مرسی عزیزنقل قول:
بچه ها در مورد شارژ جواب نمیدید ؟:13:
الان تو شارژه ها !!!!!
Printable View
مرسی عزیزنقل قول:
بچه ها در مورد شارژ جواب نمیدید ؟:13:
الان تو شارژه ها !!!!!
یه 10-12 ساعت بزار بشارژه! :دی برای شارژ اولیه خوفه.نقل قول:
مرسی عزیز
بچه ها در مورد شارژ جواب نمیدید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو شارژه ها !!!!!
10 ساعت ؟؟؟؟؟!!!!!
بابا من ذوق و شوق دارم کلی آخه
از موقعی که اومدم تو خونه تو شارژه :13:
دوستان سلام.
*جايی خونده بودم که باطری های يون ليتيمی نه نياز به شارژ اوليهء طولانی، و نه نياز به تخليه کامل قبل از شارژ شدن دارند، عمرشون هم حدود دو سه ساله، چه يک بار شارژشون کنی، چه صدها بار!
ولی باطری های نيکل کادميومی رو بايد از اول 12 ساعت شارژ کرد، بهتره شارژشون هر بار خالی بشه و شارژشون کنی، عمرشون هم به تعداد دفعات شارژشون بستگی داره، نه به سال های استفاده.
والان خيلی وقته از باطری های يون ليتيمی در گوشی های موبايل استفاده ميشه.
** آيا کسی ميتونه يه لينک دانلود درست و و حسابی واسه دانلود نرم افزار EFSTOOL by Yoshihiro RC2 به من بده!؟:11:
توی سايت های ايرانی اصلاً در اين مورد اطلاعاتی نيست! :41:
ديگه خسته شدم انقد سايت های خارجی رو گشتم.
LGMDP رو گرفتم ولی اين EFSTOOL ديگه واقعاً خستم کرده، از هيچ جايی نميشه بی درد سر دانلودش کرد!:19::2:
نمی دونم شاید من با همین نیکل کادمیم اشتب گرفتم!؟ :15:نقل قول:
*جايی خونده بودم که باطری های يون ليتيمی نه نياز به شارژ اوليهء طولانی، و نه نياز به تخليه کامل قبل از شارژ شدن دارند، عمرشون هم حدود دو سه ساله، چه يک بار شارژشون کنی، چه صدها بار!
ولی باطری های نيکل کادميومی رو بايد از اول 12 ساعت شارژ کرد، بهتره شارژشون هر بار خالی بشه و شارژشون کنی، عمرشون هم به تعداد دفعات شارژشون بستگی داره، نه به سال های استفاده.
والان خيلی وقته از باطری های يون ليتيمی در گوشی های موبايل استفاده ميشه.
بچه ها گوشی باحالیه
فقط الان تو کف اون GPS اش هستم
ضمنا اون نرم افزار JUGGING BODY اگه اشتباه نکنم ،چراغ PLAY اش سبز نمیشه چرا ؟؟؟؟:41:
اين هم نرم افزاري كه ميخواستيد ، لينك دانلودشو توي تاپيك "تاپیک مخصوص نرم افزار و مقالات ویوتی" قرار داده بودم:نقل قول:
اگر پسورخواست، پسوردش forum.p30world.com هست.کد:http://www.4shared.com/file/119552973/7111dba4/EFS_RC2.html
کسی نیست بگه چجوری میشه از این برنامه JOgging body استفاده کرد ؟؟؟؟
من چندتا پروژه ي درسي در مورد باتري هاي شارژي داشتمو يك جورهايي زمينه ي كاري من هم همين باتري هاي ليتيمي است به همينخاطر بهتر ديدم چند خطي راجع به اين باتري ها براي دوستان توضيح بدم...نقل قول:
در مورد شارژ كردن باتري هاي ليتيمي و نيكل كادميوم و يا در حالت كلي تر نيكل متال هيبريد بايد بگم كه هيچ كدومشون احتياج به شارژ بيش از تعيين شده ندارند حتي براي بار اول مگر اينكه محدوديت ساختي در توليد باتري وجود داشته باشه، يعني در حالت استاندارد هيچ باتري اي احتياج به زير شارژ گذاشتن بيشتر از زمانهاي ديگه ي استفاده نداره چون سيستمي در درون تمامي شارژرها قرار داده شده است كه وقتي ولتاژ باتري به يك حد تعريف شده ميرسه، جريان ورودي به باتري را قطع ميكنه حالا چه بخواهيد دستگاه توي شارژ بمونه با نمونه، به هر حال جريان ورودي به باتري قطع ميشه و بيش از حد شارژ نميشه....
البته اين گفته ي من يك شرط داره و اون هم اينه كه اگر در كاتالوگ محصول گفته شده باشه بايد بيش از زمان مورد نظر براي دفعه ي اول شارژ بشه كه ااين هم دليلش نوع فرآيند ساخت باتري ست كه در فرآيند توليد اون باتري اعمال شده است...
در مورد مدت زمان استفاده بايد بگم كه عمر باتري هاي ليتيمي ار كادميومي بسته بندي شده بيشتره كه بين 300 تا 1000 سيكل شارژ و دشارژ كامل را ميتونند تحمل كنند. ولي باتري هاي نيكل-كادميومي دو دسته هستند، بسته بندي شده و غير بسته بندي شده، بسته بندي شده همانند باتري هاي گوشي هاي تلفن و غير بسته بندي شده همانند باتري هاييست كه توي پالايشگاهها و مراكز صنعتي استفاده ميشوند و شكل باتري هاشون مثل باتري هاي اسيد-سرب اتوموبيل هاست. اين باتري هاي بسته بندي شده بعد از طي سيكل هاي توصيه شده، كارايي خود را از دست ميدهند و بايد كلا تعويض گردند ولي باتري هاي غير بسته بندي شده، با تعويض الكتروليت ميتوان دوباره از آنها استفاده كرد.
درمورد شارژ كردن بايد بگم كه باتري هاي ليتيمي در هر زمان مي توان آنها را شارژ كرد حتي اگر فقط يك درصد از باتري استفاده شده باشه. ولي باتري هاي نيكل-كادميومي اينگونه نيستند ودرحالت دشارژ كامل بايد آنها را شارژ كرد وگرنه ظرفيت خودرا از دست ميدهند. ميزان از دست دادن بظرفيت هم به اين صورته كه اگر 40 درصد باتري دشارژ شده باشه، بعد از شارژ كردن باتري، از اون 60 درصد باقيمانده از مرحله ي قبل ديگه نميتونيد استفاده كنيد و فقط از 40 درصد شارژ شده ي جديد ميتونيد استفاده كنيد كه اين يك محدوديت استفاده از باتري هاي نيكل-كادميومي است كه دليلش هم ساختار شبكه اي و نوع قرار گيري يونهاي آن در ساختار شبكه است. به همين جهت بر روي شارژرهاي جديد اين باتري ها، مداري تعبيه شده است كه درصورت تشخيص دشارژ نبودن كامل باتري (از روي ولتاژ باتري ميفهمد)، باتري را اگرچه به شارژر وصل كرده ايد وليكن شارژ صورت نميگيرد و به شما نشان ميدهد باتري شارژ شده!!!
درمورد مدت زمان استفاده هم هر دو باتري فقط به سيكل هاي شارژ و دشارژ بستگي دارند ونه به مدت زمان استفاده، البته اگر در هريك از باتري ها از مواد خوب استفاده نشده باشه، با مدتي كار نكشيدن از باتري، و تجزيه ي الكتروليت كه در اينگونه باتري ها اصولا ناپايدار هستند، ظرفيت باتري رو به افول گذاشته و كم كم غير قابل استفاده ميشه حتي اگر تعداد سيكلهاي مورد استفاده خيلي كم باشه....
خلاصه اينكه:
بهتره قبل از شارژ كردن هر باتري قابل شارژي، كاتالوگ تك صفحه اي آنرا خواند تا متوجه شد احتياج به شارژ بيشتر هست يا نه؟!!!
چرا باید حدود یکی دو دقیقه وایسی تا موقعیوتتو شناسایی کنه .. اگه دیواری چیزی دور و برت نباشهنقل قول:
سریع تر شناساییت میکنه
ولی چرا سبز میشه خیلی هم خوب کار میکنه :10:
نقل قول:
ممنون .. توضیحات کامل و حرفه ای بود
اما اگه اینجوره پس چرا من میبینم :
مثلا من و یکی از دوستام w810 داشتیم .. من هیچ وقت بی موقع شارژ نمیکردم .. تا وقتی دشارژ نمیشد
به شارژ نمیزدم و ...
اما دوستم چرا
بعد از مدتی باتری اون خیلی ضعیف شد .. مثلا من 3-4 روز یبار شارژ میکردم اون هر روز! درصورتی که استفاده اون
از من خیلی بیشتر نبود
به نظرت چیزی هست که باتریای لیتیومی رو ضعیف کنه ؟
بچه ها بی معرفت شدینااااااااا
اولا که gps آقا پاییز کار نکرد
من نقشه ی تهران رو که میخوام لود کنم یه صفحه ی مشکی کیاد میزنه: loading map
و همینجوری روش میمونه که باید بیخیال شم
ضمنا jogging body رو هم نگفتین
ثالثا یکی این صفحه رو نگاه کنه بگه چجوریه ؟؟؟؟؟؟
[HTML]http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910userguides/342173/setting_up_and_adding_widgets_on_your_lg_kc910_ren oir.html[/HTML]
نقل قول:
واسه من میزنه failed to setup gps connection :13:
حتما جای کوری ایستادی .. برو یه جای سر باز :31:نقل قول:
چشم آب نمیخورهنقل قول:
:41:
من خودم بارها ازش استفاده کردم .. حتی تو جاده .. تو ماشین روشنش کردم
بعد از نیم ساعت گفت 1000 کیلوکالری سوزوندی :31:
نقل قول:
اینو باحال اومدی :38:
بچه ها میگم یه چیزی، مثل اینکه تو جعبه رنوار یک عدد رم 8 گیگ همراهش هست! که توی بسته های ایران نیست!
چیزی که جی اس ام گفته:
حالا باید بیشتر تحقیق کنم! :دینقل قول:
Hot-swappable microSD card slot (ships with 8GB card)
دوستان سلام.
اصلاً کسی تابحال تونسته از GPS گوشی رنوارش برای نقشه های شهرهای ايران استفاده کنه؟
من TrekBuddy رو روی گوشی سونی اريکسونم نصب کردم، بی درنگ و بدون هيچ سوالی نقشه رو Load ميکنه.
ولی رو رنوار بعد از کلی سوال روی Loading Map گير ميکنه!:5:
راستی almgti_79 عزيز! ضمن تشکر فراوان از شما، اين EFS_RC2 رو دو بار دانلود کردم همش موقع نصب ميگه:
Some installation Files are corupt
Please download a fresh copy and retry installation
انگار قسمت نيست ما به داخل رنوارمون دسترسی پيدا کنيم.
نقل قول:
دوست عزيز دمشكلتون اينه كه كامل نتونستيد فايل را دانلود كنيد و وسط دانلودتون قطعي پيش آمده با اينحال دوباره براتون آپ كردم از لينك زير استفاده كنيد:
کد:http://www.4shared.com/file/148620699/74313bec/LG_KU990_EFSTOOL_By_Yoshihiro_RC2.html
دوست عزيز خيلي از عوامل برروي قدرت باتري تاثيرگذارهآ از جمله ميزان شدت دشاژ كردن باتري، كه هرچقدر شدت دشارژ شدن بيشتر باشه ، عمر باتري كاهش پيدا ميكنهنقل قول:
يكي ديگه از عوامل، دماي كاريه باتريست، دما اگر از يك حدي بالاتر بره يا پايينتر بياد، الكتروليت باتري شروع به تجزيه ميكنه و يا ساختار شبكه ي الكتروليت بهم ميريزه واين هم باعث كاهش ميزان ذخيره سازي انرژي ميشه، حساسيت به دما حتي در چند درجه هم ميتونه اين عاملو بوجود بياره.
از عوامل ديگه ي تاثيرگذار خود گوشيه، عوامل سخت افزاري يك گوشي با گوشي ديگه با وجود همنوع بودن متفاوته كه خود باعث تاخير در شارژ يا شارژ كامل يا ... شود.
يكي از احتمالهايي هم كه وجود داره مواد استفاده شده درون خود باتري هاست، كوچكترين ناخالصي در مواد الكترليت باعث كاهش عمر باتري ميشه. تاجاييكه ميدونم باتريهاي سوني اريكسون ساخت كشور چينه و اين خودش باعث ابهامه كه جنس چيني شانسيه!!!
من تابحال خودم 4 تا گوشي در 8سال داشتم كه همه الجي بودند و باتري هاشون هم ساخت كره بوده و در مورد شارژ كردن هم زياد مراعات باتري را نميكنم (بر اساس چيزهايي كه ميدونم مراعات كي شارژ كردن و ... را نميكنم) ولي هيچكدومشون مشكل باتري برام ايجاد نكردند فقط مراقب هستم كه شدت دشارژ باتري گوشيم بالا نباشه؛ باتري ها به شدت دشارژ بالا خيلي حساسند (البته باتري هاي ليتيومي بيشتر حساسند) حتي تا جاييكه اگر چندين بار (در حدود 5-20) بار گوشيتونو با شدت دشارژ كنيد، عمر باتري به زير 40% كاهش پيدا ميكنه....
درضمن توجه داشته باشيد كه گوشي وقتي تشخيص داد باتري به ميزان ولتاژ خاصي رسيده، ديگه نميذاره باتري شارژ بشه كه دراينصورت ظرفيت باتري به حد نهايي نرسيده اين هم يك دليل ديگه است كه به سخت افزار خود گوشي مربوطه و ميتونه با كوچكترين عيبي كه شايد در كار گوشي هيچ نقصي ايجاد نكنه باعث افت انرژي باتري بشه.
يك نكته ي ديگه هم نوع شارژ كردن گوشيه، باتري بايد با يك جريان ثابت شارژ بشه، هرچقدر ميزان ولتاژ ورودي به باتري كمتر باشه يا بعبارتي نرخ شارژ پايينتر باشه، عمر باتري بيشتره. مثلا اگر با پورت يو اس بي سالم كه جريان آن تلورانس كمي داره باتري شارژ بشه از شارژر معمولي گوشي خيلي بهتر عمل ميكنه، همونطور كه ميدونيد وقتي با كام يك گوشي شارژ ميشه حداقل زمان مورد شارژ دوبرابر زمانيست كه با شارژر خود گوشي شارژ ميشه و اين يعني شارژ كاملتر...البته همونطور كه گفتم بايد مطمئن بود پورت هاي يو اس بي مشكل خاصي نداشته باشند و تلورانس جريان خروجي يو اس بي ها خيلي كم باشه...
البته دلايل ديگه هم هست كه ميتونه تاثيرگذار باشه ولي چيزهايي كه الان به ذهنم رسيد را براتون گفتم..
دوست عزيز آقا پوريا اگر در فضاي باز باشي بعد از 1-2 دقيقه چراغ اتصال به ماهواره سبز ميشه و gps شما به كار ميافتد ....
اما در مورد نصب برنامه براي استفاده از نقشه هاي ايران با GPS بايستي از نرم افزاري به نام Trak buddy استفاده كنيد كه توي صفحات 30 به بعد فكر كنم لينكش باشه ولي متاسفانه بنده نتونستم استفاده كنم ولي بقيه دوستان توانسته اند استفاده كنند اميدوارم شما هم جزو اونها باشيد .....
راستي جواب نداديد كس تونسته روي اين گوشي هم تم بريزه يا نه !!!!
نقل قول:
عزیز فضای باز امتحان نکردم
ایشالله فردا
در مورد trak buddy هم ریختمش اما من هم مثه شما نتونستم استفاده کنم
نقل قول:
دوست خوبم ببخشیدا میشه بگی دشارژ یعنی چی ؟
دقیقا واسم توضیح بده که شیر فهم بشم :46:
دشارژ یعنی شارژ خالی کنه همین!نقل قول:
دوست خوبم ببخشیدا میشه بگی دشارژ یعنی چی ؟
دقیقا واسم توضیح بده که شیر فهم بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر دوستان گرامی
:11:
ترک بادی روی فریمور جدیدم هم به خوبی کار کرد
:8:
پوریا جان، مشکل سوال پرسیدن رو که خیلی وقته حل کردیم
:13:
djmerikhi عزیز، (شرمنده، اسمت رو نمیدونم)؛ مشکل از فریمور نیست، میخوای یه دور طریقه نصب کردنم رو بگم، ببینیم مشکل از کجاست ؟! ، هر چند روش همونه که پیشتر هم با دوستان استفاده میکردیم
:13:
دوستان راست میگند، یه لینکی از Theme بدید تا ببینیم میشه که فرجی بشه یا نه ؟!
:21:
پیروز باشید:11:
یعنی نباید بزاریم کامل خالی بشه ؟؟؟؟؟؟:3:نقل قول:
نقل قول:
من فرمویرم ورژن f هستش
اما نمیتونم از این ترک بادی استفاده کنم
بچه ها من اکباتانم
کی میتونه بیاد به من کمک کنه این ترک بادی رو را بندازیم ؟؟؟؟:exclamati
نمی دونم توضیحات آقای almgti رو بخونید، جاهایی که گفته دشارژ یعنی شارژ خالی کردن و... :10:نقل قول:
یعنی نباید بزاریم کامل خالی بشه ؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا پوريا اگر توانستي هماهنگي به عمل بياوري براي نصب ترك بادي يه پيام بده بنده هم مزاحم بشم واقعا ديگي از نصب و پاك كردن هر چند وقت يكبار اين نرم افزار خسته شدم ....
راستي شما يه ادرسي داده بوديد كه در آن در مورد چگونگي تغييرات در ويدچت اين گوشي صحبت كرده بود ولي ميشه گفت انگار اون شخصي كه اون را ميگه داره در مورد سيستم عامل گوشي ما و سامسونگ صحبت مي كنه چون 80 درصد مقاله هيچ ارتباطي با گوشي رنيور نداره ....شايد هم سيستم عامل يا ورژن خاصي باشه كه متاسفانه در ايران نيست ..
نقل قول:
آقا این سایت معتبره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه مقاله هاش
حالا باز هم تامل کنین شاید مشکل حل شد.
حرف خیلی از بچه های این تایپیک برای من مثل سند میمونه
به نظر شما ال جی رنوار بهتره یا سونی اریکسونw995؟
البته در دوربین رنوار برتری داره،پس سر دوربین دیگه بحث نکنید
خوب دوربین رو بیخیال میشم،
توی ال سی دی، رنوار یه 0.4 اینچ بزرگتره و تاچ هست و رزولوشن بیشتری داره.
توی صدا که فکر میکنم w995 بهتره (تست نکردم) ولی رنوار رو میدونم توی هدست صدای خیلی خوبی داره، توی اسپیکر هم معمولی.
جنس بدنه ی رنوار خیلی عالیه و به این راحتی ها داغون نمیشه، w995 رو نمی دونم! :دی
عمر باتری w995 خوب بیشتره.
رنوار به صورت پیشفرض قابلیت پخش DivX و XviD و همچنین خواندن فایل های آفیس رو داره که w995 نداره.
سرعت کار با منو ها رو نمی دونم، ولی فکر نمی کنم فرق آنچنانی بکنن.
دیگه تعصبی به قضیه نگاه نکنید دیگه!
w995 یه چیز دیگست. نسبت به رنوار واقعا برتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدوم تعصب من مقایسه کردم فقط!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسین گرفتم......منظورش از اینکه گفته W995 یه چیز دیگست.........منظورش اینه سونیه نه الجیه........:31:
میگم میشه بگید کجاش تعصبی برخور کرده؟.........
راستی یه سوال..........تعریف شما از تعصب چیه؟........طرفداری از یه چیز برتر از چیزی که شما دوست دارید؟..........
بچه ها این جا رو یه نگاه بندازین
ببینین سر ساسونگ 8 مگا چه دعواهایی که نشده :دی
قدر این رنوار عزیز رو بدونیم !!!!
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=286406&page=58[/HTML]
شما فک میکنی w995 بهتره
با توضیحات هم که راضی نمیشی
خوب برو بخر دیگه
:دی
شما چرا میخای یه موضوع رو وقتی بیان کنی جوری حرف میزنی که داری یه چیز بدیهی رو میگی کهنقل قول:
همه میدونن ؟:31:
دوست عزیز یکم منطقی باش .. چه سودی به من و شما میرسه اگه مردم برن w995 یا رنوار یا ...
بخرن ؟ لطفا تنها هدفت کمک به بقیه باشه :10:
-
بین این دو گوشی ..
دوربین که به کنار .. همه میدونن :31: (همین یه پوئنه .. فکر نکنید میگیم به کنار ینی مهم نیست)
ظاهر : سلیقه ای
کیفیت ساخت : من هیچوقت خاطره خوبی از کیفیت ساخت سونی اریکسون نداشتم .. با w810 و k800
هم کار کردم
امکانات جانبی : انصافا w995 هیچی نداره نسبت به رنوار .. (پخش فرمت های مختلف و ...)
صدا : من تاپیک w995 رو قبلا خوندم .. این گوشی بلندی صدای کمی داره .. چه تو اسپیکر
چه تو هندزفری
-
میشه برتری w995 رو بگید ؟ :46:
دوست خوب سلام
من در تحلیل این گوشی در سایت gsm.ir خوندم که عمر باطری این گوشی کمه ، همچنین فلاش زنونش در حد فلاش زنونای دیگه نیست و عیب دیگه اینکه در عکس هایی که می گیره ، لبه هارو کش میده .
شما که با این گوشی کار کردی بگو واقعاً این عیوب درستن ؟ در ضمن سیستم عامل این گوشی چیه ؟