سلام توتالم. فعلا که no bug :دی البته یه چیزایی بوده که با اون ریکاوری got حل شده. باتری رو باید تست کنم, چون تازه زدم. دوربین هم مشکلی نداره (مشکل باتری و دوربین واسه 2.2 آن آفیشل بود نه official !) توضیحات کامل هم توی همون لینکس
Printable View
سلام توتالم. فعلا که no bug :دی البته یه چیزایی بوده که با اون ریکاوری got حل شده. باتری رو باید تست کنم, چون تازه زدم. دوربین هم مشکلی نداره (مشکل باتری و دوربین واسه 2.2 آن آفیشل بود نه official !) توضیحات کامل هم توی همون لینکس
می بینم که همه در تکاپوی 2.2 هستن!
ولی جالب اینجاست که خودشونم منتظر ورژن جدید CM6 هستن, ظاهرا اون قراره خفن تر از آب در بیاد!
هر چند که من هنوز Moto رو تحریم کردم و فقط واسه تست می نصبم اینو! or may be im lying !!
بله! توی آندروید.آر هم حسابی پستاتون همه رو به سمت موتو دعوت میکنه :دی تا الان فیرمویرهای کاستوم رو دیدیم :دی (حتی اونایی که روی 2.1 بودن)پویان من عمری motomagx,linux داشتم! هیچی آفیشال نمیشه.حالا هی این نی لبک :دی nadlabak بیاد بگه من اند modder هام :دی
جانی فارسی ساز قبلی جواب نمیده همونطور که انتظار می رفت. تو چیزی پیدا نکردی؟! من از فردا تا 10 روز شیراز نیستم, نت بی نت. تنها بدی فرموره نبودن فارسی سازه.البته من حس کردم تاچ گوشی هم یه ذره کیفیت و سرعت عملش افت کرده.برگشتم رو Motofrenzy تا CM6 بیاد! سر لج تو و MoTo!:31:
من چندتایی فارسی ساز تست کردم اما هنوز جواب نگرفتم اگه تونستی پویان بگو شما چیارو تست کردین. احتمالا ورژن عربی هم بیاد.(البته قابل توجه دوستانَ فارسی ساپورت میکنه ولی جدا از همه حروف)یه سری توضیحات دیگه در مورد این فیرمویر که من به زبان تستر میذارم که نگن تعریف الکی میکنی از موتو :دی در مورد تاچ واقعانقل قول:
جانی فارسی ساز قبلی جواب نمیده همونطور که انتظار می رفت. تو چیزی پیدا نکردی؟! من از فردا تا 10 روز شیراز نیستم, نت بی نت. تنها بدی فرموره نبودن فارسی سازه.البته من حس کردم تاچ گوشی هم یه ذره کیفیت و سرعت عملش افت کرده.برگشتم رو Motofrenzy تا CM6 بیاد! سر لج تو و MoTo! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوتی حس نکردم توی کامنتهای سایتهای مختلف هم چیزی ندیدم!
Everything works smooth, the WiFi signal strength is much better, performance amazing and all in all it looks like an original froyo release and I'll explain why
:
A couple of new things installed themself afterwords, such as mobile hotspot finder, Google Maps did update itself as soon as I hit the market, the keyboard is amazing and booting time is approx. 50% faster, as the entire phone is by the way.
Also memory management and battery draining seem to be fixed.
Ohh.. and I almost forgot, the voice search is working, but not just working, it is terrific precise
بنچمارک با کلاک یک گیگاهزتز!
دوتا باگی که فعلا مشخص شده (توجه داشته باشین که یه جورایی این فیرمویر تست و لیک شده هست نه اصلی) وزیاد هم مهم نیستن :دی
Thanks for all your feedback so far. 2 prominent bugs we would like to comment on:
1. Missing Android ID: We had noticed that too. So far it seems that the Android ID, which is normally generated by the ROM as a combination of your Phone ID and your Google Log-In account, is not generated by the firmware. We are not sure why, but believe that this may either simply be an “oops” by Motorola or, more probable, be intentional for this beta FW. We might try setting up a dummy ANDROID ID in the settings.db to see whether this could work as an interim fix.
2. Wireless Tethering app: Our fault it seems that slipped by in testing. You need to install the application, simply pushing to /system like we did does not work. FIX: Delete the apk android.tether.apk) in /system and re-download and install from Market (Wireless Tethering for Root users).
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
پویان اون مسئله ی تاچ که گفتی فکر نمیکنی بی ربط به froyo launcher نباشه؟
سلاااااام
1-جانی اسکرین شات نمیزاری؟؟؟
2-حالا از این میشه برگشت به 2.1؟؟؟؟؟
3-جانی اسکرین شات نمیذاری؟؟؟
4-گزینه 1 و 3 :31:
بهههههههه سلام :دینقل قول:
سلاااااام
نچ :دینقل قول:
-جانی اسکرین شات نمیزاری؟؟؟
بله.نقل قول:
حالا از این میشه برگشت به 2.1؟؟؟؟؟
دوست عزیز سوالاتونو اینقدر تکرار نکنین :دینقل قول:
جانی اسکرین شات نمیذاری؟؟؟
هیچکدام.نقل قول:
شهاب جان من اون تم جدید g.o.t رو نصب کردم خوب نبود برشگردوندم و لانچر هم اول از موتو رو داشتم (کلا تم و لانچر اصلی رو ترجیح میدم) اما حالا froyo launcher رو نصب کردم. دیگه از جاهایی که فکر میکردم نیازه اسنپ شات گرفتم. اگه چیز خاصی مد نظرتونه بفرمایین. (در ضمن بنچمارکها توی کلاک 700 مگاهرتز هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه تفاوت جالب اینکه وقتی اس ام اس دلیور میشه, یه پیغام میاد روی صفحه
با کلاک یک گیگاهرتز:
دوباره سلام
جانی از app2sd چه خبر حالش خوبه؟؟؟منظورم اینکه هنوز باید با openrecovry انجامش بدیم یا توی اینستالر گوشی هست؟؟؟
اسکرین شاتم که گذاشتیو دیگه....هیچی فعلا:31:
ممنون جانی
ویدئو ی فرویو بر روی مایلستون (eclusive for shahab ) :دی
کد:http://www.youtube.com/watch?v=4aPGLFjwM1E&feature=player_embedded
بهههههههه سلام.نقل قول:
دوباره سلام
شهاب جان دیگه این فرویو move to sd داره.شما فقط memhack رو هم بزن (از ریکاوری ورژن جدید که توی همون وبلاگه)مطمئن باش جا کم نمیاره.نقل قول:
جانی از app2sd چه خبر حالش خوبه؟؟؟منظورم اینکه هنوز باید با openrecovry انجامش بدیم یا توی اینستالر گوشی هست؟؟؟
فدات شهاب.
یک عدد عکس با 2.2.1 :
فرهاد جان سرعت گوشی و کیفیت عکاسی با 2.2 چقدر بیشتر شده ؟؟؟
هادی جان تاثیر فرویو (حالا نه به روی مایل باشه ) بیشتر توی کارایی برنامه ها و بنچمارکها به چشم میاد .سرعت منو و .... راههایی داره که توی همون 2.1 هم میشه بهترش کرد (افزایش کلاک سی پی یو, افزایش opening speed توی لانچرها و...) از لحاظ کیفیت عکس به نظر خودم بهتر شده! حالا باید باز مقایسه کنم(قبلا فلش گوشی زیاد موثر نبود اما الان انگار بهتره تاثیرش) فیلمبرداری هم خیلی خیلی روونه , من گوشیو دستم گرفتم واسه تست هرچی چرخوندمو :دی تکون دادم لگ نداشت.
مشکل آندروید آی دی هم حل شد :
We have seen user comments below that I think you guys should try regarding the Missing Android ID:
You can simply add the Android ID using an SQLITE Editor extension from Root Explorer: (SQLite Editor in market) 1. Open RootExplorer
2. Navigate to /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db
3. Add an entry insert into secure (‘android_id’,’16-digits-hex-number’) using the SQLite Editor ->New Record->name=android_id -> value= 16digit hex code;
4. You can either use a dummy 16-digit hex number, or what we would recommend, revert to a previous Nandroid from your phone, use root explorer(only view SQLITE db) the same way, and take a note of your AndroidID. Then simply add/enter this 16-digit number to your phone in 2.2.1 as per steps 1,2 and 3
Thanks to Ed Castro and others for pointing this out.
بالاخره مایل با کلاک یک گیگاهرتز نکسس رو هم پایین کشید(غولی شده بچم واسه خودش)
هادی جان بیخیال. میدونی که بعضی دوستان حساس هستن! :31:اون نکسس رو هم چون با 2.2 و مخصوص خود گوگل هست و بحثایی بود سر اینکه با 2.1 از مایل قویتره یا نه من گفتم :11:نقل قول:
و این هم به زانو در آمدن گالکسی پلاستیکی در برابر میلستون
وای من هفته دیگه کلآ از تکنولوژی بدور میشم. واقعآ موندم که میله رو بگریم کارهام رو راه بندازم ویا برای میله 2 منتظر بمونم...
Opppsss :41:
اخه 6 ماه شده و امکان داره Android 2.6 یا 3 بیاد که فکر نکنم رسمی برای مایلستون 1 ریلیز بشه...
کامران جان یادت نره که برای موتورولا هیچ چیز غیر ممکن نیست .نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من صبر کن واسه میله 2.....:21:
راست میگن دوستان.........کامران واسه ی میله 2 وایسا
اقا این گوشی چه قیمتی داره؟!
450 -- 480
دوستان منه خر دارم واسه کارکرده ی این گوشی 430 پول میدما!! اگه کسی میخواد بفروشه زود اعلام کنه تا کفری نشدم برم x10 بخرم! فقط کارکرده ی تمیز لطفا
یک نمونه فیلمبرداری با فیرمویر 2.2.1 مایل(دروید هنوز روی 2.2 هست :دی ) (فیلم رو با سرعت بالای ماشین گرفتم تا نداشتن لگ معلوم بشه :
کد:http://www.4shared.com/video/jk9_S8jf/2010-10-18_14-30-34_521.html
تو سايت موبايلستان يكي هست ميفروشه با قيمت پايين ترنقل قول:
برو به بخش كلوپ ميلستون تو موبايلستان
با هواپيما هم بگيري لگ نداره :31:نقل قول:
یک نمونه فیلمبرداری با فیرمویر 2.2.1 مایل(دروید هنوز روی 2.2 هست :دی ) (فیلم رو با سرعت بالای ماشین گرفتم تا نداشتن لگ معلوم بشه :
ممنون ولی دیگه منصرف شدم چند تا از بچه ها تو android ir میگن اصلا مایلستون دسته دوم نگیرین چون اگه طرف کشویی رو داغون کرده باشه ممکنه تو باره اول نفهمی و حتی ممکنه دکمه های QWERT خوب عمل نکنن درسته؟؟
سلامنقل قول:
خوب این لقی که میگی توی تمام گوشیهای کشویی ممکنه وجود داشته باشه.منظورم اینکه توی خرید گوشی دست دو باید از طرف
مقابل مطمئن باشی . ولی اسلاید مایلستون به این سادگیها خراب بشو نیست مگر اینکه یه زمین اساسی بخوره...
نمیخوای بخری چرا رو گوشی مردم عیب میزاری :31: . کلا" گوشی های کشویی باید بیشتر مراقبت بشن که مشکلی پیش نیاد حالا کشویی از بغل یا معمولی از جلو . حالا یکی اینجوری شده که دلیل نیستنقل قول:
خیلی ها این گوشی رو نزدیک به 1 ساله دارن بی هیچ مشکلی
نه من قصد جسارت نداشتم(حالا انگار فامیلتونه!!) :31:نقل قول:
فقط گفتم طبق توضیحی که دوستان دادن ممکنه طرف گوشیش زمین خورده باشه و مشکل پیدا کرده باشه ...
در ضمن پولم هم دیگه نمیرسه 300 دارم ...میخوام هیرو بگیرم ولی گیر نمیارم!!:41: گوشیه خودمم فروختم الان گوشی ندارم:41: کلی هم از اهالی خونه فحش خوردم به اتهام گوشی بازی!!:45: من چقدر بدبخت:37:
من هم شوخی کردم حاجی :31:نقل قول:
آشنا کیلویی چنده ! فقط موتو
اما خداییش هیرو رو بیخیال شو
عزیز پس شما میگین چی بگیرم!! اگه فقط موتو ...مگه موتو چیزی در حد پول من داره؟؟ ها؟؟ :41:نقل قول:
هیرو قدیمی شده و سخت افزارش ضعیفه دیگهنقل قول:
یا مایه رو بیشتر کن .
یا دست دوم تمیز بگیر از مدلهای جدیدتر
یا مثل من باز هم صبر کن ببین پولی از جایی خدا نمیرسونه :31:
سلام میخواستم بدونم اپدیت به 2.2 واسه میلستون امده یا نه؟
بله یکی دو ماهی میشهنقل قول:
ميلستون آماده آپديت به 2.2.1
کد:http://phandroid.com/2010/11/22/original-droid-getting-official-2-2-1-update-soon-motorola-seeking-testers/
سلام لطفا لینک 2.2
نقل قول:کد:http://www.multiupload.com/60B78PRKNY
ساپورت فارسی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آموزششو برات گذاشتم تو پروفایلت.چک کن:46:
با 2.2 حال نکردم خیلی فرق نکرده به نظر من 2.1 بهتره.به هر حال ممنون..