عالي بود واقعا ممنون:11:
عالي بود واقعا ممنون:11:
به نقل از پایگاه اینترنتی “دیلیتلگراف”، استیو جابز مدیرعامل شرکت اپل در واکنش به انتقادات در مورد بالا رفتن آمار خودکشی در کارخانه تولیدکننده محصولات این شرکت در چین، آن را کمتر از آمار خودکشی در جامعه آمریکا دانست.
این اظهارات مدیرعامل اپل در حالی مطرح میشود که در سال گذشته آمار خودکشی در کارخانه ۴۰۰ هزار نفری FoxConn در حدود ۱۲ نفر بوده است و بر اساس گزارش سال ۲۰۰۵ سازمان بهداشت جهانی، آمار خودکشیهای این شرکت از میانگین آمار خودکشیهای چین ( ۱۴ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر ) پایینتر و از میزان خودکشی در کشور آمریکا (۱۱٫۱ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر) بالاتر است.
کارکنان کارخانه فاکسکان که شرکتی در شهر شنژن در جنوب چین است محصولاتی همچون آیفون و آیپد برای شرکت « اپل» گرفته تا کامپیوترهایی برای شرکت دل و یا محصولاتی برای شرکت اچپی میسازند و این کارخانه مهمترین کارخانه تولیدکننده لوازم شرکت آمریکایی اپل است و با افزایش خودکشی در این کارخانه، شرکت اپل به خاطر افزایش فشار کاری به کارکنان این شرکت مورد انتقاد فراوانی قرار گرفته است.
استیو جابز در این مورد تصریح کرد: ”ما برای کارکنان این کارخانه وسایل رفاهی نیز در نظر گرفتهایم و البته باید بگویم که FoxConn یک هتل برای استراحت نیست و یک کارخانه برای کار است.
وی افزود: “ما در این کارخانه برای پرسنل رستوران مخصوص احداث کرده و برای آنها فیلمهای روز را نمایش میدهیم ولی با این حال بازهم خودکشی میکنند، همچنان که در آمریکا با سطح رفاهی خوب و امکانات فراوان باز هم خودکشی وجود دارد.
جابز تاکید کرد: “ما باز هم به سختی در حال کار برای یافتن ریشه و مشکل خودکشی در کارکنان این شرکت هستیم و قول میدهیم که تمام سعی خود را برای حل این مشکل به کار بگیریم.
در همین حال “جئوفری کروتال” از “بولتن کار چین” (گروهی غیرانتفاعی که سعی در حفظ حقوق کارگران در سراسر چین دارد) میگوید : آنها صبح از خواب برمیخیزند، صبحانه میخورند، سر کار میروند و شیفتهای سخت کاری را پشت سر میگذارند و برای استراحت به خوابگاهشان بر میگردند. اینجا مکانی بسیار غیرانسانی است و کارگران، کم ارزشتر از ماشینها هستند .
از سوی دیگر سخنگوی شرکت فاکسکان نیز اذعان دارد که در این شرکت ، مشکلاتی وجود دارد . مشکلاتی از قبیل عدم وجود امکانات رفاهی و تفریحی کافی و شکایاتی نیز از مدیران خطوط مونتاژ وجود دارد که به بهانه تاخیر در انجام کار در مهلت تعیین شده و یا برخی اشتباهات، رفتارهای توهینآمیز و زنندهای با کارکنان خود دارند .
علیرغم تمام اتهاماتی که پیرامون وقایع درون شرکت فاکسکان وجود دارد، تعداد زیادی از جوانان جویای کار چینی در بیرون از این شرکت ، آرزوی یافتن شغلی با درآمد ماهیانه ی ۳۰۰ دلار را دارند.
:31::27:نقل قول:
خودکشی کارکنان اپل در چین
================================================== ===
این magic mouse شارژیه یا...؟ چند ساعت کار میکنه؟ چطوریه؟ ارزش خرید رو داره با این قیمت!؟
به جز این چیز ارزون تری (زیر 20) هم هست برای مکینتاش؟!!!
نقل قول:
مجیک موس ، یک موس بیسیم ه ، که با بلوتوث ۲.۱ به سیستم کانکت میشه و داری اسکرول لمسیه!:11:
با دو تا باتری قلمی AA کار میکنه!
به نظر من ، یک موس فوق العاده و بی نظیره!:46:
اطلاعات بیشتر ،
موفق باشید ،کد:http://www.apple.com/magicmouse
امید
ممنون امید خان:10:نقل قول:
مصرف باطریش چطوره؟ اخه من یه ماوس بی سیم داشتم که سریع باطری تموم میکرد و اعصابم رو خورد کرده بود:13:
راستی ادامه WWDC 10 کیه؟ کی پخش میشه از P30world ؟! :31:
الان کتاب "به دنیای اپل مکینتاش خوش امدید" خریدم. یکمشو خوندم واقعآ کتاب خوبیه واسه افرادی مثل من که مبتدی هستن..
نقش چاپش کرده.. من 1 ماه دیگه بعد از امتحانام میخوام mc373 بگیرم گفتم زودتر این کتابو بخونم که با مکینتاش اشنا بشم..
سلامنقل قول:
منم دقیقاً مثل شما هستم» مبتدی و بعد از امتحانام میخوام mc374 بگیرم!!:31:
کتابه قیمتش چنده و از کجا خریدین؟ چند صفحه هست؟!
منتظر بقيه ي كنفرانس هستيم:20:
مصرف باتریش ، خوبه ، حداقل چند ماهی کارتون رو رامیندازه!نقل قول:
البته من برای مایتی موس خودم از باتری های قلمی های قابل شارژ استفاده میکنم ! :11:
کنفرانس ، اصلی رو که دیدید!نقل قول:
راستی ادامه WWDC 10 کیه؟ کی پخش میشه از P30world ؟! :31:
اپل بقیه رو silent پخش کرده! (یعنی secret ه)
ولی ممکنه ۲۷ ژوئن یه خبرایی بشه!
پس فعلا صبر ،
موفق باشید ،
امید
اصلا از مکبوک و لپتاپ هیچ حرفی نزدن؟؟نقل قول:
کنفرانس اپل همش حول آیفون بود؟ :13:
مخلصیم... قیمتش 7500 تومنه. 200 صفحه . از این سایت خریدم:نقل قول:کد:www.chare.ir
قراری هم نبود ، کنفرانس WWDC همیشه ، حول آیفون ، آیپاد تاچ ، آیپاد و جدیدا فروشگاه نرم افزار و موسیقی اپل می چرخه!نقل قول:
من بايد اين سوال ها را اينجا ميپرسيدم ولي به اشتباه توي .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::. پرسيدم .نقل قول:
ببخشيد:11:
واقعن خیلی ناراحت شدم پس به اسمبل مک بوک ها نباید زیاد هم دل خوش کرد :41:نقل قول:
خودکشی کارکنان اپل در چین
از تمام دوستان خوش ذوق به خصوص امید نهایت تشکر رو می کنم خیلی زحمت کشیدی بابت کنفرانس :11:
هر سؤالی که مربوط به قبل از خرید میشه ، باید تو بخش مشاوره مطرح شه!نقل قول:
ممنون از همکاری شما!
پاسخ شما رو تو بخش مشاوره میدم!
موفق باشید ،
امید
دوستان من به یک کشفی رسیدم قول میدهم اگر یکی از دوستانی که زبانش خوب است همکاری کنی حتمن استیو جابز بهمون یک هدیه ی خوب خواهد داد:
اگر در مک بوک های اپل جای کیبورد و ترک پد عوض شود کار کردن با آن به مراتب راحت تر می شود :8: نظر شما چیست ؟؟ :11:
شوخی میکنی ؟؟؟؟نقل قول:
اون وقت ، فرض کن می خوای فقط با ترک پد کار کنی ، دستت باید رو کیبورد باشه!!!
ولی به نظر من ، حذف موس و کیبورد و استفاده از یک صفحه ی لمسی مثل آی پد ، نسل جدید رایانه های همراه فرداست!
موفق باشید ،
امید
نه دیگه تو وقتی از ترک پد استفاده می کنی فقط از انگشتانت استفاده می کنی ، از کف دست که استفاده نمی کنی :8:نقل قول:
-- این بستگی زاویه دست داره! اگه لپ تاپ رو میز باشه دست (منظور از مچ به بالاست) روی کیبرده ولی اگه از بالا! با هاش کار کنیم دست روی کیبرد نمیاد! :31::31:نقل قول:
ببین این کیبرد و ترک پد فقط ظاهر کاره!! وقتی اینا جابه جا بشن قطعات داخل دستگاه هم باید جا به جا بشن و خیلی از طراحی هاشون بهم میخوره و...
:10:
یه نظر من هم ایده جالبی نیست! موس بالای کیبرد؟!
سلام
دوستان فروشگاه آنلاین اپل بالاخره آفلاین شد برای آپدیت کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این آپدیت به جای آپدیت سیستم سایت، آپدیت Macbook Air, Mac Mini, iMac و Mac Pro باشه! :دی
ویرایش: خبری نشد! باید تا این سه شنبه صبر کنیم.
نمودار مصرف باتری مک بوک پرو ها در زمان استفاده از وایرلس در چندین سال اخیر :
سلام
آقایون گرامی apple تبلت داره؟اگه هست یه قیمت بدین به ما!
سلامنقل قول:
بیا اینجا :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=407720&page=4
دوباره همون اتفاق افتاد و اینبار خبری شد!نقل قول:
Mac Mini جدید معرفی شد ولی خبری از Macbook Air هنوز نیست.
سایز Mac Mini جدید تقریبا نصف Mac Mini قدیمی هست با ضخامت فقط 1.4 اینچ (پایین تر از ضخامت بعضی از لپ تاپ ها!) .
همانطور که انتظار می رفت ، آپدیت جدید سیستم عامل مک ، یعنی Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 معرفی شد ،
لینک دانلود نسخه ی Combo :
اطلاعات بیشتر :کد:http://support.apple.com/downloads/DL1048/en_US/MacOSXUpdCombo10.6.4.dmg
اطلاعات بیشتر ، درباره ی وصله های امنیتی :کد:http://support.apple.com/kb/HT4150
موفق باشید ،کد:http://support.apple.com/kb/HT1222
امید
سلام دوستان یه عکس بامزه دیدم (البته شاید به نظر شما زیاد بامزه نباشه) گفتم برا زنگ تفریح اینجا بذارم :46:
مدل جدید لبتاب اپل ، ساخت ایران:
سلام
ببخشید پابرهنه اومدم توی تاپیکتون
بحث در مورد iMac کجا مطرح میشه؟
قبل از خرید :نقل قول:
بعد از خرید :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307019&page=91
سلام دوستان
کسی درباره مشکل در optical driver (dvd rw)l در macbook pro ها تو خوندن و رایت کردن dvd 9 چیزی میدونه؟؟؟
نقل قول:
من مدل MC371LL/A خریداری کرده ام ولی روی بر چسب روی جعبه ، پارت نامبر رو MC371ZP/A نوشته . یعنی بجای LL یه چیز دیگه ای نوشته . البته تمام مشخصات سخت افزاری درسته و با مشخصات سخت افزاری MC371LL/A مو نمیزنه. نگران شدم . این دیگه چیه ؟
همچین مشکلی وجود خارجی نداره! :27:نقل قول:
اینا شایعات بی اساس ه!
من خودم بار های دی وی دی 9 رایت کردم!
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
یک سؤال رو دو جا نپرسید :11:
من ، شما رو به گروه دعوت کردم ، ابتدا خودتون رو معرفی کنید ، سپس امضاتون رو درست کنید ،
درباره ی پارت نامبر هم خدمتتون عرض کنم که ، مشکلی نداره ، بطور کلی :
MBxxxLL/A -- > محصول اولیه است ، که با حرف B نمایش داده میشه!
MCxxxLL/A -- > محصول آپگرید شده است ، که با حرف C نمایش داده میشه!
اما ، LL/A ، مربوط به کشوری است که محصول خریداری میشه ، قبلا یک جدول تو سایت اپل بود که مشخص می کرد از کدوم کشور خریده شده ، مثلا LL/A مال خود ایالات متحده و یا کانادا ست و یا جاهایی که از این کشور ها وارد میکند!
اما ، مال شما ، به احتمال زیاد ، مربوط به کارخونه ی مرکزی اپل در کشور چین هست ، اینو بهت میگم ، چون پارت نامیر آیفون من هم آخرش ZP داره ، و من مستقیم از کشور چین خریدم!
اگر Layout کیبورد شما ، انگلیسی ه ، دلیل ش اینه که ، به در خواست مشتری قابل تغییره!
بیخودی ، خودتتون رو اذیت نکنید ، هیچ چیز خاصی نیست!
به جمع کاربرلن مکینتاش ، خوش آمدید ،
ممنون از محسن به خاطر یاداوری این موضوع ،
موفق باشید ،
امید
سلام
به نظرتون مک بوک ایر کی آپگرید میشه؟فکر میکنید گرافیک رو ممکنه تا حد 330M ارتقا بده یا مثلا رم رو 4 گیگ؟قیمتش چقدر امکان داره بالا بره؟
اگر مك بوك اير آپگريد بشه به احتمال %99 درصد از گرافيك GF320 استفاده مي كنه و احتمال استفاده از سي پي يو هاي core ix خيلي كمه :13:نقل قول:
ولي به مطمئن هستم كه رم اضافه ميشه و به ظرفيت هاردش اضافه ميشه :46:
فکر میکنید تا 4-5 ماه دیگه ایر رو آپگرید میکنن؟ آخه یک سال میگذره از معرفی آخرین ایر.....
.
.
.
.
دوستان کسی اینجا هست که ایر داشته باشه یا باهاش کار کرده باشه؟
.
.
.
یه سوال دیگه هم اینکه میشه سری های پرو2010 رو که روش hdd داره SSD گذاشت(البته بعد از خرید نه به صورت سفارشی) آخه من تو یه ویدئو دیده بودم رو ایر قدیمی که ssd نبود این کار رو کردن و برعکس رو ایر جدید که ssd بود hdd گذاشتن و سرعت لود برنامه ها تو ایر قدیمی که cpu ضعیفی داشت خیلی بالاتر از ایر جدید شده بود(نزدیک به 5 برابر)
به نظرم مك بوك اير و آي مك كمتر از 30 روز ديگه آپگريد ميشن . ( البته حدس ميزنم . چون نميشه پيش بيني كرد)نقل قول:
من كار نكردم . ولي اميد جان فكر ميكنم كار كردن :11:نقل قول:
دوستان کسی اینجا هست که ایر داشته باشه یا باهاش کار کرده باشه؟
براحتي ميشه اين كار رو انجام داد . ولي حتما بايد هارد جديد توسط اپل تاييد شده باشه يعني خود اپل عرضه كرده باشه . حتي فيلم آموزش تعويض كردن تو يوتوپ هست :20:نقل قول:
یه سوال دیگه هم اینکه میشه سری های پرو2010 رو که روش hdd داره SSD گذاشت(البته بعد از خرید نه به صورت سفارشی) آخه من تو یه ویدئو دیده بودم رو ایر قدیمی که ssd نبود این کار رو کردن و برعکس رو ایر جدید که ssd بود hdd گذاشتن و سرعت لود برنامه ها تو ایر قدیمی که cpu ضعیفی داشت خیلی بالاتر از ایر جدید شده بود(نزدیک به 5 برابر)
3 ماه که macbook pro 17" l گرفتم نه با cd مشکل داره نه با dvd 5 ولی هیچ dvd 9 رو نمی خونه و هرچی dvd 9 با برندهای مختلف رایت میکنم تو ۹۴٪ hardware error میده :angry: حسابی رو عصابه پیگیری کردم بعضی از دوستان هم مشکله منو داشتننقل قول:
من یه ۵-۶ ساعتی کار کردم!چرا؟نقل قول:
استیو جابز به عنوان هدیه یک آیفون 4 رو موقعی که رئیس جمهور روسیه (دیمیتری مدودف ) از اپل استور کوپرتینو بازدید میکردد داده ... و مدودف اولین روسی هست که آیفون 4 رو از میون هزاران نفر از خریداران ایفون 4 گیرش اومده ..
و بر اساس اپراتور موبایل روسیه نزدیک های سپتامبر آیفون 4 در روسیه ظاهر میشه .
در طول سخنرانی مدودف در دانشگاه استندفورد که مثل اینکه متنش رو آی پد بوده گفته که واقعا میخواستم با چشم های خودم این موفقیت رو ببینم و واقعا عالیه که در silicon valley هستم ، و یه جورایی حسودیم میشه به شما که اینجایین ..
silicon valley
محلى در دره سانتاکلاراى کاليفرنيا با گسترده ترين تمرکز تجارت و کار تکنولوژى عالى در جهان