شما تو کدوم سرور هستی؟ بهتر بود dreamweaver میومدی تا با هم باشیم.نقل قول:
راستی اسم کاراکترت چیه؟
Printable View
شما تو کدوم سرور هستی؟ بهتر بود dreamweaver میومدی تا با هم باشیم.نقل قول:
راستی اسم کاراکترت چیه؟
من توی فرومها گشتم و همینطور با توجه به وضعیت سرورها متوجه شدم که heaven tears بازیکن بیشتری داره.اسم کاراکترم ajabshir هست.نقل قول:
اینم عکس اروری که موقع نصب میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی واسش هست؟
یا باید بیخیالش بشم؟!
بهتر بود تورنت رو دانلود می کردید.اون فایلهای دانلود مستقیم احتمال خراب بودنش بیشتره.من اون تورنت رو دانلود کردم و بعد اپدیت رو گذاشتم کلاینت خودش انجام بده.نقل قول:
در مورد شما فکر کنم version ها همه قروقاطی شده.یعنی شما یک ورژن رو دانلود کردید یعد اون فایل 600 mb که گرفتید مربوط به ورژن دیگه ای هست.اول باید ساز اون فایلهایی که گرفتید با فایلهای دانلود مقایسه کنید ببینید باهم یکسان هستند یا نه.بعد اون فایل مورد نیاز رو دانلود کنید.ترجیحا از تورنت.
اما نکته ای که عجیب بود سایز اون فایلهای data.pck بود.هر کدوم از اونا باید حدود 600mb باشه ولی data1.pck شما 1.228gb هست و data3.pck فقط 130mb هست.data2 و data4 توی عکس نبود.بعد هم اون فایل Install.exe یک سری حروف چینی داشت.نکنه ورژن چینی رو گرفتید؟توی اون فولدر background نگاه کنید و از روی عکسها می تونید ببینید که این ورژن چینی بوده یا international توی لوگوی موجود در عکسها باید نوشته باشه perfect world international.
اگر ورژن چینی بود که باید دوباره دانلود کنید ولی اینبار حتما از تورنت موجود در خود سایت استفاده کنید چون احتمال خراب شدنش خیلی کمتره.
اپدیت رو هم بهتره بگذارید خود کلاینت انجام بده.
هههی ! بسوزه پدر بی پولی :41:
هادی اینم همونی که بهت گفتم ازش عکس گرفتم .
اوه اوه عجب لباسایی داره.باید بریم تو مخش؟شاید یه کم پول بهمون قرض داد :27:نقل قول:
اوه اوه عضو ترایب calamity هستش.این خفن ترین ترایبه این سروره.بیخیال.
خوب این هم دشت امروز ما.یارو دختره لول 80 ئه.کلی پول همین لباساشه فقط.
این رو هم ادد نکردم.خودمم نمیدونم چرا اینا رو ول میکنم.
مگه تریباله میگی ترایب :دینقل قول:
اوه اوه عضو ترایب calamity هستش.این خفن ترین ترایبه این سروره.بیخیال.
حیا کن این کارا چیه میکنی آخه !! حالا چرا اسم و صورتشو تو تصویر ننداختی ؟ :دینقل قول:
خوب این هم دشت امروز ما.یارو دختره لول 80 ئه.کلی پول همین لباساشه فقط.
این رو هم ادد نکردم.خودمم نمیدونم چرا اینا رو ول میکنم.
کل لباسش نیم متر هم پارچه مصرف نکرده کلی هم قیمتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که اینطوری شد نامردم اگه یه لول 90 ****** عکسشو اینجا نذارم :دی
ای بابا عجب سوتی دادم.یه لحظه قاط زدم.نقل قول:
............................
فکر کنم اگه ازدواج کنی کارهای دیگه غیر از embrace هم بشه کرد.:31::27:
نه بابا ! چی میگی ؟! :18:
من زن میخواااام :19:
باید بریم فروم بخونیم ! اون دفعه که تو گیلد بحث شده بود میگفتن فایده ای نداره فقط یه چیز برای دلخوشیه !
البته خودمون میتونیم یه کاراکتر دختر بسازیم ببینیم جریان چیه .
راستی هادی اگه گلد خریدی یه آموزش بذار من میترسم اشتباه برم .
بابا شوخی کردم.جدی نگیر.:31:
گلد هم حالا حالاها نمیتونم بخرم.اصلا فکر نکنم پولم از 400k بیشتر بشه.:41:
علی امروز بعد از اینکه تو رفتی این مچ بند رو هم ساختم.
تو AH تونستم 20k بفروشم.البته فکر کنم بیشتر از اینا هم میذاشتم فروش میرفت.اونجا آشغال تر از این رو گذاشته بودن 55k .
ولی گفتم بذار بخرن حالشون ببرن.این socket هم داره.
الان تیلورم لول 4 شده ولی نمیتونم ترین کنم.منتظرم لول 50 شم برم کوئستش رو بگیرم لول 4 بشم.
دمت گرم کارت درسته :46:نقل قول:
من که امروز موقع افطار که رفتی منم رفتم فارم element fragment . باورت میشه شاید 100 تا زدم ولی 2 تا بیشتر نداد ! داشت گریم میگرفت :41:
بیخیال شدم رفتم دنبال گل جمع کردن . شاید BS هم کار کنم اینطوری دستم تو جیب خودمه .
راستی تیلور رو نمیدونم ولی این داروسازی که من دارم برا لول 4 و 5 کتابش رو باید خرید لول 4 حدود 55000 لول 5 حدود 150000 قیمتشه . کوئست نداره .
همین الان 130k دادم تا دو تا اسکیل ترین کنم.دارم ورشکست میشم.
آره فکر کنم همون سروریم که میگی :31:.اسمم PadjacenT هستش.نقل قول:
chaghal و hadi gamer لطفا منو یکم راهنمایی کنید و در بازی بهم کمک کنید.:10::20:
هرچند نفهمیدم چی گفتی چاقال جان :31: اما حالا کارو از الان شروع نمیکنم.
راستی اینا چجوری این موجوداتو برا خودشون میکنن؟
مثلا گررگ رو روش اسم میزارن واسه خودشون میکنن:question::14:
ولی کلن بازی خیلی پیچیدست منکه قاط زدم :24:اما حیجانی :27::34:.
راستی اونایی که کمک میکنن تا زود تر حریف بمیره هم در بارش یه توضیحی بدید ممنون میشم.:11:
فقط کلاس venomacer میتونه این کار رو بکنه و Pet بگیره .نقل قول:
راستی اینا چجوری این موجوداتو برا خودشون میکنن؟
شما اول کار فقط کوئست بزن . کم کم با اسم ها آشنا میشی و خودت همه چیز رو یاد میگیری .
1- تعداد آیتم هایی که باید جمع کنی . اگه روش کلیک کنی به طور خودکار میبرت جایی که این آیتم ها پیدا میشن .
2- کسی که باید بعد از کامل شدن کوئست رو بهش تحویل بدی . اینم اگه روش کلیک کنی به طور خودکار میری پیش اون .
3- اطلاعاتی در مورد کوئست . همیشه این قسمت رو بخون . مثلا الان این کوئست 30 تا Badge of courage میخواد . وقتی بالا رو میخونی نوشته kill all the Quillhog Demonblade و متوجه میشی که باید چی رو بکشی تا آیتم رو بتونی جمع کنی .
4- همیشه Find Quest رو بزن و کوئست هایی که داری رو بردار . این قسمت هم اسم کسی که کوئست رو میده نوشته شده و روش کلیک کنی میری پیشش .
5- اینجا هم نوشته شده در ازای انجام کوئست چی گیرت میاد .
برای گرفتن اسکیل های جدید نیاز به Spirit داری و سعی کن فقط اسکیل هایی رو بگیری که بدردت میخوره .
راستی کلاست رو نگفتی چیه ؟
با یه سری احمق رفتم farren bh چند بار که مردم هیچی دقیقا قبل اینکه farren بمیره من و تانک مردی و کوئست کامل نشد . یه cleric ابله دیگه تو گروه بود همینطوری کله رو مینداخت پایین میرفت هر چی مب بود میکشید رو خودش حالا هیل نکنی میمیره هیل کنی خودت میمیری . اون لحظه آخرم هی میگیم کسی اتک نده اول ما رو زنده کنین انگار نه انگا .
اعصابم به شدت خورد شد . دوساعت وقت که تلف شد کلی pot مصرف کردم آخر هم کلی exp از دست دادم :2:
یعنی من اون cleric رو گیر بیارم -------- .
عجب...بعضیا واقعا احمقننقل قول:
پس فکر کنم farren bh سخت باشه.
راستی اون dull claw هایی که 2k خریدم همه رو 6k فروختم چه حالی داد.
از این به بعد بگردیم ببینیم زیر 4k بود بخریم.
نه زیادم ست نیست فقط یه جایی هست که 4 تا 4 تا کنار هم واسادن اونجا فقط باید تانک بره جلو بعد صبر کنی agrro که گرفت بعد بزنی .نقل قول:
عجب...بعضیا واقعا احمقن
پس فکر کنم farren bh سخت باشه.
راستی اون dull claw هایی که 2k خریدم همه رو 6k فروختم چه حالی داد.
از این به بعد بگردیم ببینیم زیر 4k بود بخریم.
همه باس ها هم aoe دارن باید خارج از رنج باشی که اونا نبودن .
با یه گروه دیگه رفتم یه ساعته کل دانگئون رو صاف کردیم . همون اول دیدی پارتی نوبه باید خارج شی .
ولی از الان هر روز دو تا 75K exp میده یکی farren یکی هم hercule ولی وقت گیره دیگه حداقل یه ساعت طول میکشه .
من که دیگه دلالی نمیکنم . البته پولی نمونده که بخوام این کارو بکنم :دی
واسا اسکیل های لول 50 که برات باز شد واسه هر کدوم 45K دادی تو هم خالی میشی :)
:31::31:ممنون. ولی نگفتی ای لیست quest ها رو با چه دکمه ای یا از کجا بیارم.نقل قول:
کلاسم چیزه :31: آهان بارباریا tiger . راستی یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی بهم Invite to fanction barbia..... همچین چیزی فرستاد. دعوت برا کاره؟؟؟؟؟
جواب ندادم اومدم بیرون :27:.
دکمه Q رو بزنی لیست کوئست ها میاد . دکمه E رو بزنی لیست action ها میاد .نقل قول:
گوشه سمت راست تصویر یه سری منو هستش اونا رو باز کن ببین چی هستن .
کلاس بربرین خیلی خوبه هم کوئست راحت میزنی هم واسه پارتی تانک میشی :46:
faction همون گیلد هستش . وقتی عضو یه گیلد میشی همیشه پشتیبانی بقیه اعضای گیلد رو داری و هر وقت احتیاح به چیزی داشتی میتونی از اعضای گیلد کمک بخوای یا سوالی داشتی میپرسی . اونا هم همیشه کمک میکنن . دکمه G رو بزنی صفحه گیلد باز میشه .
ّF رو هم بزنی لیست دوست ها باز میشه . میتونی اضافه کنی یا بفرستی بلک لیست .
اسم کاراکتر من تو بازی xHoly و هادی Zhubin هستش .
padjacent اسمت چیه؟
یه خورده لولت رفت بالا میاریمت تو گیلد خودمون.انگلیسی که بلدی؟ چون اولش باهات صحبت میکنن تا دعوتت کنن.
بیلد بربرین همه اینه : مقدار مورد نیاز str و dex برای اسلحه و بقیه روی vit.
یعنی سلاحی که برای لولت مناسبه باید ببینی چقدر str و dex نیاز داره.بقیه پوینت ها رو روی vit میذاری.
این genie من هنوز لول 10 ه یه سری اسکیل آشغال براش گرفتم . نمیدونستم بیشتر از 3 تا نمیشه ! (همون اوایل)
یه سری هم هستن genie لول 1 میفروشن یکی بود 50000 میفروخت . اینا از کجا میخرن ؟
بعد هادی جون من 3 تا اسکیل خوب واسه genie که بدرد هیلر بخوره پیدا کن واسم . فروم رو زیر و رو کردم هر کی یه چیزی برداشته بود :دی
امروز هم یه cleric تو farren هی genie عوض میکرد ! یکی مخصوص کشیدن مب های کنار هم بود که یکی یکی میکشید بعد تانک میگرفت بعد عوض میکرد با اون یکی buff برمیداشت یعنی cleanse میکرد .
اسمم پوریاست.:10:نقل قول:
ایول.یکم در مورد گیلد توضیح میدی که چند نفرین و اینا.
در مورد انگلیسیم مشکل ندارم.الان لول 6 تازه.
اوکی از این به بعد هم point هامو رو اینا میزارم.:thumbsup::11:
من فعلا جینی رو بیخیال شدم.فعلا تو پول در آوردن و اسکیلای خودم موندم چه برسه به جینی.خوب از کلریک های لول بالای گیلد بپرس.نقل قول:
یه تیرکمون دیدم 1250000 قیمتش بود.من تیرکمون میخوام :41:
یهو کحا رفتی پوریا جان ! گفتم 5 دقیقه دیگه میام بعد دیدم آفلاین شدی !
شرمنده ! باز دو روزه با یه دختره میپرم کلا رو اعصابه اینقدر اصطلاحات سنگین بگار میبره من باید هی alt+tab کنم برم گوگل ببینم معنیش چی میشه :دی
خدا نکنه با یکی دوست بشی فقط باید واسش کوئست بزنی آخرش که دهنت سرویس شد میاد یه embrace میزنه دو تا حرف عشقولانه و بای .
هادی یه چیز بگم اعصابت چیزی شه ! :دینقل قول:
یه تیرکمون دیدم 1250000 قیمتش بود.من تیرکمون میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
suplay stash لول 50 یه اسلحه بنفش (Epic) مخصوص لول 50 میده یه چیزی تو مایه های آیتم های رنک که تا 10-15 لول بعد هم خفن میمونن .
حالا 5 گلد از کجا بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آی کیو جان.5 گلد میشه 2 میلیون.با 2 میلیون یا حتی 1میلیون یا کمتر تو AH میتونی یه اسلحه legendary بخری.آیتمای legendary همیشه تا آیتم legendary بعدی دووم میاره.نقل قول:
هادی یه چیز بگم اعصابت چیزی شه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
suplay stash لول 50 یه اسلحه بنفش (Epic) مخصوص لول 50 میده یه چیزی تو مایه های آیتم های رنک که تا 10-15 لول بعد هم خفن میمونن .
حالا 5 گلد از کجا بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تا حالا تو forge ها رو نگاه کردی؟کنار همون یارو که رنک میگیری.اونجا میشه آیتمای TT و legendary رو ساخت.فقط باید متریالش رو داشته باشی.
راستی رفتم لول 4 تیلور رو ترین کنم یه کوئست داد خورد تو حالم.
نوشته باید سه تا آرمور 2 ستاره بسازم.آخه من این همه تا حالا ساختم یکیش هم دو ستاره نشده.خفن ترینش همون کلاهه بود که دادم بهت.
کلی باید متریال حروم کنم تا شاید یه دو ستاره در بیاد.حداقل 100 تا purified oil و 100 تا silk thread میخوام.حالا میفهمم چرا این مواد رو همه دنبالشن.باید برم فارم کنم.آخه فارم هم نمیشه کرد.نمیدونم اینا از کجا میارن میفروشن لعنتیا.
ولی coal خوب پیدا میکنم.روش فارم کردن معدن رو خودم کشف کردم.خواستی بهت میگم.امروز تو نیم ساعت 20 تا coal فارم کردم.
خب به جز اون اسلحه کلی آیتم دیگه هم میده ! یک بهم گفت اگه آیتماش رو بفروشی حدود 4 میلیون گیرت میاد !
اون آیتم های legendary رو هم میدونم ولی من که BS آپ نکردم :(
بیا این روش فارم کردن رو بگو میخوام برم تو کار BS :دی
روش فارم معدن :
اول میری تو سایت pwdatabase و ماده ای رو که میخوای پیدا کنی سرچ میکنی.بعد یه نقشه با جزئیات و مختصات تمام معدنهای روی نقشه بهت میده.بعد چند تا از اونا که نزدیک همه رو یادداشت میکنی.وقتی رفتی تو بازی توی coord assistant مختصات رو وارد میکنی و اینتر رو میزنی و بهش اسم میدی و اون روی نقشه برات مشخص میشه.تا 5 تا مختصات رو میشه به این روش ذخیره کرد.
هرچی مختصات ها نزدیک هم باشه بهتره.5 تا رو که ذخیره کردی شروع میکنی به فارم کردن.معمولا تا مختصات پنجم که برسی اولی دوباره spawn میشه و اگه یکی دیگه نکنده باشه دوباره معدن برای تو میشه و این کار رو تکرار میکنی.
الان متریال خوب فروش میره.مثلا من ذغال رو دونه ای 2k میفروشم.
روش رو حال کردی؟:27::5:
بابا روش ! ترکوندیا هادی :دی
فکر میکنی من از کجا میفهمم کدوم گل رو از کجا باید پیدا کنم !
فکر کردم الان یه جا رو مثل mine نزدیک archo پیدا کردی که کلی توش از اینا پیدا میشه :(
در هر حا ممنون روش جالبی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم هی ضد حال بزن.:31:
خوب مهم اون قسمت آخرش بود که با coord assist میری.:31:
اینو قبول دارم نو آوری توش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب مهم اون قسمت آخرش بود که با coord assist میری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی کوئست از لول 49 تا 51 نزدم اینقدر که این BH ها بهم exp دادن الان هم نزدیک 20 تا کوئست انجام نشده دارم :((
کوئستا رو بذار با هم بریم.من تنهایی نمیتونم برم.
این genie ها رو از Watcher of the Earth میشه گرفت.با 3 تا mirage celestone میشه یک genie ساخت.منم زیاد روش سرمایه گذاری نکردم تا لول 15 بالا بردمش.اما یک skill داره برای heal کردن که اون خیلی بدردم میخوره.اگه اون نبود کل پولم باید برای healing potion خرج می شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده ! باز دو روزه با یه دختره میپرم کلا رو اعصابه اینقدر اصطلاحات سنگین بگار میبره من باید هی alt+tab کنم برم گوگل ببینم معنیش چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم کاش منم کاراکتر دختر میساختم خودمم دختر معرفی میکردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس mirage celestone اینجا بدرد میخوره ! من هر چی میساختم میفروختم . دمت گرم روشنموم کردی :10:نقل قول:
جدی من اگه یه کاراکتر دیگه بسازم دختر میسازم خیلی فواید داره :27:نقل قول:
میگم کاش منم کاراکتر دختر میساختم خودمم دختر معرفی میکردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای بالا بردن کیفیت اسلحه یا armor هم بکار میره ولی هرچی لول سلاح بالاتر باشه اثرش بهتره فقط مشکل اینه امکان fail شدن refine وجود داره که باعث میشه اون mirage ها از دست برن.به همین دلیل در لولهای پایین خیلی refine کردن به صرفه نیست.نقل قول:
پس mirage celestone اینجا بدرد میخوره ! من هر چی میساختم میفروختم . دمت گرم روشنموم کردی
راستی در مورد این mold ها یک سوال دارم.اینها drop rate شون چجوریه.مثلا من برای یک سلاح legendary لول 6 یک order of star لازم دارم.این از mob های لول چند می افته؟
آقا امروز من یه دختررو بقل کردموو....چند تا ام ازونا:27:.....اما کرایه ام نداد نامرد:31:ولی شماررو گرفتم:21:.
راستی این quest های inventory master باید چیکار کنم؟