-بعضي از دوستان كشور رو عوض ميكنند ولي ارزش اين ريسك رو نداره ميبينيد كه در تاپيك دوستي از مشكلاتي كه براش ايجاد شده گفته من هم توصيه نميكنمنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474&page=26[/HTML]
-بعضي از دوستان كشور رو عوض ميكنند ولي ارزش اين ريسك رو نداره ميبينيد كه در تاپيك دوستي از مشكلاتي كه براش ايجاد شده گفته من هم توصيه نميكنمنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474&page=26[/HTML]
نقل قول:
این مشکلات از کجا سرچشمه میگیره؟؟؟؟؟
من فقط میخوام بدونم مشکل از isp اینترنتیم هست یا تلویزیون
وقتی هر4 تا گزینه تست شبکه تیک میخوره یعنی مشکلی از سرویس ارائه دهنده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پول بالای گارانتی دادم برای همین
فقط من را مطمئن کن که مشکل از آی اس پی اینترنتیم نیست-یا مک آدرسم
پس گارانتی مال چیه؟؟؟؟-مال همین چیزهاست دیگه!!!!!!!!
-اينجا رو بخون بحث هايي كه شده ومطالبش حتما بدردت ميخوره عموميه :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376346[/HTML]
آقا من ميخوام چند تا بازي كه بشه به حافظه داخلي اتين تلوزيون منتقل و بازي كرد را ميخوام....ميشه لينكش را بذارين البته نه توي رپيدشير!!!
شما نظرتون راجع به اين پست چيه ؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=452079[/HTML]
ميخام ببينم اين مدلي كه توي اين پست گفته شده مدل اروپاييه؟ اگر مال اروپاست پس asia/d ديگه چيه؟
دوستاني كه منطقه شون تلويزيون ديجيتال رو پشتيباني ميكنه اگه ميتونن يه تستي بكنن ببينيم اصلا براي مدلهاي غير اروپايي هم كار ميكنه يا نه ، هر چند ،مثل اينكه بورد سخت افزاريش نيست ، پس چرا بعد از فعال سازي كانال يابي رو انجام ميده بدون اينكه اخطار بده بگه مثلا سخت افزارش موجود نيست يا ...!
اينو بخون از قول يكي از بچه هاي عصر جوان:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط farzadba
نوشته هاي پست قبلي يكم ناخواناست ، اينطوري بهتره:
كساني كه موفق شدن با تلويزيون مستقيم شبكه هاي ديجيتال رو بگيرن اسم كامل مدلشون رو بگن شايد به نتيجه اي رسيديم!:5:نقل قول:
ظاهرا بعضي از دوستان مي فرمايند كه تلويزيون هاي سفارش اروپا داراي اين ويژگي هستند و نشانه آن هم اين است كه نام مدل تلويزيون هاي اروپايي با حروف LE آغاز مي شود:
LE-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش اروپا
LA-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش آسيا
اما با اين وجود در جستجوهايي كه من كرده ام به اين مورد هم برخورده ام كه تلويزيون هايي در آسيا سفارش داده شده اند كه ديجيتال هستندو در اروپا نيز در برخي از كشورها تلويزيون آنالوگ وارد بازار شده است. پس بايد به ساير علامتهاي مدل نيز توجه كرد:
بعد از اين شماره مدل كه نوشتم 3 حرف ديگر وجود دارد كه اگر اشتباه نكنم به قرار زير است:
T1R= مدلهايي كه تيونر آنالوگ دارند
T1M= مدلهايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند
البته بعد از اين سه حرف هم حروف ديگري وجود دارند كه نمايانگر كشور هدف توزيع محصول است.
سلام
دوستان کسی میتونه کمک کنه چجوری مشکل تلتکست این LCD رو حل کرد؟ من LA40B650 دارم و با فریمور 2006 هم آپگرید کردم : T-CHL7DEUC
اما میتونم بگم هیچ فرقی نکرد! این فریمور با 2005 چه فرقی داشت؟!
ممنون، شاد باشید:40:
-من كه 32b650 داشتم با اپديت 2006 مشكل تلتكست حل شد وحروف رو كامل نشون ميدادنقل قول:
از دوستان یه سوال داشتم .
من یه b690 32 اینچ دارم . که موقعه کارکردن . مخصوصا وقتی از ورودی های av تصویر پخش میکونه یه صدای صوت مانند ضعیف از پشت دستگاه شنیده میشه . که در حالت عادی قابل شنیدن نیست . اما شبها که همه جا ساکته وقتی تلویزیونو با صدای کم نگاه میکونم . صدای صوت کاملا محصوص هستش و رو عصاب آدمه .
میخواستم بپرسم که این صدا طبیعه یا اینکه دستگاه مشکل پیدا کرده.
-من هم اين مدل واينچ رو داشتم صدايي نميشنيدمنقل قول:
-البته از نزديك دقت نميكردم
-شما از چه فاصله اي اين صدا رو ميشنوين ؟
dlna این تی وی چه طور کار میکنه ؟
گوشی سونی اریکسون ویواز دازم dlna داره و مدیا سرور میشه و سرچ میکنه ولی هیچ وایرلسی پیدا نمیکنه . آیا باید مودم مخصوص بخرم ؟
-حميد جان تا جايي كه اطلاع دارم dlna wireless نداره يا من اشتباه ميكنم هر چند روي كاغذ هاي روي tvاين رو زدهنقل قول:
فکر کنم داره ! تو منوش هم یه قسمت داره زده dlna & usb که انتخاب میکنم اگه مثلا usb flash وصل باشه محتویات اونو نشون میده !
توي دفترچه يه جا گفته از آداپتر وايرلس usb كه توليد خود سامسونگ هست ميتونيد استفاده كنيد
-نه حميد جان بحث ما روي وايرلس هست از طريق واي فاي نه dlna و lan با سيم وكابل شبكهنقل قول:
-براي وايرلس بايد انگل usb wi-fi تهيه كنيد اون هم از خود برندسامي
ها گرفتم چی شد ! خوب حالا قیمتش چند هست ؟ اینو بگیرم برای پی سی هم میتونم استفاده کنم دیگه ؟ چقدر برد داره ؟
-والا توي ايران من نديدم البته مشهد چيزي هم پيدا نميشه :46:نقل قول:
-قيمت هاي جهانيش متفاوت هست مدل ها ي مختلف از 25 $ شروع ميشه با برد هاي متفاوت
-مدل معروفي كه خيلي ازش استفاده ميشه
Samsung WIS09ABGN LinkStick Wireless LAN Adapter
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، ورژن 2006 فرم وير براي تلويزيون آسيايي در اين لينك پيدا ميشه مي خواستم ببينم درسته يا نه؟
کد:http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LA40B650T1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
اون احتمالا مشكلي نداره ميتوني دانلود كنينقل قول:
البته اينم هست واسه سامسونگ مالزيه كه من از اين استفاده كردم مشكلي نداره:
کد:http://www.samsung.com/my/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=02010500&prd_mdl_cd=LA40B650T1RXXM&prd_mdl_name=LA40B650T1R&prd_ia_sub_class_cd=P
سلام
ال سی دی من مدل LA22B690T6S که نتونستم بفهم که ----T داره یا نه در قسمت ADC گزینه AV Calibration از حالت success به Failure تبدیل شده چکار کنم به حالت قبلی برگرده یا حداقل در قسمت ADC Result مقدار استاندارد AV Gain و AV Offset جقدر باید باشه لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کم
آقا حق با تو هست پول گارانتي را گرفتند و بايستي سرويس دهند تو برو تو شكم سام سرويس ما هم پشتت هستيم و كمك مي كنيم من يك بار كمي اين كار را كردم ولي تنها بودم نتيجه نداد ولي فكر كنم با هم باشين نتيجه مي دهد. محكم و كوبنده تو دل سام سرويسنقل قول:
سلام
ایا برای حل مشکل صدای DTS در پلاسما b650 آپدیتی امده ؟
-تا جايي كه اطلاع دارم امير جان نه نيومدهنقل قول:
سلام بچه ها من یه ال سی دی سامسونگ دارم مدل la40a450c1 با کابل hdmi به ----- وصلش کردم واسه من فقط کیفیت مهمه خواستم ببینم با اپدیت فریمور تلویزیون کیفیت تصویر بهتر میشه؟
-نه عزيز تفاوت خاصي نميكنهنقل قول:
-البته فكر ميكنم ديگه فريموري براي اين مدل نمياد
با سلام
من تا حدی مطالب این تاپیک را خوانده ام اما یک سوالی برایم وجود دارد که اگه اساتید لطف کنن جواب دهند ممنون می شوم.
میخواهم یک ال سی دی 40 اینچ بگیرم اگه از امکانات موجود در دو مدل مورد نظر بگذریم و همچنین صرف نظر از ظاهر آنها کدامیک کیفیت تصویر و رنگ تصویر بهتری دارد
سامسونگ C695 یا سونی EX500
با تشکر
آقا كسي بازي بيتشري براي مدل B690 سراغ نداره؟
-منظورتون app هاي مختلف هست ؟ اينجا بحثي شده :نقل قول:
[HTML]http://forums.cnet.com/7723-13973_102-384607.html[/HTML]
مثل اینکه تازه واردها را تحویل نمی گیریدنقل قول:
-عماد عزيز چون تازه عضو هستين و تعداد پست هاتون كم هست ابتدا تاييد ميشه وبعد نمايش داده ميشهنقل قول:
من الان پست شما رو ديدم
-منظورتون b650 هست يا c650 ?
-پنل b650 وc650 كنتراست بهتري دارند علاوه بر اينكه امكانات بهتري دارند
ببخشید مثل اینکه در این تاپیک اشتباهی پست زدم باید. این تاپیک مربوط به مدل B690 می باشد اما سوال من مربوط به سامسونگ C695 می باشد.
سوال من این است که کیفیت رنگ و تصویر در سامسونگ C695 بهتر است یا سونی EX500 ( با صرف نظر از امکانات موجود در هر دو TV ) فقط کیفیت تصویر و رنگ برام مهم است
با تشکر از جواب قبلی شما
-خواهش ميكنمنقل قول:
-به نظر من در پنل C695 فراي امكانات خوب وعالي كنتراست بهتري داريم و بازتوليد رنگ مشكي كاملا قابل قبول در بين ال سي دي ها
با تشکر از راهنمایی ارزشمندتان
سلام دوستان
من یه lcd b690 32 اینچ دارم که موقع کارکردن صدایی مثل صدای (هوووووم) از پنل دستگاه میاد که با کم و زیاد شدن
نور back light شدتش یه خورده کم وزیاد میشه . که این صدا مخصوصا شبها که محیط اطراف ساکته و صدای tv کمه خیلی محسوسه و عصاب خورد کنه .
می خواستم بدونم کسی از دوستان با این مدل همچین مشکلی داشته و چیکارش میشه کرد.
-من دقيقا همين مدل رو داشتم و همچين صدايي نداشتنقل قول:
-شايد ايراد مربوط به منبع تغذيه باشه
واسه ما هم يه صدايي داره ولي بايد گوشتو ببري نزديك برد (بالاي پنل سمت چپ) تا شنيده بشه معمولا اين صدا ها ميتونه از قطعات الكترونيكي مثل خازن هاي منبع تغذيه باشه من توي دستگاه هاي مختلف ديدم dvd player خودمون هميشه يه صدايي توش بود بازش كردم خازنشو عوض كردم درست شد اگه صداش زياده با گارانتي تماس بگير
دوستان و اساتید محترم سلام
من هم یه سامسونگ سری b690 دارم که مشکل مک آدرس داره و تو یزد هستم و نمایندگی سامسونگ هم کاری برام نمیکنه هرچی هم اینور و اونور زدم گفت از بالا بالا ها دستور دارن مک ادرس ها را ببندند اگه یکی از اساتید راه حلی برای این مورد پیدا کرده ممنون میشم به من هم بگه
با تشکر از تمام دوستان.
سلام دوستان
ببخشید که این تاپیکو از زیر خاک بیرون کشیدم
منم یدونه از این مدل دارم
جدیدا صداش خیلی کم شده و تو شبکه یک یه صدای ویز ویزی میاد که اذیت می کنه میدوتید باید چکار کنم؟