RSSI =Received Signal Strength Indication یعنی <<نشان قدرت سیگنال دریافت شده>> ظاهرا این عدد هرچه به صفر نزدیکتر باشد سیگنال دریافتی مطلوبتر است.
Printable View
RSSI =Received Signal Strength Indication یعنی <<نشان قدرت سیگنال دریافت شده>> ظاهرا این عدد هرچه به صفر نزدیکتر باشد سیگنال دریافتی مطلوبتر است.
دوست عزیز این rssi خیلی زیاده و نشون میده باید تنضمیش کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من از مبین نت مودم Out Door گرفتم
راهنمایی می کنید که چجوری باید راش بندازم؟
من يك مودم outdoor دارم و rssi = -80 است اما هيچ مشكلي هم تا بحال نداشتم. هم سرعت دانلودم خوبه و هم پينگ.
پينگ من همش روي منفي 79 هست اما تا حالا مشكلي نداشتم حالا بايد چجور تنظيمش كنم ممنون راهنمايي كنيد؟
اگه مودم واي فاي مثلا 8 ساعت يكسره روشن باشه ضرري نداره؟ ممنون
پينگ من همش روي منفي 79 هست اما تا حالا مشكلي نداشتم حالا بايد چجور تنظيمش كنم ممنون راهنمايي كنيد؟
بنده مودم وایفای گرفتم ولی هنوز برای نصب نیامدن اما یک مشکلی هست اینکه چراغهای انتن دائما خاموش روشن میشه تو نقشه هم جزء مناطق سبز هستم.
تا موقعی که اکانت شما فعال نشه به همین صورت هستنقل قول:
دوستانی که از مبین نت اینترنت گرفتید، در مجموع مبین نت چطوره؟ گرفتنش رو پیشنهاد می کنید یا نه؟ سرعت دانلودتون چطوره؟ یعنی اون چیزی هست سرعتتون که باید باشه؟ از نظر نوسان و قطعی اینا چطوره؟ من مجبورم برای کارم اینترنتی داشته باشم که سرعت دانلود از 80 به بالا باشه بنظر شما که کاربرای مبین هستید این سرویس 1 مگابیت مبین خوبه برای من؟ و اصلا کسی هست اینجا که یک مگ مبین رو داشته باشه و راضی باشه؟
دوست عزیز یه چند دقیقه وقت بزاری صفحه های قبل رو مطالعه کنید دوستان توضیح داده اند.نقل قول:
ازجه طریقی میشه فهمید اکتیو شده؟نقل قول:
نقل قول:
آقا سعید شما کجای اهوازید؟ مودم وای فای چندتا چراغش روشن هست؟
آقا کسی از مودم In door ی که مبین نت میده عکسی چیزی نداره بذاره برا کسی میخوام . میخواد مبین نت بگیره میخواد ببینه مودمش چطوریه . نمیخواد مثل مال ایرانسل عین کله قند باشه :20: . ممنون
عجب پینگی داره تا آنکارای ترکیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو منطقه پادادشهر اهواز هستم. مودم واي فاي من پشت پنجره از 5تا 3چراغش ثابت روشنه.نقل قول:
اما الان در تاريخ 23/6/1389 از ساعت 12 شب تا الان كه ساعت 3شب مي باشد هيچ سيگنالي نميدهد و همه چراغ ها خاموش شده است روي پشت بام اپار تمان هم بردم هيچ سيگنالي نداد در صورتي كه قبلا روي پشت بام 5تا چراغ روشن ميشدند. تا ببينيم صبح وصل ميشود يا نه:13:
الان زنگ زدم مبين نت گفت مشكل از مخابراته اشكال از مبين نت يا زير ساخت هاي مبين نت نيست. شايد يك ساعت ديگه درست بشه شايد فردا. دوستاني كه تو اهواز مبين نت دارم شما از ساعت 12تا ساعت 3 شب قطع بوديد
دوست عزیز abc2 ، مودم indoor مبین دقیقا شکل همون کله قندی ایرانسل هست فقط رنگش سفیده.
در ضمن چرا اینقدر سرعت ناپایدار هست و بین 20 تا 120 مدام نوسان میکنه ؟و در مواقعی هم که تقریبا ثابت میشه روی عددی بین 38 تا 62 میمونه؟ آیا دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارن؟
من یک اشتراک 512 وایرلس داتک هم دارم که با همه مشکلاتی که داتک داره بخصوص گرونی سرویسش، لااقل سرعتش روی یک عدد فیکس میشه و تقریبا در تمام شبانه روز شاید یکی دو کیلو بالا پایین بشه.:41:
دوستان وضعیت وایمکس مبین نت چطور هستش ؟ مثل ایرانسل نیستش که ؟
چون من ایرانسل رو داشتم و وضعیت خیلی بدی رو داشت.
من 256 حدود 2 هفته است كه دارم استفاده ميكنم و سرعتش كاملا ثبات داره و بين 30 تا 35 هستش.نقل قول:
احتمالا سیگنال شما ضعیفه , من هم روز اول همین مشکل رو داشتم که اینقدر مودم رو جابجا کردم تا سرعت ثابت شد. شما باید وارد منوی مودم بشی و بری به قسمت status > wimax و در قسمتی که نوشته Current FEC-CODE ببینید مدولاسیون مودم روی چه حالتی هست. برای سرعت یک مگ حداقل حالت مدو لاسیون qam16-ctc-3/4 هستش.نقل قول:
مدولاسیون qam16-ctc-1/2 و qpsk سرعتی زیر یک مگ به شما میدهند. یک جایی پیدا کنید که CINR بالاتر از 25 باشه.
ممنون دوست عزیز . :20:نقل قول:
دوستان آقا کیفیت سرویسهای مبین نت خوب هست یا نه من برای یکی از دوستانم میخوام البته میخواست ایرانسل بگیره که چون ایرانسل دستش واسه همه رو شده و هم دزده و هم کیفیت سرویسهاش پایینه منصرفش کردم حالا میخوام ببینم مبین نت خوب هست یا نه (ایشون گیم آنلاین هم می زنن) . البته ADSL پیشنهاد ندید چون مستاجر هستن و خب جای ثابتی نداره که بخواد ADSL بگیره . ممنون .
خونه ما حوالي ترمينال جنوب هستش از مبين نت استفاده ميكنم و تا بحال مشكلي نداشتم. سرعتش اصلا نوسان نداره، پينگش خوبه و قطع و وصل هم نميشه.من كه راضيم.نقل قول:
karbist جان ممنونم از راهنماییت. من چند تا نقطه رو پیدا کردم که مشخصاتش همون بود که شما گفتی و سرعت هم تقریبا فیکس می شه البته بین80 تا 90 می ایسته اما بعد از حدود یک ربع اون نقطه هم خراب میشه و کیفیت افت میکنه و نوسان دوباره شروع میشه. آیا اگر مودم outdoor بگیرم مشکلم حل میشه.؟ در ضمن روی این مودمهای indoor یکجای آنتن هست و تو دفترچه اش هم نوشته ، میشه یک آنتنی چیزی برای همین مودم گرفت که کیفیت سیگنال رو بالا ببره؟نقل قول:
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
من با همین نوسان سرعت شدیدی هم که تو این چند روزه داشتم روزی حدود 7-8 گیگ دانلود داشتم که در مقایسه با قیمتش و اینکه منم ADSL نمی تونم بگیرم می ارزه. من هم ابتدا می خواستم ایرانسل بگیرم اما اون نکته که درباره سرعت نامحدود اما محدود توی سایتش نوشته که اگر زیاد دانلود کنید شما رو از دوره بعد می بریم تو لیست سیاه و محدود می کنیم :18: بیخیال شدم.نقل قول:
خب شما که سرویس یک مگ میخواستی بگیری, از اول باید outdoor میگرفتی. تعداد bts های مبین نت فعلا کمه و خونتون باید نزدیک یکی از bts ها باشه تا مودم indoor روی سرعت بالا جواب بده. راستش من آنتن برای وایمکس ندیدم , اگر آنتنی هم در بازار باشه برای فرکانس 2.4Ghz وای فای طراحی شده نه 3.5Ghz وای مکس.
بهتره که با هاشون صحبت کنی و مودمتون رو عوض کنید. الان هم اگه لبتاپ دارید برید روی پشت بوم, ببینید وضعیت سیگنال اونجا چجوریه.
karbist جان ، این مودم توصیه خودشون بود و نصاب هم که اومد گفت که اینجا indoor بخاطر منطقه و ارتفاع ساختمان (طبقه ششم) در حد outdoor جواب میده.
به من هم گفتن که شما تو منطقه سبز هستید و مودم indoor بگیرید وقتی گفتم فقط outdoor میخوام کلی تعجب کرد. الان تازه با outdoor, مدولاسیون مودم لب مرزه.
شما اگه بالکن دارید, مودم رو اونجا هم تست کنید ولی توصیه میکنم پس بدی outdoor بگیری. تو سایت wimaxnews.ir نوشته که از مهرماه فاز دوم توسعه شبکه شروع میشه, شاید یک bts هم نزدیک شما نصب کردند.
سلام بچه ها
من می خوام از مبین نت سرویس بگیرم.
راضی هستید؟
افت سرعت؟قعطی داره؟
به من گفتند باید مودم outdoor استفاده کنم.
بگیرم یا برم سراغ ADSL?
میتونم از شاتل سرویس بگیرم
خونمون دیباجی جنوبیه
256 می خوام بگیرم
سلام. از دوستاني كه تو اهواز هستن خواستم بپرستم شبها سيگنالشون قطع ميشه يا بره يا بياد چون من الان 2شبه شبها از ساعت 12 به بعد سيگنال يا ميره يا قطع ميشه. اما ظهرها يا عصرها سيگنال عاليو من مودم واي فاي دارم 3تا چراغش در طول روز ثابت داره
با سلام به همه دوستان
من میخوام سرویس 1 مگ بگیرم. میخوام بدونم قانون محدودیت دانلود که نداره مثل شاتل و ایرانسل البته من نهایت ماهی 150 گیگ بیشتر دانلود ندارم.(برای این میپرسم چون خیلی ها میگن نداریم ولی بعد یک مدت که زیاد دانلود کنید سرعت رو کاهش میدن)
و کسی از دوستان در تهران توی منطقه یوسف آباد سرویس داره؟(کیفیتش چه طور هست؟)
ویک سوال دیگه روی این سروی های وایمکس چیز پی ان کار میکنه؟
ممنون
سلام.نقل قول:
1. والا اینجا هنوز کسی از سرویسش یک ماه نگذشته که بفهمیم چنین قانونی رو دارن یا نه! هر چند خودشون میگن نداریم. من خودم هم 1 مگابیت نامحدود دارم و اکثر ساعات روز در حال دانلوده! ببینیم چی پیش میاد!
2. فکر میکنم ، کیفیت اونجا خوب باشه. یه نمایندگی هم که توی یوسف آباد داره. من از اونجا گرفتم.
3. بله! چیز پی ان بخوبی کار میکنه!
سلام من ميخواستم از يك جا نامه بگيرم براي سرعت 256 وايمكس مبين نت الان 128 دارم.خواستم بپرسم دوستاني 256 يا بيشتر دارن متن نامه رو چجوري نوشتن ؟ سوال دوم بايد ميزان سرعتي رو در نظر داريم براي گرفتن بايد تو نامه ذكر بشه يا نبايد نوشته بشه؟ممنون
نقل قول:
تو پست ها قبلي توضيح داده شده. متن نامه خيلي مهم نيست فقط از يك شركت يا دانشگاه معرفينامه اي تهيه كنيد كه شما را بعنوان دانشجو و يا كارمند آن شركت معرفي كند.
بله ميزان سرعت را عينا ذكر كنيد.
من خودم از شركت محل كارم معرفينامه تهيه كردم ولي آنرا تحويل نگرفتن.
ab.mahmoodi جان ، شما گفتی که نوسان اصلا نداری ، مودمت outdoor بود یا indoor ؟
نقل قول:
من مودم outdoor گرفتم. البته ميخواستم indoor بگيرم ولي خودشان اصرار داشتن كه outdoor بگيرم. گفتن احتمالا با indoor به مشكل ميخوري. تو منطقه سبز هستم.
نقل قول:
سلام بچه محل.منم می خوام وایمکس بگیرم.ما تو یوسف آباد هستیم.خود نمایندگی سر 67 داره از وایمکس استفاده میکنه و گفت کلا یوسف آباد out door هست.
مبين نت چند روزه تو اهواز قعطي داره ظهرها هم كه قطع ميشه مودم واي فاي دارم هميشه هم 3چراغش روشن بوده الان 3روزه هي قطع ميشه. دوستاني كه تو اهواز دارن همين مشكل رو دارن يا نه؟ چون روي بام هم هيچ سيگنالي نميده.كسي تو اهواز داره اينطوري يا نه؟ الان ساعت 14:25دقيقه هست كه قطع شده
درود بر همه یوسف آبادی ها:31:نقل قول:
من هنوز نرفتم باید برم با این 67ام ایه یه صحبت بکنم ببینم وضعیت چه طور هست.پس نمیشه مودم Indoor Wifi گرفت.
اگه مودم Outdoor بگیرم چه طوری به کامپیوتر وصل میشه با لن؟ و مودم رو کجا قرار میدن؟
من الان شاتل دارم و به شدت ناراضیم چون جدیدا هم که گند زده.با سرویس آرت 4 سرعت دانلود 4 !!!:18:
نقل قول:
اگر سيگنال بده توي اتاق نصب ميكنن. در غير اينصورت تو حياط يا تراس و يا پشت بام نصب ميشه. مال من كه تو اتاقه.
نحوه اتصالش يك كابل شبكه cat5 از مودم به Adapter وصل ميشه و از adapter يك كابل استاندارد شبكه به كامپيوتر وصل ميشه همين. البته هر دو كابل ميتونه معمولي باشه ولي ممكنه روي سيگنال تاثير داشته باشه.
درسته! چند روزه قطعی و افت سرعت داشتهنقل قول: