من اخر بازی رو 2 بار بازی کردم ولی اخرش اصلا تغییر نکرد.کسی این بازی رو ایا تموم کرده بگه به من اخر بازیش چی شد ایا مثل من شده.
Printable View
من اخر بازی رو 2 بار بازی کردم ولی اخرش اصلا تغییر نکرد.کسی این بازی رو ایا تموم کرده بگه به من اخر بازیش چی شد ایا مثل من شده.
سلام...
من توي 2تا ماموريت موندم...نمي دونم كجا بايد برم؟؟
1.Active The Krogan
2.Rescue operation
ممنون ميشم بگيد...
مثلا چطوری تموم شده؟نقل قول:
بهترین حالت اینه که همگی زنده بمونن و شما هم پایگاه رو نابود کنین. (یکی از اون دو تا انتخاب)
Activate the Krogan - برو طبقه چهارم نرماندی یعنی Engineering و کروگان رو فعالش کن که از مخزن بیرون بیاد.نقل قول:
Rescue Operative - مسیر مقابل رو طی میکنی تا یک مامور سربروس رو نجات بدی: Omega Nebula >> Fathar >> Lorek
سلام.
من tali رو هم ژيدا كردم...مونده samara , اون قاتله...
حالا فكر كنم مرحله وفاداري هست...مي خواستم ببينم كدوم رو برم كه مشكلي پيش نياد؟؟منظورم دعوا و ... هست...
راستي ميخوامjakob رو برم فكر كنم مشكلي پيش نياد اره؟؟؟
بعد اينكه سياراتي كه چند هدفي هستن و چه كار كنم؟؟؟اخه يه جايي هم سامارا هستش هم واسه ميراندا بايد بگردم...چه كار كنم اينا رو؟؟
para هم تقريبا نصف هستم و rang هم تقريبا يه ذره...
اگر ماموریت وفاداری میراندا و جک هر جفتشون رو تموم کنی یه دعوا بینشون رخ میده. سعی کن اولای بازی به هیچ وجه هر جفتشون رو نری چون برای راضی کردن هر جفت اونا به paragon و renegade نیاز هست و اگر طرف یک نفرو بگیری دیگه Loyal کردن طرف خیلی سخته چون به paragon و renegade فوق العاده بالایی نیاز هست.نقل قول:
همچنین ماموریت وفاداری Tali و Legion هم به همین صورت هست ولی راضی کردن اونا راحتر هستش. افراد دیگه مشکلی نداره راحت میتونی بری. ضمنا اگر در ماموریت وفاداری Tali دقت کنی میتونی paragon فوق العاده بالایی بگیری.
اقا من زبان انگلیسیم بد نیست ولی پرفشنال نیست مثلا الان بازی fallout با این که خیلی ازش خوشم میاد ولی چون وقتی جلو رفتم یکم یکم دیگه نمیفهمیدم چی میگه پاکش کردم گذاشتم برای بعدن که زبانم خوب شد.کلا تو عمرم 3 تا نقش افرینی گرفتم. این بازی هم زبان توپ میخواد یا نه؟برای لذت ر شماره یک رو باید بازی کنین یا اگر نکنین تو شماره 2 می فهمید شماره قبلی چی اتفاقی افتاد؟!
درحدمتوسط بلدباشی حله:27:منم نسخه اول رو نصفه کاره ول کردم ولی خدایی این رو. دلم نمیاد ول کنم.:31: شما هم به نظر من 2رو بازی کن قضیه دستت میاد.نقل قول:
در این بازی باید بازی انگلیسی در حد خوبی داشته باشید. انتخابها در بازی تاثیر گذار هست.ولی انتخابها تقریبا راحت هست و یک مکانیزم خاصی معمولا داره. کلا بازی چون مولفه های نقش آفرینی خیلی کمی داره هر کسی میتونه راحت بازیو بازی کنه.نقل قول:
میشه یه راهنمایی خوب بکنی برای اینکه تو ماموریت tali پاراگن خوبی بدست بیاریم اگر هم میخوای لذت بازی برای باقی افراد از بین نره توی اسپویلر بذارش.نقل قول:
ممنون:10::11:
من اخر بازی رو 2 بار انجام دادم یعنی از اونجایی که باید برای افرادت ماموریت بدی تو اخرین مرحله.بعد که میدم یکی یکی میمیرن تو اون مرحله تا اخر بازی که خودمون هم میریم.یعنی شفیرد هم میمیره!نقل قول:
دقیق یادم نیست که گزینه های مکالمه چی بودش. شاید دوباره برم بتونم توضیح کامل بدم که چه گزینه هایی رو انتخاب کنی. حالا یه سری توضیح میدم که کمک زیادی میکنه:نقل قول:
اگر میخواید paragon زیادی بگیرید باید هنگام انتخاب در مکالمات گزینهایی که در بالا هستن انتخاب کنید و اگر گزینه ای دیدین که آبی هستش که معمولا در بالا و سمت چپ میاد حتما انتخابش کنید که صد در صد بهتون paragon میده. البته این گزینه به این نیاز داره که شما قبلا مقدار paragon خوبی داشته باشید. من خودم Tali آخرین نفری بودش که Loyal کردم به خاطر همین paragon خیلی بالایی داشتم و همه گزینه هایی که آبی بود باز شده بودش. پیشنهاد می کنم این ماموریت رو اولهای بازی نرید وسعی کنید که paragon نسبتا خوبی داشته باشید و بعدش این ماموریت رو برید. اگر همه گزینه ها که آبی هستن در هنگام مکالمات برای شما باز باشه و شما اونارو انتخاب کنید و هنگامی که به شما میگه کلید راست موس رو بزنید تا یه عمل خوب و مهربانه انجام دهید این کارو بکنید مطمئن باشید که بهترین شکل این ماموریت رو رفتین و حدود 50 تا paragon میتونید بگرید.
تمومش کردم! هیچ کس هم نمرد! راه حل: برای رفتن تو vent تالی رو بفرستین چون مهندس خوبیه. رهبر گروه دوم گاروس چون آرک انجل بود دیگه رهبر بود واسه خودش ، سابقشو داشته، برای حباب محافظ سامارا ، برای اسکرت موریدین تا نمیره! چون هر بار نفر دیگری رو میفرستادم اسکرت سرنشینا ، می دیدم موریدین افتاده ترکیده برا همین بر اسکرت فرستادمش و کلک جواب داد، برای رهبری گروه دوم باز گاروس و بعنوان همراه من همیشه زید رو برداشتم و دومی رو هم هرکسی رو بجز لژیون بر داشتم زنبورا خوردنش! ولی لژیون چون آهنیه ، نخوردنش! آخر سر هم هرچی او مردک دودکش زنجه موره کرد پایگاه کلکتور ها رو ترکوندم تا اون خورشید پشت سرش آبی شه !موقع سخنرانی های آخرتون هم حتما آتشی ترین عبارات رو انتخاب کنین.
ضمنا یادتون نره save هاتون رو نگه دارین برای mass effect 3 !!! چون قابل import شدنه و plot داستانی که دنبال کردین اونجا اثر داره!!!
این هم منم . اون مارمولک سبز رو به موت تروریست خشکه مقدس هم اومد تو اتاقم کار بد کرد! این هم عکسش ، مدارکش هم موجوده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اولا مارمولک چیه! نژادش به این صورت هست پس اگه اینجوری توی این بازی همه یه حیوونی هستن:20:نقل قول:
این هم منم . اون مارمولک سبز رو به موت تروریست خشکه مقدس هم اومد تو اتاقم کار بد کرد! این هم عکسش ، مدارکش هم موجوده!
بعد کار بد چیه این به خاطر این هستش که شما شخصیت خودتو زن انتخاب کردی و احتمالا با این Thane رابطه خوبی داشتی. ولی خیلی جالبه من تا حالا کلا مس افکت رو با شخصیت زن نرفتم. پس با بیشتر ها میشه رومانس کرد.
راستی بعضی دوستان میگفتن رابطه با kelly اصلا ربطی به افراد دیگه نداره و مثلا به اونای دیگه هم آره بگیم میتونیم بازم با kelly رابطه داشته باشیم ولی من دقت کردم آخر بازی تا با کسی که از قبل رومانس داشتم نه نگفتم kelly به من پیغام نداد که شب به اتاقت میام. ولی kelly هم خیلی جالبه اول اینکه وقتی توی اتاق میاد لباس جالبی پوشیده و بعدش علاوه بر کارهای دیگه رقص جالبی هم انجام میده:40:
تازه اگر مرد انتخاب کنی که بدترتر میشه! :46:نقل قول:
نیگا روم به دیفال 16+! :
کد:http://gallery.strahotski.com/galleries/video-games/mass-effect-2/strahovski-mass-effect-2-026.jpg
عزیزان این دختر samara رو چه طوری بایید راضیش کرد هر کاری میکنم میذاره میره.
باید موقع صحبت باهاش فقط گزینه های سمت چپ رو انتخاب کنی که چیزهایی مثل art و travel و... هستش.نقل قول:
نه عزیز این نشد بازم گذاشت رفت.
2 تا گزینه مثل travel و music جواب میده ولی سر سومس هر کاری میکنم میره.
سلام...
من الان هنوز 2تا از يارام رو پيدا نكردم...حالا چندتا سوال...
1.جريان اين سامارا چيه؟؟؟
2.اينكه يه جا ديدم بايد موقع انتخاب سامارا و ... يكي رو انتخاب كنيم چيه؟؟؟
3.مرحله اخر كي شروع ميشه؟؟؟اخه ديدم ميگيد كه وقتي شروع شد سريع بريد و ...
من هنوز 2تا بيشتر رو وفادار نكردم...يه وقت مرحله اخر خود به خود شروع نشه و من بمونم و حوضم و اونوقت حيوان مورد نظر رو بياريد و باقالي بار كنيد...
ببخشید ولی تا منظور این دیالگ ها رو درست درک نکنین نمیشه که. آخه هنر این بازی انبوه دیالگ ها و برنامه نویسی فوق العاده اونه ؛ چی بگم والا خود دانین...
بنظر من کسی که میخواد از این بازی سر در بیاره باید ENخوب باشه.منکه نفهمیدم کی به کیه یه نفر داره حرف میزنه 3 تا گزینه میاره شانسی میزنی یه گلوله نصاره طرف میکنه حالا چراا نمیشه فهمید:25:
بابا من خودمو کشتم این دختر samara همش میذاره میره لطفا کمک کنید
دوستان میخواستم ببینم کسانی که DLC هارو نصب کردن به این مشکل برخوردن؟
من بعد از نصب DLC ها و اجرای MassEffect2Launcher وارد بازی میشم. ولی بازی Save هام رو نمیشناسه و New Game میده.
ولی وقتی MassEffect2 رو اجرا میکنم DLC ها رو Error میده ولی Save هام رو میشناسه!!!
با زبان متوسط هم میشه بازی کرد.انصافا Rpg بازی خیلی کم هست.اگه Dragon age رو بازی میکردی چی میگفتی؟ دی:نقل قول:
من دقیق یادم نیست ولی اگه گزینه های art و travel و music رو انتخاب کنی قاعدتا باید شمارو به خونش ببره. یه سوال گزینه ای هست که توی مکالمات بیاد ولی خاموش باشه؟ اگر اینجوری باشه باید paragon یا renegade بالاتری داشته باشید تا اون گزینه ها باز بشن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوست عزيز ...نقل قول:
شما اگه دفعه اول با سامارا برخورد كردين كه اره درسته ول مي كنه ميره...
اونايي كه وحيد ميگه واسه بعد هست...
شما الان كجاييد؟؟؟مسخواييد تازه سامارا رو همراه خودتون كنيد؟؟؟يا رفتين واسه ماموريت وفاداريش؟؟؟
- جریان Samara - یه اساری 1000 ساله هست و صاحب سه تا دختر. اون جلوتر متوجه میشه هر سه دخترش عضو فرقه Ardat-Yakshi بودند, فرقه ایی که سیستم عصبی اعضا هنگام جفت گیری بر روی جفت غلبه میکرد و باعث خونریزی مغزی و مرگ جفت و در نقطه مقابل, خود عضو قویتر و باهوشتر میشد. با متوجه شدن Samara از این وضعیت, دو تا از دختر ها زندگی در انزوا رو برای خودشون انتخاب می کنند, اما دختر سوم, Morinth که شجاع ترین و باهوش ترین دختر به حساب میومده گوشه گیری رو رد و فرار میکنه. وضعیت تا حدی پیش میره که Morinth تبدیل به یک قاتل سریالی ج ن س ی میشه و Samara هم برای پاک کردن این لکه ننگ سعی میکنه دخترش رو پیدا کنه و به زندگیش خاتمه بده.نقل قول:
- Samara در آخر ماموریتش (Samara: The Ardat-Yakshi) بالاخره دخترش Morinth رو پیدا میکنه. بعد از یه درگیری شدید بین اون دو تا, ما یا به مادره کمک می کنیم که هدفشو به خوبی تموم کنه و دخترش کشته بشه (عمل خوب) یا به دخترش کمک می کنیم تا مادر کشته بشه. (عمل بد)
- نه. شروعش دست خودته. بار دوم رو باید بدون وقفه بری.
بعد از انتخاب تک تک Music و Art و Travel باید گزینه های پایین دست چپ انتخاب بشه... اینطوری Morinth ما رو به آپارتمانش دعوت میکنه.نقل قول:
خودشون دارن میگن که در گیر ماموریت وفاداری هستن:نقل قول:
نقل قول:
دوستان من توي اين ماموريتها موندم! نمي دونم كجاها بايد برم
1- thane
2- illium: liara system hanking
3-citadel:krogan sushi
4-citadel:found forget id
5-illium: the justicar
6-illium: conrad verner
7- N7:msv
نه توب ماموریت وفاداریش بودم و توی نت یه سرچ زدم و دیدم که خیلیا این مشکل رو داشتن و توی یک سایت به شکل تصویری روش رو گفته بود که با اون روش تونستم ردش کنم.نقل قول:
ممنون
خب با توجه به اینکه دوستان به بنده لطف داشتن و بعد از گذشت 1 ماه که من در مورد DLC های بازی سوالاتی رو پرسیدم و هیچ کس پاسخی نداد، بالاخره تمام مشکلاتم رو به تنهایی حل کردم. :27:نقل قول:
حالا هم هر کدوم از دوستان در مورد DLC ها مشکل داشت، به من PM بده تا مشکلش رو حل کنم، خصوصا دوستانی که نسخه Boysteam دارند(یعنی 4 دی وی دی)!
2- illium: liara system hanking
در سياره ايليوم يه چيزايي هستن شبيه عابربانكا برو اونارو هك كن فكر كنم در قسمت ترنسپورت بود بعد برو پيش ليارا
ببخشين متوجه نبودم...قصد اسپم نداشتم...معذرت:20:نقل قول:
نه. نگفتم که اسپمی در کار بوده! خواستم متوجه بشی! همین! :46:نقل قول:
البته من گفتم که یادم نبودش آقا هومان:)نقل قول:
بعد از انتخاب تک تک Music و Art و Travel باید گزینه های پایین دست چپ انتخاب بشه... اینطوری Morinth ما رو به آپارتمانش دعوت میکنه.
به نظرم مکالمات در بازی نسبتا راحت هستش و نسبتا به بازی های RPG دیگه تقریبا راحتر هستش. این ماموریت یادم هست همون بار اول ردش کردم چون واضح هست باید طرف رو راضی کنید و مطابق میل طرف پیش برید. در رومانس هم همین جوری هست باید صحبتهایی کرد که باعث بشه رابطه با طرف خوب بشه کرد و از صحبتهایی که نارحت کننده هست باید جلوگیری کرد. این چیزها دقیقا شبیه دنیای واقعی هستش! ولی به نظر من رومانس در بازی dragon age مکانیزمی بهتر داشت چون مثلا با هدیه دادن یا کارهایی که در حین بازی میکردیم رابطه با طرف خوب یا بد میشد.
متوجه بودم وحید جان!... جواب پستت رو تکمیل کردم.نقل قول:
پیدا کردن Thane یا ماموریت وفاداریش؟نقل قول:
Illium: Liara: Systems Hacking - سه تا ترمینال (باجه مانند) تو جنوب نقشه سیاره Illium بایستی هـک بشه. بعد از هـک کردن هر ترمینال شپرد 60 ثانیه فرصت دارکه که ترمینالی رو پیدا کنه که بتونه اطلاعات رو برای Liara آپلود کنه و عددی هم ظاهر میشه که فاصله از ترمینال مورد نظر رو نشون میده.
Citadel: Krogan Sushi - تو طبقه 27 از Citadel به صحبت های دو تا کروگان گوش میدین. بعدش به Dark Star Lounge تو طبقه 28 میرین و با یه تورین که سمت راست کلوپ وایستاده در مورد ماهی صحبت میکنین... بعدش به پیش اون دو کروگان برمیگردین. یا حقیقت رو میگین که ماهی وجود نداره یا قبلش از یکی از مغازه ها ماهی میخرین و بهشون میدین. (دروغ میگین)
Citadel: Found Forged ID - بعد از انجام ماموریتهای وفاداری Garrus و Thane دو تا اساری در کنار راه پله ایی که به طبقه 26 منتهی میشه روی نیمکتی نشستن و عنوان میکنن که مشکل خروج از Citadel رو دارن. یا مشکل اونا رو به مامور C-Sec خبر میدین و به اساری ها اجازه خروج داده میشه یا اون ID های جعلی که تو ماموریت وفاداری Garrus پیدا میشد رو به اساری ها میدین که بتونن خارج بشن.
Illium: The Justicar: Stolen Goods Found یا Illium: The Justicar: Smuggling Evidence ؟
Illium: Conrad Verner - تو سیاره Illium با طرفدارتون (که از بازی قبل حضور داره) در Eternity bar صحبت میکنین. بعدش با یک آساری که در Gateway Personal Defense هست (جنوب شرقی نقشه) صحبت میکنین. بعدشم به پیش Conrad برمیگردین.
N7: MSV Strontium Mule یا N7: MSV Estevanico ؟
ماموريت وفاداري thane هستم...نقل قول:
نميدونم چه كار كنم...اصلا كسي رو پيدا نكردم كه ازش سوال كنم...
بقيه رو نگاه ميكنم ميگم...
ممنون...
شما برو Citadelو thane هم پیشت باشه اونجاها به نفر هست که رو صندلی نشسته با pc کار میکنه از اون در باره ی پسرش بپرسنقل قول:
ویرایش:ممنون هومن جان.درستش کردم
تصحیح میکنم. باید رفت Citadel...نقل قول:
اونجاست که باید با کاپیتان Bailey صحبت بشه.
ممنون...نقل قول:
ميگم هومان جان شما گفتي اون مرحله اخرش خود به خود شروع نميشه....من ميخواستم برم واسه thane كه ديدم حمله كردن به سفينه و همه رو بردن...
حالا من چه كار كنم؟؟؟
اخه هنوز thane & jack & legion رو وفادار نكردم....
اينكه نشد:2::41::41::41::41:
فکر کنم ماموریتی که به نام Acquire Reaper IFF بود رو رفتی که اون جا Legion رو پیدا میکردی. اگه اینو نمی رفتی مجبور نبودی که الان ماموریت آخر در omega4 رو بری و میتونستی راحت همه کارهایی که میخواستی رو بکنی. میتونی سیو قبلی خودتو بیاری. چون اونایی که ماموریت وفاداری انجام نشده احتمال داره که ماموریت آخر بمیرن.نقل قول:
ممنون...فكر مي كردم...زدم به طبل بي عاري...نقل قول:
باز خوبه كه گفتي...چون ميخوام يه دفعه ديگه برم حتما اين بار حواسم رو جمع مي كنم...:5:
حالا يه چيز جالب...
من وفاداري thane رو رفتم اما وفادار نشد...نميدونم چرا...:31:ماموريتش complete شد اما؟؟؟؟!!!شما همچين چيزي ديده بودين؟؟؟؟
حالا چندتا سوال...
1.اگه اپگريدهاي سفينه كامل نباشه چي ميشه؟؟؟
2.از كجا ميشه element zero گير اورد؟؟؟اخه اپديت سفينه به اين لعنتي بسته هست...توي بعضي سيارات گير مياد ولي خيلي كم هست...توي كدوم سيارات اين بيشتر هست؟؟؟جايي چيزي در اين مورد نخوندين؟؟؟