نقل قول:
مهرداد جان : i7 زیر 2700 نمی تونی پیدا کنی . :41:
Printable View
نقل قول:
مهرداد جان : i7 زیر 2700 نمی تونی پیدا کنی . :41:
نقل قول:
:40::40::40:
می شه 1 مدل 15 اینچ در حد 374 بهم معرفی کنید ؟ که مناسب باشه ؟
نقل قول:
خیر بدنه مک بوک پلاستیکیه :11: اگر بازم خواستی بگو کانفیگش رو بزارم :10:
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
قیمت های 15 اینچی ها بالای 1850 هستنقل قول:
منظورتون از حد چیه! قیمت ؟ یا پرفورمنس؟نقل قول:
دوستان ما هم کم کم دارم به خریدن 374 نزدیک میشیم. فقط منتظرم که قیمتش رو 1500 ثابت بشه.
یه سوال تو محیط ویندوز هم 10 ساعت باطری نگه میداره؟
مکبوک وایت ، همانطور که خبرش چند روز پیش از ویتنام درز کرده بود، آپدیت شد.
استفاده از ویدئوکارت جدید، ۱۰ ساعت عمر باتری و سرعت بالاتر از موارد ارتقأ این کامپیوتر هستند.
برای اطلاع بیشتر از جزئیات، این لینک آن در سایت اپل است:
کد:http://www.apple.com/macbook/specs.html
امیدکد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook?mco=OTY2ODEwOQ
قیمت نه " قدرت " cpu این حرفانقل قول:
یه چیز که جدید باشه تا 1900 تومن باشه
این دو مدل خوبه .نقل قول:
MC118
MC371
نقل قول:
نه خیر . چون ویندوز کمی سنگین تر از مک ه ! شما با مک کار کنی بی خیال ویندوز میشی :18:
مک افیس و اکسس داره؟ اگه داشته باشه من دیگه با ویندوز کاری ندارمنقل قول:
نه خیر . چون ویندوز کمی سنگین تر از مک ه ! شما با مک کار کنی بی خیال ویندوز میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله داره . زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه:18:نقل قول:
دوستان
لیست قیمت ها رو کجا میشه تهیه کرد؟قدرتمند ترین گزینه کدوم مدله؟
شما یه سر به سایت نقش بزن:نقل قول:
کد:http://www.naghsh.n et
نقل قول:
قدرتمند ترین گزینه کدوم مدله؟
مدل MC373LL/A دارای بهترین کانفیگه . قیمت هم 2800
اقا امروز رفتم یه سر پایتخت آرش رایانه به من گفت نمیتونی فایل های وورد افیس فارسی رو توی مک باز بکنی و حروفت قاطی چاتی میشه . راست میگفت ؟ پسره مشکوک میزد و فقط یه بند میگفت بیا کور 2 بگیر و بیخیال آی 5 بشو که به درد نمیخوره و پشیمون میشی . گفتم اینجا بپرسم جریان چیه ؟ به هر حال شما چن تا پیرن از ما بیشتر پاره کردین ما که فلا تو کف مک موندیم از بس گرون شد این جدیدش که نتونستیم بخریم .اگه فارسی نمیشه نوشت چیکارش کنیم ؟ ینی افیس روش نسب نمیشه ؟ باید بیخیال فارسی نوشتن و خوندن شد ؟:41:
سلامنقل قول:
نه بابا هرچی گفته اشتباه بوده (اطلاعاتش قدیمی بوده)
به لطف office 2010 میشه به خوبی فارسی نوشت.(البته برنامه های دیگری هم مثل office برای مک هست که میشه توش فارسی نوشت)
در رابطه با مدل های جدید ۱۰۰٪ قدرتش بیشتر هست.
ولی قیمت که سیاست قدیمی که تازه بباد و گرونتر هم باشه
و به نظر من حالا حالاها همین قیمته
این حرف در چند سال پیش صحت داشت ولی الان مک فارسی رو ساپورت میکنه و مشکلی نیست .نقل قول:
خب دیگه این کلک های کاسبیه ! این فروشنده ها می بینن کسی دیگه سراغ سری 2009 نمیره و همه میرن سراغ 2010 از این حرفها می زنن تا قدیمها رو بفروشن .نقل قول:
پسره مشکوک میزد و فقط یه بند میگفت بیا کور 2 بگیر و بیخیال آی 5 بشو که به درد نمیخوره و پشیمون میشی . گفتم اینجا بپرسم جریان چیه ؟ به هر حال شما چن تا پیرن از ما بیشتر پاره کردین ما که فلا تو کف مک موندیم از بس گرون شد این جدیدش که نتونستیم بخریم
این قدیمی ها تموم بشن مطمئن باشید قیمت مدلهای جدید پایین میاد .
ببین سی پی یو های نسل جدید i5 که در مدل 372 بکار رفته تو رده بندی جهانی 11 پله بالا تر از قوی ترین core 2 dou یعنی T9600 هست . و سی پی یوی بکار رفته در مدل 373 در این رده بندی 17 پله بالاتر T9600 هست :18::18::18:
میدونی یعنی چی ؟؟؟ یعنی بی خیال حرف فروشنده و مدلهای 2009 بشید .
خیر براحتی اجرا میشه ( با همون فونت های مشهوری که در ویندوز استفاده می کنید)نقل قول:
.اگه فارسی نمیشه نوشت چیکارش کنیم ؟ ینی افیس روش نسب نمیشه ؟ باید بیخیال فارسی نوشتن و خوندن شد ؟
کی گفته مک فارسی رو پشتیبانی نمیکنه ؟؟؟؟نقل قول:
ببین من برات دو تا عکس از مک خودم آپ کردم ،
اولی از نرم افزار Pages (جزو نرم افزار های iWork اپل! یه چیزی تو مایه های Word مایکروسافت) :46:
دومی هم از نرم افزار Neo Office که بر پایه ی Open Office شرکت سان مایکروسیستمز نوشته شده! تو عکس دقت کنید حتی محیط نرم افزار فارسی شده! :46:
اگر کیفیت عکس ها پایینه!چون متاسفانه اینترنت من دایال آپ شده! :41:
wow اخه چرا اين همه!نقل قول:
چه گرافيكي روشه ؟
براي بازي ميخوام
به نظرت بيخيال شم مك و محسن جان؟
نقل قول:
گرافیک GT330 هست .اگر میخوای حرفه ای بازی کنی مک رو بی خیال شو و برو سراغ G73 اسوس
دوستان کسی در مورد فروشگاه بزرگ پارسی چیزی میدونه؟ همین امروز هم تازه مک جدیدا رو اورده بود فروشگاه بزرگی هم بود تو خیابان ولیعصر بالاتر از طالقانی.
امروز رفته بودم قیمتاش بد نبود مثلا MC375 رو 1890 در صورتی که الماس 1950 میده
اگر پلمش مشکل نداشته باشه خوبه .نقل قول:
در ضمن به لیست قیمت زیاد دقت نکنید . حضوری و یا با تماس قیمت ها خیلی پایین تره .
قبل از ورود سری جدید لیست الماس و اپل ایران فکر کنم 6 ماه بود که تغییر نکرده بود . یکبار قیمت می زنن و با پایین اومدن قیمت دیگه لیست قبلی رو اصلاح نمی کنن .
من ، شب و روز یا پایتختم! یا میدون ونک و یا میدون ولیعصر!نقل قول:
ولی تا حالا اینی که شما میگی ندیدم!
بالاتر از ایران ه ؟؟؟ یا پایین تر ؟
اتفاقا خیلی هم بزرگ هست. و موقعه ای هم که مک بوکاش اومدن من اونجا بودم و بهم گفتن 10 دقیقه دیگه بیا لیست قیمت رو بهت میدیم. من اول رو حساب قسمت کنسولای بازی قیمتاش بالا بود گفتم حتما قیمتای اپلشم بالاس. لیست رو گرفتم و واقعا میتونم بگم کاملترین لیستی بود که تو ولیعصر تا حالا گرفته بودم. یه برگه ی A3 .نقل قول:
من ، شب و روز یا پایتختم! یا میدون ونک و یا میدون ولیعصر!
ولی تا حالا اینی که شما میگی ندیدم!
بالاتر از ایران ه ؟؟؟ یا پایین تر ؟
ادرسش اینه خیابان ولیعصر بالاتر از طالقانی.
از میدون به به سمت پایین میاید اول این هست بعد پاساژ ایران و پارسیان. تو پارسیان که اصلا اپل پیدا نکردم.
فهمیدم کیو میگی!نقل قول:
همون که یکم پایین تر از روزنامه فروشی ه!
مغازه بزرگه که ، هم کنسول داره هم دوربین دیجیتال و هم لپ تاب؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اگر اشتباه نکنم ، چند تا از این آنتی ویروس اورجینال ها هم گذاشته!
نقل قول:
فهمیدم کیو میگی!
همون که یکم پایین تر از روزنامه فروشی ه!
مغازه بزرگه که ، هم کنسول داره هم دوربین دیجیتال و هم لپ تاب؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اگر اشتباه نکنم ، چند تا از این آنتی ویروس اورجینال ها هم گذاشته!
بله دقیقا همون هست . حالا نظرتون چی هست جای خوبیه؟ چون من فکر کنم تا کمتر از 10 روز دیگه بگیرم مک بوکو.(به امید خدا)
حالا مشکل این بود که همه چیز داشت الا MC374 :19:
آقا عذر خواهی
چقدر بده نمیشه یه پستو حذف کرد :41:
خبرتون تکراریه . امید جان 2 روز پیش گفته بود . چند صفحه قبل برید می بینید . بازم ممنون از خبرتون :10:نقل قول:
دوستانی که فکر می کنن کانفیگ مک بوک پرو ها پایینه و بدرد بازی نمی خوره پیشنهاد می کنم حتما این کلیپ رو دانلود کنن . در ضمن این ضعیف ترین مدل 15 اینچی هست .( MC371 )
کد:http://v18.lscache8.c.youtube.com/videoplayback?ip=0.0.0.0&sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Calgorithm%2Cburst%2Cfactor%2Coc%3AU0dWSVNST19FSkNNNl9LTFND&fexp=900073&algorithm=throttle-factor&itag=34&ipbits=0&burst=40&sver=3&expire=1274371200&key=yt1&signature=72802FD622CC600AB61DAE38900465163102BB56.1506ADDF0AA762FC96434C294CD2DEAAC03095B3&factor=1.25&id=b4ce963d9408d824&
محسن لينكو كامل نداديانقل قول:
جای بدی نیست .نقل قول:
ولی ،
بزار امروز برم با طرف صحبت کنم! ببینم چند مرده حلاجه! بعد بهت میگم!
چرا کامله . تست کردم . چون یوتوپ هست یه زره اذیت می کنه . 16 مگابایتهنقل قول:
داداش MC371 و اینجا چند میده؟؟نقل قول:
بدون گارانتی هم میده؟
اسم کلیپ رو بگید تا خودمون سرچ کنیم.. . .این لینک که مشکل دارهنقل قول:
یه سوال در مورد درایو اکسترنال اپل Apple MacBook Air SuperDrive و magic mouseمیشه ازش برای سیستمای دیگه (PC یا لپتاپ)استفاده کرد یا فقط رو اپل کارمیکنه
در مورد درایو اکسترنال تو سایت زده:
System Requirements
MacBook Air computer
Mac Mini Server
میشه استفاده کرد . مشکلی نداره . فقط برای مجیک موس باید pc یا لپ تاپ بلوتوث داشته باشه .نقل قول:
در مورد کیلیپ هم من چند بار تست کردم . مشکلی نداشت .
این اسم کلیپه: YouTube - 2010 Core i5 MacBook Pro - nVidia 330M Gaming Test (Call of Duty
اگر نتونستی بگو برات آپلود کنم
دوستان حق با شماست .
کلیپ رو بدون ... نمی شه دانلود کرد.
چون من با وی پی ان میرم مشکلی نداره . بزودی براتون آپلود میکنم :41:
لینک درست :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=tM6WPZQI2CQ
آقا یعنی دم آقا محسن و آقا امید گرم که آچار فراسنه های این فروم هستن و بدون اینا مک کارش را نمی افتاد هیچی , ماهم به پیسی میخوردیم . :40::11: هالا هی شما اینا رو مینویسین دل ما بیشتر آب میشه من مک میخواااااااااااااام :19: اقا تو لیست قیمت این الماس پایتخت من نیگا میکردم دیدم همه مک ها رو زده مک + ویندوز یعنی مک ویندوز رو اوریجینال دیگه رو سیستم هاش نسب میکنه ؟
قطعا اینجوری نیست.(اصلا نصب کردن ویندوز رو سیستم های اپل کار درستی نیست و اپل برای جذب مشتری و رضایتشون این کار رو کرده)نقل قول:
چون اینکه خود شرکت رو لپتاب ها نصب میکنن.
(و من فکرکنم درخاستی هست چون از اکبندی در میاد اگه ویندوز روش بریزن!)
بچه ها بین دو مدل 375 و 374 اینقدر اختلاف هست که ارزششو داشته باشه به خاطرش 200 300 تومن بیشتر بدیم؟؟
اصلا میصرفه؟
حالا یه سوال دیگه که 375 که آپ شده ی 374 هست از ضعیفترین مدل 15 اینچی یعنی همون 371 خیلی پایینتره؟
یعنی من فقط برای داشتن lcd یه بزرگتر بیشتر پول بدم؟ یا کانفیگش اونقدر تفاوت داره که ارزششو داشته باشه؟
(البته من کانفیگ همشونو حفظم فقط میخوام یکی یه آنالیزه درست و حسابی انجام بده!!)
ممنون:10:
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
اگه تو رپید شر بریزی بهتره چون با IDM میشه سریعتر دانلودش کرد.نقل قول: