نقل قول:اگه تهران باشی و از هایپراستار بگیری قیمت 3378 فیلیپس هم همین حدوداست.نقل قول:
282 هم سیستم 5.1 هستش،فقط توی موزک 2.1 هستش که اونم اگه از سی دی های اورجینال استفاده کنی میتونی صدای تربل رو از باندهای rear داشته باشی.
Printable View
نقل قول:اگه تهران باشی و از هایپراستار بگیری قیمت 3378 فیلیپس هم همین حدوداست.نقل قول:
282 هم سیستم 5.1 هستش،فقط توی موزک 2.1 هستش که اونم اگه از سی دی های اورجینال استفاده کنی میتونی صدای تربل رو از باندهای rear داشته باشی.
mr-rayan عزیز دو ستمون راست میگه . منم فایل pdf پایونیر رو مطالعه کردم و برای rs30 نوشته todoroki و جلوش نوشته تولید بیس سنگین . من فکر میکنم که این حالت یه تنظیم پیش فرضه که یه بیس بسیار سنگین تولید میکنه ومعنیش این نیست که rs70 و rs50 این حالت رو ندارن . فقط باید خود طرف این تنظیمات رو انجام بده . البته شما که تهران هستید بهتر و بیشتر میتونید راجبش تحقیق کنید . فقط اگه زودتر نتیجه رو به ما هم بگید ممنون میشم. چون من هم میخوام بیام/ پاینده باشید
من قصد داشتم که rs30 رو با پلیر rs70 بگیرم و فکر میکردم که پورت usb آن قابلیت ضبط روی فلش رو داره ولی امروز که به نمایندگی جمهوری مراجعه کردم گفتند که فقط پخش میکنه...حالا اگر من بخوام که سیستمی که میخرم قابلیت برنامه دهی برای ضبط برنامه های تلویزیون و ماهواره و ... رو داشته باشه (ترجیحاً روی DVD) چی بخرم؟ خود نمایندگی یه رکوردر ب من نشون داد 450 تومن بود ولی متاسفانه مدلش یادم نمونده، کسی میدونه که چه مدلی بوده و قابلیت هاش نسبت به پلیر rs70 چجوره؟ راه ارزون تری جز خرید این رکوردر وجود نداره؟
(البته من هنوز ----- ماهواره رو هم انتخاب نکردم و از این بابت دستم بازه ولی نمیخوام خیلی هزینه ام بالا بره.)
ببخشید که طولانی شد:11:
نقل قول:
تکراری بود .
دوستانی که می خوان پایونیر بگیرن بهترین و دقیقترین اطلاعات رو می تونن تلفنی از نمایندگی زیر پل حافظ بگیرن.
به دلیل اینکه سیستم های صوتی و سینمایی پایونیر به صورت خیلی محدود وارد ایران می شه زیاد به اطلاعات فروشگاه های متفرقه که معمولا سری کامل محصولات پایونیر رو ندارن ، توجه نکنید.
دوستان گاهی مطالبی رو عنوان می کنن که معلوم میشه بعضی از فروشگاه های متفرقه اطلاعات کاملا غلط به مشتری می دن.
فکر کنم مدل DVR-LX70 باید باشه.چون به نظرم فقط همین مدل توی ایران هستش.نقل قول:
LX Series HDD/DVD Recorder
Creating the right atmosphere for any story requires an immense attention to detail.
That's why our DVD recorder is designed to upscale standard format signals up to 1080p for high-definition screens.
And its why you're assured of an experience miraculously close to HD no matter what you watch. Considering you can also play high quality audio discs (Super Audio CD and DVD-Audio), it's the same for what you listen to as well.
The HDD/DVD recorder stores up 24 hours on a single DVD-R Dual Layer disc far more than any other HDD/DVD recorder. It also provides a simple and convenient way to exchange MP3 and WMA files with a PC via a USB cable. Music can now be transferred on a scale previously unheard of from the PC directly to the recorders hard disk. What's more, it uses the highest grade components to ensure that everything you record and play sounds exactly the way it should.
من نمیدونم فروشنده چرا هیچن حرفی زده،البته لابد یه چیزی می دونسته که گفته ولی من توی سایت پایونیر چیز دیگه ای می بینم.خودتون یه نگاه بندازید.نقل قول:
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=655&CatId=64,8,104 [/HTML]
اگه توجه کنید rs-70 بلوری هم ساپورت می کنه ! ایا درسته : اسانید اون چیزی که بالای امپیلی فایر هست چیه ؟ به display امپیلی فابر نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یک سینمای خانگی بلوری جدید از فیلیپس
5.1 Home theater
Blu-ray Disc playback
این هم از مشخصاتش :
Picture/Display
D/A converter: 12 bit / 150MHz Picture enhancement: High Def (720p, 1080i, 1080p), Progressive scan, Video upscaling
Sound
Output power (RMS): 4x125W, 2x250W Total Power (RMS): 1000 W D/A converter: 24 bit, 192 kHz Frequency response: 180-14000 Hz Signal to noise ratio: >65 dB Sound System: DTS, Dolby Digital, Dolby Prologic II, Stereo Sound Enhancement: Class "D" Digital Amplifier, Night Mode Equalizer settings: Rock, Action, Classic, Concert, Drama, Lounge, Gaming, Sports
Video Playback
Compression formats: DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, WMV, AVCHD, avi, MKV, MPEG4, XviD, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, H.264, VC-1, WMV 9 Playback Media: DVD-Video, CD-R/CD-RW, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video CD/SVCD, BD Video, BD-R/RE 2.0, USB flash drive (FAT16/32), USB HDD (FAT32) Video disc playback system: NTSC, PAL
Audio Playback
Compression format: MP3, WMA Playback Media: DVD+R/+RW, Audio CD, CD-R/RW, DVD-R/-RW, USB flash drive MP3 bit rates: 32-256 kbps and VBR
Still Picture Playback
Picture Compression Format: JPEG Playback Media: DVD+R/+RW, CD-R/RW, DVD-R/-RW, USB flash drive Picture Enhancement: Rotate, Zoom, Slideshow with music playback
Tuner/Reception/Transmission
Tuner Bands: FM
Connectivity
Front / Side connections: Hi-Speed USB, MP3 Line-in Rear Connections: HDMI output, Component Video output, Composite video (CVBS) output, AUX in, FM Antenna, Easy-Fit speaker connectors, Ethernet, Coaxial Digital Input, Optical Digital Input
Power
Power supply: 120/230VAC, 50/60Hz Standby power consumption: < 0.8 W Power consumption: 180 W
Loudspeakers
Satellite Speaker: 4 Floor standing pillars, 3 way Satellite speaker drivers: 18mm Dome Tweeter, 2x 3" full range woofer Satellite speaker impedance: 6 ohm Satellite speaker freq range: 150-20000 Hz Center Speaker: Magnetically shielded, 3 way Center speaker drivers: 2 x 2.5" woofers, 18mm Dome Tweeter Center freq range: 150-20000 Hz Center speaker impedance: 3 ohm Subwoofer driver: 8" high efficiency woofer Subwoofer freq range: 40-150 Hz Subwoofer impedance: 3 ohm Subwoofer type: Passive
Accessories
Included accessories: Remote Control, 2 x AAA Batteries, FM antenna, Power cord, Quick start guide, User Manual, World Wide Warranty leaflet, HDMI cable
Dimensions
Set Width: 435 mm Set Height: 64 mm
Set Depth: 341 mm Set weight: 4 kg Surround Speaker Width: 98 mm Surround Speaker Height: 1108 mm Surround Speaker Depth: 93 mm Surround speaker Weight: 3.9 kg Center Speaker Width: 370 mm Center Speaker Height: 104 mm Center Speaker Depth: 87 mm Center Speaker Weight: 1.3 kg Subwoofer Width: 295 mm Subwoofer Height: 375 mm Subwoofer Depth: 295 mm Subwoofer Weight: 6.3 kg Packaging Width: 1115 mm Packaging Height: 610 mm Packaging Depth: 365 mm Weight incl. Packaging: 28 kg
مشخصات خوبی که من درش دیدم علاوه بر سایر مشخصات سینما خانگی های فیلیپس
پخش تمام فرمت های موجود از VCD گرفته تا Blu-Ray
پخش فرمت های DivX Ultra, AVCHD, MKV, DivX 6.0, H.264, VC-1, WMV 9
دارای پورت LAN
آمپلی فایرها همگی به لحاظ داشتن ورودی اپتیکال دستگاه بلوری پلیر هم بهشون وصل میشه.توی عکس هم به نوعی داره این حالت رو نشون میده که این آمپلی هم برای بلوری و هم دی وی دی پلیر مناسب هستش.نقل قول:
شما که این قدر از سینما خانگی سر در میارید امکانش هست منو برای خرید یک سینمای خانگی تا 450 -500 راهنمایی کنید ؟ یه سینما خانگی که فرمت mkv رو اجرا کنه و بلو ری هم بخونه
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با سلام به همه دوستان
من جدیدا ال سی دی سامسونگ مدل 55B650 گرفتم
برای این مدل میخوام یه سینمای خانگی توپ بگیرم
از پستها معلومه که یا پایونیر باید گرفت یا فیلیپس...
حقیقتش من زیاد با دیزاین فیلیپش حال نمیکنم و از پایونیر بیشتر خوشم اومده :8:
حالا بین این دو مدل پایونیر 787 و RS30 موندم...
از دوستانی از این دو مدل رو دارن یا باهاش آشنایی دارن لطفا راهنمایی کنن کدوم بصرفه تره که بگیرم
طبیعتا RS30 باید بهتره باشه اما آیا این ارزش قیمت بالاتر رو داره ؟؟؟ یا بهتر بگم RS30 کیفیت خیلی بالاتری رو نسبت به 787 ارایه میده با توجه به اختلاف قیمت 150.000 تومن؟
منتظر نظر دوستان هستم... مخلص شما :11:
در حال حاضر با این مبلغ نمیشه سینما بلوری تهیه کرد و شما بادحداقل 800 تومن هزینه کنی.نقل قول:
بله .مطمئنا rs30 ارزش 150 هزار تومن اختلاف رو داره.سینمای مدل 787 یه مدل تجاری محسوب میشه و سری های rs نیمه حرفه ای محسوب میشن.نقل قول:
اینم یه مدل سیستم مینی های فای هستش که توی نمایندگی پایونیر هم موجوده.
مدل RSM400DV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.1ch DVD
Powerful SUBWOOFER for Club Sound
USB Direct Recording
USB Movie Playback
TODOROKI Mode (Heavy Bass Mode) for Club Sound
X.Boom for Powerful Bass sound
3DVD changer
Karaoke
System: 3 DVD Changer System
Functions: 5 (DVD,CD/Tuner/USB/TAPE/AUX)
Amplifier
RMS Front, 1 kHz, 10 % THD, 4 Ohms: 110 W/ch
Subwoofer, 100 Hz, 10 % THD, 4 : 180 W
Playback Media and Playback Modes on Disc Media/USB
Loading Type: 3 DVD,CD Tray
Progressive Scan (PAL/NTSC)
DVD-Video/DVD-R/DVD-RW*1
DVD+R (Video)/DVD+RW (Video)*1
CD/CD-R/CD-RW*1
Music File: MP3*2, WMA*3
Video File: DivX Video*4, JPEG
GigaByte Music (DVD Data Disc Playback)
Tuner and Cassette
FM/AM Tuner: 50 station memory
Double Auto Reverse
Tape 1 Play, Tape 2 Rec and Play
CD Syncro Recording
Surround Format and Sound Features
Dolby Digital
Sound Field Control: User, Normal, Pop, Classic,Rock, Jazz, TODOROKI, DJ, Auto
MP3 Expander
Terminals
USB Direct Recording, Memory Audio Ready: 1
Headphone: 1
AUX in: 1
Karaoke: 2 mic / Volume / Echo
Component Video Out / Composite Video Out: 1/1
Power Requirements: 220-240 V 50/60 Hz
قیمت 230 تومن.واسه کسانی که فقط دنبال گوش دادن به موزیک با مبلغ کم می گردن میتونه گزینه مناسبی باشه.
در این مورد شک به خودت راه نده ... اگرم شک داری میتونی هر دو تاش رو تست کنی . برطرف میشهنقل قول:
ممنون از دوستان
به نظر شما 787 برای منزل و هال 6*12 متری کم میاد؟
از نظر تفکیک صدا و قدرت 787 آدمو راضی نمیکنه؟
برای دیزاین و شیکی منزل هم میخوام به نظر شما 787 مناسبتره ؟ قیافه RS30 با دکوراسیون منزل همخونی داره؟
RS30 برای مصرف خونگی کمی زیاد نیست ؟
موندم 787 بگیرم یا RS30 :19:
اگه بخوام RS30 بگیرم با پلیر RS70 بگیرم ترکیب خوبی میشه نه :8:
با سلام به دوستان عزیز من یک سیستم صدای خیلی توپ می خوام در حدود 550 تومن چون خیلی صدا برام مهمه
یک مدل توپ برام ارائه بدید که همه چیز ساپورت کنه و برندش هم عال باشه
دستتون طلا الهی برید کربلا
سلام خدمت اساتید محترم
من یه ماه پیش یه ال سی دی سامسونگ (40b670) گرفتم ولی سینماش (tz225) مالی نبود نگرفتم. حالا تصمیم دارم با حدود 300 400 تومان یه سیستم جور کنم که ارزش خرید داشته باشه. یه روسیور هم دارم ماله عهد بوق میرزا که فقط خروجی av داره!
با مطالعه پست اول تا آخر این تاپیک :31: تقریبا هفتاد در صد اطلاعات رو گرفتم که چی به چیه و چی تو بازار چنده و چی خوبه بگیرم و از همه دوستان ممنونم. ولی هنوز یه چند تا سوال دارم.:43:
سالنی که می خام سینما رو بزارم خیلی باشه 35 40 متره و صدای بلند اصلا نمی خوام چون آپارتمانه. کیفیت صدا برام مهمه و قابلیتهای دستگاه. مارک هم با خوندن مطالب دوستان پایونییر رو انتخاب کردم.:5:
خودم مدل 787 و 282 پایونیر رو پسندیدم ( البته 3378 یا 3569 فیلیپس هم در نظر هم هست) ولی دوستان گفتند که این مدلها با پخش کردن mkv مشکل دارند و از طریق یو اس بی شون نمی شه چیزی رو ضبط کرد و از همه مهمتر با هارد اکسترنال مشکل دارند.:18:
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت دارم پر فیلم از انواع فرمتها divx و mkv و mp4 و.... که فرمتش هم ntfs هست.
یه سیستم می خوام که کارهای زیر رو انجام بده:
1- از این هارد بدون هیچ مشکلی بشه استفاده کرد (خیلی مهم)
2- موسیقی و فیلم با کیفیت (نه با صدای بلند) بشه گوش کرد
3- بتونیم از ----- و ماهواره و ویدیو روی هارد ضبط کنم ( از طریق یو اس بی)
حالا موندم یه مدیا پلیر وسترن بگیرم و یه سیستم صوتی hi fi یا مدیا رو بگیرم با یه سینما خانگی(مثلا پایونیر 180) یا فقط یه سینما بگیرم.:23:
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید با بودجه 400 چی بگیرم که بتونم از قابلیتهاش خوب استفاده کنم:26:
طولانی شد ببخشید :46::11:
اگه بخوای از نظر دیزاین خزید کنی مطمئنا 787 ذیزاین خیلی شیک تری داره و صداش برای یه فضای 90 متری هم جواب میده.نقل قول:
rs30 از نظر دیزاین یخورده مشکل داره و اونم بخاطر بلندگوهای عقبش که پایه نداره.یا باید براش پایه تهیه کنید و یا اینکه جایی داشته باشید که اونارو قرار بدید.
در کل اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید مدل rs30 رو بگیر.
3569 فیلیپس.نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم این نکته رو می دونم که هیچکدوم از ای دو برند قایلیت ضبط بر روی یو اس بی رو ندارند.و هیچکدوم هم هارد ntfs پشتیبانی نمی کنن و هیچکدوم هم فرمت mkv پشتیبانی نمی کنن.نقل قول:
شما با توجه به نیازهاتون باید یه دستگاه مدیا بگیرید و در کنارش هم یه سینما بگیرید.
سیستم صوتی های فای هم باین قیمت گیرتون نیاد.اگه گیرتون بیاد مینی های فای هست.
قیمت این مدیا وسترن چنده؟با خرید این دستگاه چقدر براتون میمونه؟
بله من هم دقیقا این سه تا استفاده رو دارم! :31:نقل قول:
مدیا یه مدل هست 115 و یه مدل ( live ) هست 145 که من فکر کنم 115 رو بگیرم چون لایوش به دردم نمی خوره.
سیستم هم همون مینی های فای منظورم بود که واسش حدود 250 تا 300 می مونه البته هر چی کمتر بهتر چون گفتم که خونه کوچیکه اصلا صدا رو نمی شه بلند کرد فقط می خوام لذت صدای با کیفیت رو ببرم. :20:
با این قیمت نمیشه یه سیستم 5.1 خوب خرید.سیستم مینی های فای 2.1 میتونی بخری.مثل همون مدل پایونیری که توی چنتا پست بالاتر معرفی کردم.نقل قول:
مگر اینکه کمی بودجت رو بیشتر کنی تا بتونی یه سینما خوب برداری.
مدل 180 پایونیر هم هست ولی اسپیکرهاش پایه نداره.
کلا با قیمت بین 250 تا 300 تومن یه سینمای کامل نمیتونی بگیری.یا باید بودجت رو بیبشتر کنی و یا یه مدل معمولی برداری و یا یه مینی های فای 2.1 برداری.
چقدر باید بیشتر کنم بودجه رو. مثلا منظورتون 282 هست که 390 تومنه یا مثلا همون tz225 سامسونگ؟! شاید تا 400 هم بتونم برم بالا.نقل قول:
شما پیشنهادتون چی هست؟ با توجه به این که از چیزایی مثل رابط فیبر نوری نمی تونم استفاده کنم چون مدیا این رابط رو نداره.
خروجی های مدیا وسترن چیه؟نقل قول:
اگه تا 400 میتونی بری بالا مدل 3378 فیلیپس و 282 پایونیر هست.منتهی با توجه به اینکه شما میخوای دستگاه مدیا رو بهش وصل کنی باید ببینیم خروجی هاش چیه تا ببینیم چه سیستمی مناسبتره.
در کل تو قیمت 400 تومن خیلی از شرکت ها مدل های مختلف با امکانات خوب ارائه میدن.
خروجی مدل ارزونترش HDMI, Composite A/V, USB 2.0 هست و مدل گرونتر یه ethernet هم داره.نقل قول:
البته شنیدم یه مدلی هست که خروجی فیبر هم داره دارم دنبالش می گردم هنوز پیدا نکردم.
سینما یا های فای هست که ورودی hdmi داشته باشه؟! 282 یا 3378 دارند؟
این دو مدلی که شما مد نظرتون هست ورودی hdmi نداره ولی مدل هایی از ال جی هست که با قیمت تقریباپایین ورودی hdmi داشته باشه.ولی شما دنبال یه مدل باش که ورودی اپتیکال داشه باشه و دستگاه وسترنت هم خروجی اپتیکال داشته اشه.نقل قول:
دوست گرامی این مدلی که گذاشتید مینی تودوروکی هست از سری تودوروکی پایونیر برای خریداران بودجه محدود کسی از دوستان این مدل رو داره می خوستم ببینم کیفیت صداش با توجه به اینکه از سری معروف تودوروکی هست در چه حدی هست ؟ کیفیت تصویر در چه حدی هست ؟ اگر کسی این مدل رو داره محبت کنه یه شرح حال بده قیمت وسوسه کننده است .نقل قول:
ok ! منصرف شدم ! حداقل یه چیزی بگید بخرم با 400 - 500 تومن که خروجی hdmi داشته باشه ، ورودی اپتیکال داشته باشه ، mkv هم بخونه ، راستی دستگاهی هست که usb3.0 داشته باشه یا خیر ؟ توی همین رنج قیمت منظورمه ...نقل قول:
ممنون mr_rayan عزیز
منظور شما از بلندگوهای عقب RS30 همون بلندگوهای کوچکتر هست دیگه؟
بلندگوهای بلند و ایستاده برای جلو هست درسته؟
فکر کنم RS30 رو بگیرم
787 فقط باندهاش کمی شیکتره ولی پلیر RS30 خیلی شیکتره و خیلی حرفه ای تر
و البته کیفیتش هم که بالاتره... :8:
درسته،شرکت پایونیر این سیستم رو مینی تودوروکی معرفی کرده،گرچه همون مینی های فای محسوب میشه.صداش هم با توجه به قیمتش کاملا مناسبه.به جرات میشه گفت از هم رده ای خودش توی بازار یه سر و گردن بالاتره.نقل قول:
برای پخش فرمت mkv عرض کردم که شما حتما باید بلوری پلیر داشته باشید.د مورد usb3 هم من تا حالا تو مشخصات دستگاهی ندیدم.نقل قول:
بله باندهای rear یا همون عقب ،اون کوچیک ها حساب میشن که برای صدای افکت های پشت صحنه و بوجود آوردن محیط سینمایی هستش.نقل قول:
پلیرهاشون توی یه سطح هستن ولی آمپلی هاشون مفاوته که rs30 بدلیل داشتن آمپلی جدا و کاملتر از 787 خیلی جلوتره.در ضمن این نکته رو فراموش نکنید که حتما پلیر مدل rs70 رو به جای پلیر مدل rs30 بردارید.البته فقط ده هزار تومن باید بیشتر بپردازید.
ممنون mr_rayan عزیز
در مورد پلیر میشه بگید دقیقا نام مدل پلیر RS70 و RS30 کدوم هستن برای آشنایی بیشتر میخوام تا در موقع خرید حواسم باشه...
برتری پلیر RS70 نسبت به پلیر RS30 چیا هست ممکنه توضیح بدین...
در ضمن آیا کلا سینمای پایونیر در بانه هم گیر میاد ؟ :5:
پلیر rs30 مدل dv 320 هستش و rs70 مدل dv 420 هستش که فکر کنم 10 الی 20 تومن اختلاف قیمت دارند.نقل قول:
در مورد بانه هم من اطلاعاتی ندارم.
برتری پلیر RS70 نسبت به پلیر RS30 چیا هست ممکنه توضیح بدین...
با سلام
من بالاخره تصمیم گرفتم یه آمپ مدل 1019 pioneer بخرم با دو باند br5 . اینجا تو شهرستان یه مغازه قیمتهای نجومی داد :31: تازه شروع کرده بود بلوف زدن که اوناییکه تو تهران با اون قیمت میفروشن شرکتی نیستن یا گارانتیش معتبر نیست و از این چرت و پرتا . دوستان لطف کنن بگن اونجا تو تهران این مدل قیمتش چنده . راستش تو chare.ir قیمت زده 580 تومن ولی راستشو بخواهید میترسم . چون گفته تمام مبلغ باید واریز بشه تازه با پست پیشتاز میفرسته . پس اگه اینجا بازش کنم اشکال داشته باشه چه خاکی میتونم سرم کنم . لطفا اگه راه حلی دارید پیش پام بذارید . یکی لطف کنه قیمت اگه داره دقیق با آدرسش بنویسه یا اگه شماره تلفنی داره که جواب بدن لطفا ارائه کنه .
من کاتالوگ این مدل رو خوندم . خیلی جالبه . من g10 دارم که تو پخش سورس 576i ضعیفه چون upscalling اون خوب نیست ولی این آمپ میتونه از طریق خروجی hdmi تصویر سورس sd را با کمترین افت به 1080p بزرگ کنه
دوست عزیز بهتره برای خرید برندی مثل پایونیر حتما به نمایندگی مرکزی و اصلی در تهران مراجعه نمایید مخصوصا در مورد 1019 که یه آمپ تقریبا حرفه ایه و حساسیت بیشتری داره!نقل قول:
فروشگاه مرکزی پایونیر : تهران ، تقاطع جمهوری و حافظ ، ضلع شمال شرقی . تلفن : 66719101 (مسئول فنی : آقای محمدی)
گارانتی اصلی محصولات پایونیر در ایران ، شرکت پایونیران است که البته ظاهرا فروشگاه چاره هم با همین گارانتی می فروشه.
من دنبال مدلی هستم که بتونم با قابلیتهاش بهترین استفاده رو بکنم و از طرفی نمی دونم چیا الان موجود هست و قابل تهیه کردن.نقل قول:
در مورد مدیا پلیر من wd یا patriot یا eaget رو می خرم که هر 3 تا هم خروجی hdmi دارند هم اپتیکال هم کامپوزیت.
ولی در مورد سینما نمی دونم چی رو بگیرم. لطفا بفرمایید:
اصلا داشتن ورودی hdmi برای سینما به درد می خوره؟!
کابل اپتیک تصویر هم منتقل می کنه یا فقط صدا هست؟!
این سیستمهای mini hifi مثل همین که بالا شما گفتید hdmi یا اپتیک ندارند. خریدنشون ارزش داره؟! می شه با قرار دادن باندها در جاهای مختلف همون قابلیتهای سینما رو ازشون انتظار داشت؟! یا اصلا ارزش خرید ندارند؟
ممنون از وقتی که می زارید برای پاسخ دادن
-----------------------
نظرتون در مورد سینماهای سامسونگ یا ال جی مثلا LH-T1090HTS چیه؟! ارزش خرید داره؟
[دوست گرامی این مدلی که گذاشتید مینی تودوروکی هست از سری تودوروکی پایونیر برای خریداران بودجه محدود کسی از دوستان این مدل رو داره می خوستم ببینم کیفیت صداش با توجه به اینکه از سری معروف تودوروکی هست در چه حدی هست ؟ کیفیت تصویر در چه حدی هست ؟ اگر کسی این مدل رو داره محبت کنه یه شرح حال بده قیمت وسوسه کننده است .
دوست عزیز ، ظاهرا یه حالت صدا هم به نام todoroki در مدلهای HI-FI و سری RS پایونیر وجود داره که باس پر حجم تولید می کنه (چیزی شبیه حالت MEGA BASS در سونی) . البته این حالت صدا در مدلهای صرفا سینمایی پایونیر مثل 787 و 282 وجود نداره.
به هر حال در مورد کیفیت صدا و قابلیت های تصویری ، این دستگاه رو با سری RS مقایسه نکنید چون خیلی با هم فرق دارند.
با توجه به مشخصات این دستگاه که دوستمون mr-rayan معرفی کردند ظاهرا خروجی HDMI نداره .
به نظر من اگه قابلتهای تصویری هم براتون مهمه ، مدل 282 انتخاب بهتری هست. البته شاید از نظر صرف کیفیت صدا به این دستگاه نرسه .
اما در کل با توجه به قیمت فوق العاده خوب این دستگاه ، برای کسانی که فقط به دنبال یه سیستم صوتی با کیفیت ، اون هم با برند حرفه ای پایونیر هستند یه انتخاب وسوسه انگیزه.
موفق باشید.
دوتا پلیر توی یه سطح هستن فقط نکته خیلی مهم اینه که پلیر 420 خروجی hdmi داره ولی پلیر 320 خروجی hdmi نداره.نقل قول:
منم باعلیرضا موافقم.حتما بیا تهران حضوری بخری.اصلا اومدی اینجا با یکی از بچه های فروم که بچه تهران هم هست هماهنگ کن که با هم واسه خرید برید.نقل قول:
ورودی hdmi برای سینماهای معمولی مورد زیاد مهمی نیست ولی اگه باشه خب خودش یه مزیت محسوب میشه.نقل قول:
کابل اپتیکال فقط برای صداست.
اون سیستم مینی های فایی که من معرفی کردم یه سیستم 2.1 هست و 5.1 نیست و بنابراین نمیتونه جایگزینه سینما باشه ولی واسه موزیک مناسبه.
کلا سعی کن طرف سامسونگ نری،مدل 1090 ال جی هم خوبه.کلا از سینماهای شرکت ال جی مخصوصا توی این رنج قیمت از نظر صدا نباید توقع خاصی داشته باشی ولی امکاناتش خوبه.
ممنون از همه دوستان عزیز
من بلاخره تصمیم گرفتم پلیر RS70 یعنی DV-420V-K رو بگیرم با سیستم RS30 ...
اما وقتی کاتالوگ اونارو بررسی میکردم دیدم فرق اصلی بین RS70 با RS30 داشتن موارد زیر در RS70 هست:
Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus و همچنین DTS-HDMaster Audio/DTS-HD High Resolusion Audio
از اساتید میشه بگن اینا چی هستن و در کجا بکار میان و آیا ارزش تفاوت قیمت بین RS70 و RS30 رو دارند یا نه ؟
ممنون... :11:
من یک راهنمایی میکنم اونم اینکه خود من از نمایندگی پایونیر توی شهرم که سیستم ماشین میفروشه خریدم.نقل قول:
باهاش دوست بودم و به شرکت (پایونیران) زنگ زد و برامون آوردن.
قیمت همین هست. یک ذره هم پایین نمیان.
فقط کرایه حمل رو به هیچ عنوان قبول نکن چون به اندازه کافی واسه کسی که برات میخره سود داره (7%)
پس بگر ببین کی تو شهر شما نمایندگی سیستم صوتی پایونیر هست و بهش بگو قیمت داری که نخواسته باشه سرت کلاه بگذاره.
من 24 ساعت نشد برام فرستادن یزد.
این موارد مروبط به فرمت صدای دیسک های بلوری هست.البته همه دیسک های بلوری این صدارو ندارن.بهرحال چیزی نیست که الان کمبودی رو بوجود بیاره ولی مطمئن درآینده قابلیت خوبی محسوب میشه.نقل قول:
در استفاده ما ایرانی ها تفاوتی نداره.خود آقای محمدی هم به من گفت که این option در سیستم های خیلی بالا تفاوت میکنه که اونقدر هم محسوس نیست و در این رده از سینماهای خانگی تفاوتی نداره اونقدر.و همونطور که دوستمون mr_rayan هم گفتند در بعضی از بلو ری ها این سیستم هست.چون منم میخواستم RS70 بگیرم اما با تحقیق کردن دیدم ارزش این تفاوت قیمت رو نداره.صداها دقیقا یکی هست.نقل قول:
در اولین فرصت هم یه Review از RS30 براتون میزارم دوستان طبق قولی که به دوست عزیزمنو mr_rayan دادم.