کلا" این دوستمون هر حرفی که به غیر از تعریف و تمجید از EA باشه رو اسپم میدونه!:27::27::27:نقل قول:
Printable View
کلا" این دوستمون هر حرفی که به غیر از تعریف و تمجید از EA باشه رو اسپم میدونه!:27::27::27:نقل قول:
دوستان من فکر می کنم وقتی FIFA PC نکست جن می شه که نسل آینده کنسولها بیاد که رو موتور Directx 11 طراحی می شن ، نظر شما چیه ؟
دوستان یک چیز عجیب سایت IGN عکسهای نسخه PC رو که گذاشته دقیقا کیفیتش با نسخه کنسولی یکی هست یعنی نکسن جن هست ، لینک هر سه نسخه که دو تاش مال PS3 و X360 هست و آخریش مال PC هست رو می گذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نسخه PC
من فکر نمی کنم سایت IGN همچین اشتباه تابلویی بکنه
نقل قول:نقل قول:
اینا که گذاشتی عکس از گیم پلی بازی تیست، یه سری عکس به عنوان معرف فیفا ! که تو هر 3 بخش هم این عکس ها رو میذارن ! این 3 تا هم همش یکیه .
عکس های دیگه ی نسخه ی PC رو نگاه کن که از گیم پلی هست.
پس اون عکسهای افتضاح گیم پلی که تو قسمت x360 و PS3 گذاشته چی هستن ؟
این لینک عکسی از گیم پلی Xbox 360 که فکر می کنم سایت IGN اشتباه گذاشته چون از فیفا PC سال قبل هم بدتر هست
يادمه اين عكسی كه شما داديد رو يكی از دوستان توی تاپيك قبلا گذاشت به عنوان عكس نسخه ی PC
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام؛نقل قول:
در ضمن نمیخوام به خواطر حرفم بحث راه بیفته پس به همین خواطر از همه عذرخواهی میکنم.
دوستان حالا چه سیسیمی رو می خواد واسه اجرای بازی؟
واقعا" خیلی بی انصافی هستش که بگیم تاپیک pes اسپم بارون هستش!:18:نقل قول:
تو هر تاپیکی بالاخره اسپم هست ولی نه 206 صفحه که!:18:
فوقش دسته بالا بخوایم حساب کنیم شاید بگیم 20 صفحه از این تاپیک اسپم هستش!:46:
من نمیتونم بفهمم که چرا بعضی از دوستان چشم ندارن ببینن که مثلا" تاپیک فلان بازی تعداد صفحاتش داره میره بالا!؟
البته نه با اسپم دادن!
با دادن اطلاعات مفیده بازی....
دوستان نه pes ماله بابای منه و نه EA ماله بابای شما!
بیایم یکم منصف باشیم...
بدرود.:11:
گناه از ما نیست دوست عزیز همش این مسئولا ن بازی نسخه پی سی هست مارو باش که خیال کردیم بعد از 09 نسخه 10 نکست هست همه خیالاتم پوچ بود
سلام؛نقل قول:
من هر چی فکر می کنم نمی تونم رابطه بین درجه بازی و تعداد صفحات تاپیک اونم توی P30 World چه ربطی به هم دارن؟ اگر شما فهمیدید به من پیغام خصوصی بدید.
در ضمن مشترکان قدیمی تاپیک توجه کنید که این چند روزه تاپیک پر شده از طرفدارای PES. پس لطفا فقط از بازی مطلب بدید تا تعداد پست های مفید در بیاد.
سلام. .نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز،:10:
منم نگفتم که رابطه ای هست!:18:
گفتم؟؟؟!!!
من در جواب اون دوستانی که هی میگن تاپیک پی اس فلانه بساره این جوابو دادم..
دوستانه عزیز با تاپیک پی اس چیکار دارید آخه؟!!
شما سرتون به کاره خودتون گرم باشه...
من فکر میکنم این سومین پستم در این تاپیک باشه و گرنه من اصلا" اینجا هیچوقت نه اومدم و نه پست دادم...
شما هم از نام کاربریتون معلومه که اصلا" ظرفیته اینو ندارید که بشینیم خیلی دوستانه با هم در رابطه با پی اس و فیفا بحث کنیم...
دوستان عزیز،خواهشا" دیگه به این بحثا ادامه ندید...
هرکس پیش به سوی تاپیک خودش...
موفق باشید.:11:
از تمام دوستان فیفا باز خواهشمندم و خواهشمندیم جواب این ها را ندهند!
خواهش میکنم:11:
دوست خوبمون krauser الان یه خبری داد که این مود Virtual Pro برای PC نیست!! این هم منبعه اصلیش :
چه میکنه این EA !! :دیکد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/792085-new-features-announced-fifa-10-pc.html
سلام؛نقل قول:
این که از اول معلوم بود.:27:
نه بابا کجا از اول معلوم خود این خبر مگه چند وقته منتشر شده زحمت ترجم اش رو هم خودت کشیدی دیگه ولی اینکه برای PC نخواهد بود که ذکر نشده بود این خبر رو هم هم مسعود به من معرفی کرد باید از مسعود تشکر کرد بابت این خبر داغنقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکی که دادی من توش چیزی در باره virtual pro ندیدم.نقل قول:
البته درست نخوندم. و فقط پست اول و اصلی رو خوندم.
حالا اگه میشه لطف کن و اون قسمتی که ای خبر رو داده واسه من بذار.
این تصاویر مربوط به مد Be A Pro هستش!
يه خبر داغ به احتمال 90% كاور بازي اين بشه تو سايت
نوشتن
اين عكسم مقايسه اي بين چيه نميدونم
يه عكس ديگه كه نشون مي ده امسال EA روي آب و هوا كار كرده
این عکس یه بار بازی رو بدون Depth OF Field نشون میده و یه بار با Depth of filed که این گزینه فقط روی بازیکنی که صاحب توپه تمرکز میکنه.
نقل قول:نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟نقل قول:
میگم مجید جان تو یکی از تاپیک های همین فروم رسمی فیفا سازنده نسخه PC گفته بود که امسال این virtual pro واسه نسخه PC نیست ولی به جاش مد های دیگه ای به لازی اضافه کردند که اینجا اونا رو معرفی کرده:نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟
ولی لینک اون گفته ی سازنده ی نسخه PC رو ندارم, اگه می خوای یه سرچی تو فروم فیفا بکنم و برات درش بیارم؟
نه عزیزم. من فقط میخواستم نشون بدم که وقتی 1 لینک میذارن حداقل خودشون 1 نگاه بهش بکنن.نقل قول:
جالب اینکه اصلا اون لینک هیچ ربطی نداره طرف اومده 1 لینک فروم فیفا داده که هیچ صحبتی از virtual pro نشده.
جالب تر که یکی از بچه ها هم تاییدش میکنه.
خوب شما فرمودی به احتمال 90 درصد کاور اصلی باشه من میگم 100٪ یه نگاهی به پست اول بکنی یه مدت پیش توی پست اول کل کاورها برای تمامی پلتفورم ها قرار داده شده. می تونی هر کدوم رو خواستی سیو کنی و بعدا پرینت هم بگیری. بابت خبری که گذاشتی هم ازت متشکرم. موفق و سربلند و پیروز باشی دوست عزیز:40:نقل قول:
نه آخه جریان یه چیز دیگه بود. چند وقت پیش مسعود به من گفت یه مود توپ اضافه شده کلی خرسند شدیم. بعد محمد اومد اصرار کرد که یکی اون متن مربوط به Virtual Pro رو ترجمه کنه که محمد هادی عزیز توی یه چند تا فایل pdf ترجمه کرد گذاشت توی تاپیک. همین دیشب مسعود به من پی ام داد گفت اخبار جدید اومده از فیفا و بعد گفت که اون Virtual Pro هم منتفی هست واسه PC و واسه کنسول هاست منم همون لحظه به محمد گفتم دیدم کلی خرسند شد(آخه X360 داره) بعد اومد لینک اون متن رو که جزئیات PC بود رو گذاشت. و تنها ربطش این بود که چون اون متن جزئیات برای PC بود و توش هم اثری از Virtual Pro هم نبود. معلوم می شد که Virtual Pro واسه PC نیست جریان حال قضیه این بود. حالا تو زیاد خودت رو ناراحت نکن خودم بعدا از اون پیچ های معروفمون واسه محمد می ذارم کنار.:31:نقل قول:
آهان. پس لینک رو روی این حساب گذاشتن.نقل قول:
خوب 1 توضیح دربارش بدین.
من دیشب چشم در اومد.
100 بار خوندم 1 جاش رو هم ندیدم نوشته باشه که واسه pc نمیاد.
دقیقا این رو نوشته New features announced for FIFA 10 PCنقل قول:
لینک اون متن رو که جزئیات PC بود رو گذاشت.
یعنی اینکه این خصوصیات جدید تو نسخه pc اعلام شده.
نگفته که همشون ایناست.
درسته؟؟ شایدم من غلط گرامری دارم :دي
تو که پچ هات حرف نداره :دينقل قول:
حالا تو زیاد خودت رو ناراحت نکن خودم بعدا از اون پیچ های معروفمون واسه محمد می ذارم کنار. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود حالا دیگه لینک خبر کنسل شدن واجب شد:دينقل قول:
ولی لینک اون گفته ی سازنده ی نسخه PC رو ندارم, اگه می خوای یه سرچی تو فروم فیفا بکنم و برات درش بیارم؟
زود رو کن که عین مرغ سر کنده دارم بال بال میزنم :دي
عزیزدل،فدات شم،فدام شی:31:، چرا اینقدر تند میری؟ نیم روز نبودما ، چه دهنی از ما سرویس کردن!! خب اون صفحه که دادم(که آرمین داد به من و خودش هم از مسعود گرفته بود) همه ی مودهای PC بود ، خوب هم نگاه می کردی مود virtual pro توش نبود ! شما از EA ناراحتی چرا ما رو پیچ[:31:] می کنی.نقل قول:
نقل قول:
پچ نه ! پیچ !:31: البته پیچ هاش هم حرف نداره!!
چرا تو عکس صفحه قبل تماشاچی ها دارن یک طرف دیگه را نگاه می کنن؟!!!با اینکه توپ روی دروازه هست؟!!!!!
عزيز توی بازی های فوتبال نميشه تماشاگر هارو سه بعدی ساخت ( البته فعلا ) تماشاگر ها هم به خاطر همين دو بعدی هستننقل قول:
به خاطر همين با يه سری افكت يه كاری ميكنن كه سه بعدی به نظر بيان ... دو بعدی ها هم كه نميتونن حركت كنن !!
سلام؛
جزئیات دموی فیفا 10 اعلام شد:
دموی فیفا 10 در 10 سپتامبر 2009 در شبکه XBox live در اروپا و در هفدهم همین ماه در آمریکای شمالی منتشر می شود.
در این دمو شما می توانید از تیم های Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille, and Chicago Fire استفاده کنید و همچنین قابلیت جدید دموی FIFA 10 این است که شما می توانید Replay های خود را سیو کنید و در جهای فوتبال EA به اشتراک بگذارید.
این دمو در تاریخ 24 شهریور 1388 یعنی 17 سپتامبر 2009 بصورت کامل قابل دانلود خواهد بود. یعنی تا انتشار این نسخه 22 روز باقی مانده است.
:11:
نمکدون تو هم به درد همین غلط تایپی گرفتن میخوری.نقل قول:
من حرف آرمین رو اشتباه خوندم.
اگه چیزی بارت بود 1 مطلب از خودت میذاشتی.
نه اینکه سر عقده ای بازی در آوردن برای console vs pc بیای 1 چیزی بگی که خودت هم هیچی ازش نفهمیدی.
حالا قبل از اینکه مسعد بخواد اون لینک رو بذاره خودت برو پیداش کن بذار که ببینم بلدی.
اون لینکی که دقیقا گفته برای pc کنسل شده.
چون تیتر اون خبر نوشته مشخصات جدید.
سلام؛نقل قول:
ببخشیدا شما چرا گیر دادین به یه لینک دارین همدیگه پاره می کنید؟!(کلمه ویرایش شد!:31:) از اون تریلر معلوم بود که حرفه ای مجازی مال PC نیست چون اون تریلر فقط برای نسخه نکست بود. دوما مایک تاکلا سازنده نسخه نکست بود، اگر برای PC هم حرفه ای مجازی بود باید یکی که Producer هر دو بود حرف میزد.:27:
اول اون کلمه خوشگلت رو ویرایش کن که اخطار نگیری.نقل قول:
دوما شماها لینک بدین خب.نقل قول:
جر
مگه من میگم این حرفای شما رو قبول ندارم.
شما لینک بدین من هم قبول میکنم دعوا که نداریم. اینجا باید منطقی باشیم.
شما لینک بدین من هم قبول میکنم.خیلی راحت و منطقی
من الان خودمم تقریبا قبول دارم که نمیاد. ولی باید 1 لینک باشه که دقیقا این خبر رو تایید کنه.
من مثل شما حرفه ای نیستم که از روی تریلر 1 چیزی دست گیرم بشه.
سلام؛
سایت IGN در آخرین آپدیت Screen Shot های خود 22 تا Artwork از فیفا10 قرار داده که می تونید در زیر مشاهده کنید.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: لینک های بزرگنمایی(از راست به چپ)
:11:
احتمالا دارن توی اسکوربورد خودشون رو تماشا می کنن:31:نقل قول:
مرسی هادی جان که یاد آوری کردی مسعود چند صفحه پیش این خبر رو گذاشته بود البته ولی به عنوان یاد اوری خوب بود. ممنون بابت زحماتت:10:نقل قول:
من خیلی نخوندم اون متنی رو که توش جزئیات PC بود یکمی اوایلش رو رو خوندم و سر عنوان هاش رو. بعدش حالا چرا یقه این محمد رو گرفتی :31: اولین بار مسعود به من گفت که نیست که واقعا هم نیست راست هم گفته ولی دیگه نمی دونم از چه منبعی این خبر رو گفته. همین جا من میگم مسعود جونم اینکه دیشب گفتی Virtual Pro واسه PC نیست منبعش رو ذکر کن تا مجید از بی قراری دربیاد زیاد بال بال می زنه میره آسمونها از دستمون در میره :31: حالا بهتره روی همدیگرو ماچ کنید یه ماچم خواستید به من بدید:27:نقل قول:
سلام؛نقل قول:
مرسی هادی جان که یاد آوری کردی مسعود چند صفحه پیش این خبر رو گذاشته بود البته ولی به عنوان یاد اوری خوب بود. ممنون بابت زحماتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم قابلی نداشت، ولی من اون پست مسعود رو نمیبینم، شماره پست چنده؟
من قسمت اخبار خیلی کم پست میدم. همه هم اینو میدونن.نقل قول:
من خیلی نخوندم اون متنی رو که توش جزئیات PC بود یکمی اوایلش رو رو خوندم و سر عنوان هاش رو. بعدش حالا چرا یقه این محمد رو گرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین بار مسعود به من گفت که نیست که واقعا هم نیست راست هم گفته ولی دیگه نمی دونم از چه منبعی این خبر رو گفته. همین جا من میگم مسعود جونم اینکه دیشب گفتی Virtual Pro واسه PC نیست منبعش رو ذکر کن تا مجید از بی قراری دربیاد زیاد بال بال می زنه میره آسمونها از دستمون در میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بهتره روی همدیگرو ماچ کنید یه ماچم خواستید به من بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها چیزی که باعث شد من خیلی زورم بگیره این حرف Elendil 1 بود:
چون میدونستم کنسول بازه. میخواد کفر ما رو در بیاره. به خاطر همین رفتم تو لینک هرچی گشتم چیزی ندیدم.نقل قول:
به خاطر همین ناراحت شدم.
اگه مسعود یا تو این پست رو گذاشته بودین من ناراحت نمیشدم. چون قصدتون فقط خبر داد بود.
حتی اگه Elendil 1 هم اون جمله رو ته پستش نگفته بود من هیچی نمیگفتم. چون اولش فقط 1 جمله خبری بود.
حالا هم دیگه گذشته. من دیگه چیزی نمیگم.
فقط اگه خواستین اون لینک رو بذارین.
موفق باشید.
بفرما این لینک پست هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4126158&postcount=917
سلام؛نقل قول:
همچنین گفته شده که لمپارد و رونی بر روی تمام کاور های بازی حضور خواهند داشت!
این خبر مشکل داره اینو میشه از کاور US هم فهمید چه برسه به کاور Russia که اصلا هیچکدومشون رو نداره
سلام؛
اینم یکی از قشنگ ترین کاور های ساخته شده برای فیفا 10 که متاسفانه Fake هست:
برای دیدن تصویر به صورت بزرگتر به لینک زیر بروید:
اینم از قیمت های بازیکنان معروف در این بازی:کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/44ed821519.jpg
برای دیدن تصویر به صورت بزرگتر به لینک زیر بروید:
:11:کد:http://forums.electronicarts.co.uk/attachments/fifa-10-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/45d1251220281-manager-mode-questions-answers-top-10-players-transfer-values.jpg
هی نمی خوام جواب بدم و تاپیک رو خراب کنم ولی نمشیه ! شرمنده ی بچه های واقعیه تاپیک:41:ولی از این حرف دیگه نمیتونم بگذرم!نقل قول:
آخه مگه من مریضم که بخوام کفر PC باز ها رو دربیارم؟ من خودم تازه 2 ماهه کنسول گرفتم ! با چه اطمینانی هچین تهمتی یه من میزنی؟
منظور من از این جمله فقط و فقط تعجبم بود! نه خوشحال بودم و نه ناراحت ! شما هستی که همه چی رو به چشم بد می بینی!!
واقعآ برات متاسفم که همچین طرز فکری داری!
سلام؛نقل قول:
منم نمیخوام ادامه بدم ولی به نظر من هم قصد ایشون در آوردن کفر نبوده، کی حوصله داره بیاد اینو اونو عصبانی کنه.:10:
ایشون به این خاطر این لفظ رو به کار بردن چون می خواستن مفهوم قتل های سریالی کاربران PC رو توسط EA گوشزد کنن! حالا چند وقت بد باید پیتر مور و دیوید راتر رو به جرم سکته دادن PC باز ها به حبس ابد محکوم کنن!:31:
در ضمن توی فروم بازی یک تاپیک بود که عنوانش این بود:
First 2 teams you will play with on the Demo یعنی دو تیمی که برای اولین بار بعد از باز کردن دمو بازی می کنید کدوما هستن؟
موضوع جالبیه شما هم نظراتتون رو از بین 6 تیم چلسی، یوونتوس، بارسلونا، بایرن مونیخ و شیکاگو فایر بگین. نظر منم اینه:
یوونتوس(خودم) Vs. بارسلونا
نقل قول:
الان به کی جواب دادی :31::31: یه بار دیگه متن رو بخون !!