نه , آپدیت کننقل قول:
ورژن یکی من 20.0.080 هست حدود 3 , 4 روز پیش به کامپیوتر وصلش کردم و زدم برای آپدیت , آپدیت جدیدی نداشت.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم می خوام :31:نقل قول:
Printable View
نه , آپدیت کننقل قول:
ورژن یکی من 20.0.080 هست حدود 3 , 4 روز پیش به کامپیوتر وصلش کردم و زدم برای آپدیت , آپدیت جدیدی نداشت.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم می خوام :31:نقل قول:
مبارک باشه ممد IC ـیش برات بچرخه :31:نقل قول:
چون من این گوشی رو تازه گرفتم
اول راهنما رو اینجا بخوننقل قول:
بعد شماره سریال و مدل گوشی ت رو بده تا برات درست کنن key و cer اش روکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
دوستان حد اقل یه کانورتر برای گوشی معرفی کنید بابا میخوام فیلم ببینم :((
من هر چی فیل هایرو با رزولیشن گوشی و MPEG 4 کانورت میکنم میندازم تو گوشی 2تا گزینه میاره یکی میگه مانور و کپی که میزنم اصلا 4_5 درصد بیشتر نمیره ! یکی دیگه هم فقط کپی ه که میزنم کپی میشه و از تو موبایل فقط صداش پخش میشه !!! لطفا کمک کنید ! :)
Allok Video Joiner
حتي ميتونيد 3gp با كيفيت avi كانورت كنيد به خدا خيلي كيفيت بالا ميشه..
Mobiola Video Studio هم خوبه , تو خود سایت نوکیا هم معرفی شده فقط سایز 5530 رو نداره باید خودت تو تنظیمات اش بهش سایز رو بدی . (640 در 320 بده چون فیلم رو برعکس نشون میده) سایز رو هم عوض کن چون حجمش رو میاره پایین و باتری کمتر و ...نقل قول:
فقط من دنبال کرک اش نگشتم باید خودت زحمتشو بکشی :31:
من از any video converter استفاده میکنم سایز رو هم میدم با بالاترین کیفیتش تو 360*640 کانورت میکنم با بالاترین کیفیت و کمترین حجم میده و باطری هم مناسب مصرف میشه و خداییی کیفیتش فوق العاده هست هر فرمتی هم تبدیل میکنه !!! کرک هم نمیخواد :دی
اي كاش بشه فرمور جديه بياد !چي ميشه !احتمالا ميتركونه :دي
اگه بیاد که آره خیلی خوب میشه :20: الان که این جمله رو گفتی رفتم نوکیا یه سری بزنم ببینم فریم ور جدیداش کی میاد . دیدم یه تبلیغ زده اون بالا که ovi 5 تا بازی رایگان میده و خلاصه بعد عضو شدن و ... دیدم واسه 5530 نیست :41::41:نقل قول:
اینم لینکشدوستان اگه میشه یه چند تا برنامه , بازی و هرچی که بدردبخور باشه واسه 5530 بذارید لطفاکد:http://apps.store.ovi.com/cOFAwm?ovistore-fw-ilc-bdy-con-na-nokiacom-gb-7-gametsrncom_660x252_bdy&ilc-srvdchcfrgmeu2010mar_101_gb
و یک سوال : من قبلا وقتی ویدیو ای می ریختم تو موبایل (از ovi suit نه) خودش کانورت می کرد الان این کارو انجام نمیده چرا ؟
برای من که از همین اول میزنم کانورت اند کپی وستش گیر میکنه کانورت نمیکنه اصلا !!!
یک سوال این فریمور آخریش به چه کاری میاد چه تغییراتی ایجاد میکنه مثلا یه کم توضیح بدید چون من آپدیت نکردم هنوز و تازه کار هم هستم تو سری نوکیا کلا :دی
بعد من این فایل PDF رو که با PDF reader باز میکنم خیلی صفحات رو دیر باز میکنه میگم نمیشه یه کاری کرد زود تر انجام بده ؟ :d :دی
ممنون
سلام دوستان 5530 دارم مي خوام gprs رو فعال كنم رفتم توي سايت ايرانسل مدل گوشي رو كه وارد مي كنم اين پيام مياد:
در لیست دستگاههای پشتیبانی شده در شبکه ایرانسل موجود نمیباشد.!!؟؟
من دقیقا مزیت هاش رو نخوندم باید رو اینترنت باشه اما شنیدم که مثلا وقتی گوشی رو به 4 طرف بچرخونی صفحه هم به 4 طرف می چرخه الان فقط برای 2 طرف انجام پذیره) , یک سری مشکلات هم درست میشه , احتمالا سرعت بالاتر میره و تاچ هم بهتر میشه .نقل قول:
سوال دوم رو نمیدونم فکر نمی کنم بشه کاریش کرد . (خودم نصب نکردم)
دیدم هیچکی جواب ما رو نداد رفتم از پشتیبانی نوکیا پرسیدم (پیشنهاد می کنم همینجور الکی هم که شده یه بار با پشتیبانی تماس بگیرید تا طعم دقیق یک پشتیبانی خوب و مودب رو بچشید:31:) مشکل از همونه که کابل رو به طور کامل وارد دستگاه نمی کنیم . یه کم سفته باید زور بزنی :27: اون دکمه روش هم ماله موقعی هست که کسی زنگ می رنه و می خوای برداری ...نقل قول:
کسی از دوستان از این سی دی هایی که توی موبایل فروشی ها واسه نرم افزار ها و بازی ها و ... مخصوص 5530 میدن نگرفته آپلود کنه ؟ :31: (حداقل یک چندتا برنامه خوبشو) آخه خیلی از برنامه ها روی اینترنت فقط روی 5800 کار می کنه
سلام به همه، راستش يه مدتيه كه سنسور تو بازيا كار ميكنه اما خارج از بازي ، مثلا منوي اصلي يا كيبورد كار نميكنه قبلا با يه ري استارت حل ميشد اما الان تا فكتوري ريست نكنم درست نميشه، كاملا رو اعصابمه. ميخواستم ببينم واسه شما هم همينجوريه؟ راه حلي نيست؟
دوستان یه سوال مبتدی:
اول این که الان قیمت این گوشی حدودا چنده؟
دوم اینکه تو رنج قیمت 200-240 به نظر شما ( و خودم ! ) بهترین گوشی همینه دیگه؟از بین 5800 و 5530 و 5230 من که از این مدل
بیشتر از همه خوشم اومد.
یه دور گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و برنامه اش رو reinstall کن شاید درست بشهنقل قول:
حدود قیمت 230نقل قول:
هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارن اما نرم افزار ها و بازی ها و تم ها و خلاصه همه چیه 5800 توی اینترنت فراوونه چون گوشی معروفی شده . اما برای 5530 باید زیاد بگردی تا بتونی نسخه ی هماهنگش رو پیدا کنی
--------------------------نقل قول:
سلام
5230 یا 5530
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
من میخوام بین 5530 و 5230 یکیشو بخرم به نظر شما کدوم یکی بهتره
من بیشتر 5230 رو میخوام:19: چون صفحه اش بزرگتره 3.2 :18:
ولی 5530 2.9 (البته 5530 نسبت به 5230 خوشگل تره = نظره خودم) :13:
یه سوال دیگه آیا همه ی نرم افزار ها وبازی هایی که تو 5530 اجرا میشه تو 5230 هم اجرا میشه ؟
بگید کدوم بهتره؟
ممنون
به نظر من که 5530 بهتره و کامل تره.نقل قول:
سلام:31:نقل قول:
ببین دوست عزیز این 3تا گوشی یعنی 5530 و 5800 و 5230 زیاد تفاوت عمده ای ندارن.یکی وای فای داره یکی جی پی اس یکی تاچ خوب .
ببین من خودم 5530 داشتم و فروختمش دلیله خاصی نداشت .از گوشی خیلی راضی بودم.
ببین 5230 و 5800 تاچشون مثل همه و جی پی اس هم دارن اما 5230 وای فای نداره.
5530 هم تاچش واقعا ازون دوتا بهتره.اینو که میگم بارها تست کردم.در عوض اونا جی پی اس دارن و باتری کمی بهتر از 5530.
تویه روز عکسایه 5800 نظر منو بخوای کمی شفافتره اما تویه شب با اینکه فلش 5530 ضعیفتره ولی عکساش کاملا از 5800 بهتره و نویزش خیلی کمتره.
در کل ببین چی میخوای.وای فای یا جی پی اس یا تاچ عالی.یکی رو انتخاب کن.
دوست عزیز من برادرم 5230 داره خودمم 5530 دارم هر دومون هم همین یکی دو هفته پیش گرفیم ! به نظر من که از نظر صفحه 5230 بزرگ تر هست ولی کیفیت صفحه ی 5530 به شدت بالا تر از 5230 هست ! و بزرگی صفحش هم حد اقل برای من که با هر دو دارم کار میکنم محصوص نیست ولی خب به هر حال بزرگ تره ولی من هر فیلمی رو توشون دیدم زیاد احساسی بهم دست نداد که این کوچیکه اون برگه !
از نظر دوربین هم میتونم بگم 5230 خدایی دوربینش خیلی خیلی قویه مخصوصا فیلم برداریش . من دوربین هر دو رو تست کردم تو یه شرایط زیاد تفاوتی احساس نکردم ! (کلا نسبت به 2MP خیلی با کیفیت هست و 5530 نسبت به 3.2 متوسطه دوربینش ! ) فقط فلش و فوکوس نداره 5230 ولی کیفیتش توپه !
صدا هم که از هر نظر بگی 5530 !
فقط تنها فرقشون اینه : که اگه برات GPS و صفحه بزرگ ملاکه 5230 بگیر ! و اگه Wi-fi و صدا و تصویر با کیفیت برات مهم هست 5530 ! و گرنه دیگه من یکی هیچ تفاوتی بینشون ندیدم که یکی رو از اون یکی بهتر کنه !
سوالی هم خواستی در خدمتتم :دی
باطری هم من رو هر دو تست کردم تو 1ساعت و 40 دقیقه فیلم (با هندسفری) باطی 5530 من هیچی کم نکرد ولی 5230 یکی کم کرد :دی نمیدونم چرا ولی خب باطری 5230 قوی تر هست ولی باطری 5530 هم مشکل آنچنانی هم پیش نمیاره !
خودم هم همین فکر رو می کردم اما برای چند نرم افزار و بازی که امتحان کردم روی 5530 کار نکرد. مثلا assassin creed 2 برای 5800 کار کرد اما برای 5530 میگفت که display رو ساپورت نمی کنه :41:نقل قول:
دوستان این 5530 این قابلیت رو داره که مثلا یه اهنگ رو بندازه رو رادیو؟
نه دوست عزیز ، FM transmitter نداره .نقل قول:
چه جوری میشه از رادیو این گوشی استفاده کرد؟
سلام
من اولین باره که یه گوشی سیستم عامل دار میگیرم و به خاطر همین از ساین کردن و ... چیز زیادی نمیدونم!
من فایل cer key رو گرفتم و با یه نرم افزاری هم ساین کردم(فکر کنم):31:
وقتی نرم افزار ساین شده رو ریختم تو گوشی هم ساپورت کرد و نصب شد
ولی هیچ کدومشون اجرا نشد:13:
چرا؟؟؟
هدست رو وصل کن , بعد گزینه ی music توی منو اصلی رو انتخاب کن و بعد هم رادیو . مشکل همینجاش بود یا بعد از وارد شدن به قسمت رادیو ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر نصب شده که دیگه مشکل ساین شدندش برطرف شده , حتما برنامه با گوشی هماهنگ نیست .
آخه یکی دو تا برنامه نریختم که! حدود 6 7 تا بود:13:نقل قول:
خوب یه سوال دیگه:
اگه یه نرم افزار نیازی به ساین نداشته باشه و من ساینش کنم مشکل پیش میاد؟؟؟:13:
:10:
کسی نبود جواب ما رو بده؟:13:
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
فقط رو گوشی های دیگه نصب نمیشه مگه اینکه طرف با فایل های خودش ساینش کنه
سلامی دوباره
میشه یه نرم افزاری که نیاز به ساین داشته باشه رو اینجا بزارید؟
(با 5530 هماهنگ باشه):10:
آهااا....نقل قول:
اگه تحت پایتون باشه چی؟
مثلا اگه پایتون نصب نباشه یا بد نصب شده باشه!
اینجوری نرم افزار نصب نمیشه؟ یا مثل مشکل من نصب میشه ولی اجرا نمیشه؟
hellox2 رو از پی سی ساین کن با فایل هات بعد بنداز رو گوشیت نص کن بعد اجراش کن یه فایل به اسم rom میسازه تو همون قسمت برنامه هات اوونو باز میکنی 2تا گزینه رو تیک میزنی (سبز میکنی) بعد برنامه هاتو بدون اینکه از پی سی ساین کنی میندازی تو گوشیت بعد راحت اجرا میکنی ! بعد هم که کارت تموم شد اون دو تا گزینه رو از تیک درمیاری و برای رفعه ی بعد هم که خواستی چیزی نصب کنی همون دو تا رو دوباره تیک بزن فعال کن و دوباره ... !
راحت ترین روش که تست کردم :دی
یکی از دوستام این گوشی رو داره ولی پسورد مموری کارت 4 گیگ microSD گوشی رو فراموش کرده
چجوری میشه پسورد رو از بین برد و مموری رو قابل استفاده کرد؟
میشه لینکش رو بدید؟:20:نقل قول:
:10:
بفرمائيد ،فقط بايد ساينش كنيد براي نصب ، اگر روش ساين رو بلد نيستيد كافي هست بريد تو سايت اصلي برنامه اونجا ساين ميشه كرد :نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/12763954/fff4f2e7/HelloOX2v203Unsigned.html
سلام.
بنده بعد از سالها تحقیق و تلاش جهت پول جمع کردن موفق شدم یک فروند 5530 بگیرم.
تاچش عالیه.میشه گفت که تاچش با تاچای خازنی تفاوت زیادی نداره!فقط چندتا مشکل کوچولو داره از جمله:
1.کیفیت هندزفریش خیلی خوب نیست!(از یه هندزفری سامسونگ رو 5530 استفاده کردم اونوقت بود که قدرت موسیقیایی 5530 رو حس کردم)
2.باتریش هم خیلی خوب نیست.
3.وقتی Music Player در حال پلی کردن موزیکه و پایینه نمیشه صداشو زیاد کرد.
دوستان من تا حالا گوشی تاچ نوکیا نداشتم و اطلاعاتم کمه!و همونطور که میدونید تازه گوشیو خریدم و Firmware شو هنوز به روز نکردم.اگه اونو به روز کنم چه چیزاییش تغییر میکنه؟و بهترین ورژن Firmware برا 5530 چیه؟
و در صورت امکان بگین چه طور باید به روزش کنم؟؟
ممنونم
من هم اوایل همینجوری بود گوشیم.نقل قول:
فیش هندزفری رو محکم فشار بده تو گوشی تا یه صدای تق بده بنویسه Default accessory headset به احتمال قریب به یقین درست میشه و بعد از اون اگه دکمه ی روی هندزفری رو بزنی voice cammand میاد.
(اون روزای اول من تو این فکر بودم که با یه چسبی چیزی اون دکمه رو نگه دارم!!:31:)
دوستان یه سوال داشتم:
تاچ این گوشی چه جوری؟یعنی حساسیت تاچش در چه حده؟
در مقایسه با گوشی های Samsung jet و 5530 تاچش چه جوریاس؟
مشخصه كه تاچ كلا نوكيا از بقيه سر تره! تاچ 5530 كه ديگه تركونده!