نفهمیدم . 4 تا dvd هر کدوم 2.5 گیگ ؟
برای من فکر کنم ویدئو هاش رو کیفیتش رو آوردن پایین . کل فولدر ویدئو هاش نهصد و خورده ای مگابایت هستش و 63 تا فایله !
Printable View
نفهمیدم . 4 تا dvd هر کدوم 2.5 گیگ ؟
برای من فکر کنم ویدئو هاش رو کیفیتش رو آوردن پایین . کل فولدر ویدئو هاش نهصد و خورده ای مگابایت هستش و 63 تا فایله !
نه . سه تا DVD چهار گیگی و یکی 2.5 گیگی .نقل قول:
بابا خیلی زیاد شد که ! دو برابر من حجم داره این چه وضعشه ؟ :دی
این دسته بازی تنظیم شد(نمی دونم چه جوری ولی خودش یک هو درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی داخل بازی همش تصویر نزدیک و رو به آسمونه چه جوری باید تغییرش داد؟؟؟اینجوری که نمی شه بازی کرد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من دو تا دی وی دی بودنقل قول:
بازی هم کامل بود !!!!
اگه با جواستیک بازی کنی همین آشه و همین کاسه.دوربین اینطوری میشهنقل قول:
باید جواستیکو بکنی
اینو هم امتحان کن ببین شاید درست شد:
برو تو صفحه ی اول تاپیک مافیا2 یه امولاتور دسته ی 360 گذاشته شده اونو دان کن پرتش کن محل نصب بازی و بعدش برو تو بازی ببین با جواستیک میتونی خوب بازی کنی یا نه؟یعنی دوربینش ببین درست شده یا نه؟
کلا این مشکل با دوربین وقتی این بازی رو با دسته انجام میدی وجود داره از من میشنوی کلا بیخیال دسته شو و با کیبورد و موس بازی کن(مخصوصا اینکه بازی برای کیبورد خوب optimize شده:46:) ولی اگه میخوای حتما با گیم پد بازی کنی میتونی به این دو تا راه حل مراجعه کنی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5581852&postcount=610
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5517494&postcount=424
نقل قول:
ممنوننقل قول:
من اصلا نمی دونستم بدون دسته هم میشه بازی کرد. چون دسته هام همیشه وصله توی بازی هم که رفتم با دسته بود. کلا دسته ها رو کشیدم. با موس و کیبورد بازی می کنم دیگه.
دوربین رو با اون کاری که گفتید درست کردم. حالا روشی هست که بشه عملکرد کلیدهای دسته رو تو بازی تغییر داد؟
ویرایش: خودم راهش رو پیدا کردم. توی همون فایل INI میتونید کلیدها رو عوض کنید.
ولی بازم با موس و کیبورد کار کردن خیلی راحت تره.
این عنکبوت بزرگ رو چطوری باید کشت با هیچی کشته نمیشه؟
همونی که پشتش آبیه؟نقل قول:
اگه آره باید با اون زنجیرت اون پیله ها که از سقف آویزونه رو برداری پرت کنی تو دهنش تا پیله هارو بخوره بعد برو پشتش که آبیه با مشتت که آبیارو میشکونه بهش ضربه بزن بعدش که آبیاش شکست باشمشیرت بترکونش انقدر این کارو کن تا طرفو به درک واصل کنه:20:
این تایپیک رو فقط من میارم بالا:5:
این ربات های سنگی رو چجوری باید کشت؟
خلاصش اینجوره که باید روی زمین دو تا mirror ایجاد کنی بری توی یکی و وقتی از اون یکی پرتاب شدی بیرون بری روی سرش وبزنیش...نقل قول:
بزنیش نهEروبزن بعد بزنش.نقل قول:
از اون یکی پرتاب شدی بیرون بری روی سرش وبزنیش...
من اصلا از اون حفره های آینه استفاده نمی کردم با قلاب میرفتم به سمتش 2 تا میزدم یکم میرفت بالاتر با این کار بلافاصله میرفت رو سرش و ضربه رو وارد می کردم... البته اعتراف می کنم من دیر فهمیدم که میشد اون حفره ها رو پرتابه ای درست کرد با نگه داشتن زیاد.
خوب حالا:31:نقل قول:
لقمه رو که نمیشه جوید گذاشت تو دهن طرف که یه خورده هم خودش باید از فسفر مغزش استفاده کنه:31::31:
دم ذهن خلاقت گرم آرمین جون فکر کنم حتی سازنده های بازی هم فکر اینجاش رو نکرده بودند:31:نقل قول:
سلام دوستان نمی خوام نا امیدتون کنم
این بازی اوایلش خوب و جذاب بود من تا اخرین مرحله رفتم جلو
مرحل ی اخرش خیلی مزخرف هست من که اینقدر گیج شدم حالم بهم خورد اعصابم خورد شد گرفتم پاکش کردم وقعا که اخر این بازی اخر مسخره بازی بود
منم وقتی دیدم آخرشو سریع اومدم دنبال قسمت دوم وقتی شنیدم2013میاد گلاب به روت:دئنقل قول:
حالم بهم خورد اعصابم خورد شد گرفتم پاکش کردم وقعا که اخر این بازی اخر مسخره بازی بود
پایانش که معرکه بود . نوید یه بازی عالی رو میده . ولی کو تا 3 سال دیگهنقل قول:
سلام.
دوستان چرانمیشه این قسمتهای زردرو10اکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من9تادارم یکی دیگه جعبه پیداکنم شده10تادرضمن این عکس روهم ببینید نمیدونم چطورباید بگیرمش....
شاید همین باشه!
راستی گفته بودین چیکارباید بکنم تاازاول بازی abyssal armorروبگیرم؟کد:http://upload.centerzone.it/images/44988112300270033437.jpg
منتظرم علی.
علی اینجوری با این رزولیشن عکس نذار چیه گذاشتی... نصف اعتبارم رفت به فنا :19:
عادت کنید وقتی عکس می ذارید کوچیک بذارید... یا اگه نیاز هست که رزولیشن بالا رو نشون بدید فقط لینک عکس رو قرار بدید...
+
علی اینجا سرکاریه هیچی نیست اینجا... منم یه مدت حسابی علاف این تیکه بودم چیزی نیست نمی دونم چرا آیکن ؟ می مونه...
چشم
آرمین جان سوالامن 2تابودا!
میگم چراتو کل این همه جا فقط این یه جا هست که ازاین شیرهای گردن کلفت قرمز داره وچراوقتی میکشیش دوربین شبیه فیلم نشونش میده؟نقل قول:
راستی گفته بودین چیکارباید بکنم تاازاول بازی abyssal armorروبگیرم؟
سوال دومت فکر کنم منفی باشه اگه راهی هست من نمیدونم
یه سیو گیم بعد این ربات ها نیست اصلا این قسمت رو نمی تونم رد کنم
اعصاب واسم نزاشته
شیوه کشتنشون رو یاد نداری ؟نقل قول:
چرا دوستان راهنمایی کردن ولی هر کاری میکنم نمی تونم برم رو سرش
نکته اینجاست که برا حفره_ی دوم باید چندثانیه کلید(فکر کنم وسط موس بود) رو نگه داری تا قدرت دستش به ماکزیمم برسه بعد mirror رو ایجاد کنی...نقل قول:
ضمنا حتما اینو میدونی که وقتی میتونی بپری روی سرش که گرزش توی زمین گیر کرده باشه!
محتوای مخفی: در راستای پست ali honda:
نکته :31: : البته همیشه میتونه بپره رو سرش ولی اونموقع بهترین موقع استنقل قول:
عالی شد دستتون درد نکنه ردش کردم
فکر نکنید IQ پایین ها کلا گیمر نیستم:31:
خدایا این اسم کریه روازروی مابردار....نقل قول:
محتوای مخفی: در راستای پست ali honda:
نصفه نیمه میگی بعد یارو نمیتونه بره بعد بازم هی پست هی پست.
نه به اون که آرمین یارو اول بازیه میگه تفنگو ماسک نه به تو که هیچی نمیگی!
کلاًباید میانگین گیرباشین.:10:
دوستان اون آدم آهنی آخرای بازی که رو کله اش زرد رنگه رو خوندم که دوستان گفتند باید دو تا دریچه باز کنم تا وقتی ضربه گرز رو زد بتونم بپرم روش.
اما خب چه جوری باید پرید اونقدر بالا ؟ اصلا وقتی از تو دریچه هم می پره بیرون بازم اونقدر بالا نمیپره . باید با اون زنجیر بگیریمش یا روش دیگه ای داره ؟
ممنون
نکته اش اینه که باید وقتی میخوای دریچه رو باز کنی کلید موس رو بیشتر نگه داری. اینجوری وقتی از اون دریچه ای که ساختی میای بیرون بالا تر می پره.نقل قول:
کلا واسه ساخت پورتال ها اگه دکمه موس رو بیشتر نگه داری تا بیشتر شارژ بشه یه پورتال میسازه Charged Portalنقل قول:
که خروجی این پورتال ها پرش پیشتری داره . یعنی برای این مرحله یه پورتال معمولی و یه پورتال شارژ شده میسازی . بعد میپری توی پورتال معمولیه تا با پرش زیادی از پورتال شارژ شده بپری بیرون .
در ضمن اگه گرزش هم گیر نکرده باشه هم میتونی بپری رو سرش ولی وقتی گرزش گیر کنه بهترین موقعیته .
دوستان می پرم رو سر آدم آهنیه و E رو میزنم.
چند بار این کار رو باید بکنم ؟
دیگه کار دیگه ای نباید بکنم ؟آخه 4 بار این کار رو کردم اما نمرد .
خوب وقتی E رو میزنی از پا میندازیش و باید بری پشتش به نقطه حساس بدنش ضربه بزنی . یه وقت فکر بد نکنی بزنی به یه جای حساس دیگه اش :31:نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوستان می پرم رو سر آدم آهنیه و E رو میزنم.
چند بار این کار رو باید بکنم ؟
دیگه کار دیگه ای نباید بکنم ؟آخه 4 بار این کار رو کردم اما نمرد .
باید بپرین بالای سرشEروبزنید بعد که اومدین پایین مثل دشمنای دیگه بکوب بزنینش بصورت معمولی بعد دیگه نمیتونه ازخودش دفاع کنه تنهاراه کشتنش همینه که وقتی Eروزدی وگیج شد واومدی پایین دریک بازه زمانی که گیج شده وروی یه پا میشینه بزنیش.
سلام دوستان یه ساعته دارم توی این مرحله میچرخم اما نمیدونم چجوری اون دوتا نور اون بالا رو بگیرم نه پله ای داره و نه راهی واسه پریدن اونجا
راهنمایی کنید لطفا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه به اون مرحله ای که اون Mask of Shadows رو Azreal بهت میده رسیدی و داری تکه های شمشیر رو جمع میکنی باید با اون Mask اطرافت رو نگاه کنی بعد میتونی با زنجیرت بپری اون طرف روی ساختمون. اگه به اون مرحله نرسیدی بی خیال اونجا شو چون فعلا چیزی نیست که بدرت بخوره. تازه اصلا نمی تونی بری اونجا.
آقا ممنوننقل قول:
فکر میکنم همین طور باشه نه هنوز چیزی شبیه ماسک ندارم..