آخ جون امشب پخش میکنه !
ولی خیلی دلم میخواد فرید به بار از خودش عرضه نشون بده و کل این یارو که تازه از خارج اومده رو بخوابونه !:دی ( محاله نه ؟ :دی )
Printable View
آخ جون امشب پخش میکنه !
ولی خیلی دلم میخواد فرید به بار از خودش عرضه نشون بده و کل این یارو که تازه از خارج اومده رو بخوابونه !:دی ( محاله نه ؟ :دی )
تا آخر مهر نشون میدهنقل قول:
از اول آبان قراره قهوه تلخ مهران مدیری رو بده
امشبش خیلی باحال بود
:دی
مخصوصا اون قسمتش که مربوط به خواستگاری بود : ))
وای امشب چه باحال بود.مخصوصا اون تیکه ها که هی میگفتن مادرو ببین دخترو ببر:دی
اون تیکه که چراغا رو خاموش کرده بودن هم خیلی باحال بود. ولی بهترین جای این سریال تیکه آخرشه که بهرام گزارش میده:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب خیلی باحال بود .
وقتی اون تیکرو که فضارو رومانتیک کرده بودن و 61 فلوت میزد و بهرام میخوندو ستاره شمع دستش بودو میدیم داشتم از خنده روده بر میشدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی با حال بود
تکرارش فردا ساعت چنده؟
نتونستم ببینم
من هم همینطور تکرارش ساعته چنده؟
30 : 14 فردا
اونجا که مشخصات آدمای خوب رو میگفت خیلی باحال بود
فقط حمیدولائی و 61
اون یه تیکه که فضا رو رمانتیک کرده بودن داشتن ادای شوی تلویزیونی گلها رو در می آوردن که مجریش روشنک بوده البته قبل از انقلاب
و گزارش بهرام هم راجب به عشق فوق العاده بود
به نظر شما فرید به قوله خودش عوضی میشه یا نه؟
همینجوری عوضی هست .
جایی که فرید لقمه تو دهنش بود و نه میتونست قورتش بده و نه میتونست بدش بیرون خیلی باحال بود...:دی
مراسم خواستگاری و جمله تاریخی" مادرو ببین بعد دخترو ببین!" هم جالب بود...(بسی خندیدیم:27:!!):دی
آقا دقت کردید بعضی از دیالوگا در عین ساده بودن بسیار زیباست و معلومه فکر روش رفته!! مثلا تو همین قسمت،... فرید: بهرام یه سوالی داشتم، بهرام: یعنی الان سوالی نداری...!!:31: یا یه جا دیگه 61 گفت که اگه ستاره پاپیش بزاره خانواده ما کوچیک میشه، بعد بهرام گفت: معلومه کوچیک میشه خانوادمون، از چهار نفر میشیم سه نفر!!!:27:
قسمت دیشبش قشنگ بود ...
پس این شفیعی جم چی شد؟! همون یه تیکه رو قرار بود بازی کنه؟
نکنه از دست اندکارانی؟ :31:نقل قول:
سلام.
اونجا که همه دور هم جمع شده بودن... نوبتی آواز میخوندن یادتونه ؟
اولیه که میخوند همین همسایه خدایش هم قشنگ میخوند...
فرخ خوشش نیومد قاط زد گفت بابا اینو از برق بکش سرمون رفت ! مردم از خنده... :31:
اونجا هم که میگفت شما منو ببین ستاره رو ببر ! :31:
بهرام هم خیلی باحاله.. از بس با تعجب خودشو به خنگی میزنه.. واقعا اینگار از فضا اومده...
نقل قول:نه مثل اینکه حق با شاد Ali هست !نقل قول:
این عکسو ببین !
کد:http://media.iribtv.ir/Images/MediaProduction/mpc2009072895320/smpc2009072895603/ic20090728105802.JPG
این عکسه که واسه ده بیست قسمت قبله!:18: برای قسمت های قبل از ماه رمضونه...:13:نقل قول:
یاعلی:10:
از یه جای سریال تو قسمت قبل حالم بهم خورد،اونجا که امیر پاشا خودشو به رخ این فرید بی چاره میکشید.......
به نظر منم این یارو (امیر) یه آدم توخالیه.:31:
وقتی شعر میخوندن این شهاب خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی امیر پاشا یه نگاهی به فرید کرد و چای پرید تو گلوش هم قشنگ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا بعضی دیالوگاش قشنگه
اونجا که بهرام به فرید میگفت که هیچکس با تو صفا سیتی نمیره . هیچکس ترو دوست نداره . .....
بعد فرید گفت با این چیزایی که گفتی من آدم خوبیم ؟؟ بهرام گفت آره دیگه همه ی آدم خوبا همین طورین ... !
واقعا سریال قیشنگیه حیفه به این زودیا تموم شه !
حالا هی به تموم شدنش فکر نکنین؛ فعلا که داره بهتون حال میده؛ واسه همین هر شب پخش نمیشه که دیرتر تموم بشه.
اخیرا تعداد تیکه های بامزه ش تو هر قسمت اینقدر زیاد شدن که یه نفر یادش نمیمونه همه رو همون شب تو یه پست بگه و چند نفر به مرور تو چند پست بهشون اشاره میکنن.
ولی تیکه های بهرام بار طنز بیشتری رو به عهده داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این شاد بابا از دست اند کاران بود که دیگه نمیگفت چند قسمتیه .نقل قول:
نکنه از دست اندکارانی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا آخر طنزه مخصوصا رادش و بهرام ( اسمش رو نمیدونم ) و حمیدلولایی .
داستان امشب رو میدونم اما نمیگم قضیه لو نره .
جدی میگم ، حالا بعد از اینکه نشون داد میگم که باورتون بشه . بابا تابلو دیگه حالا یه ذره شون میگم : ستاره میخواد با امیرپاشا که یه مرد تو خالیه ازدواج کنه و برای اولین بار فرید عرضه خودشو نشون میده ...
تا همینجا داشته باشین تا هیجانش از بین نره .
راستی اینم 90 شبیه یا 20 قسمت دیگه تموم میشه ؟؟؟؟؟
این قسمت قبلی فوق العاده بود! همون خواستگاریه! کلا سریالی هست که شاید دو سه تا سکانس نیمچه طنز خلاقانه توش داشته باشه! اما این قسمت پر از شوخی های بامزه بود! مخصوصا سکانس تور کردن امیر پاشا واسه ستاره! مامانه هی میگفت : " شما به من نگاه کن ! " ((:
من فقط به خاطر گزارش بهرام میبینم این فیلم رو میبینم.
دیدین میگفت فوتبالیست مورد علاقشون اگه اشتباه پاس بده خانوادش رو بهش یادآوری میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش این دیالوگ های گزارش بهرام یه چیز دیگست ، معنی عمیقی داره ... هنوز تو کفش موندم !
اين قسمت واقعا خيلي قشنگ بود
تمام رفتار هاي جامعه مون رو به خوبي نمايش داد
گزارشش هم خيلي قشنگ و پر عمق بود :40:
تيكه پریزون برک هم جلب بود :27:
نقل قول:نقل قول:بهرام، هم دیالوگهاش هم مونولوگهاش شجاعانه و جسورانه س.نقل قول:
حرکات امیر پاشا هم بعد از دستگیری شیک و قشنگ بود:21: تلفظ Prison Break اش هم خیلی خوب بود.
این پسره احیانا جایی مانکن نبوده؟!:5:اسمش چی بود؟ هر چی بود خوش تیپ بود.:5:
احساسات ستاره هم جالب و در خور تامل بود.:31:
توصیف کلاهبرداری رو بهرام خیلی قشنگ گفت.
دیالوگ بهرام در رستوران خطاب به پاشا:27:نقل قول:
حالا میگیریش یا نه؟
61 هم که خاله زنک شد، رفت:41::27: اونم با سرعت دانلود یک گیگ بر ثانیه
اونجا که بهرام گفت یه تیکه تخم مرغ انقدری فهمید تو حسودی اونوقت من نفهمیدم واقعا خیلی جای فکر داره
این نویسنده ی سریال ترکوند
معلومه روی قسمت ها واقعا کار کرده
ميگم اگر اين 61 حذف بشه بهتره :31:نقل قول:
تکرار امشب هم ساعت 14:30؟
نه فکر کنم 13:55 باشه!نقل قول:
معلومه، چون پیمان قاسم خانی همیشه با تفکر پیش میره.[اصلا به نظرم اون جمله تعبیر خود نویسنده از اون رسم خاص شکستنه] نه مثل بعضی نویسنده ها که تازه قسمت آخر میان داستانو از صفر شروع میکنن (Reset میکنن):2: (اشاره به 5th Sun:31:) ولی خداییش هر چی دیالوگ باحاله دادن به بهرام بگه.نقل قول:
یه جا ناهید گفته بود میخوای بذاری ستاره همینطوری مجرد بمونه دندوناش سفیدتر بشه؟ بهرام گفت این الآن ضرب المثل بود یا تبلیغ خمیردندون؟:27:
راستی شما چرا قرمز شدی؟:31: نکنه از شدت خشمه؟:31:
این قسمتش (رقیب 3) زیاد فوق العاده نبود.:13: چون نویسنده پایان خوبی را برای قسمت های رقیب در نظر نگرفت.:20: فقط صحبت های بهرام در پایان این قسمت خیلی باحال بود و حقیقتا در قالب طنز حقایقی را گفت...:10:
یاعلی
امشب نداد نه؟
نه بجاش فردا ساعت ۱۹:۴۵ داره
خیلی باحال بود!نقل قول:
دیدین میگفت فوتبالیست مورد علاقشون اگه اشتباه پاس بده خانوادش رو بهش یادآوری میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا همه محصولات(!) رامبد جوانو دوس دارم:31:
LOL !!! :27:نقل قول:
5th Sun
لابد پایان خوب ازدواج ستاره با امیرپاشا بود:27:نقل قول:
ستاره تو رستوران رژیم داشت واسه همین هشت تا سالاد سفارش داد (بعد بهرام گفت زیاده گفت آخه چیکار کنم سیرم نمیکنه:18:)
به خاطر یه مسابقه فوتبال نسبتا بی ارزش که حساسیت زیادی هم نداشت؛ نمیدونم تا کی باید سر وقت پخش سریالای پرطرفدار مسابقات ورزشی مزخرف پخش بشن:2::puke::2:نقل قول: