معمولی که معمولیه و داستان بازیو تا آخر باید بری البته Dlc هایی که براش اومده هم توش هستنقل قول:
undead هم یه dlc دیگس که اونم توش باید زامبی بکشی که واقعا قشنگه اینم.مخصوصا اسلحه هایی که بهت میده:20:
Printable View
معمولی که معمولیه و داستان بازیو تا آخر باید بری البته Dlc هایی که براش اومده هم توش هستنقل قول:
undead هم یه dlc دیگس که اونم توش باید زامبی بکشی که واقعا قشنگه اینم.مخصوصا اسلحه هایی که بهت میده:20:
سلام . یه فیلم کوتاه از RDR که از کات سین های بازی جمع اوری شده .
[PHP]http://download2.mihandownloads.com/user2/shahab/reddead/Red.Dead.Redemption.%5BMihanDownload.Com%5D.part1. rar
http://download2.mihandownloads.com/user2/shahab/reddead/Red.Dead.Redemption.%5BMihanDownload.Com%5D.part2. rar
http://download2.mihandownloads.com/user2/shahab/reddead/Red.Dead.Redemption.%5BMihanDownload.Com%5D.part3. rar[/PHP]
s اخر میهن دانلود رو بردارید بعد ...
راهنمایی زامبی رو میذارید
من نسخه اصلی این بازی گیرم نیومد!:41:
ولی الان دارم نسخه زامبی اش رو پلی استیشن 3 بازی می کنم.:20:
خیلس سخته! همه زامبی ها یهو می ریزند سرت! چی کار کنم؟ :31:
من عــــــــــــــــــــــاش ق این بازیم:40:نقل قول:
چرا نسخه ی اصلی یا Red Dead Redemption گیرت نیومد؟
البته undead nightmare هم قشنگه ولی به شخصه Red Dead Redemption خیلی برام جالب تر بود...
زیاد undead nightmare رو بازی نکردم
نزار بریزن سرت ،
همچنین میتونی با استفاده از Dead Eye کارت رو راحتتر کنی:sq_8:
سلام رفیقنقل قول:
منم عاشقشم!
کلا راک استار گیم رو عشق است!
من هارد رو می دم به دوستم اون برام بازی ها رو می ریزه! اونم نادانی کرده این سری رو بهم داده!
این DEAD Eye چیه؟؟؟
راستی من از کجا می تونم کد تقلب این بازی رو گیر بیارم؟ :sq_2:
برای فعال کردن Dead eye باید RS رو بزنی بعد هدف ها رو انتخاب کنی...نقل قول:
صحنه آهسته میشه و میشه هدف هارو علامت گذاری کنی و بعدش شلیک کنی البته محدودیت هم داره...
نمایی از Dead Eye که طرف داره غلاغ میزنه (شما کلاغ بخون :دی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کد تقلب چیزی نمیدونم چون کلا از Cheat Code خوشم نمیاد...:sq_10::sq_24:
نقل قول:
مرسی. :sq_25:
من خودم چند سالی میشه که از کد تقلب استفده نکردم. یادم میاد آخرین بار مرحله آخر بازی مافیا 1 از کد تقلب استفاده کردم!!!
ولی بنظرم زامبی هاش بیش از تیر های موجوده :sq_2:
بعد از زدن R stick باید با RB هدفهاتو انتخاب کنی و بعد.................BaaaannnnGGG
دروود ...اونجایی که جان میمیره پایان بازی هست یا ادامه داره؟
نقل قول:محتوای مخفی: ...
نقل قول:محتوای مخفی: ....
باید بری توی اون شهرـه که یکم پیشرفته تر بود و خیابوناش آسفالت بودن(black water بود اگه اشتباه نکنم) و بعد روی نقشه یه ماموریت با علامت "؟" روی هست،برو و ماموریت رو انجام بده........نقل قول:
دوستان من رفتم تو لایو و یه فایل 6 مگی که مرحله نایت داشت رو دان کردم...این دی ال سیه؟
فکر کنم یه مد دانلود کردینقل قول:
مود؟الان من تو منوبازی میرم دوتاگزینه هست...red dead redepmtion و undeed nightmare...چیه این
شما DLC دانلود کردید سهیل جان،RDR : Undead Nightmare..................نقل قول:
یه داستان جدید هستش،توی همون نقشه ی بازی قدیمی،که بیشتر مردم به زامبی تبدیل شدن و یه فضای پس آخر الزمانی داره................
نسبت به خود بازی هم خیلی کوتاه تر هستش..............
شما برای بازی کردن خود بازی همون گزینه Red Dead که Undead نداره جلوش رو انتخاب کنید...................
مود چیه امید باو،آبرو هیئت رو بردی:n02:نقل قول:
فکر کنم یه مد دانلود کردی
آخه dlc ،شیش مگ میشه؟؟نه تو بگو محمد .هووم؟ :)نقل قول:
دو سه تا دي ال سي ديگهوهم قبل از اين بود اما جرا دان نميشن
به قول یکی از بچه ها گه همین جا هم هست،شاید بد دانلود کردی:n02:نقل قول:
آقای هووم،یه چرخی بزن،میبینی که این DLC از اول رو تمام نسخه های X360 بوده و فقط لاک زمانی بود،اون 6 مگ رو که دان میکردی،باز میشد............نقل قول:
آخه dlc ،شیش مگ میشه؟؟نه تو بگو محمد .هووم؟ :)
البته شانس شخمیه من،رو بازیه من نبود و دانلودش حدود یه روز طول کشید:n02:
فقط به خاطر اینکه بازی اصلی رو روی 360 تموم کرده بودم و میخواستم این رو هم روی 360 تموم کنم،اچیومنتش چشم رو گرفته بود.................
DLC شیش مگی که چیزی نیست ! من DLC گرفتم 200KB !
واسه NFS بود آنلاینشو باز میکرد .
من 3 سال قبل این بازیو خریدم...و الان دارم بازی میکنم..اون موقع به دلایلی یه مانیتور 19 اینچ داشتم و بازی رو هم بخاطر مشکلات و رفتن به خارج تا ابتدای مکزیک رفتم و دیگه نرفتم.الان دارم با تلوزیون 42 اینچ ال جی که led هست میرم از اول....شاهکاره...شاهکار و شاهکار....اونم تازه بعد از سه سال...این بازی منو یاد اخرین نسخه فار کرای میندازه و البته یه سر و گردن بالاتر
خواهشن این بازیو با هیچ بازیه دیگه مقایسه نکن:n01:نقل قول:
farcry کجاش شبیه اینه؟:n01:
يعني اينوبالاتره ديگه..درسته؟
سلام دوستان...من الان مرحله ی ایی هستم که باید برم تو اون کشتی متروکه اون informant رو که همش داد میزنه نجات بدم..اما هر کاری میکنم نمیتونم برم رو سقف کشتی و اونو نجات بدم
من همیشه بازی با پی سی دوست داشتم
ولی وقتی این بازی اومد همون موقع رفتم ایکس باکس گرفتم
بهترین بازی هست که انجام دادم
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوستان خواهش میکنم یه لطف و محبتی در حق این حقیر سر و پا تقصیر داشته باشین...من مرحله تقریبا اخراش هستم...همونجایی که باید بعد از کشتن آینده((آلنده))برم اداره پلیس شهر و با اون کاراگاه دنبال اون کشتی متروکه...یکی اون بالا رو صندلی بسته شده و داره زر میزنه...نمیتونم برم طبقه اخر...چیکا کنم
کاری نداره کهنقل قول:
برو تو کشتی-دور کشتی بچرخ تا پله پیدا کنی-برو بالا تا بهش برسی.همین:n01:
اینم راهنمای بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفيق بنده عرض كردم يه سر وًگردن بالاتر..نقل قول:
چند شب قبل انلاينشو زدم و يه اچيومنت هم گرفتم.باحاله انلاينش.سرعتم ميلي عاليه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بیخیال سهیل.داری جواب چیزی که 1 ماه پیش نوشتمو میدی؟ :دینقل قول:
در ضمن 1 سروگردن ،خیر.کلا فارکرای ته چاهه،red dead اون بالا بالاهاس :) :n05:
.
.
آره آنلاینش واقعا زیباست.سرعتت تو چی عالیه؟کل میندازی؟؟:n02::n10:
سلام عزیزم..تو dead eye..البته منظورم اول نت بود...حالا که گفتی منم وسوسه شدم کل بندازم..گیمیر تگ
SosoLaz
از سال ٩٠ تا الان اين بازيو ميرم و ميتونم بگم روانيشم....؛(
جمله ی آخرتو بذار تو اسپویلنقل قول:
هنوز خیلیا هستن که این بازی زیبارو انجام ندادن.نذار داستان براشون لو بره:n01::n01:
اقايون يه سوال جز undeed چه دي ال سي ديگه ايي هست؟چون من تو ماركت پليس با ي كلي دي ال سي واسه خريد ميبينم!
اون dlc ها مربوط به مد آنلاین بازی میشهنقل قول:
همشون؟انلاینشو من دارم بازی میکنم....زیاد سر در نمیارم چی به چیه...مثلا اون gang shootout ها منظورش چیه...هیشکی نیست...فقط خودمم..
اره دیگه.نقل قول:
منم چندباری که تو این مدا رفتم کسی نبوده.الان بازیهای جدیدتری اومده کمتر میان تو این بازی
سلام دوستات.اقايون من همه dlc ها رو جز wars horse دان كردم.اين مود myth and ma erick هم مولتبه؟اخه نوشته مپهاي جديد بهش اضافه شده!فقط undead سنگل هست؟
این Undead Nightmare رو خیلی وقته دارم ولی وقت نشده بود اصلا برمش تا دیشب که شروع کردم به رفتن
یعنی واقعا این یه DLC هستش؟ فکر کنم اگه به عنوان یه بازی مستقل منتشر میشد گوتی هم میشد! :دی
واقعا DLC به این عظمت تا حالا ندیده بودم و خودش یه بازی کامله
یه مدته یه حسی دارم که کمتر بازی می کنم ولی از دیشب دیگه بکوب بازیو رفتم
بازی اصلی رو هم تقریبا با تاخیر سه ساله بازی کردم ولی اونقدر بازی فوق العاده بود که کلا احساس می کردم بازی تازه منتشر شده!
یه حسی هم بهم میگه که بازی بعدی راکستار شماره بعدی همین سریه که امیداورم زودتر همچین چیزی به واقعیت بپیونده
همه DLC های بازی یا یه آیتمی چیزی اضافه می کنن یا برای بخش مولتی پلیرن به جز همین Undead Nightmare که کلا بخش داستانی دارهنقل قول:
سلام دوستات.اقايون من همه dlc ها رو جز wars horse دان كردم.اين مود myth and ma erick هم مولتبه؟اخه نوشته مپهاي جديد بهش اضافه شده!فقط undead سنگل هست؟
دقیقا وحید همینطوره که میگه این Undead چالش برانگیز تر هست چیزای جالبی هم داره مثه پیدا کردن موجودات اسطوره ای موضوعش هم خوبه اصلا همین که مارتسون رو آدم زنده می بینه شاد میشه رسما اشکم دراومد وقتی که میمیره. برای من همیشه RDR یک اسطوره بوده و هست و حالا حالا ها بازی به این تاثیرگذاری بازی نکردم و همیشه هر لحظه اش برام حس نوستالژیک احیا می کنه راستش رو بخوای ایکس باکس 360 رو نمی فروشم چون توی هاردش بازی هایی مثله RDR هست که هر لحظه از عمرم که بشه می تونم بیارم و حتی دقایقی با بازی های بی نظیر و خاطره انگیزش حس بگیرم
+
البته اینم بگم که این DLC رو بعدا روی یک دیسک جدا ارائه کرد و کاملا به صورت مجزا از بازی اصلی بود و یه نفر می تونه بدون گرفتن بازی اصلی دیسک همین Unead رو بگیره کلا دیسک بازیش رو جدا عرضه کرد اون زمان