بچه ها شهریه ثابت ورودی های 87 چند بوده واسه رشته های فنی مهندسی؟!
Printable View
بچه ها شهریه ثابت ورودی های 87 چند بوده واسه رشته های فنی مهندسی؟!
دوستان یک سوال مهم و خیلی ضروری
کارت امتحانات فنی دانشگاه ازاد رو کی میدن و از کجا باید تهیه اش کنیم؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورت از امتحانات فنی چیه؟نقل قول:
همین بچه هایی که برای کنکور داشنگاه ازاد میخونن
منظورم بچه هایی که مدرک فنی گرفتند
دوستان در مورد درصدها و تراز لازم برای قبولی در کنکور آزاد چیزی سراغ دارین؟ (تمام رشته شهر ها)
مخصوصا برای آذربایجان شرقی
بچه ها دانشگاه آزاد رشته کاردانی کامپیوتر حدودا ترمی چقدر میشه ؟
کسی نیست جواب منو بده
400-450نقل قول:
.........
سلام
1-
برای امتحان کاردانی به کارشناسی رشته الکترونیک دانشگاه آزاد چه مدل ماشین حسابی میشه سر جلسه برد؟
مارکشو میشه لطف کنن دوستان بگن. آنلاین منبعی هست ببینم؟
2-
در رشته الکترونیک سوال از مدار منطقی و ماشین الکتریکی هم داده میشه؟
3-
از معارف و اندیشه اسلامی از هر دوتاش سوال میاد؟
4-
مدرسان شریف آیا کتابی برای زبان تخصصی برق-الکترونیک داره؟
من زبانم بد نیست، فکر میکنین نمونه سوالات سالهای قبلو بزنم کافیه؟
مزسی
سلامنقل قول:
1-مدل ماشین حسابش تو دفترچه ثبت نامش نوشته تقریبا همون ماشین حسابای سراسری هست
2-بله
3-از یکیش سوال میاد به احنمال زیاد از معارف میاد
4-بله داره
تقریبا" کافیه
من رشته ریاضی هستم.میخوام توی کنکور 89 پزشکی کازرون شرکت کنم.
کسی هست کمکم که که:
تراز چند می خواد؟
با ترازی که می گید باید چه درصد هایی بزنم؟
به خصوص زیست درصد چند میخواد؟
من امسال دانشگاه ازاد شرکت کردم وبعد از امتحان درصدامو از رو پاسخنامه چک کردم به نظر شما من با این درصدا ترازم چند
می شه.....
ادبیات : 77
عربی : 62
دینی : 82
زبان : 70
ریاضی : 5
فیزیک : 60
شیمی : 68
منتظر نظر تمامی دوستان هستم از جمله مدیران این بخش
mer30
بالای 6000 که حتما هست . شاید 6100 تا 6200 بشهنقل قول:
من که خودم فکر می کنم بین 6300 تا 6400 بشه
ممنون از نظر دوستمون
همچنان منتظر بقیه نظر ها
بین 6300 تا 6500
من به ترتیبنقل قول:
85
90
75
70
--
0
82
86
زدم . از چند تا پرسیدم بین 6300 تا 6500 بهم گفتند . رو همین حساب گفتم شما شاید 100-200 تا کمتری بشی
به هر حال امیدوارم که اگه مثه من سراسری رو خراب کردی , ازاد حتمآ رشته ی مورد علاقت قبول بشی :11:
دوستان من 13 14 شهریور ثبت نام دارم اگر نتیجه ازاد بعد از اون باید و من ثبت نام کرده باشم میتونم شهریه پس بگیرم ؟! ایا راهی هست:((( این چه وضعه اخه!!! تداخل چرا باید داشته باشه این داشنگاه ازاد خیلی داره کش میده !!:|:|
نقل قول:بیشتره برادر! غیر انتفاعی ترمی 300-350 هستش آزاد تقریبا دو برابرنقل قول:
[QUOTE=DrXoX;4101857]بیشتره برادر! غیر انتفاعی ترمی 300-350 هستش آزاد تقریبا دو برابر[/QU
دوسته من ازاد میره کاردانی نرم افزار 450 میده
کسی نمیدونه؟:((:|نقل قول:
دوستان من 13 14 شهریور ثبت نام دارم اگر نتیجه ازاد بعد از اون باید و من ثبت نام کرده باشم میتونم شهریه پس بگیرم ؟! ایا راهی هست:((( این چه وضعه اخه!!! تداخل چرا باید داشته باشه این داشنگاه ازاد خیلی داره کش میده !!:|:|
راستی 13 سهریور زود نیست واسه ثبت نام غیرانتفاعی؟!!!
salam
nataieje azad daghighan kei miad ?
dar zemn man nemitoonam farsi type konam
mamnoon
سعی کنید فارسی تایپ کنید...نقل قول:
نیمه دوم شهریور ماه احتمالا میاد
منابع دروس عمومی و تخصصی که در دانشگاه آزاد در رشته آی تی تدریس میشه با منابع سراسری یکی هست؟
همچنین اگه میشه لینک منابع دروس پایه آی تی آزاد رو به صورت PDF بزارین
شهریه رشته مهندسی پزشکی تو دانشگاه آزاد چقدره؟
برادر میخوام کاردانی بگیرم نمیخوام دکترا بگیرم که :31:نقل قول:
دیگه خیلی باشه 500 تومن ترمی
:8:
فک کنم حدود 800 اینا بشه تازه ثابت هم که نیس هرسال بیشتر میشه
آخه شهریه کدوم مهندسی تو ازاد کم بوده :دی
دکترا هم می گیری عجله نکننقل قول:
ولی در مورد آزاد بعید می دونم یک ترم 20 واحد ، کمتر از 550 -600 در بیاد چون من کاردانی نرم افزار غیر انتفاعی خوندم (جوونی کجایی که یادت بخیر) یه ترم 20 واحد ، حدود 350 -380 می شد حالا آزاد هم شهریه ثابتش بیشتره و هم دروسش گرون تره و هر طوری هم حساب کنی ترمی حداقل 600 در میاد.
مگر این که اروزن شده باشه!!!!!!
چقدر جوابها رو دیر می ده ما سال 82 کنکور ازاد دادیم خیلی زوندتر جوابها می یومد .اونموقع آزاد می رفتیم ترمی کلا 240-250 در می یومد البته رشته من مدیریت بود
اره والا نمیدونم میخوان اپولو رو بفرستن فضا؟نقل قول:
من الان اگر اینا زودتر از 13 شهریور نتیجه رو ندند تداخل با ثبت نامم تو دانشگام میخوره:|:|:|
میگم پارسال که جواب آزاد رو از سراسری دادن بعد ثبت نام و اینا چه جوری بوده؟
ثبت نام دانشگاه آزاد و سراسری یکی بوده ؟
منظورت از ثبت نام و اینا رو متوجه نشدم کامل
ثبت نامش بستگی داره به دانشگاهش
چون خودشون اعلام میکنن چه روزی ثبت نام کنین و ...
ولی اعلام نتایج هر دوشون به فاصله ی 3 4 روزه
پارسال 11 یا 12 شهریور ازاد اعلام شد سراسری هم 15 بود فک میکنم
خواهش میکنم کمکم کنید . من دانشگاه آزاد (پاره وقت )دانشجو هستم . من مشمول نظام وظیفه هستم . من ترم اول و دوم (سال اول87-88) دانشگاه را مرخصی تحصیلی گرفتم و شنیده ام تا 4 ترم مرخصی میدهند بنا بر دلایلی امسال نیز نمیتوانم دانشگاه بروم . و نیز شنیده ام که 4 ترم مرخصی را نمیتوانم پشت سر هم بگیرم آیا این درست است یا خیر ؟ یعنی من میتوانم یک یا دو ترم دیگر در ادامه 2 ترم مرخصی قبلیم مرخصی تحصیلی بگیرم یا خیر ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
7 خوان فارغالتحصیلی از دانشگاه آزاد
فارغالتحصیلی آن هم پس از امتحانات نفسگیر پایان ترم یا شركت در جلسه دفاع در برابر استادانی كه در بسیاری موارد به جای دانشجو به یكدیگر نمره میدهند، یك روی سكه است و دوندگیهای پس از آن و چانهزنی بر سر بدهكار بودن یا نبودن به دانشگاه یك روی دیگر. روند فارغالتحصیلی از دانشگاه آزاد آنقدر دانشجویان را خسته میكند كه برخی از آن به بدترین دوران عمرشان یاد میكنند.
بخشنامههای نابهنگام
مدتی است افزایش تعداد واحدهای درسی در برخی رشتههای دانشگاه آزاد، آن هم در نیمسال آخر تحصیلی منجر به سردرگمی دانشجویانی شده كه برای فارغالتحصیلی برنامهریزی كردهاند، عدهای بعد از پایان واحدها قصد دارند به سربازی بروند، بعضیها میخواهند ازدواج كنند، برخی در پی فرصت شغلی مناسب هستند و گروهی هم همه چیز را برای خروج از كشور مهیا كردهاند، اما یكباره صدور بخشنامهای جدیدكه اعلام میكند دانشجویان مجبورند 20 واحد دیگر را بگذرانند، نه تنها همه برنامههای آنها را نقش بر آب میكند كه بار مالی 5/1 میلیون تومانی هم به خانوادههایشان تحمیل میكند.
به گزارش خبرنگار جامجم، جمعی از دانشجویان كارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد بتازگی خبر دادهاند كه با وجود گذراندن تمام واحدهای تعیین شده كه تعداد آن در ابتدای ورود به دانشگاه 70واحد بود، طی بخشنامه جدید دانشگاه آزاد اسلامی مجبور به گذراندن 20 واحد دیگر هستند كه در اینصورت تحصیل آنان بیش از یك ترم دیگر ادامه خواهد داشت.
یكی از دانشجویان كارشناسی ناپیوسته كامپیوتر در واحد ایذه دراینباره میگوید: ورودی سال85 هستم كه باید تاكنون فارغالتحصیل میشدم، اما بهدلیل بیماری یك ترم از مرخصی تحصیلی استفاده كردم، حالا بخشنامهای صادر شده كه باید 20 واحد دیگر را بگذرانم. جواب مدیر گروه این است كه اشتباه كردهام و مرا ببخشید، در حالی كه تاسف او هیچدردی را از من دوا نمیكند.
براساس این خبر، بخشنامه افزایش تعداد واحدهای درسی مربوط به دانشجویان ورودی سال 87 است كه به ازای آن عنوان كارشناسی كامپیوتر به مهندسی تغییر میكند در حالی كه برای دانشجویان ورودی قبل از 87 به رغم اجبار در گذراندن 20 واحد اضافی این تغییر در عنوان رشته صورت نمیگیرد.
دانشجویان واحد ایذه میگویند، این بینظمی ناشی از سلیقه شخصی مدیر گروه است و بسیاری از واحدهای دیگر دانشگاه با این بخشنامه مشكلی ندارند.به نظر میرسد ضعف اهرمهای نظارتی دانشگاه آزاد در برخی شهرستانها در چگونگی اجرای بخشنامههای ارسال شده دلیل سردرگمی دانشجویان است.
میزان بدهی، یك سكه 25 تومانی
تعدد واحدهای دانشگاه آزاد از یك سو و متفرقبودن ساختمانها از سوی دیگر عاملی در تشتت كاری این دانشگاه و البته فارغالتحصیلان است چون روند امضا گرفتن دانشجویان از مراكز و بخشهای مختلف گاهی هفتههای متوالی طول میكشد و آنها ناچارند برای گرفتن یك امضا از این سو به آن سوی شهر بروند.
یكی از فارغالتحصیلان كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد درباره مشكلات خود میگوید: فهرستی از بخشهای مختلف دانشگاه را دستمان میدهند كه باید تایید كنند ما به آن بخشها بدهكار نیستیم. در این فهرست حتی اسامی بخشهایی دیدهمیشود كه در دوران تحصیل حق ورود به آنجا را هم نداشتیم، نمونهاش سایت دانشگاه است. این نشان میدهد مسوولان دانشگاه با یكدیگر هماهنگ نیستند.
علاوه بر بروكراسی شدید حاكم بر روند فارغالتحصیلی دانشجویان، حرفهای دیگری هم دارند.یكی از آنها میگوید: «بعداز آن همه دوندگی، امور مالی مدعی بود 25 تومان بدهكارم و خندهدار است كه باید 25 تومان به حساب بانكی دانشگاه واریز میكردم.»
دیگری اضافه میكند: «البته این دلیل شفافیت مالی دانشگاه نیست، چون در زمان فارغالتحصیلی من گفته شد 500 هزار تومان بدهكارم و تا این مبلغ را نپردازم، نمیتوانم فارغالتحصیل شوم، در حالی كه با ارائه اسناد و مدارك معلوم شد حتی 35 هزار تومان هم از دانشگاه طلبكارم كه براحتی گفتند اشتباه شده، اما هیچ وقت طلبم را ندادند.»
به گفته برخی دانشجویان، ساختار اداری مالی این دانشگاه آنقدر ضعیف است كه اگر یكی از فیشها گم شود، كارمندان نمیتوانند به او كمكی كنند.
مدرك شما كپك زده است
یكی از فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد كه دوره كارشناسی را سال 76 و كارشناسی ارشد را سال 78 به پایان رسانده، چندی پیش برای دریافت ریزنمرات خود به یكی از ساختمانهای اداری این دانشگاه مراجعه كرد و دریافت كه در بخش بایگانی قسمتی از پروندهها به دلیل وجود رطوبت و احتمالا آبگرفتگی كپك زده است، وی میگوید: «بخشی از نمرات پرونده تحصیلیام قابل خواندن نبود. بعد از كلی زحمت در دوبارهخوانی نمرات، مسوول مربوط گفت به جای گذراندن 137 واحد در دوره كارشناسی یك واحد كم دارم و تعداد واحدهای من 136 واحد است و اگر نتوانم ثابت كنم همه واحدها را پاس كردهام، باید تابستان یك واحد را بگذرانم! تصور كنید پس از 12 سال و بعد از فارغالتحصیلی در دوره كارشناسی ارشد باید سر كلاس لیسانس مینشستم! سرانجام ثابت كردم اشتباه از واردكننده تعداد واحدها به كامپیوتر بوده وبه جای درس 3واحدی، 2 واحد ثبت كرده است.»
لطفا زودتر تسویه كنید
«لطفا زودتر با دانشگاه تسویه كنید، چون ممكن است تمام مدارك شما به جای دیگری منتقل شود كه دیگر نتوانید پیدا كنید»! این جمله یكی از كاركنان امور فارغالتحصیلان دانشگاه به یك فارغالتحصیل است كه نشان میدهد پراكندگی مكانی و نقل و انتقالات مداوم چه دشواریهایی میتواند برای دانشآموختگان ایجاد كند.
این شتاب در حالی افراد را به تعیین تكلیف سریع فرا میخواند كه برای فارغالتحصیلی قوانین دائم در حال تغییر است. یك بار فرمت پایاننامه باید با ورد2007 گاهی هم 2003 ارائه شود و تعداد نسخهها یكبار 5 و بار دیگر 7 جلد است.
دانشگاه آزاد با بیش از 5/1 میلیون دانشجوی در حال تحصیل، 5/2 میلیون دانشآموخته 30 هزار پرسنل و 24 هزار استاد و سرانجام 350 واحد دانشگاهی ناچار به اصلاح ساختار اداری و مالی است. افزایش ظرفیت دانشگاههای دولتی و كاهش تعداد داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد در سال جاری نشان میدهد كه فضای رقابت بین دانشگاه آزاد و دولتی جدیتر شده و اگر دانشگاه آزاد انجام برخی اصلاحات را مدنظر قرار ندهد، در این رقابت جاخواهد ماند
آخه من دیدم تو یکی از سایت ها نوشته بود که 5 شهریور جواب آزاد رو دادن بعد گفتم اگه اینقدر فاصله بین جواب آزاد و سراسری باشه ثبت نام چجوریه.نقل قول:
ممنون
نه عزیزم اگه بری خود سایت اعلام نتایج دانشگاه ازاد میبینی که نتیجه کارشناسی رو همون 12 یا 11 دادن (یادم نیس یکی از اینا بود:دی)
ولی من قبلا شنیده بودم فقط 2 ترم میشه مرخصی گرفتنقل قول:
خواهش میکنم کمکم کنید . من دانشگاه آزاد (پاره وقت )دانشجو هستم . من مشمول نظام وظیفه هستم . من ترم اول و دوم (سال اول87-88) دانشگاه را مرخصی تحصیلی گرفتم و شنیده ام تا 4 ترم مرخصی میدهند بنا بر دلایلی امسال نیز نمیتوانم دانشگاه بروم . و نیز شنیده ام که 4 ترم مرخصی را نمیتوانم پشت سر هم بگیرم آیا این درست است یا خیر ؟ یعنی من میتوانم یک یا دو ترم دیگر در ادامه 2 ترم مرخصی قبلیم مرخصی تحصیلی بگیرم یا خیر ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
:/
رييس دانشگاه آزاد در جمع کارکنان سازمان مرکزي:
ارتقاي کيفيت پژوهشي و آموزشي، کارايي و افزايش رضايتمندي مردم از اولويتهاست
رييس دانشگاه آزاد اسلامي تاکيد کرد: ارتقاي کيفيت پژوهشي و آموزشي، کارايي و افزايش رضايتمندي مردم از اولويتهاي اصلي دانشگاه آزاد اسلامي است.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دکتر عبدالله جاسبي امروز در جمع کارکنان و مديران سازمان مرکزي با بيان اين مطلب، خاطر نشان ساخت: تمام کارکنان، استادان و پرسنل دانشگاه آزاد بايد در ارتقاي سطح کيفي اين دانشگاه بيش از پيش تلاش كنند.
وي با تبريک فرا رسيدن ماه مبارک رمضان تصريح کرد: درک صحيح از ماه رمضان و شبهاي پرفيض قدر زمينه به دست آوردن مواهب و برکات الهي و آمرزش گناهان را فراهم مي سازد.
جاسبي افزود: با طراحي برنامههاي پوياي ديني و اخلاقي در دانشگاهها و بسط و تسري مولفهها و پيوندهاي عرفاني ايام پرعظمت و ليالي گرانقدر ماه مبارک رمضان، محيطي سرشار از نشاط و معنويت ايجاد مي شود.
دکتر جاسبي با اشاره به کسب عنوان قهرماني تيم دانشگاه آزاد اسلامي در مسابقات قهرماني جهاني شوتوکان در کشور ژاپن که با کسب هشت مدال طلا، شش نقره و هشت برنز همراه بود آن را موفقيتي براي دانشگاه آزاد و ايران دانست.
وي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي در اين مسابقات به عنوان هيات رئيسه فدراسيون جهاني کاراته انتخاب شد.
جاسبي افزود: با اعلام نتايج آزمون هاي سراسري تحصيلات تکميلي و کارداني پيوسته، درصد مراجعه کنندگان به سازمان مرکزي و واحدهاي دانشگاهي افزايش مييابند که بايد با برخورد مناسب با آنها و پاسخ کامل به سوالاتشان افزايش رضايتمندي مردم را در اولويت قرار دهيم.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي تصريح کرد: ارتقا کيفيت دانشگاه بايد همراه با سرمايه گذاري در بودجههاي پژوهشي، علوم فنآوريهاي نو و باشگاه پژوهشگران جوان صورت بگيرد تا سال جاري سال توام با موفقيت در حوزه پژوهش و کيفيت باشد.
یه خبری شنیدم مبنی بر اینکه جاسبی رو بر کنار کردن
پس همش شایعه بود...
سال 86
16 شهرویور دادن
87
111 شهریور
نه نمیتونین 4 ترم پشت سر هم مرخصی بگیریننقل قول:
2 ترم مرخصی گرفتین 1 ترم باید برین دانشگاه دوباره میتونین 2 ترم مرخصی بگیرین
منظورتون رو دقیقتر میگین؟؟نقل قول:
منظورتون چیه؟
نتایج منظورم هستنقل قول:
سال 86 -16 شهرویر دادن
87 - 11 شهریور دادن
88 - ؟ شهریور دادن