خب جوابش رو دادین دیگه!...نقل قول:
Printable View
خب جوابش رو دادین دیگه!...نقل قول:
دوستان من میخوام بازی رو بخرم.نسخه ۲ دی وی دی سالمه یا ۳ دی وی دی؟؟؟
از چه کرکی استفاده کنم که مشکلی نداشته باشه؟ دوستانی که بازی رو تموم کردن راهنمایی کنند.
برای من 3 دی وی دیه و کرک skidrow روشه:20:نقل قول:
بره من که 3 دی وی دی بود و تا الانم دارم بازی می کنم .نقل قول:
راستی 2 تا باگ گنده واسم پیش اومد . نمی دونم چرا اینطوری د . تو اون مرحله که هلی کوپتر سقوط می کنه یکم جلوتر که رفتم .، دیگه هیچ کاری نمی کرد . نه میشست نه شلیک می کرد و نه ... . فقط راه می رفت . موقعی هم که شلیک می کردن هیچیم نمی شد . همینطوری 2 تا چک پوینت رد کردم تا اینکه بازم ارور صفحه آبی اومد .
یه جا دیگه هم موقعی که به اون منطقه رسیده بودم و باید مرحله تموم می شد نشد و همینطوری رفتم جلو تا خیابونا و ... تموم شدن و رسیدم به صفحه سیاه . بعد از اون سم داشت از ارتفاع پایین می افتاد تا اینکه بعد 1 دقیقه خودش بازی رو از نو شروع کرد .
من این پچرو نمی تونم بگیرم ، لینک دیگه ای ندارید ؟
مرحله ی شهر بازی تا تموم میشه آیا دمو داره یا نه؟؟؟
برای من تا مرحله شهر بازی تموم شد دیدم زنه سم و دستشو از پشت بسته و هفتیر و گذاشته پشتش
اگه برای شما دمو داشت بگید چی شد اونجا
ممنون
سلام.
یکی پیدا نمیشه که جواب سوال منو بده؟؟؟؟
دوستان من بازی رو که خریدم فقط یه کرک داشت خبری از ubisoft game lucher نبود
راحت بازی میکردم
امروز من پچ1.02 رو نصب کردم
از اون به بعد عین assassin's creed 2 لانچر ubisoft میاد بالا بعدش ازم serial key بازی رو میخواد
دیگه نتونستم برم تو بازی
الان بازی رو پاک کردم
ubi soft luncher رو هم remove کردم
بعد که دوباره بازی رو نصب کردم بازم نمیدونم چرا ubisoft luncher امد در صورتی که دفعه اول نصب اینجوری نبود
نمیتونم اصلا تو بازی برم
خواهش میکنم کمکم کنین
یا بازی رو برگردونین به حالت اول یا هم باید صبر کنین کرک این یکی ورژن بیادش...نقل قول:
دوستان این مشکلی رو که بعد از نصب پچ 1.02 به وجود میاد رو میشه با پاک کردن ubisoft game luncherنقل قول:
و ریختن روباره کرک خود بازی حل کرد
خودم الان تونستم
از مدیریت خواهش میکنم پست قبلی من رو حذف کنن
معذرت میخوام
چقدر کوتاه بود :(
شروع نشده تموم شد ...
ولي پيشروي داستان واقعا خوب بود ...
فقط چند سوال :
محتوای مخفی: سوال
اول باید تو فولدر آپشن تیک show hidden file.folder. and drivers رو بزنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مسیر سیو هست
C:\Users\ali\AppData\Local\storage\SKIDROW
البته پوشه ali نسبت به اسمی که شما برای سیستم خودتون انتخاب کردید متغیره...
سلام
برا من ناگهان از بازی میزنه بیرون
میدونید مشکلش چیه ؟ :13:
چون خود Grim توضیح داد که نمیشه همه ی اونها رو خنثی کرد و به سم گفت بره اونی رو خنثی کنه که باعث نجات حون سارا میشه.
احتمالاً این آخر همین بازی یکی دیگه می کشتش
بالاخره کسی پیدا نشد که مشکل بنده رو حل کنه؟؟؟؟
بعد از اون تبلیغات بازی لودینگ میکنه و همونجا گیر میکنه.
مشکل از بازیه؟؟؟
دوتا کرک skidrow و lizard رو هم امتحان کردم ولی تاثیری نداشت.
خواهشا راهنمایی کنین:19:
سه تا emp بود که grimm به شما میگه که برین سراغ اون یدونه تا اون emp محل زندگی سارا رو آسیب نزنهنقل قول:
فکر کنم در مورد lambert اگه نکشتینه بودینش بر اثر شکنجه ای که داده بودنش میمرد
(فکر کنم...حرفی ازش زده نمیشد)
منم همین مشکلو دارم.نقل قول:
کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد ؟
نقل قول:
واسه منم دمو نداشت یهو دیدم منو گرفتن
:-؟؟
خوب من هم بازی رو برای 360 گرفتم..انصافا باحاله من این تیریپ سم رو دوست دارم...درسته از اولش باهاش بودم تا این نسخه اما مثل این فیلمها شده که بر علیهشون یهو میشن و اکشن میشه کلی صفا کردم با بازیش..
..راستی گرافیک کامپیوتر بالاتره از 360؟>؟؟
مسیر سیو بازی تو ویندز XP کجاست //از بس گشتم ولی هیچی گیر نیاوردم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
من با 2 دی وی دی خریدم و مشکلی نداره! اسم برندش هم MG هست.نقل قول:
دوستان این مسلسل های اتومات که با سنسور شلیک میکنن، دیگه دارن میرن رو اعصاب! اینا رو چطور باید رد کرد؟!
من الان داخل اون ساختمون قبلی ای هستم که سم کار میکرد. بعد اینکه اون یارو رو حسابی کتک میزنه و از بالا (دفترش) با لگد پرتش میکنه پایین.
الان میخوام از سنسور ها رد بشم، یه کار رو 2 بار میکنم، یه بار رد میشه، یه بار نمیشه!!! نمیدونم چی کار کنم.
من اونجا هنوز نرسیدم رسیدم بهت میگمنقل قول:
اینو شما بگید که بعد از مرحله ی شهر بازی برای شما دمو داشت یا نه؟برای من بعد از شهر بازی یهو نشون داد زنه دستتو از پشت بسته.اگه دمو داشت بگو چی نشون داد.ممنون:20:
راستش یادم نمیاد، فکر کنم بعدش یه دمو نشون داد که سم تو پیاده رو داشت راه میرفت، یکی هم از جلو میومد، عادی از کنار هم رد شدن و سم خیلی آروم از دست مرده یه کارت پرسنلی گرفت برای اینکه خودش رو بجای پرسنل فیلم برداری جا بزنه...نقل قول:
دمت گرم ولی اینو که گفتیو دیدم.قبلتر از اونو میگم.دقیقا بعد از شهر بازی چه دمویی نشون میده؟؟؟نقل قول:
اما در مورد سوالت که پرسیده بودی:
اونجارو رد کردم.اونجا که مسلسله بالای سرته ،سمت چپت یه دره از اونجا برو مسلسلرو دور بزن بعد از اون یکی دره خارج شو:20::20:
یه چیزه دیگه:
دمو که نشون میده چرا انقدر گرافیکش از خود بازی بدتره؟؟؟
نقل قول:
عزیزم اونجا که میگی واسه منم دمو نشون نداد یهو نشون داد که سم رو گرفتن
دمت گرم مر30:20:نقل قول:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
من هر چی میرم جولو از بازی خیلی خیلی خوشم میاد.خیلی داره قشنگ میشه انصافا:20:
اگه دقیقا همونجا هست که من میگم، آره هم سمت چپ دره، هم راست. وسط هم که راهرو هست و مسلسل ها وصل شدن به سقف. من از در سمت چپ میرم، 3 چهار ردیف صندلی ( از این صندلی های سینما ) هست که از روش باید پرید، گاهی مسلسله گیر نمیده، گاهی میده!!! موندم چی کار کنم...نقل قول:
مسلسله گیر میده یعنی تیر میزنه بهت؟؟؟نقل قول:
اگه اینطوریه خوب با nightvision لیزرارو ببین بعد اصلا به لیزرا نخور.
اگه این کارارو هم میکنی احتمالا باگ باشه.نمیدونم دیگه چیکار باید کرد.sorry:20:
جون من یکی بگه سیو بازی تو xp کجاست یا اگه تو همین تاپیک هست صفحه چند چون من گیر نیاوردم //واسه ویندز 7 بود ولی روشش تو xp جواب نمیداد
من بازی رو تموم کردم الان هم برای بار دوم دارم تمومش میکنم.
بره من دموهاش گیر داره اعصابمو خورد کرده
رزولویشنو تا آخر پایین بردم detail هم low کردم حل نشد
گرافیک 1.5 gig gso
ram 4
cpu 5200
از دوربین گرماییت استفاده کن تا لیزرها رو ببینینقل قول:
ببخشید من مرحله بعد اموزشی گیر کردم..اونجا که میخوایم بریم تو ساختمونه 2تا ادم دم در وایسادن..چی کارشون کنم؟؟
سلام دوستان
من هر کاری میکنم رزولوشن تو تنظیمات از 768*1024 بالاتر نمیره ... حداکثرش همینه یا مشکل لز جای دیگه ست؟
ممنون از توجه تون
فکر کنم به مانیتورت ربط داشته باشه.:20:نقل قول:
عجیب درگیر بازی شدم! اون مرحله که میریم تو خاطرات جنگ عرق چقدر زیبا بود! خیلی خفن واقعی بود!! واقعا داستان زیبایی داره و خیلی پیشرفت کرده نسبت به سری های پیش. سر فیشر خیلی منو یاد جم باور میندازه :دی
دوستان لطفا یکی جواب منو بده خیلی واجبه ثواب داره!
میشه بازی رو تو گیم نت شبکه کرد؟؟؟؟ اگه میشه چجوری ؟؟؟؟
چون الان خریدمش قسمت رو وقتی میزنی میگه ubi سرور در دسترس نیست باید به سرور یو بی ای وصل بشه حتما هیچ راهی نیست ؟؟پلیز
نقل قول:
باید موس رو رو هرکدوم که نگه می داری با Q انتخابش کنی . یعنی هر دو تا رو انتخاب کن بعد E رو بزن . در جا دوتا شم می کشه . این خودش یکی از جذابیتهای بازیه که خیلی ازش خوشم اومد . البته وقتی این امکان رو میده که قبلش یه درگیری تن به تن داشته باشی ( بدون اسلحه )
نه بابا اینطوری نیست.وقتی موقعیت تیر اندازیت خوب باشه قرمز میشه بعدش هم .........نقل قول:
حالا در گیری تن به تن منظورت چیه ؟تازه بدون اسلحه؟منظورت همون C هست؟اسلحه رو چه جوری میزاره تو کمرش که دستش خالی شه؟
گاهی اوقات اصلا با قنداق اصلحه میزنه! کلا تو این زمینه سوتی ندادن:دینقل قول: