطع بودیم گفتیم انقلابی در راه است ولی ... :دی
من نمیتونم یه سری از سایت ها را باز کنم.چرا؟
از جمله سایت مخابرات تا حجمم را چک کنم!
شما هم همینطورید؟!
چرا کلا اینطوری شده.دانلود میره تا 175 و بر میگرده رو صفر! از شما هم همینطوره؟
کسی از خانم شفیعیان خبری نداره؟ نگرانشون هستیم!
نگران نباش عزیزم این سکوت هم بی حکمت نیست :5: احتمالا قراره پدرمونو در بیارن
برای من هم اس ام اس نیومده :37:
البته برای من شبانه مهم نیست میخواد رایگان باشه میخواد اکانتی باشه ، کلا من نه شبها حال اینو دارم که بیدار بمونم نه صرف میکنه بزارم با این سرعتها دانلود بشه هزینه اش از اینکه برم مثلا فیلم بخرم بیشتره !!
برای منم دیشب همینجور شده بود. بعضی سایتا باز نمی شد. البته بیشتر سایتایی که باز نمی شدن، سرورشون تو ایران بود.نقل قول:
در مورد سرعت هم که دوباره آره. من یا افت و خیز داشتم، یا سرعت می شد نزدیک 30 !
خانم شفیعیان هم این هفته باهاشون حرف زدم، خوب بودن!
من خیلی وقت این مشکلو دارم که دانلودم می ره بالا و یه دفعه صفر می شه ولی هیچ وقت واسه این قضیه به پشتیبانی زنگ نزدم چون اینا فقط کار خراب کنن نه کار راه بنداز!نقل قول:
سلام دوستان یک سوال داشتم میخواستم ببینم اینترنت مخابرات بهرته یا اینایی که شرکتهایی مثل شاتل و نداگستر ارائه می کنند ممنون
من با خانم شفیعیان صحبت کردم
گفتند شبانه رایگان مثل قبل اتوماتیکه
دوست عزیز اول اینکه که مخابرات فعلا فقط روی خط های فیبر سرویس می ده و مشترکینش اجبارین! اگه خطت فیبر نیست چه بخوای چه نخوای از مخابرات نمی تونی سرویس بگیری که این به نفعته چون این امکان واست هست که از هر شرکتی می خوای سرویس بگیری و هر مدل سرویسی که بخوای می تونی داشته باشی مثلا اگه سرویس نامحدود بخوای فن آوا سرویس خوبی داره در صورتی که مخابرات اصلا سرویس نامحدود نداره. سرعت روزانه مخابرات بد نیست در حال حاضر 100 کیلو دانلود می ده اما شبانش افتضاحه! اگه مصرفت بالا باشه سرویسشون اصلا به صرفه نیستنقل قول:
راحتترش اینه که مودم رو روی خالت bridge بذاری و user&pass رو توی connection وارد کنینقل قول:
از دوستان کسی توی این 2-3 شبه از شبانه استفاده کرده؟
اگه کسی استفاده کرده لطفا بگه از اکانته خودش استفاده کرده یا از اکانت جدید مخابرات
اخه می خوام امشب بزارم برا دانلود، منتهی نمیدونم از یوزر و پسورد جدیدی که چند روز پیش برام مسیج کردند میشه استفاده کرد یا نه؟
به والله من نفهمیدم چرا ساعت 1 شب پنل adsl از کار میوفته
این کارشون نقص فنیه نامردی!!!!!!!!!
دیشب کامپیوتر تنظیم کردم برا شبانه که دانلود را اتوماتیک انجام بده و خاموش بشه، صبح بلند شدم دیدم هیچ دانلودی انجام نشده بعد متوجه شدم که اصلا دیشب ارتباطم قطع شده و تا همین چند دقیقه پیش هم اینترنتم از طرف مخابرات قطع بود الان 2 دقیقه س که وصل شده
دیشب بیخودی این همه برق مصرف شد با این وضعیت یارانه ها :41: