سلام دوستان
یه لپتاپ 13 اینچی با کانفیگ بالا وحداقل کارن گرافیک 512 چی پیشنهاد میکنین؟
برای کارای سه بعدی
سلام دوستان
یه لپتاپ 13 اینچی با کانفیگ بالا وحداقل کارن گرافیک 512 چی پیشنهاد میکنین؟
برای کارای سه بعدی
برای یک سوال که ده پست نمیدهند.نقل قول:
پاسخ شما در همین تاپیک داده شده و خواهشا سوالات خود را فقط در یک تاپیک مطرح کنید.
تقریبا اکثرا اینجوری هستن!:31: من هم قبلا قرار بود از این شرکت خریداری کنم و میگفت هفته دیگه!!! حدود ۱.۵ ماه این یک هفته طول کشید و پشیمون شدم و نخریدم و بعضی ها تا ۳ ماه هم منتظر موندن برای همون یک هفته!نقل قول:
البته سری FW مشکلی نداره اما یکی از دوستان که BLUE_ray دستگاهش خراب شده بود حدود ۲ هفته ای شایدم بیشتر معطل بررسی های این شرکت شد!!!
نقل قول:
من هرچقدر در سایت lenovo گشتم ! خبری از blue-rar RW نبود! فکر کنم منظور سازگار BD-ROM بوده و burner DVD که یه جوری نوشته آدم اشتباه برداشت میکنه.
در ضمن سری جدید این Y550 ها با پردازنده core i7 در ره هستن و قیمت مناسبی هم دارند.
[QUOTE=biostar;4456238]تقریبا اکثرا اینجوری هستن!:31: من هم قبلا قرار بود از این شرکت خریداری کنم و میگفت هفته دیگه!!! حدود ۱.۵ ماه این یک هفته طول کشید و پشیمون شدم و نخریدم و بعضی ها تا ۳ ماه هم منتظر موندن برای همون یک هفته!
البته سری FW مشکلی نداره اما یکی از دوستان که BLUE_ray دستگاهش خراب شده بود حدود ۲ هفته ای شایدم بیشتر معطل بررسی های این شرکت شد!![quote]
حالا میگین من چی کنم برم بیعانه ای که دادم رو پس بگیرم؟؟حالا خوبشون اینه مابقی چی هستن؟؟؟پس چرا همه تو این سایت میگن ایران رهجو بهترینه؟؟؟با این وضعیت؟؟
تو این کانفینگ FW56XXX جای دیگه چی هست که برم بگیرم البته اگه سریع تحویل بدن نه این که 1ماه بمونم ؟؟؟؟
[quote=hooman223;4456457]بیعانه دیگه چرا دادی آخه؟ من نمیدونم! اکر تا هفته دیگه میاد که صبر کن اما اگه قرار بازی در بیارن صبر نکن!نقل قول:
دوستان لپ تاپ مدل Dell یا sony که برای وبگردی و بازی مناسب باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
خوب قیمت و وزن مناسب دستگاه و کاربدتون رو دقیق تر بگید تا بشه راهنمایی کرد.نقل قول:
در کل dell studio 1555 از دل و از سونی هم میشه مدل fw550 رو پیشنهاد داد.
[QUOTE=biostar;4456993][quote=hooman223;4456457]
بیعانه دیگه چرا دادی آخه؟ من نمیدونم! اکر تا هفته دیگه میاد که صبر کن اما اگه قرار بازی در بیارن صبر نکن![/QU
خودشون گفتن.گفتن از این مدل خیلی کمه اگه الان قطعی نکنی شاید دیگه گیرت نیاد؟؟؟؟
تا الان کلی زنگ زدم هی میگن امروز میفرستیم فردا میفرستیم!!!!
خوب اگه نیاوردن من چه مدلی جای اون بگیرم؟؟
[QUOTE=hooman223;4457278][QUOTE=biostar;4456993]به جای کدوم مدل میخواید پیشنهاد بدیم ؟نقل قول:
[QUOTE=h_starboy;4457298][QUOTE=hooman223;4457278]سلام:نقل قول:
fw56gf/b
[QUOTE=hooman223;4457323][QUOTE=h_starboy;4457298]خوب به جای این مدلهایی هستند که میتونی بگیری فقط باید قید FULL HD رو بزنی .نقل قول:
مثلا FW 460j+ همینه کانفیگش با 2 تغییر : full hd نیست و ویندوزشم ویستاس . قیمت 1490 رایانه همراه
یا
FW 590 GKB با سه تغییر : رم 6 گیگ - بلوری هم نداره - فول اچ دی هم نیست. 1820 رایانه همراه
یا
FW 590 CTO با دو تغییر : CPU 2.66 6MB Cache - فول اچ دی هم نیست. 1590 رایانه همراه
خب قیمت که حداکثر 1,5.وزنم هر چی سبک تر باشه بهتره!!!گفتم که برای بازی و وب گردی میخوامش.استفاده به خصوصی ندارم.نقل قول:
سلام رفقا من از 2 مدل 1225 و 2020 hp dv6 خوشم میاد ولی 2 تا مشکل اساسی دارن:2-داغ کردن(چون من زیاد با لب تاپ کار میکنم) میخواستم یه جونمرد یا جونزنی بهم بگه میشه با کول پد این مشکلو حل کرد؟ بد اگه بخوام یه باتری 9 سلولی اضافی براش بخرم گیر میاد؟ (که بهش بخوره) بعد سرصداش چطوره؟
مدل های مختلفی رو میشه پیشنهاد داد از جمله SONY CW 1MFX که مدل خوبیست و بیشتر به درد کارهای مولتی مدیا می خوره.نقل قول:
از جمله مشخصات خوبش میشه به هارد ۵۰۰ گیگ و بلوری و رم های ddr3 اشاره کرد.
قیمتش هم حدود ۱۳۰۰ تومان کمی بیشتر هست!(بستگی به گارانتی داره)
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/model-documents.pl?mdl=VPCCW1MFX/B%20®ion_id=1
اینجارو ببیننقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=356189&page=2
[QUOTE=h_starboy;4457476][QUOTE=hooman223;4457323]full hd ???منظورتون چیه؟؟؟نقل قول:
پس در این صورت باید صبر کنم و هی منت ایران رهجو رو بکشم چون انگار اونی که ایران رهجو داره کاملترینه وتازه معلوم نیست تو گارانتی هم بهتر از ایران رهجو عمل کنن یا نه؟؟؟:41:
ممنون از راهنمایی که کردین
[quote=hooman223;4458298][quote=h_starboy;4457476]حالا فول اچ دی هم نبشه که چیری نمیشه مال من که ۱۶۰۰*۹۰۰ هست هم به اندازه کافی فونت ها ریز میشه چه برسه وقتی ۱۹۲۰*۱۰۸۰ باشه!!!!!نقل قول:
[QUOTE=biostar;4458318][quote=hooman223;4458298]ممنون.نقل قول:
پس باید کمر همت رو ببندم برم تهران.حالا به نظر شما رایانه همرا من رو مثل رهجو سر میدونه یا نه؟؟؟
سلام
می خواستم ببینم lenovo ideapad Y550-CB09101840 چه جوریاست؟؟
کیفیت ساختش خوبه؟
ساخت کجاست؟ چین:31:
اگر کسی داره بگه چطوره...
توی لیست قیمت 88/8/25 نمایندگی سازگار (تو پایتخت) زده بود Blue Ray Combo !!!:44:نقل قول:
آخرش ODD چی داره؟؟
آیا dell بهتره در این قیمت یا sony؟
کدوم مدلش رو شما پیشنهاد میکنین که نسبت به قیمتش بهترین کارایی رو داشته باشه؟
اگر از بین سونی و دل می خواهید انتخاب کنید.نقل قول:
:
FW 550 F/H
C2D 2.53 P8700 3MB
4GB ddr2
320GB 7200rpm
16.4 XBRITE-Eco 1600*900
ATI 4650 1024MB GDDR3
Blu-ray
VGA - HDMI - BT 6CELL
windows 7.H
2.9KG
13,300,000
همون bd combo هست یعنی فقط بلوری رو می خونه.نقل قول:
کیفیت ساخت هم به لطف خدا خوب خواهد بود!
چون من سرچی که در اینترنت کردم به این نتیجه رسیدم که در اکثر کشور ها فروش داره و شناخته شده است.
fw56xxxهم Combo یعنی فقط Blu ray میخونه؟؟؟نقل قول:
لطفا یه لپ تاپ معرفی کنید کهنقل قول:
گرافیکش یکی از GT 230 یا 4650 یا 9600 GT باشه
اندازه اش هم نمی خوام بیشتر از ''13 باشه
لطفا با قیمت
ممنونم
.ساخت کجاست؟نقل قول:
.الان lenovo ideapad Y550-CB09101840 رو سازگار داره؟توی سایتش که هست:
[html]http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=793[/html]
.اگر کسی داره بگه چطوره...
سلام من هم یک لب تاپ می خواهم که این مشخصات را داشته باشه + چیزهای مهمتر
hdd= 1 tra یا hdd=512 g ت چقدر روی قیمت تاثیر بذار
vga=1024
ram=6 g و قابل ارتقا
cpu هم بالا
windows 7
البته قیمتش را هم بگید و چه مارکی باشه از دوستان خودم سئوال می کنم همه میگن مارک dell بگیر شما چی پیشنهاد می کنید لطفا مشخصات نوع پیشنهادیتون با قیمتش
متشکرم
دوستان من بالاخره لپتاپم رو تحویل گرفتم.از همتون ممنونم
نقل قول:نقل قول:
مبارک باشه و ایشالا تا جون داره وست عمر کنه!:31:
در مورد بلوری هم بلی! فقط می خونه
نقل قول:
شما این مدل رو بگیری خوبه.
رم 6 گیگ هم بدرد نمی خوره و ارزش نداره براش این همه پول داد.
کد:http://www.sony-asia.com/product/vgn-fw56gf
نقل قول:
HP Pavilion dv6-2020ev Entertainment Notebook PC
Intel Core i7-720QM 1.60 GHz, Level 2 cache 6 MB
Windows® 7 Home Premium (64-bit)
15.6” Diagonal High Definition HP LED Brightview Display 1366 x 768
4096 MB DDR3 memory
500 GB 7200 rpm with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless technologies 802.11 a/g/n
Bluetooth® wireless networking
4 USB 2.0
1 HDMI connector, 1 eSata + USB connector 1 VGA port
1 RJ45 ethernet connector
Expansion port 3, 2 headphones-out, 1 mic-in
1 IEEE 1394, consumer IR, cable docking connector
ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34)
NVIDIA GeForce GT 230M Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
Integrated finger print reader
HP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone.VGA low-lght
6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
Altec Lansing speakers
2.88 kg
HP Mobile Remote Control
ببخشید من تازه کار هستم و در زمینه لپتاپ اطلاعاتم هنوز زیاد نیست
یه سوالی برام پیش اومده که واقعا ذهنم رو به خودش مشغول کرده
لطفا راهنمائیم کنید
میخواستم بپرسم که آیا کارت گرافیک ATI4650 در 2 نوع هستش؟؟ هم با حافظه اختصاصی 512 داره و هم با 1024 ...؟
اخه دیدم تو بعضی مدل های vaio مثل FW 590 F/B زده 1024 ولی مثلا برای FW 590 FRB زده 512
همینطور برای مدل های دیگه هم موارد مشابه وجود داره
مثلا همین 230M تو کانفینگ 2020 زده 1G اما تو کانفینگ CW1NFX/B سونی 512 درج شده
لطفا یکی از دوستان که اطلاعات درستی داره راهنمائی کنه.... متشکرم
بله درست متوجه شدید...نقل قول:
همون طور که گفتید کارت گرافیک 4650 با 2 نوع حافظه اختصاصی( Dedicated ) موجود هست
که در مدل های مشابه مقدار حافظه اختصاصی متفاوت هست ...
ممنون از راهنمائیتوننقل قول:
اما چرا تو سایتهای مهمی مثلکه مقایسه بین قطعات انجام دادند ، اشاره به هر دو نوع این قطعه در مقایسات نشده تا نتیجه دقیق تر باشهکد:http://www.notebookcheck.net
چون این تفاوت قیمتی مشهود نشاندهنده تفاوت در کارائی است ، درسته ؟؟
لطفا اگه اطلاعاتی دارید درمورد میزان اختلاف این دو نوع هم صحبت کنید
یه لپتاپ از اچ پی با کانفیگ بالا برای کارای مهندسی و بازیهای جدید تا قیمت 1.400 چی پیشنهاد میدین؟
اگه یه لپتاپه خشگل و باکلاس و دخترونه بخوام بخرم شما چه مدلی رو پیشنهاد میدین تا قیمت 850 تومن؟
نقل قول:
1.340 :hp dv6-1390
1.520 :hp dv6 -2020
1.540 :hp dv6 1225
گارانتی رایانه همراه
در مورد لب تاپ دخترونه هم اگه وزن و کانفیگ حدودی را مشخص کنید نتیجه بهتری میگیرید
با سلام
آیا بر روی این مدل hp dv6-1390 میشه ویندوز 7 نصب کرد ؟ آیا سریع داغ میکنه ؟ من تقریبا روزی 7 تا 10 ساعت کار دارم باهاش ! بازی و کارای گرافیکی انجام میدم . می خوام اذیت نکنه . این مدل مناسب هستش ؟ یه مدل سونی هم پیشنهاد بدید بعد خودتون کدوم رو ترجیح میدید ؟
1390 واقعا مدل خوبی هست ، داغ که میکنه اما این طبیعی هست و قطعات آسیب نمیبینن
اگرم کارت باهاش زیاده یه کول پد بگیر داغ کردنشم حل میشه
حالا بین مدل های وایو هم یه نگاهی بنداز
سری fw 55 خوبه تو این رنج قیمت و من اون سری رو به اچ پی ترجیح میدم
این مدل که با گارانتی رایانه همراه خودش ویندوز 7 هست ...نقل قول:
در مورد داغ شدن هم با استفاده از یه کول پد مشکل شما حل میشه...
در مورد کارهای گرافیکی هم با توجه به کارت گرافیک ati 4650 و cpu :2.66 گزینه مناسبی است
در مورد سونی هم اگه رنج قیمت و کاربری را مشخص کنید نتیجه بهتری میگیرید
رفقا رسما گاو گیجه گرفتم!
2روزه هر چی می گردم کمتر پیدا می کنم
دارم دنبال یک لپ تاپ تو رنج 1.200 تا فوق فوقش 1.250 می گردم.
صفحش از 15 کمتر باشه که وزنش غیر قابل تحمل نشه.
به نسبت قیمت،بهترین آپشن ها رو داشته باشه.چون احتمالا باید 4 سال اینا باهاش سر کنم!اون چیزاییش که قابل ارتقا نیست بعدا،معقول و کافی باشه.
راجع به وزنش ایده خاصی ندارم!ولی خواهرم هم ممکنه گاهی ببردش و بیاردش.قابل تحمل باشه خلاصه.
بازم سوالی دارین بپرسین....
زود فقط!
تا فردا شب باید تصمیمم قطعی شه....
کمک لطفا....