اون --- رو واسه منم بزار بی زحمت با رمز و یوزرش!نقل قول:
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:52 AM ----------
باباجان همه چی شوخی بود ازم که دلخور نیستی!!! :11:نقل قول:
ایشالا که خوش باشی
Printable View
اون --- رو واسه منم بزار بی زحمت با رمز و یوزرش!نقل قول:
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:52 AM ----------
باباجان همه چی شوخی بود ازم که دلخور نیستی!!! :11:نقل قول:
ایشالا که خوش باشی
اولا از سایت های معتبر دانلود کن درثانی اصلا نیازی به دانلود از سایت های دیگه نداری که چون خود نوکیا واست دانل.ودشو کرده مگه نمی گی 100 درصد دانلود شده پس بپر برو تو درایوی که ویندوزت نصبه دقیقا مسیرش یادم نیست ولی سرچ بزن واسه پوشه ای که نوشته RM-559 بعد اون پوشه رو کلا با پوشش کپی کننقل قول:
بعد مسیری که واست برای برنامه فونیکس دادمو برو دانلودش کن تا بقیشو بهت بگم.
درضمن RM گوشتو نوشتی که 559 هستش و تو این لینکی که گذاشتی RM 551 هستش اصلا مطابقت نداره با گوشیت دانلودش نکنی ها!!!!
---------- Post added at 05:05 AM ---------- Previous post was at 05:02 AM ----------
هم پیامک هات و هم لیست کنتکتات و هر غفایلی که تو فون مموریت باشه پاک میشه. فون مموری رو با مموری کارت اشتباه نگیر. همینکه میگی لیست تماسات پاک میشه دلیل بر فورمت شدن فون مموریته دیگه!!!!نقل قول:
یعتی غیر این امکان نداره چون تو آپ دیت رام گوشی و مموری فورت میشه و دوباره فریم ویر زده میشه
بازم نمی دونم چی بگم:13:
ایکس 6 پردازنده مجزای گرافیکی نداره مث لپ تاپ ها می مونه.GPU
یعنی چی این؟نقل قول:
داشته باشه مثل لپتاپ ها میشه! اینکه نداره!؟:18:
میگم لپ تاپ هام ندارن (البته فکر کنم بعضی هاشون داشته باشن) ایکس 6 هم نداره! همشون از یه پردازنده واسه همه کار استفاده می کنن
حاجی این چه حرفیه!؟نقل قول:
حالا لپتاپ های گرونتر از 600 700 تومن گرافیک مستقل دارند! گرافیک هایی دارند که به راحتی گیم های روز رو با بهترین کیفیت ران میکنند!
حتی لپتاپ هایی هست که 2 تا گرافیک دارند!
بر منکرش نعلت ولی GPU چی!نقل قول:
لپتاپ خودم GPU مدل ATI4650 داره با 512MB رم DDR3 اختصاصی!! که گرافیک خیلی قوی هست!نقل قول:
سری جدید F گرافیک هاش Gforce 310,330 دارند!
مدل های زیادی هست که گرافیک هایی مثل Gforce 260 دارند!
حتی دل اینسپرون 1564 به قیمت 800 تومن که بخری GPU که داره مدل ATI 4330 هست!
درضمن اونایی که گرافیک ندارد (GPU)لپتاپ های زیر 700 تومن هستند ! البته اونا هم دارند ولی داخل چیپست و جدیدا داخل پردازنده قرار گرفته!
آهان آفرین پس همونی شد که من گفتم بعضی از لپ تاپها ندارند آفرین. لپ تاپ ما اپل بود 1.800 گرفته بودیم ولی بدرد آشغال هم نمی خورد
خلاصه بجز لپتاپ های ارزون قیمت همشون GPU دارند!نقل قول:
نقل قول:
گرافیک بدون gpu امکان نداره!
GPU مغز گرافیک هست که سرعت رو تعیین می کنه،وقتی نداشته باشه چطور می خواد گرافیک کار کنه؟
تایید می شه!نقل قول:
مگه میشه که لپتاپ یا دسکتاپ چه ارزون چه گرون GPU نداشته باشه؟؟!!
فکر می کنید همین اسم هایی که برای کارت گرافیک می گن چیه؟؟ مثلا G-Force 9500 GT - ATI 4650؟؟
این اسمها بر اساس هسته پردازنده گرافیکی گذاشته می شه که به زبان اصلی میشه همون GPU!
در ضمن چرا این بحث را در انجمن رایانه انجام نمی دید؟؟
خوب دوستان،بلاخره راز آپدیت گوشی X6 به صورت آنلاین رو فهمیدم و فکر کنم اولین کسی هستم که مشکلش رو فهمیدم!
روش کار:
ابتدا این برنامه Nokia PC Suite V7.1.51.0 رو دانلود و نصب کنید:
Nokia PC Suite V7.1.51.0حالا برنامه Nokia Software Updater V2.05.002.42441 را دانلود و نصب کنید.
Realased On: 2010-06-24
Windows 7 Full Support
Size: 34.68 MB
لینک دانلود:
کد:http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/5/--FID--A0A22GMDLSXPW/--LID--FiRe1274338655365/NokiaSoftwareUpdaterSetup252EN.zip
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nokia Software Updater V2.05.002.42441
Full Windows 7 Support
Realased On: 2010-05-21
Size: 33.71MB
لینک دانلود:
کد:http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/5/--FID--A0A22GMDLSXPW/--LID--FiRe1274338655365/NokiaSoftwareUpdaterSetup252EN.zip
----------------------------------------------------------------------------------------------------خوب دوستان،حالا یک بار سیستم رو ریستارت کنید و گوشی خود را وصل سیستم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکنون می تونید با خیال راحت با اجرای Nokia Software Updater
گوشی خود را آپدیت کنید.توجه داشته باشید که حجم فایل فریمور گوشی 146 مگا بایت می باشد و حتمآ گوشیتون رو کاملآ شارژ نمایید.یکی از معایب X6 این است که از طریق USB شارژ نمی شود.
موفق باشید.
ببخشید... اشتباه اومدم؛ فکر کردم اینجا کلوپ X6 هست... اما ظاهرا کلوپ مشاوره سخت افزاری لپ تاپ هست.
شرمنده عزیز،یه مقدار انحرافی شد،چون بحث بر سر تفاوت گرافیک گوشی با گرافیک لپ تاپ بودش.نقل قول:
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
دوستان یه چیز دیگه رو می خواستم بگم:
هیچ چیزی از گوشی پاک نمی شود!
مطلب جالبی بود کمی شاد شدیم و ممنون بابت لحظه مفرحی که بوجود آوردی چون این راضی که شما به عنوان اولین نفر تو گوشی ایکس6 کشف کردی با بقیه آپدیت های آنلاین دیگر گوشیها تفاوتی نداره و فکر کنم انسانهای سال 2006 قبلا این را کشف کردن و من خودم یادمه یک فیلم آموزشی هم سالها قبل در این فروم گذاشته بودم که اگر جستجو کنی پیدا می شه البته اگر کارمند های خود نوکیا را حساب نکنیمنقل قول:
اینی که میگی درست،ولی هیچ کس نمی دونست که با آپدیت نرم افزار خود نوکیا،این مشکل برطرف میشه.
خودتون هم این موضوع رو نمی دونستین.کل نت رو جست و جو کردم،کسی چنین راه حل ساده ای رو نگفته بود.
لینک دادن هیچ کاری نداره!مهم اینه که مشکل آپدیت رو فهمیدم و به سایر دوستان که می خوان آپدیت کنند،آموزش لازم رو دادم.
عجب!!نقل قول:
بابا جون چی را نمی دونستیم؟؟ واقعا چی فکر می کنی با خودت؟؟ ببینم تو اتظار داری گوشی که سال 2011 به بازار میاد با Nokia PC Suitورژن الانی به سیستم به طور کامل شناخته بشه؟؟ این را یادت باشه هر سخت افزار جدیدی که میاد درایور جدید می خواد و در مورد گوشیهای نوکیا داخل برنامه Nokia PC Suitدرایور وجود داره البته بعد از این Nokia PC Suitآپدیت نخواهد شد و به جای اون باید از Nokia OVI Suitاستفاده کنید
یادت باشه که ایجا گفتم از Nokia OVI Suit استفاده کنید چون یه وقت ایشالا گوشی N1000 جدید خریدی نگی که با نصب این مشکل رفع شد و راه را کشف کردی البته یه پیشنهاد دیگه هم دارم شما PC Suit خودت را پاک کن و برو Nokia OVI Suit را دانلود کن و نصب کن و با کمال تعجب می فهمی که ای داد بی داد راه جدیدتری هم بوده که باید کشف می کردی تا مشکل آنلاین آپدیتت رفع بشه
خوب مشکل همین جان که نمی دونید!
سی دی مربوط به این گوشی،نسخه های قدیمی رو داشت Nokia PC Suit و Nokia Software Updater هر دو قدیمی بودند و باهاشون نمی تونستیم فریمور رو دانلود کنیم!
اول فکر کردم مشکل از خود ایران هست!وی پی ان گرفتم و وصل شدم دیدم بازم همون مشکل رو داره،در پایان وقتی هر دو برنامه رو دانلود و نصب کردم،به راحتی دانلود شد.لازمه بدونی سایر دوستان توی این تاپیک برای آپدیت از فونیکس استفاده می کردند که راه مناسبی نبود!
این همه مدت خودت کجا بودی که جواب دوستان رو نمی دادی و حالا که متوجه مشکل شدم اومدی میگی مال 2006 هست!!!!!!
خدمت شما بگم که به علت مشکلاتی تقریبا نزدیک 1.5 سال نتونستم بیام و اگر می گی سی دی که گذاشتن مشکل داشته پس حرفی توش نیست و اینکه من هیچ وقت لینک ندادم تو اینجا و هر فیلمی که در این انجمن گذاشتم همگی کار خودم بودهنقل قول:
حالا که برگشتی،این فارسی سازی گوشی به چه نحو هست،ساده ترین روش رو معرفی کنین تا من و سایر دوستان بهره ببریم. :10:نقل قول:
گوشیم زبان عربی داره ولی فارسی نداره چون قاچاقی هست و ساخت مجارستانه.
بحث به بیراهه کشید از ایکس 6 به کجا...نقل قول:
داداش من سی پی یوی لپ تاپ سی پی یوی موجود در پی سی ها نیستش . کارهای بیشتری انجام میده حالت اینتقریدید integraded داره و ترکیبی کارهارو عمل می کنه. لپ تاپهای ارزون قیمت چیپست هاشون زیاد قوی نیست و بار بیشتر رو سی پی یو هستش حتی کارهای گرافیکیشون مثل نت بوک ها! . اگه جی پی یو هم داشته باشند به آن معنی که رو کارت گرافیکی مجزای رو پی سی هستند نیست! بیشتر بار رو سی پی یو هستش .. حالا ما یه چیزی گفتیم . تا حالا شما چندتا لپ تاپ تعمیر کردید؟ یا دیاگرام چندتاشونو دارید؟ بابا من شغلم اینه
آقا خیلی ممنون.واقعا عالی بود.من خودمم همیشه از آپدیت بدم میومد ولی حالا میشه به این راحتی آپدیت کرد:10:نقل قول:
تا الان چرا هیشکی اینو نمیگفت ولی الان همه میان میگن اینو که بلد بودیم.اگه بلد بودی این همه روز کجا بودی؟!!!:41:
خوب توی بخش خودش بحث می کردین!نقل قول:
منم چیزی که ازش اطلاع داشتم رو گفتم. :10:
راستی اون توضیحات مربوط به آپدیت رو خوندید؟ :31:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
قربونت داداشی. :11:نقل قول:
داشتم دلسرد می شدم.
عزیز برو آپدیت کن که آفیس هم اضافه میشه و سرعت گوشی هم بیشتر میشه.راستی توی گالری هم کسانی که میگفتند فرقی نکرده،یه مقدار سرعت گالری هم بیشتر شده. :27:
عجب کشف عظیمی کردی شما! :31:نقل قول:
پدرآمرزیده PC SUITE مال دوهزارو قدیم بود الان NOKIA OVI SUITE همه اینارو که گفتی باهم دارن وجدیدشو داره. مگه من ...... اینقده بهت نگفتم از OVI SUITE استفاده کنی راحتتره؟؟! نیازی به دانلود این نرم افزارهای قدیمی نداشتی شما!!!!!
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
مگه من بوق بودم اینهمه ساعت تو چند صفحه واست توضیح دادم تازه داری از فارسی ساز حرف می زن!! یعنی هر چی گفتم کشک بود!! بابا ای ول عجب یه تشکر خشک و خالی همه چی رو زمین می زنیدنقل قول:
باباجان تا پروداکت کدتو فارسی نکنی فارسی زده نمی شه درثانی بعد تعویض پروداکت کد باید فریم ویر دوباره بزنی اونم فریم ویر فارسی
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
حالا شما خون خودتو کثیف نکن! اگه نمی گفتی ما خودمون حالیمون نمیشد که باید تو بخش مربوط بحث کنیم:31: دقت کنی بحث سر جی پی یوی ایکس 6 و وجه تشابه اون با بعضی لپ تاپ هاست و فکر کنم مربوط به ایکس 6 هستش و کلوپ ایکس 6 هم در مقابل شماستنقل قول:
پس چرا خودت با فونیکس آپدیت کردی؟ :18:نقل قول:
عجب کشف عظیمی کردی شما!
پدرآمرزیده PC SUITE مال دوهزارو قدیم بود الان NOKIA OVI SUITE همه اینارو که گفتی باهم دارن وجدیدشو داره. مگه من ...... اینقده بهت نگفتم از OVI SUITE استفاده کنی راحتتره؟؟! نیازی به دانلود این نرم افزارهای قدیمی نداشتی شما!!!!!
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
اینها رو کی نوشته؟دقیقا دردتو میندونم چیه خیلی ها داشتن و منم داشتم به این طریق هیچوقت نمی تونی دانلودش کنی.نقل قول:
بابا دیگه شورش رو درآوردین که!اینقدر دیگه ...
-----------------------------------------نقل قول:
چشم
گوشیت مبارکت باشه و امتیاز گوشیت را هم دیدم خیلی بالاست!! شاید به خاطر اینه که قاچاقی بوده و به همین دلیل بازم شاید اصله و باز هم شاید گوشی هایی که ما اینجا می خریم واقعا غیر اصل باشن به هر حال
راحتترین راه همین آپدیت آنلاینه قبل از آپدیت شما به 3 تا برنامه نیاز داری
1- آخرین ورژن Nokia PC Suit یا Nokia OVI Suit که من به شخصه دومی را پیشنهاد می دم چون با گوشیهای جدید سازگاری بیشتری داره
Download From:
PC Suit
OVI Suit:کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_eng_us_web.exe
کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe
2- برنامه Nokia Software Updater که بتونید به صورت آنلاین به سایت نوکیا وصل بشید و کار آپدیت را آغاز کنید
Download from:
کد:G:\Downloads\software\NokiaSoftwareUpdaterSetup_en_us.exe
3- برنامه Nemesis Service Suite -NSS که توسط این برنامه می تونید پروداکت کد گوشیتون را تغییر بدین
Download From:
کد:http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103815.zip
تنها کار اینه که یک پروداکت کد فارسی برای گوشیت پیدا کنی و تغییر بدی و توست Nokia Software Updater دوباره آپدیت کنی
که اگر این باشهRM-559 X6 دوست عزیزمون آقای Hamidrj تو قسمت مربوط به پروداکت کدها زحمتش را کشیدن
پروداکت کد نوکیا RM-559 X6:46:
قرمز
0581456
آبی
0581632
صورتی 16گیک
0581537
زرد 16 گیگ
0582260
مشکی 16 گیگ
0589448
اگر مشکل یا سوال تخصصی تر داشتی بگو تا اگه تونستم کمک کنم
در کل GPU در لپتاگ های ضعیف که معمولا اینتل هستند در واقع داخل چیپست گرار دارند و قدرت پردازشی از خودشون ندارند و پردازنده کار پردازش رو انجام میده و معمولا از رو سیستم استفاده میکنه!نقل قول:
یعنی واحد مرکزی پردازش گرافیک مستقل ندارند!
البته در سری جدید بجای چیپست داخل خود پردازنده قرار گرفته!
منظور از نداشتم GPU, نداشتم GPU مستقل هست!
هی میگید به بیراه میکشه هی ادامه میدید!
درضمن منم تخصصم کامپیوتره عزیز!:10:
aydin_eb7777 عزیز،ممنون.
فقط یک سوال دیگه مونده،اطلاعاتی از گوشی که پاک نمیشه؟
زمان آپدیت کردن تمامی اطلاعات داخل حافظه اصلی گوشی پاک می شه از جمله شماره تلفن و اس ام اس و برنامه هایی که در حافضه اصلی گوشی نصب شده باشن و فقط اطلاعات داخل هارد و یا مموری کارت و سیم کارت سالم می مونن پس شما قبل از انجام آپدیت حتما از حافظه اصلی گوشی که شامل شماره تلفن و اس ام اس میشه backup بگیرنقل قول:
موفق باشی
اینجا کسی گوشیشو h*a*c*k کرده؟ اگه اره بگید تا آموزش افزایش کیفیت عکسبرداری+مخصوصا فیلم برداری رو بگم!
خیلی خیلی باحاله! 100% تست کردم روی S60v5 (البته روی N97:31:)
نیکی و پرسش؟! :دینقل قول:
راستی ببینم... افزایش کیفیت دوربینت قضیه دستکاری همون فایل متنی و قرار دادنش داخل یکی از زیرپوشه های پوشه Private در درایو C هست...؟! :21:
شاد باشین :دی
خوب اون زمان که من بیش از 10 باز زحمتشو کشیدم سرورهای نوکیا ایراد داشتند و نمی شد خیلی از دوستان تو این فروم هم ئاینکارو کردند و نتونستند و مبادرت به فونیکس کردند. خوب مطالبو بخون بعد نظر بدهنقل قول:
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
بنده هم همه این شعرو رو ورها رو به دوست عزیزمون گفتم ولی کو گوش شنوا!!!! فقط پروداکت کدشو نمی دونستم. از شما هم ممنون که زحمت کشیدی:11:نقل قول:
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
دقیقه دقیقا من هم منظورم همین حرفای شماستنقل قول:
مطالب پستتون رو بشدت تایید می کنم
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
حالا من واقعا فکر می کنم شدم یک بوق 23 بنز!!!!!!!!!!!! بابا مگه من بهت نگفتم بجز مموری اطلاعات اینترنال مموری کلا پاک می شه چرا دوباره بحث رو کش می دی آخهنقل قول:
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
داداش آیدین زحمت این نوشت هها رو چند صفحه قبل این دوستمون به من داده بودن دقیقا همه این مطالب رو عنوان کردم ولی نمی دونم ایشون یا منو قبول ندارن یا بازم منو قبول ندارن!!!!:41:نقل قول:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
امیرجون تو که ان97 داری اولا بگو مینیشو داری یا معمولیشو درثانی ان97 رو می پسندی یا ایکس 6 رو؟ تورو خدا تاچ ان97 با ایکس 6 زمین تا آسمون فرق نداره؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
آره یه چیزی تو همین مایه هاست ولی از یه دوربین 5 مگاپیکسل انتظار عکسبرداری 10 مگاپیکسل رو نمیشه داشتنقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز جناب آقای NOKIA_N95 به خاطر زحمات قبلی شما
من فیلمی که همون اوایل ورود N95 تهیه کرده بودم برای آپدیت کردن گوشی را در اینجا می زارم و امیدوارم دوستان با دیدن این فیلم دیگه مشکلی برای آپدیت نداشته باشن
با اینکه دیگه گوشی N95 ندارم و اینهمه هم گوشی ها پیشرفت کردن ولی هنوزم می گم شاه همه گوشی ها N95 بوده
لینک دانلود فیلم
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/Firmware.rar
احسنتم حرف دلمو زدی 3 تا ان95 داشتم از فروختنشون واقعا پشیمون شدم . نفروختم که بهترشو بگیرم چون منم ان95 رو بهترین می دونستم ولی چون خیلی حساس بودم یه ذره خش که می افتاد دلمو می زد!!نقل قول:
منم ازتون ممنون
خب زیاد روش حساب باز نکنین...! :دی اون هنگام که N82 داشتم، این کار رو کردم. عکس ها کمی تا قسمتی شارپ تر شد؛ اما نه حجیم تر شد، نه کیفیتش رفت بالاتر... کیفیت فیلمبرداری هم اصلا تغییری نکرد!!! :13: البته من یه ترفند زدم و با دستکاریش تونستم کاری کنم که فیلمبرداری در شب که در حالت عادی بریده بریده هست، به شکل کاملا روون فیلمبرداری بشه!!! :21:نقل قول:
شاد باشین :دی
بچه ها انگار آپ دیت جدید ی واسه ایکس 6 اومده ولی تو سایت نوکیا خبری نیست
آره خودشه!نقل قول:
میزان CompressionQuality رو از 85 به 100 افزایش دادم+ افزایش EstimatedSize به 890 هزار!
شفافیت و زیاد تر میشه و مرز رنگ ها واضح تر هست عکس نمونه تست هم گرفتم!
کیفیت فیلم برداری رو هم :
فیرم ریت رو از 30 به 24 کاهش دادم که باعث شد تصویر طبیعی تر بنظر بیاد، مخصوصا در حرکت های سری دوربین بهتر شده!
و بیت ریت رو از 3Mbps به 3.5Mbps افزایش دادم! در فیلم برداری بعضی وقت ها تصویر دون دون میشه که با این کار کمتر شده! و رنگ هم بهتر شده! بیشتر از 3.5 پردازنده کم میاره و نمیتونه پشتیبانی کنه!(البته در بعضی گوشی ها این تنظیم از 1 تا 3 Mbps در حالت پیش فرض متفاوت هست و نمیدونم X6 روی چه عددی ست هست)
البته حجم ها حداقل 60 70% بیشتر میشه در عکاسی و در فیلم برداری هم حداقل 30%!
1:فقط نام کاربری من AMIR هست، خودم بابک هستم:31:!نقل قول:
2:آره N97 معمولی دارم!
3:تاچ N97 برای من راضی کننده هست، امکانات جانبی بیشتر برای من مهم هست که X6 نداره برای همین اگه همین امروز هم برم گوشی بخرم باز N97 رو به X6 ترجیح میدم! و اینکه N97 دقیق تر عمل میکنه تاچش بدلیل مقاومتی بودم!
4:بین مردم سری N معروف تره و کلاسش بیشتره:8::31:!
5:افزایش کیفیت دوربین به معنای افزایش رزولیشن نیست! همون 5مگا پیکسل هست ولی شفافیت بالا میره خطوط واضح تر میشه به عکس زیر نگاه کنید، به مرز قسمت سفید و رنگی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سمت چپی خیلی واضح تر و شفاف تر هست!
سمت راستی در تنظیمان پیش فرض هست و سمت چپی با دستکاری تنظیمات و حجم حدود 2 برابری عکس!
(این عکس با گزینه کلوز آپ و گرفته شده با فاصله دقیقا یکسان)
البته توی موبایلستان بچه ها دارن روی اضافه کردن کدک DIVX و H264 کار میکنن که هم پخش کنه و هم فیلم برداری کنه!
بابک جون خدا پدرمادرتو بیامرزه با این بند 3 و 4 این کلوپ رو به باد می دی:31: الان همه فردا می رن ان 97 میخرن. این حرفت یک غوغایی به پا می کنه که تا حالا جهان اسلام به چشم خودش ندیده :31::31::31:نقل قول:
تاچ خازنی دقیق تر و بهتر از تاچ مقاومتیه. تاچ مقاومتی فقط مزایایی که داره اینه که دست خط می تونی روش استفاده کنی و به حول و قوه اومدن قلم های خازنی این مشکل هم مرتفع میشه. عمر تاچ خازنی هم بیشتره. اگه اینجوری بود تکنولوژی جدید خازنی به کار گرفته نمی شد!!!!!
منظورم از دقیق تر بودن این بود که از هر چیز میتونم بعنوان قلم استفاده کنم برای کار های ریز و دقیق! درضمن قیمت قلم های خازنی هم فکر کنم مثل قلم های معمولی 2 3 هزار تومن باشه!نقل قول: