من هنوز از رو نرفتم! فکر کنم همون ایسرو بگیرم،فقط راجع به کشش یکم مشکوکم...
لپ تاپ زیر 900 با کش 3،DDR3، و بالای 15 اینچ غیر 1564 دل دیگه چی هست؟
من هنوز از رو نرفتم! فکر کنم همون ایسرو بگیرم،فقط راجع به کشش یکم مشکوکم...
لپ تاپ زیر 900 با کش 3،DDR3، و بالای 15 اینچ غیر 1564 دل دیگه چی هست؟
هیچی!
Acer Aspire 5740
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر فراوان،
الان سوال بسیار پیچیده ای که پیش میاد اینه که کدومو بخرم؟این 5740 قیمت دقیقش چنده؟تو سازگار نوشته نی.
من از 5738جی تعریف بیشتری شنیدم،بیشترم راجع بهش میدونم،حالا شما کدومو توصیه میکنین؟5740 شنیده م یه مقدار مشکل دارتره،ولی بخاطر سی پی یوش بیشتر روش حساب میشه.
تا جواب ندین بیخیال نمیشم،گفته باشم:20:
آقا ما آخر نفهميديم چي رو بگيريم....
1564 همه چيش خوبه فقط مي مونه سازگاريش با xp كه من هم نياز دارم xp رو سيستمم نصب باشه ...
اين دوستمون كه گفته بود سيستمايي كه بدون ويندوز اراعه مي شن (dos) با ويندوزهاي ديگه مشكل ندارن درست مي گه ؟ كسي اين گفتشو تاييد مي كنه ؟
يه چيز ديگه، كسي قيمت اين 5740 رو نداره ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط kachale_mughashang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت دقیقی از این مدل ندارم اما خوب میشه به راحتی حدس زد که این نوت بوک مسلما باید زیر 850 تومان باشد تا بشه acer حسابش کرد:31:
انتخاب خیلی سخت هست.
این مدل چون کاملا جدیده ، خوب مسلما نباید هم خبری در موردش شنیده باشید.
با توجه به شرایط فعلی خرید مدل دل ، کاملا منطقی تر بنظر می رسه
همونطور که دیدن رم مدل معرفی شده 3 گیگه و من باز هم میگم تو این رنج بهترین انتخاب برای گرافیستیها 5738g و برای نرم افزار خورا 1564 هستش.نقل قول:
نوشته شده توسط kachale_mughashang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به کش که گفتی بدون مشکلی نیازه شما رو برطرف میکنه. چرا؟
اگه دقت کنید اکثره نرم افزارهای جدید و به روز رو یک کامپیوتر قدیمی هم به راحتی بالا میاد که کششون 512 کیلو هستش حالا فرض کن همین کش 4 برابر شه:18: خوب معلومه که نتیجه واقعا شگرفی به دست میاد.
البته کاره کش بالا آوردن اینجور چیزا نیستا همینطوری گفتم یکم از دودلی بیرون بیای:8:
نقل قول:
خوب شما میتونید ویندوز رو پاک کنید و با داس سیستم رو بوت کنید!
پس این حرف کاملا غیر منطقیست.
اگر میگن که این سیستم با XP مشکل داره ، به خاطر این هست که درایور هاش عرضه نمیشه همین!
خوب کاملا هم طبیعیست.
ویندوز XP در حال انقراض کامل هست.
و ماکروسافت فقط تا سال 2012 از این سیستم عامل پشتیبانی خواهد کرد.
همونطور که دیدین رم مدل معرفی شده 3 گیگه و من باز هم میگم تو این رنج بهترین انتخاب برای گرافیستیها 5738g و برای نرم افزار خورا 1564 هستش.نقل قول:
راجع به کش که گفتی بدون مشکلی نیازه شما رو برطرف میکنه. چرا؟
اگه دقت کنید اکثره نرم افزارهای جدید و به روز رو یک کامپیوتر قدیمی هم به راحتی بالا میاد که کششون 512 کیلو هستش حالا فرض کن همین کش 4 برابر شه:18: خوب معلومه که نتیجه واقعا شگرفی به دست میاد.
البته کاره کش بالا آوردن اینجور چیزا نیستا همینطوری گفتم یکم از دودلی بیرون بیای:8:
سلام دوستان
من می خواستم یه لپتاپ بگیرم، مهم برام وزن کم (البته اندازه مانیتور حداقل 13 اینچ)، طول عمر باطری زیاده و با اینکه کار گرافیکی یا بازی نمی خوام باهاش بکنم ولی تا 1 میلیون میخوام براش خرج کنم. درضمن یه سوالی هم در مورد TABLETها داشتم که چیز خوبی توشون پیدا میشه چون شنیدم کیفیت مانیتورشون پائین و چون اکثرآ HP هستن خرابیشونم بالاست اما بازم بنظرم جذاب میان.
نقل قول:
اگر خیلی به وزن ، و عمر باری هامیت میدهید:
دو مدل رو میشه از ایسوس و ایسر پیشنهاد داد ، اما خوب با CPU به نسبت ضعیف.
ASUS UL80A
Acer Aspire 3810T
تنها اطلاعاتی که تونستم ازش جمع کنم یوزر ریویو های سایتای خارجی بود که نسبتا مثبت بود.البته یکی از دوستانم این مدلو داره و راضیه ولی خوب تازه خریده...نقل قول:
بالا میاد ولی بیشتر مواقع گیر میکنه و نافرم میره رو اعصاب...من فقط میخوام لپ تاپی که قراره 2-3 سالی داشته باشم با نرم افزار مشکل نداشته باشه.یعنی شما توصیه میکنی مدلی که امتحانشو پس داده به مدل با کش بالاتر ترجیح بدم؟(نظر خودمم رو همین کاره!)نقل قول:
پیشاپیش از اینکه ممکنه این پست چند بار بیفته عذر میخوام.من بیگناهم!
در این که گیر میکنه هیچ شکی نیست ( مدلهای قدیمی رو میگم که کانفیگه خیلی پایینی دارن ) ولی خوب اینجا مسئله فرق میکنه و به طور همزمان میتونی چنذ برنامه رو بدون اینکه فشاری بیاد اجا کنی.نقل قول:
سلام
وقت به خیر.
میخوام لپ تاپ thinkpad بخرم و چیزی در حدود 800 تا 900 هزار تومن هزینه کنم.
میخواستم راهنمائیم کنید که اولا آیا میتونم با این مقدار پول سیستم خوبی بردارم و اگر اینطوره در مورد مشخصاتش اطلاعاتی میخوام.ضمن این که اطلاعاتی در مورد وضعیت بازار نیاز دارم.با توجه به نزدیک شدن عید آیا منطقیه که اینور سال لپ تاپ بگیریم یا دست نگه دارم تا سال جدید چون ممکنه قیمت ها خیلی عوض بشه.
سلام
نظرتون راجع به ASUS - N61Vn چيه؟
بره بازي خوب جواب مي ده؟
قيمتش چنده؟
نقل قول:
حالا دوستان این مدل خوبه بردارم و آیا جنسش خوبه و قیمتش چنده؟
سلام من دنبال یه نت بوک ارزون با عمر باتری طولانی فقط برای وب گردی واینترنت می خوام یه مدل خوب که قطعاتش پیدا بشه واقعا به جواب شما نیاز دارم:41:(برام پیام خصوصی بدین)
آخه دوست من اینجا که جاش نیست.....نقل قول:
قیمت این لپتاپ 1400000 تقریبا (با گارانتی معتبر)
واسه بازی هم عالیه ( ولی پدر هر لپتاپی هنگام اجرای بازی در میاد در نتیجه از عمر مفیدش کم میشه):8:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
• نوع پردازنده
Core 2 Dou P8800[/L]
• سرعت پردازنده
حافظه Cash 3
• سرعت Bus
1066
حافظه
• حافظه رم
[U4096 م
• نوع حافظه رم
[DDR3[/URL]
• هارد دیسک
[500.]
• مشخصات هارد دیسک
["]5400RPM[/URL]
• درایو نوری
دارد [U"]DVD Super Multi[/URL]
صفحه نمایش
• اندازه صفحه نمایش
[]16
• نوع صفحه نمایش
["]HD LED[/URL]
• نسبت صفحه نمایش
[WXGA[/
سایر مشخصات
• کارت گرافیکی
[GT240M 1GB ]
Asus UL 80 VTنقل قول:
CPU : Core 2 Duo 1.3 GHz SU7300
Cache : 3MB
RAM : 4 GB DDR III
HDD : 320 GB
DISPLAY : 14"HD Color Shine Glare 1366*768
VGA : 1.7 Gb Geforce 210 GT 512 Dedicated
Weight : 2Kg
12 ساعت عمر باطری - 8Cell -HDMI
با کیف و موس قیمت 1.190.000 با گارانتی 2 سال
بهترین انتخاب واسه شما که اگه موس و کیفش رو نگیری حدوده 1100000 قیمتش میشه.!!!
12 ساعت روشن موندن کافیه دیگه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!1:21:
مارک و مدلش چیه؟
ویرایش شد..نقل قول:
لطفا یه لپ تاپ به من معرفی کنید که زیر 700 تومن باشه.برای کار برنامه نویسی و طراحی وب میخوام.در ضمن کسی میدونه این یعنی چی؟
Intel Accelerator 4500MHD - 128MB Dedicated
در توضیحات این لپ تاپ نوشتن که 1500 مگابایت کارت گرافیکش هست.ولی یعنی چی 128mb Dedicated؟
یعنی گرافیکش 128 mb هست؟پس اون 1500 مگابایت یعنی چی؟
من موندم کدوم رو بگیرم میخوام یکشنبه ی هفته ی دیگه برم یکیشو بخرم از همشون خوشم اومد ولی میخوام زیاد کار کنه ولی خراب نشه قیافه هم برام مهم نیست کارت گرافیک هم مهم نیست ال سی دی هم مهم نیست فقط خر کار بودنش مهمه وکمی هم سرعت
1 dell vostro 1015
cpu=core 2 dou 2.ghz
ram=3gb ddr 2
hdd=320
vga=4500 intel
------------------------
msi cr400-h
cpu=t4300 2.1
ram=4gb ddr2
vga=gf 8200
lcd=14
--------------------------
seimens v6545
cpu=2ghz
ram=3gb
vga=gf 8200
lcd=15.4
خیلی ممنون از همگی
فقط تا پس فردا وقت دارم
نقل قول:
دوست عزیز اون مقدار dedicated مقداری هست که خود گرافیک به تنهایی و فابریکی :دی داره ، اما مقداری که میگن Share داره یعنی مقداری که از رم هم کمک میگیره ، یعنی مازاد رو از رم میگیره ..
تو سايت زير 5740 رو 729000 قيمت داده، به نظر شما مي ارزه ؟
CPU Intel Core i3 330M@2.13GHz, 3MB L3 Cache, DMI 4.8GT/s
Memory DDRIII 3GB 1066MHz (Dual Channel) + 2 Free Slot
Hard Disk Capacity 320GB SATA 5400RPM
Optical Drive Dual Layer Multi burner Drive (DVD-RW)
Graphic Intel Graphic Media Accelerator HD
Display 15.6” HD (1366×768) CineCrystal high brightness LED-Backlight TFT LCD
Atheros AR5B93 Network Adapter
Broadcom Netlink 1000 Ethernet
Camera
Communication
Bluetooth Broadcom 2046
Modem
Security Kensington Lock
4 x USB 2.0 ports
VGA output
RJ45
RJ11
Ports
HDMI
Multi Card Reader
Audio Line-In
SPDIF+ Headphone
Mic
Weight Battery: 6Cell 49Wh (Up to 3hours) 2.8 Kg
Operating System Linux Linpus
[HTML]http://www.parslaptop.com/product_info.php/products_id/611?osCsid=[/HTML]
دوستان به سوال ما جواب ندادیدا؟
بچه ها کدوم از مدلها در بین این رنج قیمت دو گزینه مورد نظر من رو با هم دارند؟؟؟
اول داشتن نور بک لایت پشت کیبرد..... برای کار در شب ؟؟؟؟
دوم داشتن پورت HDMI ؟؟؟
لطف کنید هر چندمدل که میشه بگید ...ممنون
سلام
می خوام فقط به درد اجرای برنامه های برقی مثل مطلب و پروتل و ...
که بیشتر طراحی و برنامه نویسی هستند بخوره.
چی سراغ دارید.
و برای این کار چیش باید بالا باشه و چیش مهم نیست بالا باشه یا نه
خیلی منتظرم خواب بدین ممنون
سلام
برای برنامه نویسی و اجرای برنامه های برقی مثل مطلب و پروتل و ...
برنامه های نسبتا قوی و طراحی غیر گرافیکی مثل طراحی مدار و ...
بچه ها سلام من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم نميدونم از dell بگيرم يا sony بودجه حد اكثر 1 ميليون تومان .
حالا از سوني يا Dell فرقي نداره فقط تا 1 تومن باشه از كدوم مدل اين دو شركت ميشه بهترين رو انتخاب كرد .
لطفا كمك كامل كنيد
مشكي براف هم ميخوام باشه فقط مشكي باشه .
عمر باتريش هم بالا باشه
سلام دوستان من بودجه خودمو تونستم تا 1100 بالاتر ببرم ویرایش عکس میکنم اهل بازی هم نیستم برای کارهایی مثل فتوشاپ چه مدلی رو پیشنهاد میدین راستش ظاهر لبتاب هم برام مهمه بی نهایت سپاسگذارم
به نظر من ، بهترین مدل متناسب با کار و بودجه ی شما دل 1564 هست ! که از سی پی یو Core i3 استفاده میکنه!نقل قول:
کانفیگ این مدل بصورت زیر ست ،
قیمت این مدل با گارانتی زیگورات 690,000 تومن ه!
در این مورد هم باید خدمتتون عرض کنم که ، گرافیک Dedicated یعنی گرافیک real شما 128MB ه ، و تا 1500MB با مین مموری Share میشه!نقل قول:
راستی تو چه رنج قیمتی میخواین ؟؟
می ارزه که دوست من ، از نظر کانفیگ که مشکلی نیست ، اگر شما دیزانش رو هم می پسندی خوبه!
خوب این رو فهمیدم.حالا اینکه از رم میگیره خوبه یا نه؟یعنی من اگه رم اون رو بتونم ارتقا بدم کارایی کارت گرافیک بالا میره؟
نقل قول:
INtel 4500HD چیزی نیست که بخواد با افزایش رم ، تاثیری در عملکردش داشته باشه ، چون واقعا ضعیفه
به نظر شما کدوم این دو بیشتر دوام میاره با توجه به اینکه فوجیتسو زیمنس آلمانیه ولی msi چینیه.
msi cr400-h یا fujitsu siemens v6555
میخوام یکی از این دو رو بخرم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که dell vostro 1015 بگیرم ولی انگار گرافیکش دیگه خیلی ضعیفه باز فکر کنم gf8200 یک مقدار قویتره
شما لپتاپ سونی در رینج قیمت 900-1 ملیون چی پیشنهاد میدید و قیمتش و کشور ساختشو ذکر کنید؟
دوست عزیز
خیلی ممنون ولی این خیلی قوی هست وبه درد من نمی خوره! من یه نت بوک حدود قیمت 500تومن یا پایین تر لازم دارم:31: گرافیک وهارد وسی پی یو هم متوسط باشه یا حتی متوسط به پایین هم راضی هستم فقط برای وب گردی باشه همین :3:
SONY CW14FXنقل قول:
C2D 2.2 T6600 2MB
4GB DDR3
320GB
14.1 WXGA XBRITE-Eco LED 1280*800
GeForce G230M 512MB GDDR3
DVD-RW
CAM VGA - HDMI – BT
6CELL
Win 7.H
2.5KG
China