پس خیلی افتضاح بود ! در مقابل فیفا
اون چه گذارشگر مزخرفی بود آخه
خدا کنه تو این بازی گذارشگر خوب باشه
Andy Gray یا ... یه گذارشگر باحال بیارن
Printable View
پس خیلی افتضاح بود ! در مقابل فیفا
اون چه گذارشگر مزخرفی بود آخه
خدا کنه تو این بازی گذارشگر خوب باشه
Andy Gray یا ... یه گذارشگر باحال بیارن
درسته .......نقل قول:
گزارشگری بازی خیلی ضعیف هستش ................آره انصافا گزارشگر فیفا خیلی کارش درسته .........
البته گفته شده تو این نسخه گزارشگر بازی رو خیلی روش کار شده .....:31::20:
salam be dostan.in doroste ke migan demo pes 2010 omade? age momkene link downloadesh ro bezarid
نه دوست عزیز درست نیستش !نقل قول:
puyol خان فينگيليش ممنوع هست لطفا با حروف فارسي تايپ كنيد
در مورد سیستم آنلاین بازی قبلا صحبتهایی شده بود .........
در خبرها شنیدیم که میزبان بازی بصورت آنلاین سرور سونی خواهد بود .........
طبق آخرین اخبار از مجله psm3 علاوه بر سرور سونی سرور مایکروسافت نیز میزبان این بازی خواهد بود..........
این طور که معلومه بخش آنلاین بازی رو حسابی میخوان سرو سامون بدن .........
آیا بازی pes2010 با این اقدامات و کارهای مهم که کونامی برای آنلاین انجام میده براحتی و بدون لگ اجرا خواهد شد ..!؟
.
Something the guys at PSM3 will be confirming in their upcoming issue, it seems evident that the Konami ID system is a thing of the past.
Quoting French website Gamekyo, Kotaku report that Konami will be using Sony’s and Microsoft’s dedicated servers this year for online gaming specifically, with no separate registration process needed
چند سوال راجع به بازي آنلاين.لطفا همينجا جواب بدين::46:
1.اين lag كه مي گين يعني چي؟
2.از ايران هم ميشه آنلاين بازي كرد؟
3.چه سرعتي براي اينترنت لازمه براي بازي آنلاين؟
وقتي با افت پينگ مواجه ميشي و پينگت مي ره بالا بازي دچار لگ ميشه يعني تصوير مي مونه در حاليكه بازي ادامه داره و شما فريم هاي بعدي رو دريافت نمي كنيديه جورايي گير مي كنه و نمي توني بازي كنينقل قول:
از ايران خيلي سخته چون سرور كونامي خيلي دوره و سرعت اينترنت توي ايران اونقدر نيست كه بتونه اين خلا رو پر كنه براي نداشتن لگ شما بايد يا فاصله ات با سرور كم باشه يا سرعت و ترافيك ديتات زياد باشه كه هيچ كدوم براي ما امكان پذير نيست شكر خدا.
براي آنلاين بازي كردن PES 2009 حداقل بايد 512 رو داشتي تازه بدون لگ هم نبود 2 مگ اينا بايد داشته باشي كه اونم براي اينترنت خانگي نيست. به هر حال نسخه بعدي اگه مولتي پلير داشته باشه شايد وضع بهتر بشه چاره اي نيست جز اينكه منتظر بازي باشيم ببينيم اون چطوريه والا از PES 2009 كه نتونستيم از آنلاينش استفاده كنم
سلام دوستان.........................
Autumn run out for PES 2010 on Wii
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کونامی اخبار PES2010 نسخه Wii رو منتشر کرد ...............
این بازی برای کنسول wii منتشر خواهد شد اما خبر خوش اینکه این بازی برای این کنشول همزمان با ارایه برای دیگر کنسولها خواهد بود . بدین معنی که برخلاف گذشته که چند ماه بعد از دیگر کنسولها نسخه Wii منتشر میشد این نسخه امسال همزمان با دیگر کنسولها منتشر خواهد شد .......
این نسخه در فصل پاییز منتشر خواهد شد .....
تغییرات در گیم پلی بازی ، اضافه شدن انیمیشنهای جدید ، سیستم جدید ضربات آزاد ، اضافه شدن امکانات به مستر لیگ و............از نکات جدید در این نسخه است .........
جام قهرمانان اروپا و جام یوفا نیز در این نسخه وجود خواهد داشت ................
بر روی کاور بازی نیز همانند دیگر نسخه ها مسی و تورس را شاهد خواهیم بود .....
آقای Akiyoshi کار گردان بازی در این باره گفته است کونامی دوباره در این نسخه دست به نوآوری زده است و طرفداران این بازی رو سورپرایز میکند ...!
میگم این pes 2010 و fifa 10 تاریخ رسمی انتشاشون کی هست.
نقل قول:
PES2010
تاریخ انتشار: پاییز 2009
..................................................
FIFA 10
تاریخ انتشار: 2 اكتبر 2009
.................................................. ......
بدون شرح :31::31::31:
مگه ديگه جام يوفا برگزار ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونجوری که من تو فرومها و تاپیکهای خارجی دیدم سونی فقط میزبان نسخه PS3 این بازی برای مد آنلاین خواهد بود .........
حالا نمیدونم این سرور Microsoftو سرور خود بازی که الان برای PES2009 هستش چی میشه .....!؟
.................................................. ...............................خبر جدید ...............................
استادیومهای جدیدی به بازی اضافه خواهد شد که فعلا آنفیلد درست شده .......:8::8::8:
بروز رسانی آنلاین نقل و انتقالات بازیکنان
تمامی تیمهای لیگ قهرمانان اروپا و جام یوفا (قدیم ) لیسانس شده اند .....
همچنین گفته شده کونامی میخواد طرفداران بازی رو سورپرایز کنه ...!:18:
.................................................. ......................................
اینم یه جور بیماریه به اسم تب GTA .نقل قول:
----------------------------------------------
حالا جدی جام یوفا هم هست ...؟
سلام؛نقل قول:
عزیزم فقط اسمش عوض شده، اصلش که پابرجاست.:11:
سلام به همه ی دوستان
استادیوم استم فورد بریج هم در بازی وجود داره؟
ممنون
هنوز مشخص نیست
یعنی لیست ورزشگاه ها رو اعلام نکردن
باید منتظر موند
خيلي باحاله.هر كي درست كرده خلاقيتش منو كشته..:31:نقل قول:
شايد مثل آنفيلد كاملا لايسنس نباشه اما حتما با اسمهاي غير واقعي كه هست.مثل بقيه استاديوم هاي معتبر...نقل قول:
داشتم توی فروم خارجی میگشتم این مطلبو دیدم ............نظره یکی از طرفداران بازی بود .....
نوشته بود :
متاسفانه بر اساس گفته های مجله PSM3 وقتی که PES2010 رو بازی میکنی احساسی همانند PES2009 به شما دست میدهد (گیم پلی ) که این نمیتواند نوید یه بازی خوب را بدهد ....این خیلی برای ما مایوس کننده است چون اغلب مردم انتظار تغییر گیم پلی را دارند و برای یک بازی فوتبال گیم پلی حرف اول را میزند ....
البته هنوز 50 درصد بازی تکمیل شده است و امیدواریم این گیم پلی و انیمیشنهای PES2009 رو دیگر در نسخه 10 بازی حس نکنیم ..................:13:
.................................................. ...........
من فیفا تو ps3 بازی کردم بازیکن پنالتی حساس خراب میکرد گریه میکرد،کاپتان با بالا بردن جام اشک میریخت،چمن میکند و تماشاگرها برای اعتراض از تیم خود ورزشگاه رو ترک میکردند.ولی حیف که فروختمش و روی کامپیوتر pes مسخره رو بازی میکنم
نقل قول:
البته محمود جان هنوز بازی به قول خودت تکمیل نشده اما احتمال تغییر اساسی در گیم پلی بازی بسیار کمه من خیلی به این شماره فیفا امیدوارم راستش بیشتر از اونی که منتظراین نسخه pes باشم منتظر فیفا هستم نه برای بازی کردن چون من فقط pc دارم (ومتاسفانه نسخه pc کارنته )بی صبرانه منتظر انتشار فیفا 10 هستم تا ببینم گیم پلی اون بازی بواسطه نوآوری جدیدش یعنی حرکت 360 درجه به چه شکلی درخواهد اومد و این مساله مسلما فتح بابی میشه برای تغییر در گیم پلی خشک و ربات گونه نسخه های بعدی pes .
حرکت 360 درجه فقط برای ps3 و 360 هست.نقل قول:
بواسطه نوآوری جدیدش یعنی حرکت 360 درجه به چه شکلی درخواهد اومد
امیدوارم بازی حس Pes 2009 را منتقل نکنه که اگه اینطور باشه باز هم ه چقدر جون بکنن نمیتوانن حس بازی واقعیه را منتقل کنن!
فقط باید انیمیشنها متعددی اضافه کنن بازی را هم کند کنن همونطور که فیفا بوده!
من اصلا سر در نمیارم .روی این نسخه چیزی نزدیک به دو ساله که دارن کار میکنن ,کلی نیروی انسانی جدید به کادر قبلی اضافه کردن , کلی توی این چند ماه اخیر روش مانور دادن اما ظاهر امر اینو میگه که این شماره, نسخه پیشرفته 2009 هستش.
البته نباید از حق گذشت که روی گرافیک بازی خیلی خوب کار کردن از طراحی چهره گرفته تا سایه زنی و نور پردازی و بقیه مسائل مربوط به این مقوله .اما ظاهرا در مورد بقیه شاخص های اصلی بازی فقط به ارتقاء و بهبودشون بسنده کردن و همینطور اشکالات نسخه قبلو برطرف کردن .
شاید بازم برای قضاوت کردن زود باشه و شایدهم یه کم توقعات ما بالا رفته !
اینکه گفته میشه 50 درصد بازی تکمیل شده منظور این نیست که تا الان 50 درصد بازیو ساختن و یا اینکه کیفیت عناصر مختلف بازی 50 درصد دیگه ارتقاء پیدا میکنه منظور اینه که 50 درصد از کدها تخصیص داده شدن .پس نباید منتظر تغییرات زیادی در بازی تا زمان انتشار بازی باشیم .
شاید اغراق نباشه اگه بگیم گیم پلی نیمی از بازیه اما از قرار معلوم نه موتور بازی عوض شده و نه تغییرات اساسی در این بخش صورت گرفته (یادش بخیر چند وقته پیش شایع شده بود کونامی میخاد امسال از موتور یوفوریا استفاده کنه).
مهران جان درسته که انیمیشن های جدید و متنوع حال و هوای جدیدی به بازی میدن ( قطعا وجودشون لازم و حیاتیه )اما این مساله یک تغییر ساختاری محسوب نمیشه. انیمیشن ها با وجود اینکه تنوع خوبی در بازی ایجاد میکنن اما بدلیل اینکه الگوهای از پیش طراحی شده هستن , باز هم به تنهایی نمیتونن مانع القاء حال و هوای سریهای قبل در ذهن گیمر نشن و اونو به هیچ وجه متقاعد نخواهند کرد که با یک بازی متفاوت روبرو شده.
فلوتینگ و شناوری در حرکات فاکتور بسیار مهم ودر عین حال یک مساله بنیادی در گیم پلی بازی محسوب میشه شما در نظر بگیرین توی زمین به راحتی و به هر میزانی که میخاین به هر جهتی میتونید بچرخید , به هر نقطه ای میتونیدحرکت کنید, بشکل ظریف و دقیق میشه از لابلای بازیکنان عبور کردو از همه مهم تر میشه توپو دقیقا به بازیکن مورد نظر پاس داد البته طراحی و ساخت چنین الگویی کار بسیار مشکلیه بهمین خاطر خیلی ها میگن امسال فیفا با این کارش داره ریسک بسیار بزرگی میکنه و ممکنه در این زمینه شکست بخوره.
بهر حال احتمالا امسال با انتشار فیفا 10 دوستان فیفا بازمون توی تاپیک همسایه این نو آوری جدیدو روی سرمون آوار میکنن (البته من 60به 40 طرفدار PES هستم) هرچند باید صبر کنیم ببینیم EA تا چه حد میتونه به وعدهاش در این رابطه جامه عمل بپوشونه .
ایکاش کونامی در نسخه 2011 خودش این سیستمو بکار ببنده من که بی صبرانه منتظر اون روز هستم .
دوستان نظر شما چیه ؟ نظرتون در مورد تغییرو تحولاتی که کونامی توی این نسخه داده چیه ؟
امین جان از این مساله اطلاع دارم منظورم این بود که بیشتر از اینکه منتظر اومدن نسخه جدید PES یا فیفا باشم ( که البته دارم برای انتشارشون روز شماری میکنم )منتظر این تحول جدید در گیم پلی بازی و همینطور حرکت و کنترل کارکترها در زمین هستم .نقل قول:
من وقتی عکسه اتوو رو در حاله سر زدن دیدم و اگه به دستش دقت کنین می فهمین که گیم پلی همونه...
دوباره ناامید شدم از این بازی....
در مورد گیم پلی من اینطور به نظرم میاد که ماله 2009 واقعگرایانه نبود و این 2010 هم ادامه همونه و مثه همیشه با کمی تغییرات ! به نظر من که گیم پلی PES 6 خیلی سرتر بود ! و بعد اون روند نزولی داشته !!! البته در قیاس با فیفا 100% واقعی تر هست !
لطفا اگه می خواین از فیفا بد بگین بگین فیفا کارنت !نقل قول:
این کلامه ی کارنت رو حتمی بنویسید!
چون کارنت با نکست خیلی تفاوت داره! ( نکست که یک چیزه دیگست :40: )
با تشکر از صحبتهای شما حسین جان!نقل قول:
دوستان نظر شما چیه ؟ نظرتون در مورد تغییرو تحولاتی که کونامی توی این نسخه داده چیه ؟
البته اونطور که مشخص هست چیزی نمیتوان گفت مگر اینکه دمو از گیم پلی دید!!البته چیزهایی که گفتن اگه واقعا عملی بشه جایی امیدواری را خواهد داشت!
ولی برای نظر دادن باید صبر کرد تا 15 جولای!!اون موقع میتوانیم در مورد Pes 2010 گفت و گو کنیم البته اگه اطلاعات و ویدیو و عکسی منتشر بشه!چون مطمئنا صحبتهای خارجی ها نمیتوانه ملاک برای تک تک ما باشه که انتظارات متفاوتی از بازی داریم!بعد از دیدن تصاویر از گیم پلی و ویدیو و .......تک تک ما مسلما میتوانیم نظرمون را بگیم!
راستی در مورد انجین و ماهیت گیم پلی بازی باید یک فکری بکنن چون اگه هر سال منتظر فقط این باشیم که بهبود ببخشن من میترسم از فیفا روی PC هم عقب بمونه!
اینم دوتا عکس جدید:
دویدن گورکاف نشان از تغییرات در گیم پلیه
While Konami announced that Lionel Messi will be the cover star of PES 2010 he could be joined by Yohann Gourcuff in France
"In traversing the JDLI (a magazine aimed at professional video game) that we were surprised to discover that Lionel Messi was accompanied on the images for presentation of the PES 2010 game leader of the Girondins de Bordeaux and the Equipe de France. Modeling Yoann Gourcuff was particularly successful, but it invites us to think that it will be the ambassador of the game this year. If this were the case, it would be a rookie team choice for the PES, the beautiful Yoann became at once popular with football fans but also from the fairer ---. If we should learn a little more in the coming weeks we will come back tomorrow on PES 2010 in our program L'Hebdo when we return to the sequence of motion capture, which took place a short time ago in Barcelona . Here is also a small preview."
اين كونامي عجيب به يوهان گوركاف علاقه داره توي PES 2009 توي مستر ليگ هيچ بازيكني به اندازه اي كه گوركاف رشد مي كنه قوي نميشه تمامي پارامترهاش همگي به 97 و 98 مي رسه.
این بازیکن فرانسویه و داخل فرانسه معروف شده به کاک،اگه هم وقت کردی یه نگاه به موضوع مورد بحث بنداز(pes 2010)نقل قول:
آقا تو گذاشتن عکس ها دقت کنید که فیلتر نباشه.
میشه جای دیگری اپ کنید برای من که نیستنقل قول:
با فیلتر شکن بازش کردم و یه جای دیگه اپلودش کردم
استیل راه رفتنش واقعا فوق العاده است
راست میگید نوع دویدن این یارو گوركاف فرق داره کاملا!
راستی تو عکس به نظر میرسه از شورت بسکتبالی خبری نیست!یا شاید من اینطور میبینم!:13:
اگه گیم پلی فرق نکنه که هیچ
فقط pes6
من هنوز pes6 بازی میکنم!!!!
با این موشن کیچرهایی که انجام شده امکان نداره گیم پلی مارو یاد 2009 بندازه , تو چنتا عکس قدیمی استیل دویدن بازیکنا شبیه 2009 بود چون بازی هنوز کامل نشده بود ولی تو این عکس گورکاف میشه تفاوت رو حس کرد . مطمعنم گیم پلیه متفاوتی در 2010 خواهیم دید.نقل قول:
حالا این خوبه یا بد؟نقل قول:
راستی تو عکس به نظر میرسه از شورت بسکتبالی خبری نیست!یا شاید من اینطور میبینم!
تصاویر با کیفیت عکسهایی که بهنام عزیز گذاشته بود :
جدا جای تحسین داره .
مجتبی جان مسلما شورت بسکتبال برای فوتبال مناسب نیست شورتهایی که کونامی طراحی میکنه یه کم بزرگه بچه هابه طعنه میگن شورت بسکتبال .نقل قول: