vcc همون مثبت هستنقل قول:
gnd هم همون منفی
Printable View
vcc همون مثبت هستنقل قول:
gnd هم همون منفی
مرسی از کمکتون ..
سلام ..
من این برد رو ساختم اما مشکل داره .. شناسایی نمیشه .. از چه باطری شما استفاده کردین؟.. منظور چند ولت
تنظیمات برنامه هایبر نت یا پوتی رو کامل برام بزار .. خیلی کارم لنگه ..
سلام حامد جان ، اونقدر خوشحالم كه نميدونم چطور ازت تشكر كنم . من حدود دو ماه پيش بود كه مدار رو ازت خريدم اما بعلت مشكلات كاري فرصت نكردم هاردم رو درست كنم تا بالاخره چند روز پيش اين كار رو با موفقيت انجام دادم و تمام اطلاعات هاردم برگشت ، نميدوني چه حسي داشتم وقتي كه بعد از يكسال هاردم برگشت ، ميخواستم از خوشحالي پرواز كنم و اين رو مديون راهنمائيها و مدار شما ميدونم . باز هم ازت ممنونم.
با تشكر
:40:ms
سلامنقل قول:
خواهش میکنم، وظیفم بود
خوشحال شدم که با موفقیت اطلاعات رو برگردوندی
به امید دیدار
سلام
خواهش میکنم هر کس میتونه به من کمک کنه ، کل زندگیم تو این هارد لعنتیه seagate 7200 که از دیروز detect نمیشه ، همه مراحل گفته شده را میرم ولی تو مرحله آخر که تایپ m0,2,2,,,,,22 گیر میکنه و پیغام آخر را نمیده ، حدود 15 دقیقه هم موند ولی نه ارور نه هیچ پیغام دیگه ای نمیده ، تبدیل usb to ttl را هم از جام جم خریدم ، خواش میکنم کمکم کنید !!!
يه هارد سامسونگ دارم كه سكتورS.A.M.R.T خراب شده :41:
حالا كه مي خوام ترميمش كنم پين هاي RX TX رو نمي تونم تشخيس بدم:19:
اگه ممكنه كمكم كنين مدل هارد هم SAMSUN HD300LJ هست.:11:
سلام من اين برد مي خوام با شماره 09119109907 لطفا تماس بگيريد :18:
نقل قول:
سلام من اين برد مي خوام با شماره 09119109907 لطفا تماس بگيريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم برد .................................................. :27:
سلامنقل قول:
شما این عملیات رو روی xp انجام دادید؟
چون من یه بار روی win 7 انجام دادم نسبت به xp خیلی طول کشید.
سلام ، وصل کردم ، این ارور رو میده چه کنم !؟
LED:000000ce faddr:0028e24b
با سلام خدمت حامد عزیز
بنده نیز با مشکل عدم شناسایی هارد توسط مادربورد روبه رو شده ام
(STM3500320AS)
با توجه به تجربه ارزشمند جنابعالی در این زمینه مستدعی است بنده را در حل این مشکل یاری نمایید
لطفاً قیمت مدار مربوطه و اطلاعات مورد نیاز را برای بنده ارسال فرمایید
با تشکر
اتصال بورد هارد و موتور هارد به درستی قطع نشدهنقل قول:
علامتش اینه که اگه کارت رو به درستی قرار دهید وقتی برق ساتا رو وصل میکنید موتور هارد روشن نمیشه.
سلامنقل قول:
میشه توضیح بدید که چطور اتصالات را عوض کردید و جواب گرفتید!؟
mer30:10:
سلام
لطفا یکی بگه چطور میتونم که این وسیله راگیر بیارم؟منظورم همین level controller هستش.من که بلد نیستم بسازم آی سی هم پیدا نکردم.آماده هست؟توی خوزستان کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم؟لطفا کمکم کنید هارد رو دیگه نمیشناسه تمام زندگیم توشه
:40::40::40::40:
سلامنقل قول:
برات pm گذاشتم
سلام
هارد من سیگیت 500 گیگ
Model: ST3500412AS, Serial: 6VV1YKQE, Firmware: CC32
ایا باید اپدیت کنم؟
ادرس زیر را رفتم اونجا مثل اینکه گفته باید اپدیت شه
وقتی فایل را دانلود کردم و اجرا کردم ویندوز ریست شد و رفت توی داس وبعدکد:http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=213915&Hilite=
این پیغام را میده
Model Matched, No Firmware Matched!
توی خود اون صفحه گفته اگه مدلST3500412AS باید اپدیت بشه
خود فایل را هم از همون صفحه گرفتم ولی توی داس اخرش اینو مینویسه
Model Matched, No Firmware Matched!
اقا کمک کنید چیکار کنم
سلام آقا حامد
خسته نباشی و بازم ازت تشکر میکنم بخاطر این مجموعه مفیدی که راه انداختی.
من اون بورد ttl to usb رو چند وقت پیش خریدم و برای هارد خودم ازش استفاده کردم، اگرچه که هارد من زنده نشد. ولی الان که برای یکی از دوستام میخوام ازش استفاده کنم، توی تست اتصال rx و tx نمیتونم چیزایی که در هایپر ترمینال مینویسم رو ببینم. آیا راه دیگه ای هم هست که یشه تستش کرد؟
با تشکر
ممنوننقل قول:
مشکل شما یا از پورت های سریال سیستم هست یا اینکه ممکنه از باطری و یا ic مدار باشه
در صورت امکان روی یک سیستم دیگه تست کنید.
هارد خودتون هم در صورتی که مشکل بالا حل بشه قابلیت درست شدن رو داره
سلامنقل قول:
من شماره سریال هارد شما رو زدم گفت که احتیاجی به آپدیت نیست
کد:https://apps1.seagate.com/rms_af_srl_chk/rms_af_serial_check_index.jsp
خدمت Chap-Dast عزیز
این نقشه مداریه که واقعا کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از جوابت، می خوام ببینم میتونم مزاحمت بشم و این هارد دوستمو یه نگاه بهش بندازی؟نقل قول:
آقا دمت گرم خیلی کمک کردی:10:نقل قول:
سلام
آی سی های من MAX232N هست. لطفا بفرمایید از کدام مدار استفاده کنم؟
سلام
من خیلی از الکترونیک سر درنمی آرم ولی اینطور که از دیتاشیت فهمیدم این آی سی برای دوتا درایور طراحی شده یعنی پایه های 11 و 12 و13 و 14 جهت درایو1 و پایه های 7و 8و9 و10 جهت درایو2
پس هر دو نقشه درسته فقط در یکی از کنترل درایو 1 و دیگری از درایو 2 استفاده کرده است.
درصورتی که آی سی نیم سوز شده باشه شاید بشه از درایو دیگری استفاده کرد
دوستان اگه اشتباه میگم اصلاح کنن
آقا حامد خواستم باز هم از لطفت تشکر کنم.
هم به خاطر ارسال مدار و هم به خاطر زدن این تاپیک و فایل راهنما که درست کردی.
باورم نمیشد بتونم مثل آبخوردن این هاردمو با مداری که ارسال کردی درستش کنم.
کل زندگیم رو این هارد بود.
بازم تشکر.
e dit
سلام
آقا حامد هارد من هم Seagate 500GB هستش .. دچار همین مشکل شده که دیگه detect نمیشه .. لطفا به منم کمک کنید .. این دستگاه رو (level controller ) میشه به شهرهای دیگه هم ارسال کرد ..
سلامنقل قول:
برات Pm گذاشتم
میتونی بدی ایران هارد کلینیک : فریم ویر هاردت رو اپ دیت کنه . هزینش هم نباید زیاد باشه
سلامنقل قول:
اگه قرار به آپدیت کردن فریمور باشه که خودش هم میتونه به راحتی آپدیت کنه
ولی هارد ایشون در حال حاضر شناسایی نمیشه و تا وقتی هم که به وضع قبلی برنگرده امکان آپدیت فریمور نیست
خوب من می خوام این قطعه رو که آقا حامد زحمتش رو کشیده داشته باشم بعدا اگه دوباره نیاز شد خودم دست به کار شم :20:
اونا دستگاه استانداردش رو دارن براي بازسازي فريم وير
درسته .. میدونم .. هارد من گارانتی هم داره .. ولی پره از اطلاعات خصوصی و عکسها .. خوب این روزا هم دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد و چنین ریسکی کرد .. حتی اگه نتونم خودم درستش کنم بهتره بزارم یه گوشه ای تو خونه بمونه :cool:
ممنون MJHamed عزيز
من مدار رو با max232n و نقشه سايتساختمکد:www.sodoityourself.com
مشكل هارد من اين بود كه ظرفيت صفر نشون مي داد، طبق راهنمايي هاي شما پيش رفتم ، اما در آخر بجاي اون متن كامل اينو بهم داد:الانم اصلا هارد رو نميشناسهکد:Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 00, Max Certify Rewr
ite Retries = 0000
User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 00 secs
ممنون ميشم كمكم كنيد[:11:]
برات Pm گذاشتمنقل قول:
سلام
من امروز بعد از روزها تلاش موفق شدم مدار را بسازم
و در مرحله تست هم با موفقیت جواب بگیرم
ولی بعد از وصل کردن 3 سیم rx tx gnd و وصل کردن کابل برق هارد نوشته هایی که گفتید داخل هایپر ترمینال نمیاد
اگه میشه راهنماییم کنید
(راستی ترتیب سیم های rx tx gnd را اگه میشه توضیح بدید و اینکه گفتید اگه کار نکرد باید جای سیم rx و tx را عوض کنیم منظورتون چیه؟)
خوب به سلامتینقل قول:
ترتیب سیم های rx tx , gnd همانطور که در عکس ها هست میباشد. ضمناً در صورتیکه جواب نگرفتید به هیچ وجه جای سیم ها رو عوض نکنید (این موضوع در ورژن های جدید آموزش تصحیح شده).
Ctrl+Z رو یادت نمیره که؟
ممکنه اتصالات rx , tx , gnd لق باشند با دم باریک سر اتصالات رو یه کم فشار بده که موقعی که سر جاش قرار میدی لق نزنه.
مدار رو مستقیم وصل میکنی یا رابط استفاده کردی؟حتماً مستقیم بزن.
اگه بازم کار نکرد ممکنه مدار روی سیستم شما مشکل داشته باشه، در صورت امکان روی یک سیستم دیگه تست کنید.
نتیجه رو هم حتماً بنویسید.
دمت گردم حاجی حالا میگی !
ما 20 بار جای این 2 تا سیما با هم عوض کردیم
در باره لق بودن اتصالاتم شکی ندارم که محکم
و درباره ی ctrl+z مگه نباید اول نوشته ی
Rst 0x20M
(P) SATA Reset
را ببینی بعد ctrl+z را بزنی ؟
مشکل من اینه که این نوشته نمیاد و در نتیجه کار دیگه ای هم نمیتونم بکنم
در شمن من روی 2 تا ویندوز xp تست کردم