من اول فایل یه بازی قبل رو برداشتم.حالا میرم این سیو رو بگیرم.چشم تاکتیکهارو اجرا میکنم.
:21:نقل قول:
رونی هم فلشش قرمزه
منتظر نتیجه باش عزیزم...
Printable View
من اول فایل یه بازی قبل رو برداشتم.حالا میرم این سیو رو بگیرم.چشم تاکتیکهارو اجرا میکنم.
:21:نقل قول:
رونی هم فلشش قرمزه
منتظر نتیجه باش عزیزم...
سلام محمد جان تو هفته بیستم زدی که من (آرسنال) با ویگان بازی داره . ولی من دو سه هفته پیش با ویگان بازی داشتم که بازی 0-0 شد . :18:نقل قول:
ویگان ---------- آرسنال
آرمین جان هفته بیستم میشه دور برگشت.اگه همون پست رو بخونی گفتم که ترتیب بازیهای دور برگشت مثل دور رفت نیست.یعنی در واقعیت هم لیگ برتر هینجوریه یا اینجا اینجوریه؟نقل قول:
منچستر 0---0 چلسی
قدرتمندترین تیمی که تا الان باهاش بازی کردم...
چون میدونستم بازی سختی خواهم داشت تیم رو در حالت متعادل قرار دادم و با همون ترکیب 2-4-4 بازی کردم.رونی و گیگز قرمز بودند!بازی زیبایی بود ابتدای بازی چلسی چند موقعیت خوب داشت که وندرسار با کمک دوتا برج ایفل که گذاشتم وسط خط دفاع همه رو دفع کردند.کم کم بازی متعادل شد و نفوذ به یک سوم حریف برای دو تیم سخت بود.من هم چند موقعیت خوب داشتم اما بهترینش ضربه سر پارک به کنج دروازه بود که چک اون رو به کرنر فرستاد.کاش این بازی 15 دقیقه بود...
سیو لیگ:
میخواستم بدون برنامه کپچر،عکس بگیرم که در پینت یه صفحه سیاه تحویلم داد.اما آمار تقریبا اینجوری بود(طرف چپ منچستر):کد:
http://www.multiupload.com/GLG8OU2CW8
در صد مالکیت---- 54----- 46
شوتها -------------6 -------4
شوت به دروازه ---4------- 4
محمد جان ای کاش بین دو نیمه یه سر به تاپیک میزدی من میخواستم بهت بگم برای نیمه دوم تغییراتی توی تیمم بدی .
تو بیشتر از کناره ها حمله میکردی یا از وسط ؟
من باید بازیو میبردم :20:.
در ضمن اینو هم از خاطر نبر که تقریبا بیشتر بازیکنان من فلش آمادگیشون آبی بود . بر عکس منچستر .
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
برنامه هفته پانزدهم
اورتون ---------------------------------------------------پورتموث------------------------- برگزار شد
ولوورهمپتون -------------------------------------------لیورپول---------------------------برگزار شد
منچسترسیتی-----------------------------------------بارنلی----------------------------برگزار شد
منچستریونایتد-------------------------------چلسی--------------------- برگزار شد
آرسنال--------------------------------------------------استون ویلا----------------------ساعت 9 تا 9.30 شب
برنامه هفته شانزدهم
ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------ساعت 9.45 تا 10.15شب
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------ساعت 10.30 تا 11شب
لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------ساعت 11 تا 11.30 شب
بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی----------------------ساعت 11.45 تا 12.15 شب
آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 1 بعد از ظهر
سلام حسين جان اگه ميشه بازي منو براي صبح بذار؟
حسین جان من برای بازی با آرسنال چی کار کنم.باید آپشن فایل خودمو برات بفرستم؟
کاش تو اون پستت که تاکتیکهارو گفته بودی اینو میگفتی.نمیدونستم وگرنه میومدم.از نظر آمادگی باید بگم درسته.البته اوون بنفش بود و اسکولز آبی.در کل خوب بودن.از وسط که نمیشه چون پنجاه تا بازیکن اونجا داری البته بجز ضد حمله ها.بیشتر از کناره ها میرفتم اما مدافعات اکثر توپهای اول رو هم میزدن.خیلی بازی خوبی بود.اگه 15 دقیقه بود شاید من میبردم چون تازه قلق تیمت دستم اومده بود. البته اول بازی دوتاباید میخوردم که ون در سار نذاشت...:20:نقل قول:
من باید برم.بازی آرمین هنوز تموم نشده پس بی زحمت بازی منو بزن بره.فقط Assist رو اینجوری بذار:
از بالا به پایین:دو-سه-صفر-صفر-یک-دو-سه.ممنون...
اقایون سلام من بازی کردم . نتیجه 0-0 :41:بازی طوفانی بود . ازین ور من با هزار بد بختی حمله میکردم از اون ور استون ویلا با پاس تو در و آگبونلاهور فانتوم و هسکی غول تشن رو دروازه من . خدا پدر مادر آلمونیا رو براش نگه دار اگه نبود سه_چهار تا خورده بودم . امار بازی هم 52به 48بود به نفع من . نیمه اول خیلی فشار آوردم ماشاا... دروازه بانشون فریدل رو میگم یه تنه جلوم وایساد. حالا برین حال کنین که تیم صدر جدولتون مساوی کرده . :31:
- اینم سیو
کد:http://www.multiupload.com/JD4URMPRBO
مسعود جان باید با آرمین هماهنگ کنی . آرمین جان شما میشه بازیتو فردا انجام بدی ؟نقل قول:
اگه آرمین بخواد بازی کنه که لازم نیست اما اگه خودت بخوای بازی کنی لازمه .نقل قول:
واسه من فرقی نمی کنه هر جور شما صلاح بدونین من خودم رو همونجوری وفق می دم. حالا چی دستور می فرمایید .نقل قول:
آرمین جان ممنون از همکاریت . احتمالا مسعود الان خیلی خسته هستش که نمیتونه بازی کنه .نقل قول:
برنامه هفته شانزدهم
ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------درحال برگزاری
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------ساعت 10.30 تا 11شب
لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------ساعت 11 تا 11.30 شب
بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی---------------------- فردا تا ساعت 12 ظهر
آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 2 بعد از ظهر
آرمین جان اگه فردا بازی می کنی تا سیستم و تاکتیکها رو نگفتم بازی نکنیا:46:
چشم . تا فردا خدا حافظ . . .نقل قول:
ساندرلند 0 - منچستر یونایتد 0
الان بازی چلسی - بلکبرنه من رفتم برای بازی
برنامه هفته شانزدهم
ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------برگزار شد
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------درحال برگزاری
بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی---------------------- فردا تا ساعت 12 ظهر
آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 2 بعد از ظهر
برنامه هفته هفدهم:
لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب
چلسی 1 - بلکبرن 0
به سلامتی بالاخره تونستم با این پیروزی به ناکامیهام پایان بدم .
سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/RK4CIOGR27
فکر کنم تا پس فردا بتونیم نیم فصل رو تموم کنیم.میگم چه طوره الان یکمی درباره نقل و انتقالات صحبت کنیم تا دیگه موقع نقل و انتقالات راحت باشیم.
اقا تبریک میگم . دیگه کم کم داشتی خطر سقوط رو احساس می کر دیا :31: ! راستی حسین امروز از شهر تون چه خبر ؟نقل قول:
شهادت آقا امام هشتم رو به تمام دوستان خوبم در این تاپیک تسلیت عرض میکنم .نقل قول:
آرمین جات اینجا واقعا خالیه .
فردا اگه افتخار حضور در حرم رو پیدا کردم حتما همتونو دعا میکنم .
منم تسلیت میگم. حسین جان ما محتاج دعای شما هستیم.شما در شهر خیلی بزرگی هستی.نقل قول:
شهادت آقا امام هشتم رو به تمام دوستان خوبم در این تاپیک تسلیت عرض میکنم .
آرمین جات اینجا واقعا خالیه .
فردا اگه افتخار حضور در حرم رو پیدا کردم حتما همتونو دعا میکنم .
سلام منم بازیمو 1 1 کردم.
نمیدونم چرا افتادم رو رنج مساوی.هر چی شوت میزنم گل نمیشه:41:
سیو بازی:
کد:http://www.multiupload.com/TLRWHPAVND
برنامه هفته شانزدهم
ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------برگزار شد
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------برگزار شد
لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------برگزار شد
برنامه هفته هفدهم:
لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب
کم کم داریم به نیم فصل و زمان نقل و انتقالات نزدیک میشم .
حسین چطوره یه خورده در مورد نقل و انتقالات صحبت کنیم . پایه هستی .یا نه سرت شلوغه ؟ -------------- 20 دقیقه هستش نیومدی حتما سکوت علامت رضاست دیگه نه ؟
هستی حسین ؟
آره آرمین جان شرمنده یک کاری داشتم الان اومدم . گفتی درمورد نقل و انتقالات ؟
امشب صحبت از امام رضا (ع) و زیارت ایشون شد یاد یک مساله علمی ثابت شده جالبی افتادم شاید براتون جالب باشه شایدم قبلا شنیده باشین .
دانشمندان با دوربین های مخصوصی تونستن اشعه و نورهایی حول جسم افراد مشاهده کنند که در حالات مختلف و در افراد مختلف متفاوت گزارش شده . مثلا در حالت عصبانیت یا شادی یا افکار مثبت و حالات مختلف دیگه پرتوهایی با طیف نوری متفاوتی از افراد متصاعد میشه . این پرتوهای نوری دارای قدرت و اثرگذاری بر روی دیگرانه نه تنها دیگران حتی بر روی اجسام بی جان مثل آب و غیره که حتما مورد آب رو قبلا شنیدین که دانشمند ژاپنی این مورد رو کشف کرد .
به هر حال . در داخل حرم امام رضا بخصوص کنار ضریح این بزرگوار افکار منفی مردم به حداقل خودش میرسه و تقریبا تمام مردم در کنار ضریح افکار خوب و مثبتی دارن ( مثل دعا برای دیگران , توبه و ... ) وجود مبارک امام هشتم هم که خودش منبع نوره پس در این مکان منبعی سرشار از قدرت اثرگذار از نوع مثبتش وجود داره که تاثیر بسیار مطلوبی بر افرادی که در اون مکان قرار میگیرن میذاره به همین خاطره که در روایات توصیه به رفتن به این مکان پاک شده . هر وقت به حرم امام رضا (ع) مشرف شدین سعی کنید مدت زمان بیشتری در این قسمت باشید .
از خدا برای تمام دوستان خوبم میخوام بزودی تشرف به حرم مطهر رو نصیبتون کنه .
سلام صبح بخير بالاخره منم بازيمو به لطف تاكتيك هاي حسين مقابل من يونايتد بردم اما بر پايه ضد حمله هر دو گل را هم توز زد
امار بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سيو بازي
حسين جان اگه ميشه بازي من تا قبل از ساعت 4 تمام بشه خوبه فعلا تا اخر هفته وضعيت كاري من در هاله اي از ابهامه به قول معروفکد:http://www.multiupload.com/9OL6N6V2FU
سلام . وحیــــــد کجایی دادا ؟ بیا میخوام بازیکنم . بیا آمارت رو بده . بدو. . .بدو. . .بدو . . .
عزیزم عجله نکن وقت داریم .من چند تا نکته باید بهت بگم اول این ترکیب منو دانلود کن:
بعد طریقه کپی کردنش رو بلدی؟کد:http://www.multiupload.com/5F11L3P0DY
بعد از این هم بازم باهات کار دارم نری بازی کنی.
آره جیگر سریعتر بگو . میخوام بازی کنم . اخه یه کاری برام پیش اومده سریع تر .بدو . . . بدو . . .نقل قول:
وحید جان این عکس رو نگاه کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت Load خاموشه . چیکار باید کرد ؟ در ضمن ساها هم بنفش هتستش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایلو که دانلود کردی توی سیو بازی کپی کن.بعد وقتی رفتی توی بازی از قسمت data management اونو لود کن بعد گزینه copy data انتخاب کن بعدش اون ترکیب که میاد رو انتخاب کنید بعد سه تا خونه بیا بالا و روی ترکیب که پیش فرض هست اینتر کن.نقل قول:
آره جیگر سریعتر بگو . میخوام بازی کنم . اخه یه کاری برام پیش اومده سریع تر .بدو . . . بدو . . .
بعد ترکیب رو گزینه 2 یعنی براساس توانایی و آمادگی بذار.گزینه auto subs رو هم روی گزینه 4 یعنی زود بذار.
راستی ترکیب من توی آپشن فایل تو پیش فرض هستش دیگه؟
چی شد تونستی ترکیب منو بیاری؟
راستی یعنی چی خاموش هستش.نکنه توی سیو بازی اون فایلو کپی نکردی
بعد چرا تو همیشه میزنه آنلاین نیستی.نمیشه یه کاری کنی موقعی که آنلاین هستی بفهمیم.
اقا شما اون عکس بالا رو دیدی؟ یه نگاه بنداز ببین درسته ؟نقل قول:
نباید خاموش باشه.احتمالا هیچ ترکیبی سیو شده وجود نداره تا اونو لود کنه.توی سیو بازی کپی کنی باید بیادنقل قول:
اقا شما اون عکس بالا رو دیدی؟ یه نگاه بنداز ببین درسته ؟
چه شانس حالا ما داریم.میگم لب دریا بریم خشک میشه:20:
راستی توی آپشن فایلت تیم من خصوصیاتش پیش فرض هستش؟
بابا درسته دیگه مگه سیستمت 4-4-1-1 نیستش پس لود شده حتما . ببین درست گذاشتمش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه چی لود شده .اونی که توی تصویر هستش سیستم پیش فرضش هست.بهت توضیح دادم بالا که چه جوری سیستم بیاد.تازه من یه سری تغییرات دیگه به جز سیستم توی این سیو دادم.تا اینو درست نکردی بازی نکن.بازی برگشت جبران می کنم:46:نقل قول:
بابا درسته دیگه مگه سیستمت 4-4-1 نیستش پس لود شده حتما .
وحید جان نگاه کن من سیوت رو درست کپی کردم منتها . . .نقل قول:
آره درسته. چرا آخه خاموشه باید حتما گزینه لود روشن باشه.حسین یه کمکی بکن:20:نقل قول:
ببین درست گذاشتمش :
فکر کنم هر جفتمون قاطی کردیم.حمید کی هستش دیگه:31:
آرمین جان چی شد؟