نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4763342&postcount=157
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4763342&postcount=157
دومین روش هم این است به پست زیر مراجعه کنید و کد دوم را وارد کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5108666&postcount=840
سلام ببخشید میخواستم بپرسم ببینم چطور میشه برنامه های نصب شده رو آنایستال کرد؟ نصب برنامه ها روی رجیستری ویندوز 6.5 چه تاثیری داره ؟ من یه اینا لایت دارم میخوام برنامه های نصب شده روش رو پاک کنم .
شما گوشیتون هارد ریست نمیشه.اگر هارد ریست بشه فارسی ساز پاک میشه.مگر اینکه فارسی ساز مال خود رام گوشی باشه(رام گوشی عربی باشه )(اگر خودتون نصب کرده باشید پاک میشه).:11:
شما باید برید تو قسمت ستینگ و سپس Remove Program رو انتخاب کنید سپس تو صفحه ای که باز میشه برنامه مورد نظر رو نتخاب و سپس Remove رو بزنید.در مورد تاثیر در رجیستری مثل ویندوز که با نصب برنامه های جدید مقادیری به رجیستری اضافه میشه اینجا هم یکسری تغییرات در رجیستری اعمال میشه.:11:نقل قول:
هدست بلوتوث چی هست برای این گوشی
کسی استفاده کرده؟
سلام
گوشیم رو با نرم افزار mobidiv arabware فارسی کردم،
اس ام اس فارسیش درست می شه بعضی از کلمات رو به صورت مربع نشون میده، حروف نرم افزارهای فارسی درهم نشون میده،از چپ به راست نشون میده؟لطفا راهنمایی بفرمایید؟
نقل قول:
سلام.
این فایل 2 کیلو بایتی فیکسر موبی دیو هست نصب کن ببین در هم بودن حروف درست میشه یا نه(تا حالا که میشده انشاا... اینبار هم میشه:31:).:11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/H6ZB-EoS/_2__Mobidiv_WM61_install_FIX.html[/PHP]
سلامنقل قول:
فایل رو از کجا دانلود کنم؟
نقل قول:
سلام.
آقا شرمنده یادم رفته بود لینک رو بزارم.:31:
لینک رو اضافه کردم.:11:
سلامنقل قول:
فایل setup داخلش نبود،چه جوری نصبش کنم؟
سلام دوستان
من می خوام با gprs این گوشی و با استفاده از کامپیوتر به اینترنت متصل شم
اما پی سی استدیو گزینه اتصال به اینترنتش غیر فعاله لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول:
سلام
من هم همین مشکل رو داشتم
برو تو قسمت setting
بعدش general setting
پایین صفحه گزینه language change رو انتخاب کنید
تو صفحه باز شده تیک english+arabic input رو فعال کنید
امیدوارم بعد از یه restart خودکار توسط گوشی تون این مشکل حل بشه
بای
سلام
لطفا اگه کسی لینک دانلود نرم افزار گارمین رو داره در اختیار ما هم قرار بده
با تشکر
من آخرش نفهمیدم برنامهdigital frameچه کاربردی داره:41::41:اصلا به چه دردی میخوره
سلام.نقل قول:
اگه به تاپیک GPS مراجعه کنید میتونید لینکهاش رو داشته باشید.:11:
[PHP]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=145856&page=32[/PHP]
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه بتونی از gprs گوشی در کامپیوتر استفاده کنی ، برو تو قسمت start گوشی -- بین برنامه ها یه برنامه میبینی به اسم internet sharing وقتی داخل برنامه بری یه قسمت نوشته PC Connectiion اگه با کابل به کامپیوتر وصل میشی USB رو انتخاب کن . تو قسمت پایین که نوشته Network connection باید اکانت رو انتخاب کنی .
آگه از ایرانسل استفاده میکنی اکانت رو Irancell-WEB قرار بده . تو این قسمت نیازی نیست چیز دیگه ای رو دست بزنی . حالا تو قسمت پایین connect رو بزن تا وصل بشی .
نکته 1 - زمانی که وصل بشی از Active sync قطع میشی ، یعنی دیگه آیکن Activesync سبز نیست .
نکته 2 -اگه نتونستی وصل بشی تو کامپیوترت روی My computer کلیک راست کن و روی Manage کلیک کن ، تو قسمت Divice manager در سمت راست یه قسمت نوشته Network Adapters که توی زیر شاخه اش یه قسمتی هست به نام Windows mobile- based internet sharing Divice که اگه علامت ضربدر قرمزرنگ روش بود روش کلیک راست کن و بزن Enable تا علامت ضربدر از بین بره .
نکته 3- اگه آیکون connection رو نمیبینید ، برای دیدن آیکون connection برین تو قسمت connection
و روی connection مربوطه کلیک کرده و تو قسمت properties و تب general گزینه show icon in notification area when connected رو تیک بزنید .
تو این صفحه برای تنظیماتMMS گفته باید ( تو گوشی )برم قسمت MMS Configuration .کجا میشه دقیقا؟!نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما به قسمت اس ام اس برو از گزینه منو MMS Option رو انتخاب کن.سپس از تب های پایین صفحه تب Servers رو انتخاب کن .تو صفحه جدید New رو انتخاب کن و اونجا تنظیمات گفته شده را انجام بده.:11: (MMS Configuration رو ولش کن نیازی نیست:31:)
ای بابا ، کو آخه؟! MMS Option ؟نقل قول:
واسه چی سایتp30world.net,comف-ی-ل-ت-ر شده من باف-ی-ل-ت-ر شکن اومدم بالا
فعلا با .ir بيا تو تا ببينيم هدفشون چيه.اگه شيلتره پس چرا اينجوري نوشتي؟ترسيدي شيلتر شه؟:31:نقل قول:
واسه چی سایتp30world.net,comف-ی-ل-ت-ر شده من باف-ی-ل-ت-ر شکن اومدم بالا
دوستان اگه موافقيد يه تايپيك بزنيم تا نرم افزار و گيم هاي مخصوص اين گوشي رو بزاريم توش.چون هم تقاضا زياده هم عرضه كم.
با forum.p30world.IR بیا .در ضمن جای این سوال هم اینجا نبود:13:نقل قول:
به چه دردی میخوره:42::42:نقل قول:
ایول من پایتمنقل قول:
منم موافقم به شرطی که بگید کاربرد برنامهdigital frameچیه
:31::31::31:نقل قول:
خیلی وقت بود دیگه سراغ گوشی نرفته بودم. تا اینکه امروز اینو دیدم خیلی وسوسه م کرد . دوتا سوال دارم که اگه جواب بدید خیلی خوب میشه:
1- جای هندز فری من ندیدم روش اصلا هندز فری می خوره!؟ ( یه سایت یه جمله تو این مضمون نوشته بود که درست نفهمیدم چی گفته )
2- قیمتش چنده؟
هندز فری هم میخوره:5::5::5:
نقل قول:
سلام
از جوابت ممنون اما من هنوز مشکل دارم
1تنظیمات اینترنت رو گوشی من بهم ریخته و اصلا به اینترنت وصل نی شد که من اونو هارد ریست کردم
الان با اپرا به ابنترنت وصل می شه اما تو انتخاب Network connection گزینه Irancell-WEB روندارم
گزینه هایی که روی گوشی منه
data package
etisalat mms
etisalat mobile tv
weyak
هست
با تشکر
سلام به همه دوستان
این گوشی فقط یه نقص داره، صفحش wqvga هست.
اگه امکان داره دوستانی که گوشیو دارن یا اطلاعات دارن میشه بگن از نظر نصب برنامه و بازیهای wqvga به مشکل برخوردن یا برنامه هاش هست و داره میاد؟ یکی دیگه هم اینکه برنامه های با رزولوشن 240*320 که لمسی و ویندوز موبایلی باشن تو بازار هست؟
از اسمش اينجوري برداشت ميشه كه مثل قاب عكس ديجيتال ميكنه گوشي رو.نقل قول:
منم موافقم به شرطی که بگید کاربرد برنامهdigital frameچیه
[HTML]http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=423730[/HTML]
بچه ها سه تا سوال :
1 - میشه با عوض کردن تم کاری کرد قسمت inbox دفترچه تلفن یا sms زدن مشکی بشه ؟ ( ببخشید این سوالو بچه گانه رو پرسیدم چون تا حالا گوشی ویندوز نداشتم میخواستم ببینم میشه رنگ این قسمت ها رو عوض کرد یا نه ؟ چون از رنگ سفید خیلی بدم میاد )
2 - کیفیت صداش تو هندزفری چطوره ؟ ( فرض کنین اگه با تبدیل یه هندزفری کریتیو خوب بهش وصل کنیم کیفیتش به گوشی مثل 5800 میرسه یا کلا خروجیش کیفیتش پایینه ؟
3 - با توجه به باتری قویش چند ساعت باتریش تو موزیک میره ؟ ( تو هندزفری )
با چه كدي ميشه فهميد تا حالا چقدر با گوشي صحبت كرديم؟
سلامنقل قول:
1- اول اینکه مطمئنین که سیم کارتتون ایرانسله؟ irancell-WEB مربوط به سیم کارت های ایرانسله ، در مورد همراه اول اطلاعی ندارم .
2 - اگه سیم کارتتون ایرانسله نیاز به تنظیم خاصی نیست ! با هارد ریست کردن همون بار اولی که گوشی بالا اومد پیغام میده و تنظیمات و اکانت ها رو خودش میسازه .
3- این مواردی رو که گفتم مربوط به برنامه internet sharing که توی start گوشی هست میشه .
آقا این MMS option رو ما نیافتیم،کجاس؟(باور کنید خوب گشتم)نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما برو تو قسمت اس ام اس ها (اما اس ام اس باز نکن و همونجور که بسته هستن و فقط به ردیف تیترشون رو میبینی) سمت راست صفحه پایین گزینه منو رو انتخاب کن و از اونجا MMS Option رو انتخاب کن.:11:
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
نقل قول:
سلام.
شما برنامه ای به نام RC Mod رو نصب کنید تمام صفحات و خطوط و .... رو میتونید به رنگ دلخواهتون تغییر بدید.:11:
آریان جان شرمنده دوباره مزاحم میشم،من این مراحل رو رفتم ولی باز وقتی MMS رو می فرستم ، آخرش پیغام میده که :could not send ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو profile :
تنظیماتی که سایت مخابرات گفته :
Server name: MCI-MMS Server address: 192.168.193.134 Port: 38090 Connect via: MCI-GPRS Send limit: 100K WAP version: WAP 2.0
؟؟؟؟:41:
يه مشكل داشتم.براي تو اين عكس همه ي گزينه ها حذف شده.فقط اون بالا نوشته اكانت.چيجوري برميگرده؟