خیلی ممنون از شما
یک دنیا ممنون
خیلی ممنون از شما
یک دنیا ممنون
دوستان من تقریبا در حرکت شناسی ( فیزیک دوم دبیرستان ) مشکل دارم کمی ...
میشه یکم در مورد حرکت ها و نحوه ی شناساییشون و قرار دادن در فرمول بگید ؟
ممنون .
دوستان من یه مشکلی تو درک فصل اول فیزیک سوم دبیرستان دارم ( رشته ریاضی )
چطور از شکلی که بهمون دادن تشخیص بدیم یه فرآیند همحجم - همفشار - بی دررو یا همدماست ؟
ممنون
سلام دوستان من ۱پشت کنکوریم که ۲سال از درس دور بودم حالا امسال کنکور ثبت نام کردم!میخواستم بدونم برای این مدت کم تاکنکور برای رشته ریاضی چه کتابهایی باید بخونم کمک اموزشی و چه برنامه ای داشته باشم!ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید!میخوام از همین امروز فردا شروع کنم:41:
اگه حرکت دارای شتاب باشه که خوب شتابدار هست , سرعت هم متغیر هستنقل قول:
اگه حرکت دارای شتاب نباشه که خوب یکنواخت هست , سرعت هم ثابت هست
:10:
نقل قول:
اصلا نگرفتی سوالم چی بود ... !! :دی
این رو که بلدم باو !! بی خیال اصلا ... :دی
مثلا کجاشو بلد نیستی بگو توضیح بدم...؟!
جزوه هم دمه دسته:27:
نمودار های هم حجم: اگه نمودار بر حسب V و یکی دیگه از کمیت ها باشه (P,T,...) در صورتی میشه گفت همفشاره که نمودار بر محور V عمود باشه.نقل قول:
برای همفشار هم همینطوره.مثل بالایی.
اما اگه نمودار رو با کمیت هایی بغیر از کمیت اصلی بدن و بگن که نمودار چی هست.مثلا بگن ایا نمودار هم فشار هست یا و اونو بر حسب V-T بدن.اونوقت اگه امتداد این نمودار از مرکز مختصات عبور کنه یعنی این نمودار همفشاره.در غیر اینصورت هم فشار نیست و یه نوع نمودار دیگیه که شایدم جز حالات خاص نباشه...
واسه بی دررو هم که تابلوئه.گرمای دو نقطه از نمودار اگه برابر باشه مشخصه که بی درو هست.
واسه همدما هم میگیم اگر ضرب P*V در دو نقطه از نمودار باشه یعنی دما ها با هم برابره...
اگه متوجه نشدی بگو دوباره توضیح بدم...
راستی تو حالت بی دررو همه ی کمیت ها با تغییر یکیشون تغیر میکنن...
خــــودمم نمیدونم کجاشو بلد نیستم !! :دینقل قول:
گفتم شاید نکته ای چیزی دارید بگید ... آخه هفته بعد از کل فیزیک 2 امتحان داریم ! بیشـــترش هم حرکت شناسی هه ...
بجای این حرف ها برو درستو بخون بعدا هر کجاشو اشکال داشتی بیا تا کمکت کنیم :21:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
اگه ممکنه چند سوال زیر رو حل کنید و اگه ممکن بود براتون یه توضیحی هم بدید (هفته دیگه امتحان ریاضی 2 دارم)
تو دو جا آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اگه ممکنه در مورد حل نا معادلات (مخصوصا سوالاتی مانند سوالات بالا) توضیح بدید در مورد اون شرط های دلتا و a
باتشکر
دوستان کسی کمک نمیکنه؟
خیلی مهمه لطفا یه کمکی بدید
باتشکر
این سوالات که آسون هستند ، شما کتاب رو خوندید و تمام تمرین هاش رو حل کردید ؟
نقل قول:
کتابو؟کتاب درسی؟
1000بار اونو+جزوه و.... رو حل کردم
بازم نمیشه
کجاش راحته؟
سوال دوم رو ببین
بقیش هم که دست کمی از اون ندارن
اگه بلد بودم حتما حل میکردم ! :دی
سوال یک
در توابع کسری برای اینکه دامنه تمام اعداد حقیقی باشه باید مخرج کسر مخالف صفر باشه پس باید x^2 + kx + k ≠ 0 باشه لذا باید دلتا کوچکتر از صفر باشه که مخرج ریشه نداشته باشه و صفر نشه پس
b^2 - 4ac = k^2 - 4(1)(k) = k^2 - 4k = k(k - 4) < 0 =∆
پس باید k > 0 و k < 4 باشه :5::5::5:
روش به دست آوردن دلتارو که ميدونين؟ حالا یه نامعادله برحسب دلتا و a (ضریب x^2)چند حالت مي تونه داشته باشه:نقل قول:
اگه دلتا <0 و a>0 عبارت همواره مثبته.
اگه دلتا <0 و a<0 عبارت همواره منفيه.
تو سوال اول گفته دامنه کل اعداد حقیقی باشه . یعنی مخرج صفر نباشه . پس دلتا باید کوچکتر از صفر باشه.
سوال دوم گفته بالای نمودار y=1 باشه . یعنی f(x)-y>0 حالا دوباره دلتا باید منفی و ضریب x^2 باید مثبت باشه.
داریم x,y,(x^2+y^2)^1/2 اعداد یک تصاعد هندسی هستند.حالا اگه به جای y بنویسین d*x (که d همون قدر نسبت هست) و در عدد سوم جایگذاری کنید به دست میاد :
=1/2^((x^2*(1+d^2)
d^2*x
چون جمله سوم d^2 برابر جمله اول هست.
حالا x ها از دوطرف حذف میشن و d به دست میاد.
میخواستم سوال دوم و سوم رو هم ج بدم که روش حلشو گفتن :44:
اگه هرکدومو متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم:10:
خیلی ممنون از شمانقل قول:
والا من الان سوال اولو فهمیدم ولی سوال دوم و سومو نه چون خیلی بد نوشته بودن (اصلا تایپ ریاضی کلا سخته)
اگه میشه سوال دوم و سوم رو توضیح بدید
مخصوصا سوال دوم رو
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
تا اینجا رو تقریبا فهمیدم ولی بقیش رو تقریبا نفهمیدم هنوزنقل قول:
خیلی ممنون از توضیحتون
سوال دو
برای اینکه نمودار زیر خط y = 1 باشه باید معادله ی اون کمتر از یک باشه
A (2 - m) x^2 + 4x - m < 1 → (2 - m) x^2 + 4x - m - 1 < 0 Bکه دلتاشو حساب میکنیم
A ∆ = b^2 - 4ac = 4^2 - 4 (2 - m)(-m - 1) = 16 - 4(m^2 - m - 2 )=16 - 4m^2 + 4m + 8 = 16 + 8m - 4m2 = -4(m^2 - m - 6)= -4(m - 3)(m + 2) B
که دلتا برایA -2 < m < 3 Bبزرگتر از صفر است و برایA m < -2 & 3 < m Bکوچکتر از صفر
برای اینکه نمودار همواره زیر خط y = 1 باشه باید اولا نمودار رو با پایین باشه یعنیA 2 - m < 0 ⇒ m > 2 Bو دوما دلتا کوچکتر از صفر باشه یعنیA m < -2 & 3 < m B
که اشتراک بازه های فوق جواب خواهد بود یعنیA m > 3 B
الان خوابم میاد سومی رو هم بعدا میذارم
معادله ها رو بین A و B نوشتم A واسه اول معادله و B واسه آخر معادله
سوال سوم
طول اضلاع یک تصاعد هندسیه پس به ترتیب میشه a , aq , aq^2 چون مثلث قائم الزاویه هستش پس بزرگترین عدد میشه وتر که تو مثلث قائم الزاویه داریم
A c^2= a^2+ b^2 Bکه a, aq , aq^2 رو جایگزاری میکنیم و قدرنسبت که q هست رو پیدا میکنیم
A 〖(aq^2)〗^2= a^2+ (aq)^2 ⇒a^2 q^4=a^2+ a^2 q^2 ⇒ q^4 =1+q^2 ⇒ q^4- q^2-1=0 B
A ∆ =b^2- 4ac=1^2-4(1)(-1)=1+4=5 B
A ⇒q^2= (-b±√(b^2-4ac))/2a= (-(-1)±√5)/2 B
چون q^2 نمیتونه عدد منفی باشه داریم
A ⇒q^2= (1+ √5)/2 B
A ⇒ q= √( (1+ √5)/2) B
سلام
رابطه هم ارزی R در مجموعه 11 عضوی A تعریف شده است. اگر R 13 عضو داشته باشد در این صورت R روی A چند کلاس هم ارزی ایجاد میکند؟
اگه من بخوام همين جوري توضيح بدم خيلي زياد ميشه
از رو شكل بگم راحت تره
خب شكل صفحه 34 نگاه كن
مرحله اول اون بالا DNAانساني رنگس سورمه اي روشنه ما بايد به وسيله انزيم محدود كننده كه اين جا انزيم محدود كنندهECOR1 هس DNA انساني رو در دونقطه برش بديم تا ژن خارجي كه همون ژن انسولين جدا بشه و حواست باشه كه تو طرف ژن خارجي عكس همديگه هستن توي شكل ببين يكيشون TTAA هسته و اون يكيAATT هس و اين دو سر رو سر چسبناك ناميده ميشند چون با هم وبا بلازميد مكمل هستن ميتونن باهم تركيب شن
مرحله دوم توي اين مرحله بلازميد برش داده ميشه توست همون انزيم محدود كننده قبلي انزيم ECOR1 براي برش يدش انساني بايد انزيمش يكي باشه و از محل مناسب كه مكمل ژن خارجي هس برش داده ميشه
مرحله سوم اتصال ژن خارجي و بلازميد به هم ديگه اس كه به وسيله بيوند فسو دي استر صورت ميگيره چون دوتا DNA هستن بيوندش اينه اينجا به وسيله انزيم ليگاز صورت ميگيره
اگه بازم جايشو نفهميدي بگو خوشحال ميشم جواب بدم:10:
سلام دوستان بالاخره کسی فهمید سریال ۱۰۰از کی میاد؟من که تا دیروز هرچی زنگ زدم امروز فردا کردن!گفتن اخرین دفعه ۱اردیبهشت!ایا اومه؟میاد؟من دیگه روم نمیشه بزنگم!همشهری های تهرانی اگه اومد تو تهران بگید برم بگیرم!
نقل قول:
اين جواب يه سوا قديميه ژنتيك الان اين جا چه كار ميكنه :18:
دوستان در مورد مشتق گیری ضمنی و همزمان مشتق گیری از Y توضیح میدید مثلا این تابع
X^3+4x^2y^2-5x^2y=7
برای نشتق گیری ضمنی دو راه میشه رفت:نقل قول:
دوستان در مورد مشتق گیری ضمنی و همزمان مشتق گیری از Y توضیح میدید مثلا این تابع
X^3+4x^2y^2-5x^2y=7
1. x رو متغیر مستقل و y رو یه تابع فرض کنی و از ضابطه ت مشتق بگیری ولی باید توجه کنی که از y مثل یه تابع مشتق بگیری...مثلا همین تابعی رو که دادی اینجوری میشه:
حالا با مرتب کردن عبارت میتونی 'y رو یه طرف نگه داری و بقیه رو ببری طرف دوم تا مشتقت بدست بیاد
2.از این فرمول استفاده کنی:
تو این فرمول، برای صورت باید x رو متغیر مستقل و y رو ک عدد فرض کنی و از تابعت مشتق بگیری و برای مخرج y رو متغیر مستقل و x رو یک عدد فرض منی و از تابع مشتق بیگری....مثلا برای همین تابع بالایی داریم:
البته باید توجه داشته باشی که اینا مشتق بر حسب x هست.اگه تو تست، مشتق ضمنی رو بر حسب y بخواد تمام توضیحات بالا برعکس میشه !
سلام دوستان
جایی رو میشناسین حل کامل تمرین های کتاب حسابان جدید التالیف رو داشته باشه (مطمئن باشه )
گفتن سایت تالیف داره ولی من که پیدا نکردم
کد:http://www.talif.sch.ir/
مجانب قائم علامت تغییر میکنه ؟ من بضی جاها دیدم عوض میشه بضی جاها نه ! (تو جدول )
اگه منظورتون مثبت یا منفی بینهایت است بستگی به تابع داره هم میتونه تغییر کنه هم تغییر نکنه.
اگه مخرج رو یک تابع جدا بگیریم وقتی ریشه اش ساده باشه تغییر علامت میده وقتی ریشه مشاعف باشه تغییر علامت پیدا نمی کنه. مثلا مخرج x - 2 باشه تغییر علامت داریم اما اگه x^2 - 4x + 4 باشه تغییر علامت نداریم.
منظورم این علامت مثبت یا منفیی که تو جدول گزاشته میشه ، بضی جاها حتی ریشه ساده هم بوده دیدم که دونقل قول:
طرف مثبت بوده یا دو طرف منفی بوده !!!
میشه مثال بزنین من درست متوجه نشدم.
سلام، سریال صد که خیلی وقته اومده!!! الانم تا قسمت سومش تو بازار هستنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مثلا ریشه مخرج رو به دست آوردیم بعد تو جدول گزاشتیم ، از یه طرف جدول که شروع میکنیم به تعیین
علامت کردن به این ریشه مخرج یا همون مجانب قائم که میرسیم چجوری باید تعیین
علامت کنیم ؟
سلام بچه ها من تازه شروع کردم به خوندن ارایه های ادبی از روی رمزینه و گاج و ... . الان دارم میفهمم که ارایه های ادبی مثل ریاضی قواعد داره و میشه تستهای اون رو مثل درس عربی با چند تا تکنیک و البته کمی تسلط راحت زد.
یکی از تکنیکهایی که خودم با خوندن اون چند تا کتاب کشف کردم براتون میگم:
هر تشخیصی , استعاره است.(اینو همه میدونن)
هر استعاره ای , مجاز است.(اینو خیلی ها نمیدونن)
پس: هر تشخیصی , مجاز است(اینو کمتر کسی میدونه چون هیچ کتابی نگفته)
حالا سوال من اینه ایا هر سجعی,جناس است یا هر جناسی,سجع است؟
البته بگم که من رشته ریاضی ام.
میشه یک مثال عددی بزنین؟نقل قول:
به نظرم این غلط میاد ... 100 % اطمینان ندارم ولی امیدوارم به دردت بخوره نظر من
در استعاره این هنرمند هست که با ظرافت کلمه ای رو به جای کلمه ی دیگه می آورد و شباهت این دو صرفا با ظرافت ی که مثلا شاعر اشاره می کنه قابل درک می شه
نرگسش عربده جوی و لبش افسوس کنان
نرگس اینجا استعاره از چشم هست ولی معنای اصلی نرگس مورد توجه شاعر بوده و یه لینک مفهومی ایجاد کرده در دنیای واقعی نرگس و چشم ربطی به هم ندارن
اونقدر کرسنه ام که ظرف رو کامل می خورم
ظرف مجاز از غذا هست صرفا به جای غذا اومده معنای اصلی ظرف مد نظر نیست و هیچ شباهتی بین این دو نیست منتها یه رابطه ی منطقی در دنیا بین ظرف و غذا هست !
اینشکلی با ریاضیت نمی شه سراغ ادبیات رفت ... اگر هم روشی باشه مثل حل انتگرال که روش های مختلف داره ولی خودت هم باید ذوق به خرج بدی
در استعاره این هنرمند هست که با ظرافت کلمه ای رو به جای کلمه ی دیگه می آورد و شباهت این دو صرفا با ظرافت ی که مثلا شاعر اشاره می کنه قابل درک می شه
نرگس اینجا استعاره از چشم هست ولی معنای اصلی نرگس مورد توجه شاعر بوده و یه لینک مفهومی ایجاد کرده در دنیای واقعی نرگس و چشم ربطی به هم ندارن
ظرف مجاز از غذا هست صرفا به جای غذا اومده معنای اصلی ظرف مد نظر نیست و هیچ شباهتی بین این دو نیست منتها یه رابطه ی منطقی در دنیا بین ظرف و غذا هست !
اینشکلی با ریاضیت نمی شه سراغ ادبیات رفت ... اگر هم روشی باشه مثل حل انتگرال که روش های مختلف داره ولی خودت هم باید ذوق به خرج بدی
پیشنهاد میکنم فایل زیر را نگاه کنید:نقل قول:
انواع سجع و جناس بررسی شده...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3925181&postcount=5
به نظر میرسه چندان ربطی به هم ندارند! :31: