نقل قول:
اینو نصب کن. اون لینک رو هم اصلاح مکنم.کد:http://rapidshare.com/files/352160173/O2Compass_V3.21_Full.CAB
دات نت فریم ورک 3.5 رو باید نصب داشته باشی تو گوشی.
نقل قول:
اینو نصب کن. اون لینک رو هم اصلاح مکنم.کد:http://rapidshare.com/files/352160173/O2Compass_V3.21_Full.CAB
دات نت فریم ورک 3.5 رو باید نصب داشته باشی تو گوشی.
برای نصب قطب نمای دیجیتالی برای امنیا 2 باید اینو تو گوشیت نصب داشته باشی:
Microsoft .net Framework 3.5
یاکد:http://rapidshare.com/files/130519938/NETCFSetupv35.msi
کد:http://www.filestube.com/32d219b1074af58d03ea/details.html
سلام
من اونموقع كه تازه jet اومده بود وهمه اونو تو مغازه ها بجاي اين عوضي ميگرفتن ميخواستم بگيرم
كه خوب اونموقع نبود ومنم diamond 2 گرفتم فقط يادمه كه شكل وشمايل اين قرار بود يكم فرق داشته باشه
حتي قرار بود كيبرد داشته باشه ميگيد نه اين عكسو ببينيد:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این گوشی b7610 هست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=325975&highlight=b7610
یک راهنمایی میخواستم:
من امروز رفتم این گوشی رو خریدم اولین مشکلم انتقال لیست کانتکت هام بود که گوشی قبلی ام از این نوکیا قدیمی ها بود و کانتکت ها رو روی سیم کارد کپی نمیکرد و من مجبور شدم لیست کانتکت هام رو تو outlook ایمپورت کنم و دوباره از آنجا بریزم روی گوشیم.این کار رو که کردم بعضی از کانتکت هام فقط اسم تماس اومد و نه شماره هام.گفتم خب عیبی نداره بقیه رو دستی وارد میکنم.بگذریم که فهمیدم وارد کردن اسامی با کیبورد مجازی عذابه!!!:31:
حالا اومدم کانتکت بذارم مثلا برای یک کانتکت 5 تا شماره شرکت هست 3 تا خونه بر فرض ؛میخوام اسامی رو به ترتیب بذارم مثلا company 1 company 2 و همینطور تا آخر و برای خونه هم به همین ترتیب ولی دیدم که اصلا جایی برای تغییر اسامی پیش فرض کانتکت ها نداره!و با اینکه یه لیست دور و دراز برای وارد کردن انواع اطلاعات داره ولی مثلا دو تا فیلد برای شماره کمپانی گذاشته و نمیشه بیشترش کرد و نه میشه اسم نوع کانتکت ها رو تغییر داد:41:
خواهشن اگه کسی بلده بهم کمک کنه که خیلی لازم دارمش؛در ضمن آیا راهی هست که اطلاعات رو داخل کامپیوتر وارد کنیم بعد اونو به صورت صحیح سالم وارد بخش کانتک کنم ؟ (منظورم ایمپورت کنم)؟
دوستان سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از وایرلس این گوشی استفاده کرد....
من به یه شبکه وصل میشم
ولی اصلا وارد اینترنت نمیشم...به اسم wlan-ap باهاش کانکت میشم...ارتباط برقرار میشه...ولی چه جوری برم صفحه اینترنت باز کنم....برنامه جانبی میخواد...ممون از کمکتون
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون
فون بوک امنیا حرف نداره .نقل قول:
یعنی این فیلد ها کارتون رو راه نمیندازه!!:
3 تا تلفن محل کار ( مگه آدم تو این دوره زمونه چند تا کار میتونه داشته باشه؟؟ . فکر کنم 3 تا کافی باشه)
کمپانی . دپارتمان . هم که داره.
Work Tel
Home Tel
Company
Department
Work Fax
Work2 Fax
Car Tel
Home Fax
Home 2 Tel
Radio Tel
Assistance tel
در هر حال اگه کارت راه نمی افته . SPD Shell رو چند صفحه قبل گذاشتم . دانلود کن و نصب کن. یه فون بوک داره که خیلی کامله . حتما کارتو راه میندازه. یا اینکه تو اینترنت بگرد و یه فون بوک کامل دانلود کن. ریخته
ممنون از پاسختون؛حالا یه مشکل دیگه!
gps من کار نمیکنه توی widget ها گوگل رو انتخاب کردم بعدش گوگل مپ رو انتخاب کردم و از من پرسید که آیا فایل با پسوند .cab رو نصب کنم؛منم ok کردم.بعد که نصب شد تو گوگل مپ رفتم ولی با اینکه تو فضای باز رفتم و 5 دقیقه هم وایسادم هنوز داشت میگشت هیچی هم پیدا نکرد.بعد هم که error داد. garmin رو هم نصب کردم اونم search میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه ؛مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام
میشه قیمت الانش رو بدون گارانتی و با گارانتی با تفکیک حافظه بگید؟
ممنون
من 2 تا سوال دارم:
1-وقتی بلوتوث برام میزنند ..ازم سوال نمیکنه تا بیاد یعنی بدون تایید من میاد.......تنظیمش چیه؟
2-تنظیمات اس ام اس رو میخوام که چیکار کنم بهتر باشه؟
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:07 AM ----------
من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:10 AM ----------
من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار
فک کنم فقط 16 گیگش تو بازار باشهنقل قول:
بدون گارانتی تا 470 تومنم فک کنم گیر بیاد
با گارانتیم حدود 530 تومن
:18: شما چطوری با گارانتی اصلی گرفتی 525؟؟؟ من رفتم پارس مایکروتل تو مرکز موبایل خ حافظ خریدم 567 تومان!!! گفتن همه جا همین قیمته از اول هم که اومده بود همین قیمت بوده تا حالا !نقل قول:
نمایندگیش کجاست تو تهران....واسه فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
سلامنقل قول:
google map کهحتما نیاز به اینترنت هم داری و فقط gps کافی نیست
در مورد انتقال contact ها به کجا رسیدی؟ منم همین مشکلو با 800 تا contact دارم نمی دونم چیکار کنم
یکیش که همونطور که گفتم مرکز موبایل ایران خ حافظ ؛ پاساژ علاادین رو که حدود 7 یا 8 دقیقه پیاده بری پایین (به سمت ایستگاه مترو حسن آباد) سمت راستت مرکز موبایل رفتی داخل اولین سالن دست راست مشخصه بزرگه.نقل قول:
یک جا دیگه هم هست که روبروی پارک ملت هستش آدرس دقیقشو نمیدونم .
تلفن مرکز موبایل ایران نمایندگی سامسونگ : 66727579
[/COLOR]من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار[/QUOTE]
عزیز آدرس جایی که رفتی خریدی رو بده ؟؟:46:
امکانش هست یه جای دیگه آپ کنید من نمی تونم از رپیدشیر بگیرمنقل قول:
من 2 تا سوال دارم:
1-وقتی بلوتوث برام میزنند ..ازم سوال نمیکنه تا بیاد یعنی بدون تایید من میاد.......تنظیمش چیه؟
2-تنظیمات اس ام اس رو میخوام که چیکار کنم بهتر باشه؟
نقل قول:
بیا این شامل تمام ورژن هاست + به ورژن بالاترش که امروز اومده::27:
http://www.4shared.com/dir/26909904/f338c302/O2Compass.html]
عزیز آدرس جایی که رفتی خریدی رو بده ؟؟:46:[/QUOTE]نقل قول:
آدرس و شماره تلفن رو که همین چند تا پست بالاتر دادم.مال شما هم فکر نکنم گارانتی پارس مایکروتل باشه مگر اینکه کارت تخفیف ارائه داده باشید که 3 درصد تخفیف داره واسه خرید.اگر گوشیتون گارانتی پارس مایکروتل باشه یک کارت طلایی رنگ که روش هولوگرام؛سریال نامبر؛تاریخ شزوع و انقضای گارانتی و پشتش هم شرایط گارانتی هست بالاش هم بزرگ زده پارس مایکروتل.
در ضمن عزیز شما از کجا گوشیتونو خریدید؟
والا من که مجبور شدم انتقال بدم به outlook با نرم افزار pc suit nokia این کار رو کردم که بعضی آدرس ها تو outlook تبدیل نشدن بعدش هم با نرم افزار داخل سی دی سامسونگ sync کردم که اطلاعات رو تو کانتکت هام وارد کردم.یه برنامه ای باید باشه که بتونه خیلی از گوشی های مختلف رو ساپورت کنه برای انتقال اطلاعات ولی چون omnia گوشی جدیدیه من چیزی پیدا نکردم فعلا.نقل قول:
چند تا پست قبل تر یکی از دوستان لطف کردن یه برنامه معرفی کردن مشکل منو برای تغییرنام دلخواه فیلدهای کانتکت حل میکنه ولی هنوز تست نکردمش.
شما حالا سعیتو بکن با روشی که گفتم ببین شاید همه کانتکت هات بدون مشکل وارد شد.
نقل قول:
1- تنظیمات بلوتوث: Bluetooth . Menu . Device Service . Object Push . Option
2- یه برنامه اس ام اس خوب چند صفحه قبل گذاشتم. اس ام اس امنیا رو بهینه میکنه. یعنی تمام اس ام اس های یه شخص خاص و تمام جوابهایی که شما دادید رو توی یک صفحه بر اساس تاریخ به صورت فونت ریز میاره. تنها مشکلی ککه هست اینه که پوشه ایمیل از داخل اس ام اس پاک میشه
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
نقل قول:
اون برنامه که به شما معرفی کردم . متاسفانه یه مشکل داره. امروز متوجه شدم که شارژ گوشیم زودتر از موعد خالی شد. برنامه خیلی خوشگل و کاملیه . ولی خوب... همون که گفتم یه برنامه فون بوک خوب از اینترنت بگیرید.
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
دوستانی که با گارانتی اصلی خریدن . چک کنن ببینن باتری گوشیشون چیه؟
من یه ما ه پیش بدون گارانتی خریدم . باتریش: 1500 میلی آمپر ژاپنی اصل
Vito SMS-Chat 1.25
:31:اگه به دردت خورد تشکر کن:31:کد:http://www.pspmyspace.com/files/sms-chat.1.25.cab
دوست عزیز saeedm1727 من که هنز نخریدم بنده از دوستمون mas-atila پرسیدم که از کجا خریدن اخه ایشون گرفتن525 گارنتی اصلی خاستم بدونم از کجا خریده ما هم بریم انجا که متسفانه جواب ندادن
سلام میشه بگید از کجا خریدید ؟ کبف وقلم هم داشت؟نقل قول:
من 525 از علائدین ط همکف خریدم ولی 550 تا 540 بود ....یک اشنا معرفی کرده بود .....تخفیف داد
من وقتی اشغالم و به من تلفن زنگ میخوره ...یه مسیج ارسال میشه به طرف مقابل ....
از کجا غیر فعالش کنم؟
Call Waiting رو فعا ل کن همچین اتفاقی نمی افته:
Phone--menu--option---Vioce call--call waiting
راستی چک کن ببین باتریت ژاپنیه یا کره ای ؟
باطری کره ای است ولی مدتش نگهداریش با اینکه زیاد کار میکنم تعجب امیزه
سلام بر دوستان
GPS رو چطور میشه تنظیم کرد.......میشه کامل توضیح دهید ؟
اگه کسی تنظیمات وایرلس این گوشی رو بلده یه کم راهنمای کنه/....خیلی ممنون میشم
نقل قول:
مال من ژاپنیه .:31:
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
نقل قول:
تنضیم خاصی نمیخواد فقط:
برو setting---general setting--GPS--Connection
gps Program Port و GPS hardware port که تو گوشیت نوشته رو یادت باشه که همینا رو توی برنامه GPS وارد کنی
همین:27:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
نقل قول:
والله نمیدونم. من تو دانشگاه بهم یه یوزر پسورد دادن. هیچ کار خاصی نمیکنم . فقط وقتی وایرلس رو فعال میکنم و وصل میشم به وایرلس دانشگاه ازم یوزر پسورد میخواد و وارد میشم . همین! .
باطری من زده:
Made in china/ Finished by korea اونایی که می گن کره ای هست پشتشون همینجوریه؟
من چند تا برنامه و فارسی ساز که نصب کردم کمی گوشی کند شده، عادیه؟
سلام به همه دوستان.
راستش من فردا ميخوام برم اين گوشي رو بخرم با گارانتي اصلي از فروشگاه مرکزي پارس مايکروتل واقع در بازار موبايل ايران.
حالا از عزيزاني که اين گوشي رو دارن میخوام خواهش کنم که اگه نکته خاصي هست که موقع خريد بايد بهش توجه کنم بهم بگن.
در ضمن چون برچسب روي LCD گوشي حاوي نوشته هست و بايد کنده بشه آيا نياز هست که براش برچسب محافظ LCD بگيرم چون از خود نمايندگي سامسونگ پرسيدم گفتند که نيازي به برچسب محافظ نيست و در صورت استفاده تاچ گوشي ضعيف ميشه.
حالا کساني که اين گوشي رو دارن از برچسب محافظ LCD براي گوشي خودشون استفاده ميکنند يا نه و اصلا براي اين گوشي برچسب محافظ LCD و يا شيلد محافظي وجود داره و اگه داره لطفا آدرس جايي رو که ميفروشند رو بهم بدين.
با سپاس.
حتما برچسب بگیر که مثل بنز خط میفته
عکس و نوشته های 4 صفحه قبلو بخون در مورد خط افتادن راحت گوشیه
تاچ اصلا ضعیف نمیشه تاچش خیلی خوبه
از زیرزمین علائدین برچسب را بگیر من از اخر زیرزمین -دست جپ یک مغازه است که سر نبشه
فکر کنم 2 یا 3 تومان گرفتم
کیف لب تابی هم داره
دوستان کسی GPS v رو راه انداخته و باهاش کار کرده؟
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
GPS اشتباه نوشتم.......تصحیح میشود.
جدیدا ماکوتل با ویندوز6.5 وارد بازار کرده 540 با گارانتی ماکروتل بدون تایید 500 بی گارانتی 460
البته اونایی که 540 میدن یه ورچسب زرد رنگ رو کاتونش چسبوندن که یه کد روشه که میتونی تویه قرعه کشی شرکت کنی واس این گرونتره
سلام .من هم می خوام با اجازه دوستان i8000 بگیرم ولی نمی دونم از تهران تهیه کنم یا از سایت.دوم اینکه چه گارانتی نسبت به قیمتش بهتره؟بعد اینکه همشون تو تجهیزات داخل جعبه کیف دارن؟
ممنون:20::20::20:
نقل قول:
سلام دوست من چون این گوشی گارنتی داره اگه مشکلی هم داشته باشه میتونی بعدا بهشون مراجعه کنی و حل بشه . قط وقتی گوشی رو خریدی ستاره مربع صفر ستاره مربع بزن تا منوی تست گوشی بیاد و تمام قسمتهاشو تست کن.
برچسب گوشی رو به هیچ عنوان نکن تا زمانی که براش برچسب بخری . مطمعن باش که به راحتی خش می افته روش . منم بهم گفتن که لازم نیست ولی تجربه بدی داشتم و مجبور ششدم براش برچسب بخرم. تاچش به هیچ عنوان ضعیف نمیشه خیالت راحت . برچسب عادی مخصوص این گوشی کفایت میکنه که 1000 تومنه . اگه سایز خودشو پیدا نکردی یه دونه آل سایز بگیر و برچسب روی گوشی رو بکن و بذار روش و از دورش برش بد و درش بیار. به همن راحتی
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
نقل قول:
اگر کسی با ویندوز 6.5 خرید اگه از رامش یه بک آپ بگیره ، من ازش میخرم.
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
نقل قول:
با گارنتی : پارس مایکروتل
بدون گارنتی : هیچ فرقی نمیکنه