اقا مجيد تو مطمئني كه داشتي با يه برزيلي بازي ميكردي؟ چون اگه اونطوري باشه lag باران ميشي كه.... ping :99999999
واي ولي من چون تركي بلدم با چند تا از ترك ها توي گيم صحبت كردم
Printable View
اقا مجيد تو مطمئني كه داشتي با يه برزيلي بازي ميكردي؟ چون اگه اونطوري باشه lag باران ميشي كه.... ping :99999999
واي ولي من چون تركي بلدم با چند تا از ترك ها توي گيم صحبت كردم
خب منو كه ميشناسيد
2 تا اكونت دارم هر دوشونم فعال هستن
amd_74
و
deadbee_1701
هستم كه البته منو با اسم dante_nero_74
هم ديديد
آره. طرف خیلی هم حرقه ای بود. 1به 1 بازی کردیم خوب بود. دهنم رو سرویس کرد :دینقل قول:
وقتی میفتیم گروهی بازی کنیم میگفت من لگ زیاد دارم ! نمیدونم چجوریه. ولی سرعت من توی همه مپ ها با هر کسی عالی بود
ای دی من sepantaa من رو هم اد کنید.فایند گیم دست نشده؟
فایل کرک رو نمیتونم دان کنم.یه جای دیگه آپلود کنید
راست میگه منم نمیتونم تا یه جاش میره بعد گیر میکنه.لطف کنید یه جایه دیگه آپلود کنید
.....................نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?0nidaktemnd
خوب آقا ما این کرک رو ریختیم.حالا یکی توضیح بده چکار کنیم تا بازی کنیم.این فایند گیمش کار نمیکنه؟ چطوری پس اینوایت کنیم.من حتی نتونستم کسی رو تو استیم اد کنم یک پیغامی میده که لینک میشه به وبسایتش.چکار باید کنیم؟
شما باید یه Beta key گیر بیاری.نقل قول:
هرکی Beta key خواست طبق این چیزی که اینجا گفته عمل کنه. من اینجوری Beta key گیر آوردم. اگه Beta key نداشته باشین توی استیم نمیتونین کسی رو add کنین و نمیتونین بازی کنین.
کد:http://techg3ek.blogspot.com/2010/02/playlist-of-mw2-updated.html
من که نتونستم بگیرم.کسی نمیتونه به ما بده؟ این ایمیلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما beta key میخواهی؟نقل قول:
میخواستم برات ثبت نام کنم میگه با این ایمیل قبلا داخل این سایت ثبت نام شده.
برای همین یک ایمیل جدید برات ساختم و beta key را گرفتم.مشخصات ایمیل را برات پیغام خصوصی میکنم.
---------------------------------------------------------------------------
امروز با vgas عزیز چند دست بازی کردم خیلی عالی بود اما چون 2 نفر بودیم زیاد کیف نداد.بچه ها یک وعده ای بزارید و یک ساعت را مشخص کنید تا همه با هم آنلاین بشیم و بازی کنیم.من و vgas ساعت 11 امشب وعده کردیم.
هرکی دوست داره بیاد من را ادد کنه
آیدی من lem0n_ice
اگر هم نمیتونید ادد کنید ایدی استیمتون را برام pm کنید تا من شما را ادد کنم.
اگه طبق اموزش این سایت عمل کنید 100 درصد به Email شما Key فرستاده میشه !نقل قول:
کد:http://techg3ek.blogspot.com/2010/02/playlist-of-mw2-updated.html
کرک رو آپ کردم اگه کسی مشکلی داشت :
کد:http://aghamajid1369.persiangig.com/MW2%20new%20crack.rar
سلام من یه کد برا استیم میخوام اگه کسی میتونه بسازه یکی برای من بسازه
سلام
آیا میشه این بازی رو دونفره با وصل کردن دو کامپیوتر بازی کرد اگه میشه لطفا به من توضیح بدید
سلام. بروبکس امشب هرکی پایه هست ساعت 11 بیاد تا با هم بازی کنیم.
نیاید از کفتون رفته :دی
دیگه خلاصه سوسول بازی در نیارین پاشین بیاین :دی
سلام به همگی.دوستان من لولم 10 بود و بعد رفتم تو یه مپی یعنی هرکی رو میکشتم 50000امتیاز میگرفتم و سر سه سوته لولم شد 70 باور ندارید از مجید بپرسید مشکل چی بوده.منو اد کنید abbaszaeri
نقل قول:
ایول بابا خیلی کارت درسته کار کرد الان هم رو آاد میکنم:31::11:
salam bache ha man gablan cod6 ro online bazi mikardam vali modati hast dige nemitonam dar zemn versian 1.75 daram lotfan komak konid?.
بچه ها دم همتون گرم. بخصوص CHOORY عزیز.من نتونستم بتا کی بگیرم چون هرکار کردم ای پیم رو قبول نمیکرد.اما حخالا که این بتا کی رو گرفتم نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم تا ادد کنم بچه ها رو. البته ای دی من SEPANTAA هست که بعضی ها هم ادم کردن.یا علی
برادر شما استیم رو باز کن. برو به تب my games بعد روی Zero gear یه کلیک کن. بعد اون پایین نوشته active product on steam بعدش یه مشت next و اینا میزنی بعد بهت میگی کد بهم بده. تو هم بهش این کدی که به ایمیلت فرستاده شده رو بده و تمام.نقل قول:
آها شد.مرسی.حالا اونهایی که من رو ادد کردن رو چطوری ببینم.چون من رو ادد کردن بچه ها ولی من هنوز کسی رو ادد نکردم
dostan hameh saat 11 amadeh bashana.add konid: abbaszaeri
خوب دوستان این کرک هم نابود شد.
بشینیم تا بعدیش بیاد :دی
سلام به همگی.آخه تا کی میخوان جلو ما بگیرن:31:ایشالا روزی بشه که هکر ها خودشون بازی بسازن:18:الفاتحه بر این کرک:27:خوب حالا کرک بعدی کی میاد:13:ما که تازه رفته بودیم تو کف بازی.راستی دیروز با یکی داشتم با یکی چت میکردم(خارجی)گفتم سرعتت چنده گفت کمه گفتم چنده گفت 2مگ:31:بعد گفت سرعت تو چنده گفتم 14طرف خیالش 14مگ بعد بهش گفتم 14 kb:5::21:
نقل قول:
اون 2 مگ منظورش پهنای باندش بوده که سرعت دانلودش میشه 250 کیلوبایت
کرک جدید....که خرابه:31:نقل قول:
کد:http://s55.us.rapidbaz.ir/get/_xhxY/MW2_1.0.182_v2.rar
سلام دوستان بگن من باید از کجا کی بگیرم؟:31:بابا میخوام چند نفرو تو استیم اد کنم:31:کمک کنید
بچه ها ستيم مارو خيلي ضايع کرد ما.... ما بايد بتونيم يه کار گنده عليه اونا بکنيم نظرتون چيه اونقدر بريم به مايکروسافت بگيم سايتشون بده که ببندنش؟
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
toyotama bebin
تو به من mail بفرست
من ميدم
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا صبا نت 256 ميده مثل گل باهاش ميتوني 300kbps دانلود کني
علیه کی ؟ کار گنده علیه کی ؟
بچها کار میکنه باید اول وارد بازی بشین قبل ازplay باید DC کنید از ستیم بعد تو iwnet connect بشین
نقل قول:
سلام من هم 5 روزه دنبال کی کد می گردم گیر نمیارم اگه برا من هم زحمتشو بکشی ممنون میشم:31: خاک پاتم
کرک جدید no steam DC
کد:http://uploaded.to/file/8qgn2b
چطوری میگی خودت بازی کردی؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما یک ایمیل که قبلا باهاش توی سایت forum .cdaction.pl ثبت نام نکرده باشی برام بفرست تا اگه شد برات بگیرم.
راستی فعلا beta key هم به درد نمیخوره چون فعلا نمیشه بازی کرد.
spec می خوام بازی کنم ایمیل --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز فعلا نمیشه
spec
رو با هیچ برنامه ای جز گارنا اجرا کرد
spam نديد اين كرك ها هيچ كدوم كار نميكنن من خودم هر روز سايت پاورز رو چك ميكنم هيچ كرك جديدي نيست و اين آقا ديگه خسته شده از بس كرك ساخته مثل اينكه ميخواد ما بريم به teknogods چشم دوزي بكنيم و دست از سرش بر داريم
آقا ما رو گیج کردین:23: پس توضیحاتی که تو صفحه اول اومده چیه؟نقل قول:
من 92 صفحه خوندم یکی گفته میشه یکی گفته نمیشه یکی میگه برو یکی میگه بیا یکی میگه spec استیم نمی خواد یکی میگه می خواد آقا اصلا اینا رو بیخیال شین. آیا میشه spec و multi رو lan بازی کرد یا نه؟
در حال حاضر خیر.باید منتظر کرک جدید باشیم