ایا این عکس حقیقت داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایا این عکس حقیقت داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک را لطفا یه نگاه بندازید
یه جوری از اون چیزه رد شیدکد:http://www.youtube.com/watch?v=codyvL1Fn0A
من باورم نمی شه :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
چه جوری این کار را می کنند
نقل قول:
سلام.
احتمال داره تاریخ گوشیتون بهم ریخته باشه و مثلا" رفته باشه سال قبل واسه همین تماسها میره و انتها قرار میگیره و شما سرجای خودش نمیبینیدشون.همینطور اس ام اس ها.:11:
یعنی چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی؟نقل قول:
میشه واقعا؟
کسی امتحان کرده؟
منم میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااام :19:
راه حل ؟ و راهنما لطفاًنقل قول:
با عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان من یه مشکلی با وایرلس گوشیم دارم که ممنون میشم کمکم کنید:
گوشی من htc diamond 2 هستش و می خوام از طریق گوشی اینترنت رو بفرستم رو لپتاپ، گوشی رو از طریق کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کردم؛ اینترنتشم کار می کنه؛ wifi و wifi router رو هم روشن کردم و تنظیماتشم انجام دادم؛ لپتاپم هم wireless پیدا کرده منتها یه کلیدی می خواد به اسم wep key که 13 رقمیه، تو تنظیمات گوشی پیداش کردم ولی متاسفانه به شکل ******* هستش و قابل تشخیص نیست. راهی برای پیدا کردن این رمز هست چون بدون اون اجازه استفاده بر روی لپتاپ داده نمیشه.
با تشکر.
نقل قول:
سلام.
خوب برید تاریخ گوشیتون رو نگاه کنید و درستش کنید البته اگر دیدید اشتباهه.:11:
من متوجه شندم یعنی گوشی شما اینترنت رو از کامپیوترتون میگره و بعد با استفاده از وایر لس اون رو پخش میکنه که لپتابتون هم اینترنت داشته باشه؟نقل قول:
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
دوستان یه سوال دارم که احتمالا جاش اینجا نیست..شرمنده
من یکی دو تا رام دانلود کردم..ما به محض اینکه میخوام تو کامپیتر بازشون کنم..ارور میدن همون ابتدا.. تو خود گوشی هم که باز نمیشن.. ایا روش خاصی داره که نصب نمیشه؟ گوشی هم به اکتیو سنک وصل بوده..
دقیقا همین چیزی که شما گفتید برای share کردن اینترنت رو لپ تاپ میشه از gprs ایرانسل هم استفاده کرد ولی من نمی خوام هزینه بیوفته.
گوشی های ویندوزدار از adsl کامپیوتر با کابل یا وایرلس می تونن استفاده کنند.حالا من با wifi router بعد از اینکه با گوشیم به اینترنت وصل شدم اون رو share کردم رو لپ تاپ منتها وقتی لپ تاپ وایرلس رو پیدا می کنه یه کدی می خواد به اسم wep key که روی لپ تاپ ظاهر میشه از تو تنظیمات وایرلس wep key رو پیدا کردم یه کد 13 رقمی هستش ولی متاسفانه اینطوری نوشته شده: ********
حالا هرچی می گردم نمی تونم این کد رو پیدا کنم. اگه این باشه تا هر فاصله ای که گوشیتون و لپ تاپ جواب بده اینترنت دارید.حالا موندم کد رو ازکجا بیارم؟
سلام دوستان عزيز!
يه درخواستي دارم
ميخواستم ببينم Windows Mobile 7 اومده؟
اگه اومده لطفا لينكشا ميدين؟ اگه نه WB 6.5 چي؟
اگه هر كدوم اومده لطف بفرماييد لينكشا بدين!
با تشكر فراوان
سلام
دوستان من امروز به یه مشکلی برخوردم- یه چیزی تو صفحه گوشیم پیدا شده که حدود 3*5 سانتی متر وسعت داره..نمیدونم چطور توصیفش کنم انگار مثلا هوا یا اب رفته زیر صفحه گوشی..که با فشار دادن قستمهای دیگر صفحه، اون چیز، کمی جابجا میشه..دقیقا مثل این میمونه که هوا مونده زیر ضد خش.. البته جالب اینجاست که وقتی میرم بیرون در هوای سرد، ناپدید میشه..نمیدونم چرا اینجوری شده..
اگه مطمئنی از محافظت نیست احتمالا بین تاچ و ال سی دی گوشیت یه فاصله( گپ )ایجاد شده.. به نظرم ببر به نمایندگی رسمی نشون بده ببین چی میگن و زیاد بهش ور نرو:11:نقل قول:
با عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان من یه مشکلی با وایرلس گوشیم دارم که ممنون میشم کمکم کنید:
گوشی من htc diamond 2 هستش و می خوام از طریق گوشی اینترنت رو بفرستم رو لپتاپ، گوشی رو از طریق کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کردم؛ اینترنتشم کار می کنه؛ wifi و wifi router رو هم روشن کردم و تنظیماتشم انجام دادم؛ لپتاپم هم wireless پیدا کرده منتها یه کلیدی می خواد به اسم wep key که 13 رقمیه، تو تنظیمات گوشی پیداش کردم ولی متاسفانه به شکل ******* هستش و قابل تشخیص نیست. راهی برای پیدا کردن این رمز هست چون بدون اون اجازه استفاده بر روی لپتاپ داده نمیشه.
با تشکر.
کسی نمی دونه ویندوز 7 رو میشه رو دیاموند 2 نصب کرد یا نه؟
حتما کوکش میکنند و نصب میشه ولی امکانات سخت افزاری شما برای این ویندوز خیلی کمه و نمیتونید ازش استفاده کنیدنقل قول:
خوب من کر میکردم گارنتی دارم هنوز..اما دقیقا 17 روز پیش تموم شده..:41: برای تعویض تاچ هم 50.000 تومان میخوان.:19:نقل قول:
سلامنقل قول:
یعنی اشکال از تاچ هست؟ یا از ال سی دی؟ باید تعویض بشه؟
نگفتن در اثر چی اینجوری شده؟ چون گوشی من هم یک هفته است که اینجوری شده. منتها مشکل اینه که من ایران نیستم.
متشکرم.
بله اشکال از تاچ هست، و طرف گفت تاحالا چند مورد دیاموند 2 رو دیده که به این روز افتادن..نقل قول:
شما از سایت htc بخش suport میتونید کشور خودتون رو انتخاب کنید و ادرس و شماره تلفن نمایندگی رو مشاهده کنید.
:11:
سلام دوستان
ال سی دی و تاچ گوشی من شکسته
گارانتی کامتل هست ولی بیمه نداره ، بنابراین شکستگی را قبول نمیکنن.
یکی دو جا نشون دادم گفتن 200 خرجشه .
خیلی زیاده . مگه گوشی خودش چند می ارزه که 200 خرجش کنم
بوردش کامل سالمه ها ، یعنی هیچ تصویری نداره ولی سیم کارت میگذاری داخلش کار میکنه بدون هیچ مشکلی
من تهران نیستم لطفا راهنمائیم کنید که چطور میتونم با هزینه کمتر درستش کنم.
باتشکر
سلام.نقل قول:
من فردا حدود ظهر میرم علاءدین براتون قیمت میگیرم و بهتون خبر میدم که چقدر خرجشه.(یه آدم منصف اونجا میشناسم که البته مهم تر اینه که دزد نیست).اگه دیدی میصرفه آدرسش رو بهتون میگم.:11:
نقل قول:سلام.نقل قول:
من امروز همونطور که گفتم رفتم و براتون قیمت گرفتم.تاچ و ال سی دی با تعویضش حدود 90 تومن هزینه ش میشه .اگر خواستید بگید آدرسش رو براتون پیغام خصوصی کنم.:11:
سلام از دوستام کسی میتونه قیمت به روز (تاچ) این گوشی رو دست بیاره؟ (تاچ من خراب شده) و همچنین قیمت قاب فابریک دیاموند 2
ممنون میشم.
سلام به همه اساتید...
دوستان این گوشی من یه خورده مصرف باتریش زیاده !
چند جا خوندم که بابت این قضیه رام انرژی رو پبشنهاد کرده بودن.
حالا تا نظرات شما چی باشه !
دوم اینکه چه نرم افزار Gps رو پیشنهاد می کنین.
و اینکه یه نرم افزاری هست یه نام Virtual Zippo (همون فندکه با شتابسنج کار می کنه)
که اول فقط گوشی Iphone داشت . اما الان سیمبیان هم داره.
نسخه قابل ساپورت برای PPC رو (حتی جاوا) لطفا لینک بدین.
پیشاپیش ممنون .
سلام دوستان
من مشكلي كه دارم اينه كه تو مدرسه كه ميرم اس ام اس نميره!
اما هيچجا ديگه همچين مشكلي ندارم
نميدونم چطوريه كه تا شعاع 1 كيلومتري مدرسمون اس ام اس نميره
مدرسمون تقريبا رو كوهه!
اما من قبلا nokia داشتم اس ام اس راحت ميرفت
خواهشا كمككنيد كه چيكار كنم؟!
ممنون
سلام.نقل قول:
مدرسه ات رو عوض کن.:31::10:
اما از شوخی گذشته شماره مسیج سنتر رو عوض کن ببین درست میشه یا نه.:11:
سلام
دوستان بین Diamond 2 و hd mini کدوم روترجیح میدین؟
چرا؟
هان!!!نقل قول:
من الآن چند وقته دارم دنبال اين ميگردم:31:
كجاست؟:11:
سلام.نقل قول:
شما برو تو ستینگ گوشی بعد ALL Settings رو انتخاب کن سپس برو تو تنظیمات Phone تو اونجا از تب های پایین صفحه Services رو انتخاب کن .چند تا گزینه داره شما Voice Mail And Text Messages رو انتخاب کن و Get Settings رو بزن اونجا میتونی مسیج سنتر رو عوض کنی.:11:
حالا شماره مسیج سنتر های بعدی رو از کجا بیاریم؟ تو شهرستان با تهران یا همه جا یکیه؟ میشه چند تاشو بگید؟
* ایا پست صوتی تو ایران کار میکنه؟
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
دوستان در قسمت seting sound
چند تا گزینه وجود داره:
Normal
vibrate
Silent
automatic این اتوماتیک دقیقا به چه دردی میخوره؟
*و چطور میشه با برنامه فیس بوک کار کرد؟ دقیقا نیاز به چه چیزی داره..رو گوشی هم میشه وی پی نصب کرد؟ چجوری؟ همون که تو کامپیوتر استفاده میکنیم میشه؟
سلام.نقل قول:
مسیج سنتر ها بسته به شهر مبدا سیم کارت فکر میکنم متفاوت باشه مال تهران 009891100500 و 501 و 502 و503 (تا جایی که من میدونم)هست .مال شهرستانها فکر میکنم با کد موبایلشون شروع میشه.
پست صوتی تو ایران کار میکنه باید برید و درخواست بدید.
اون قسمت اتوماتیک برای تنظیم ساعتهای شب و روز یا زمانهایی هست که شما برنامه ریزی میکنید که زنگ بزنه یا سایلنت بشه.
به فیس بوک باید با از همون پی چیزا استفاده کنید میتونید از همون که رو PC استفاده میکنید رو گوشیتون ستفاده کنید .برید تو قسمت کانکشنهاتون و اکاتش رو وارد کنید.:11:
ممنونم.اما اون قسمت اتوماتیک رو که میزنی، اصلا هیچ اتفاقی نمیافته..مثلا یه منویی چیزی باز نمیشه که..
در مورد اکانت وی .. خیلی گیج کننده هست..اگه کسی دقیقا این کار رو کرده..به ما هم توضیحش رو بده..
ممنون..
سلام
آقا برای گوشی یکی از دوستانم که گوشی دیاموند2 داره یه مشکلی پیش اومده ، گفتم اینجا مطرحش کنم تا شما دوستان کمک کنین:
ظاهرا تاچ گوشی از کار افتاده و اکشن نمیگیره ، از اونجایی که قفل گوشی رو فعال کرده ، وقتی میخواد رمز ورود و وارد کنه صفحه هیچ اکشنی نمیگیره :41:، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین.:10:
یک نکته جهت اطلاع : دنبال کابل دیاموند 2 بودم متوجه شدم کابل usb معمولی ( بزرگ به گوچک ) هم به گوشی می خوره و فقط شکل انتهای کابل از نظر ظاهری فرق می کنه .
گوشی رو با قلم ریست کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه.:11:نقل قول:
دوستان گوشی من MMS میگیره اما نمیفرسته..
خطم رو عوض کردم با خط دیگه امتحان کردم که فرستاد..
به نظر شما چیکار کنم؟ تنظیمات هم از مخابرات گفتم به نظر درست میاد..
لطفا راهنمایی کنید..
ممنون
شما مطمئنید؟درمورد میزان آمپر و ولتاژ سیم usbمعمولی مشکلی نداره؟نقل قول:
دوستان توی این تاپیک فقط درباره diamond2 بحث شده؟من diamond1 خریدم میخواستم ببینم تاپیک تخصصی داره یا باید همینجا سوالامو بپرسم؟
سلام.نقل قول:
خوب شما وقتی با خط دیگه تونستید بفرستید پس مشکل از خط هست نه تنظیمات گوشی .شاید خطتون MMS ش فعال نیست.:11:
آمپر و ولتاژ که مربوط به محل خروجی پورت یو اس بی هست و کابل اونها را انتقال می ده .تا به حال که من استفاده می کنم مشکل پیش نیامده.نقل قول:
comm manager باز نمی شه . حتی از قسمت setting هم باز نمی شه .راهنمایی کنید. رام انرژی دارم. -بلوتوث و wi fi از منو جداگانه خودشون باز می شن .
سلام
من میخوام این گوشی رو بخرم ولی تفاوت باضمانت وبدون ضمانت این گوشی خیلی زیاده حدود 50 تومان
شما کدوم پیشنهاد میکنید با ضمانت یا بدون ضمانت درضمن این اولین تجربه من در پاکت پی سی میباشد
اگر میشه در مورد خدمات ضمانت هم توضیح بدین چون من شنیدم که اگر با ضمانت بخری تنها خدماتی که میدن چندتا برنامه توش میریزن وتمام واگر بعدا هر مشکلی پیش بیاد اصلا جواب گو نیستن واگر باشن همون پول تعمیر آزاد رو میگیرن
در ضمن نکاتی که باید هنگام خرید این گوشی باید به آن توجه کرد هم توضیح بدین