دوستان سلام. لطفا راهنمایی کنید.
چجوری میشه وقتی delivery یه sms میاد به جای اینکه شماره شخصو بهم بده اسمی که براش save کردمو بهم نشون بده
Printable View
دوستان سلام. لطفا راهنمایی کنید.
چجوری میشه وقتی delivery یه sms میاد به جای اینکه شماره شخصو بهم بده اسمی که براش save کردمو بهم نشون بده
نقل قول:
سلام.
تو حالت عادی امکانپذیر نیست اما با نصب برنامه این امکان اضافه میشه.برنامه های زیادی هستن که اینکارو میکنن اما من از Ine Soft Phone استفاده میکنم که علاوه بر این موضوع امکانات بسیار زیاد دیگه ای رو به گوشی اضافه میکنه.:11:
دوست عزيز من گوشي رو وصل كردم به كامپيوتر توسط اكتيو ساينس ولي بازم وصل نشد...نقل قول:
مطمئني گوشي هاي VIVA هم اين قابليت رو دارن؟!:13:
حسابی ضایع شدم. چه خوب منم دنبالش بودم....نقل قول:
خوب عزيزان بگيد جه جوري وصل كرديد ،من هم بي نصيب نمونم:10::19:نقل قول:
فکر نکنم به ویوا ربط داشته باشهنقل قول:
چون این امکان پاکت پی سی هست
نقل قول:
سوال من پرت بود ؟ خوب جواب بدین ثواب داره !
دوست عزیزی که می خوای اینترنت بگیری از ADSL ویندوزت چیه ؟
اگه ویستا باشه می تونی با Wlan اینترنت بگیری. اگه خواستی بگو تا راهشو بگم !
یه مسلمونی هم به ما کمک منه ! ثواب داره ها !
برنامه بعد iconsoft هست .. تقریبا همین کار ها رو میکنه حجم برنامه بیشتره و ساخت یک شرکت روسی هست..نقل قول:
اگه کسی خواست لینک میکنم.:11:
سلام.نقل قول:
والا حتما" کسی جوابی نداشته که چیزی نگفته(من که نداشتم).در مورد اون دوستمونم مشکلشون وایرلس و ویندوز نیست بلکه USB و ویندوز موبایله.:11:
on goshi ke didid viva bod?نقل قول:
تو یه گوشی دیدم وقتی بارون میومد قطرات می ریخت رو صفحه
chon viva tach flosh 2d hastesh 3d nist
man to hd2 didam ama to viva nadidam donbalesham nabodam vali ehtemalan to ye goshi dg didid
rabti be viva nadare aksare goshiha mishanنقل قول:
دوست عزيز من گوشي رو وصل كردم به كامپيوتر توسط اكتيو ساينس ولي بازم وصل نشد...
مطمئني گوشي هاي VIVA هم اين قابليت رو دارن؟!
dar morede internet 2 rah dare
baziya ba vasl kardan kabl va rah andakhtane active sync be net vasl mishan'
baziha ham bayad barname wifi router ro goshi nasb beshe
man az 2 rah raftam javab dade
dostan sharmande parsi nadashtam:31:
سلام دوستاننقل قول:
من ویندوزم سون هست ، درحالت عادی که کابل رو توسط اکتیوساینس به گوشی وصل میکنم ، گوشی به اینترنت وصل نمیشه!
این WLAN که گفتی یعنی چه؟:13:
در مورد سوال شما اگه به اینترنت وصل بشی و بری به قسمت آب و هوا خودش انیمیشن میاد ، برای من که اینطور هست
Touch VIVA
نقل قول:
سلام.
شما اگر ویندوزت 7 هست که اصلا" نمیتونی از طریق اکتیو سینک به کامپیوتر وصل بشی که.شما باید از سایت مایکروسافت برنامه Windows Mobile Device Center رو دانلود و نصب کنید اونموقع میتونید با کامپیوتر سینک بشید و از اینترنتش استفاده کنید.ضمنا" در نظر داشته باشید که ویندوزتون 32 بیت یا 64 بیت هست و ورژن مربوط به ویندوزتون رو دانلود کنید.:11:
لینک صفحه برنامه:(32 بیت یا 64 بیتش رو باید خودتون انتخاب کنید)
[PHP]http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx[/PHP]
در مورد Wlan هم که پرسیدید شما باید فرستنده (مودم وایرلس ) یا اکانت وایرلس داشته باشید تا بتونید از این طریق وصل بشید.
سلام به همه دوستان
با توجه با این که شنیدم دوربین ضعیفی داره این پاکت پی سی
کسی از دوستان میتونه یه فیلم 15 ثانیه ای به همراه2 تا عکس بگیر اینجا اپلود کنه؟
منم برای جبران این حرکت , فردی که فایل رو اپلود کرد میتونه درخواست مستقیم کردن فابل های بالای 50 مگابایت و تا سقف400 مگابایت رو
از رویه دو فایل هاستینگ rapidshare و hotfile . از من برای یک بار بکنه . البته به صورت پیام خصوصی .
هیچکدام ارفایل ها با rapid baz و لیچر های مجانی و ... مستقیم نمیشه همه فایل ها با استفاده از سرور شخصی خودم مستقیم خواهد شد
کاشکی این قسمت که هایلایت کردم رو شما نمیفرمودید.. اینجا کسی به قصد سود و منفعت کار نمیکنه و کارهایی از قبیل اینکه شما خواستید رو بارها و بارها بچه ها انجام دادن و توقعی هم نداشتن..نقل قول:
نوشته شده توسط fozool.mohammad javad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علی:11:
امین جان یکی رو فرستادم دهنتو طلا 24 عیار بگیره :11:
سلام من اصلا منظور بدی نداشتم و این هم میدونم اینجا کسی برای سود و منفعت خودش کار نمیکنه :20:نقل قول:
فقط خواستم با این کارم یه تشکر کوچیک از اون فرد بشه همین :10:
من 48 صفحه از این تاپیک رو خوندم و فیلم ندیدم البته یه دونه عکس دیدم .
شما اگه لینکی دارید که با دوربین VIVA فیلم گرفته شده اینجا بزارید ممنون میشم دوست عزیز
از دوستان VIVA دار کسی نمیتونه یه فیلم جند ثانیه ای تهیه کنه ؟؟؟
من متوجه هستم شما منظورتون خوب بود اما راه خوبی نبود اینجا هرکس بتونه کمک میکنه و شما هم حتما در آینده به کسی که نیاز داره کمک میکنید.. من متاسفانه ویوا ندارم و اطرافیانم هم ویوا ندارند.. شما هم یکم صبر کن .. یه نکته دیگه هم این که دوربین ویوا ضعیفه حالا چه فرق میکنه چقدر ضعیف باشه؟؟؟ کسی پاکت رو واسه دوربینش نمیخره و تازه جدیدا دارن دوربین های خوب رو پاکت ها میذارن که البته اونا هم فقط در اسم خوب هستن و هنوز نمیشه کسی واسه دوربین پاکت بخره..نقل قول:
نوشته شده توسط fozool.mohammad javad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علی:11:
سلامنقل قول:
اتفاقا می شه در ویندوز7 به راحتی با سی دی موجود در پک گوشی با سینک به کامی وصل شد! خیلی هم راحته اتفاقا!
نقل قول:
سلام.
من نمیدونستم.شاید همون دیوایس سنتر رو رو سی دی ریختن واسه ویستا و 7 (البته تو پک تولیدات جدید)؟
به هر حال از راهنماییتون سپاسگزارم.:10::11:
سلام ببخشید کیفیت پخش موسیقیش در هندفری خوبه؟ چون من ویوا دارم اگه کیفیتش خوبه بخرم
دوستان...نقل قول:
من با اکتیو ساینس مشکلی ندار ، یعنی نسخه جدید و مخصوص ویندوز سون رو نصب کردم:27:
کیفیت پخش همه ی پاکت ها تو هندزفری خوبه چون شما برنامه ی جانبی نصب میکنی و اکولایزر رو هم میتونی تنظیم کنی و دیگه مشکلی وجود نداره.یا علی:11:نقل قول:
سلام با توجه به قیمتش میخواستم ببینم ایا می ارزه ادم پول بابت همچین پاکت پی سی بده.نقل قول:
منم پاکت رو واسه دوربینش نمیخوام بخرم واسه کار با پروجه های smatr device و برنامه نویسی به سمت
windows mobile میخوام بگیرم . حالا اگه یه سری امکانات جانبی مثل یه دوربین تقریبا خوب هم داشته باشه
بد نیست .
قدرت فیلم برداری این پاکت پی سی به nokia n70 میرسه؟
ممنون از توجهتون
سلام.نقل قول:
خوب عزیز دل برادر این که شد همونی که من گفتم.شما میگی نسخه جدید مربوط به ویندوز سون رو نصب کردی .پس دیگه اکتیو سینک نیست همون دیوایس سنتری هست که بنده و مایکروسافت عرض کردیم خدمتتون .:46::11:
نه دوست عزیز کیفیت دوربینش که زیاد خوب نیست ، اینم مشخصات یکی از فیللم هایی که گرفتم :
Video: MPEG4 Video 176x144 [Video]
Audio: 0x0000 8000Hz mono 128Kbps [Audio]
کیفیت عکسش هم بد نیست در حد همون N70 هست
ولی صدارو با کیفیت خوب همونطور که میبینی 128 ضبط میکنه ، یعنی برای ضبط صدا فوق العاده هست:5:
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس با این وجود میشه گفت دقیقا مثل Motorola v3i فیلم میگیره
راستی با پسوند 3gp میگیره ؟
سلام بالا خره یه ویدو از کیفیت VIVA پیدا کردم تو youtube
سایت youtube همون طور که میدونید فیلتر بخاطر همین من فایل رو کشیدم رو rapidshare
دانلود با حجم 1 مگابایت
لینک youtubeکد:http://rapidshare.com/files/353561938/YouTube_-_HTC_Touch_Viva_Video_Quality.rar
واقعا کیفیتش افتضاح بود .کد:http://youtube.com/watch?v=iHhAeXcA0fg
دوست عزیز من که گفتم کیفیت فیلمش بده ، با فرمت MP4 هم ضبط میکنه
اگه میخوای یه گوشی پاکت پی سی بگیری که کیفیت فیلم برداری و عکسبرداریش عالی باشه ، HD2 بگیر که 5 مگاپیکسل هست ، برادرم گرفته خیلی توپه، قیمتش حدود 700 تومن هست:27:
ولی بیشتر این گوشی رو به خاطر امکاناتش میگیرن نه برای فیلم برداری
کیفیتش خوبه بخر باخیال راحتنقل قول:
سلام ببخشید کیفیت پخش موسیقیش در هندفری خوبه؟ چون من ویوا دارم اگه کیفیتش خوبه بخرم
در مورد فیلم برداری به هیچ وجه رو ویوا حساب باز نکن (من دیال آپ دارم وگرنه فیلمشو آپ میکردم)
ولی عکاسیش در حد 2 هستش بدک نیست ولی کلا ویوا دوربینش زیاد مال نیست (عکسهاشو قبلا گذاشته بودم )
سلام
جدیدا یه مشکلی برام پیش اومده
قبلا وقتی اس ام اس جدیدی میومد به صورت شرتکات زیر صفحه اصلی اس ام اس رو نشون می داد با محتویاتش
اما جدیدا بعد از نصب چند برنامه و حذفشون این قابلیت رو ندارم دیگه! جایی هست که بتونم دستی برش گردونم؟!
ضمنا ارزش داره ویندوز 6.5 روش بریزم یا نه؟! یعنی سرعتش بهتر می شه یا نه؟!
T9 چجوری خاموش میشه برای همیشه
دوست عزیز ممنون از راهنماییتنقل قول:
دوستان عزیز، توی سایتها دیدم که جک 3.5 میلیمتری دارن 10-12 هزار تومن میفروشن. خواستم بگم من از علاالدین خریدم 1500. شاید شما بگردین ارزونترشم پیدا کنید!
سلام من می خوام touch viva بخرم . 1 قیمتش الان چنده؟؟؟
2 ارزش داره با گارانتی بگیر»؟؟؟
3 ویندوزشو میشه به 6.5 ارتقا داد؟؟؟
4 فرق ویندوز 6.1 با 6.5 چیه و جریان 7 چیه و اگه بیاد رو تاچ ویوا هم نصب میشه؟؟؟؟
5 معایبش هم بگین
ممممممممممممممنون
1- قیمتش 220 فکر کنم باشهنقل قول:
شاید هم کمی گ
رونتر
2- بستگی به خودت داره
3- بله
4- ویندوز 6.5 تغییراتیداشه و مخصوصا گرافیکش بهتر شد
5- منظورت از معایب، معایب گوشی یا ویندوز 6.5 ؟
این فایلو پیدا کن دانلودش کننقل قول:
T9 چجوری خاموش میشه برای همیشه
BJK HTC EzInput ABC Default
من نتم تموم شده وگرنه برات پیدا میکردم
حجمش چند کیلو بایت بیشتر نیست نصب کن رو گوشی و یه ریست کن درست میشه.
خوب هم معایب گوشی هم معایب ویندوز چند می گیرن ویندوز 6.5 کنن؟؟؟نقل قول:
ویندوز 7 کی میاد؟؟؟ اگه بیاد میشه ارتقا داد؟؟؟؟
نقل قول:
سلام.
من گوشی رو ندارم که مزایا و معایبش رو بدونم.فقط سی پی یوش ضعیفه که اونم دوستانی که دارن میگن با توجه به مختصات گوشی جواب میده و مشکلی نداره واضح تر بگم انتخاب این سی پس یو برای این گوشی کارشناسی شده هست.اما ویندوز به نظر شخص من ایرادی نداره.در مورد اینکه بخوا ارتقا به 6,5 بدی لازم نیست چیزی بپردازی خودت میتونی اینکارو بکنی.در مورد ویندوز 7 هم فعلا" هیچی معلوم نیست و تازه مایکروسافت تو هفته پیش تو نمایشگاه بارسلون معرفیش کرده.:11:
هرکی پیدا کرد بی زحمت لینک کنه!نقل قول: