منظور من فقط کلاس و شیک بودن نبوووود...مثال من از لامبورگینی دلایل بر حسرت من برای داشتن این خودرو نییییییییییییییییست (این چه طرز تفکریه که شما ها دارید!!!!)
اما دوست من این حرفایی که زدی رو بهتر بود من اضافه می کردم به عرایض خودم در بالا(در کنار همون مثال لامبورگینی و عشق صدای بلند موبایل داشتن ما ایرونیا ...و اینا)
شما گفتی اسوس برای رفع ضعیفی صدا یه اسپیکر اکسترنال ارائه داده که میزاری کنار لپ تاپ و با صداش حال می کنی ...باشه منم گفتم این که چیزی نیست به جای اون اسپیکر یه سیستم پایونر بخر و...........
دقیقا حق با شماست !!!خیلی از ما ایرونیا هنوز فرهنگ استفاده رو نداریم (موبایل رو برای صدای توپ می خریدیم...تبلت رو برای کلاس...و هزار و یه مساله دیگه
اما راجع به این جملتون:
هر چی شیکه و خوبه که آدم نباید پول براش خرج کنه و دلیل نمیشه که چیزه خوبی باشه!........
نمی دونم ملاک خوب بودن رو اخر باید چی تعریف کنیم...
ایا ملاک خوب بودن کالایی اینه که همه ازش استفاده می کنند !!!!پس اونجور باشه پراید الان تو ایران بهترینه!!!!!چون اکثرا پراید رو به عنوان یه ماشین کامل نگاه می کنن و خیلی ها هم دارن و فکرم می کنن بهترینه چون می گن :هم کولر داره !هم جدیداش فرمونش هیدرولیکه!! و تازه شم کم مصرفه!!!
چون از کیفیت کار اطلاعی ندارن
در ضمن من ادم متعصبی نیستم بارها شده که از مدل های سری g اسوس تعریف کنم مخصوصا g53 , g55 که اخره کولینگ و گرافیکن
یه بار تو یکی از تاپیک ها یکی اومده بود و گفته بود که : "کی گفته بنز ماشین خوبیه؟!!!چون فقط خوشگله ملت می خرنش..."در پایان هم گفته بود "همون کاری که پیکان انجام میده بنز هم انجام میده ......جابه جایی!!! مسافرت رفتن باهاش.."اخرشم گفته بود "همون کاری که فلان لپ تاپ انجام میده با قیمت 1 میلیون لپ تاپی با قیمت 10 میلیون هم انجام میده!""!! !!!...
یکی توضیح بده که چی باعث میشه یه برند از بقیه ی برند ها متمایز بشه؟؟؟