سلام
کسی درباره مود ایکس پی در ویندوز سون و همچنین آبدیت مجانی ویندوز اصلی در لبتاب به ویندوز سون اطلاعاتی دارد؟
Printable View
سلام
کسی درباره مود ایکس پی در ویندوز سون و همچنین آبدیت مجانی ویندوز اصلی در لبتاب به ویندوز سون اطلاعاتی دارد؟
نرم افزار نرو كار ميكنه رو 7 ؟
بله نسخه 8 به بعد سازگارهنقل قول:
آره مطمئن باش.نقل قول:
تو همین صفحه که عکسش را گذاشتی سمت راستش یه گزینه به اسم advance یا options هست اونو بزنی گزینه فعال میشننقل قول:
3D Vision preview pack 1
يكي بگه اين چيه؟ عينكش از كجا بياريم؟
مود ایکس پی یک نرم افزاری هست به نام VirtualWindowsXPنقل قول:
با حجم تقریبی 450 مگابایت که آخرین نسخه اونو که هنوز در حالت بتا داره از خود سایت مایکروسافت میتونی دانلود کنی
و بعد از نصبش محیط ایکس پی رو در سون داری و میتونی از نرم افزارهایی که فقط در سون اجرا میشن استفاده کنی و .....
خوب این از طریق بوته دیگه :31:نقل قول:
این عکسه کامل تر همچین گزینه ای نیست ........( اولش بود و وقتی روش میزنی اوون گزینه ها ظاهر میشه اما مشکل من اینکه گزینه ها غیر فعاله ! )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11::11:
نمیدونم شاید منظورمو از بوت کامل متوجه نشده باشی
ببین اگر شما از داخل خود ویندوز اقدام به نصب کنی
یعنی وقتی توی ویندوز هستی dvd نصب رو بزاری و از طریق اتوران بیایی و نصب کنی اون گزینه نمیاد
ولی اگر سیستم رو ریستارت کنی در حالی که dvd توش هست و مراحل نصب رو قبل از بالا اومدن ویندوز بری اون گزینه باید بیاد
اگر غیر از این هست من دیگه نمیدونم مشکل چی میتونه باشه
من سیستمو ریست میکنم بعد از توی ست آپ اولین بوت رو روی دی وی دی رام میزارم بعد ری استارد و از طریق dvd میآم برای نصب ویندوز ! درسته دیگه ؟!نقل قول:
ممکنه دی وی دی ویندوزم مشکل داشته باشه ؟! ( دانلود کردمش ) ...
:11:
سلام...
چرا در ویندوز 7 نام درایوهام نشون داده نمیشه؟ rename میکنم ولی عوض نمیکنه..
همه رو مینویسه Local Disk......
خواهشن کمک کنید اخه درایوهام زیاده و پیدا کردنشون سخت.....
برنامه ای برای این کار نیست؟
مایکروسافت اعلام کرد کسایی که اقدام به نصب ویندوز 7(32 و 64 بیتی) قبل از ریلیز شدن میکنن مشکلاتی نظیر بهم ریختن پارتشین هارد و بوت نشدن سیستم و مواردی دیگه ای که بیشتر شامل مشکلات سخت افزاری است گریبانگر کاربرا میشه.
البته این باگ با اپدیت کردن درست میشه.
متن خبر:
کد:http://www.techspot.com/news/35748-bug-found-in-windows-7-rtm-delay-rumors-exaggerated.html
ممکن نیست!!
من برای هر درایوم یه اسم گذاشتم
اول رو درایوی که میخواین Rename کنین 1 کلیک کنین بعد از 2 ثانیه دوباره کلیک کنید!! اون وقت Rename کنید
10 بار امتحان کردم.نمیشه که نمیشه.نقل قول:
هارد من Hitachi 500 sata.ممکنه از هارد باشه؟ آخه تو Xp و vista درست نشون میداد...
اعصابمو خورد کرده...:puke:
جوابممنون اگه جواب بدید....؟نقل قول:
دوستان یه سوال میکنم فقط مسخره نکنید.
ویندوز سون outlook یا همچین چیزی نداره؟
گشتم ولی پیدا نکردم.
سلامنقل قول:
دور از جون .
عزیز ببین Outlook متعلق به بسته نرم افزاری OFFICE است که همراه اون بسته نصب میشه .
کارش هم ارسال و دریافت ایمیل می باشد.
موفق باشید :40:
از روش برداشتن منم پيداش نكردم
نمیدونمنقل قول:
ولی خوب پیشنهاد میکنم از نرم افزارهایی مثل winrar استفاده بکنید که علاوه بر سرعت بالا امکانات بسیار بیشتری هم دارن
سلام و خسته نباشيد
من چطوری میتونم کارت گرافیکم رو به ویندوز 7 بشناسونم.
کارت گرافیک من GForce 5200 هست و سی دی هم که داره درایورش روی 7 نصب نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
داريورشو از سايت خود انويديا بگيريد
به لینک زیر برید و نوع کارت گرافیک خود را پیدا کنید و با توجه به نسخه ی ویندوز 7 درایورش را یگیریدنقل قول:
موفق باشیدکد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
آقا کسی نمیتونه کمکم کنه ؟! ممکنه مشکل از DVD ویندوز باشه ؟!نقل قول:
:11:
سلام.نقل قول:
به خدا دیگه انقدر حالیم هست ، ولی اونی که توو بسته هاس افیس هست اسمش outlook هست ولی منظور من outlook express یا webmail که توو خوده ویندوز هست بود.(البته webmail واسه ویستا بود) .
خودم تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که از روو ویندوز 7 برداشتن و باید از برنامه های خارجی مثل همون outlook آفیس یا Mozilla Thunderbird یا .... استفاده کرد یا این که یه اکانت msn live بسازی و از اونجا چک کنی.
به هر حال من که Mozilla Thunderbird رو دانلود کردم و دارم استفاده میکنم ، از outlook express خیلی بهتره و قشنگ تره.
ممنون.
مممندی که پسورد گذاری از روی فیالهای فشرده رو از توی 7 برداشتن..ولی من شنیدم هست هاا.ولی نمیدونم کجا...میشه یک تحقیق کنید..ممنوننقل قول:
32 يا 64 بيتي؟
چه فرقي داره؟
اگه يكيش بهتره چرا قيمت مساويه؟
من فقط ميدونم 64 بيتي بهترهنقل قول:
32 يا 64 بيتي؟
چه فرقي داره؟
سلام.نقل قول:
32 يا 64 بيتي؟
چه فرقي داره؟
ویندوز 64 بیتی از حافظه های cpu استفاده بهتری میکنه . و در کل کیفیت بالاتری نسبت به ویندوز 32 بیتی داره و سرعت بالاتر . ..
ولی برای استفاده از این ویندوز باید cpu شما قابلیت 64 بیتی داشته باشه . ..
خب قیمتش چرا نباید یکی باشه؟!!
نقل قول:
.................................................. ....
ویندوز های 64 بیتی (در صورتی که CPU شما توانایی کار با اون رو داشته باشند) از حداکثر امکانات CPU استفاده می کنند و تفاوت در نحوه فرستاده اطلاعات برای پردازش به CPU است ( نوع پهنای باند ارسالی برای اطلاعات و نیز قردت پردازش اطلاعات ) .در ضمن این نکته رو هم باید توجه داشته باشی که ویندوز های 64 بیتی به برنامه های 64 بیتی هم نیاز دارند.یعنی این که برنامه هایی باید استفاده بشن که مخصوص نسخه های 64 بیتی ساخته شدن......ویندوز های 64 بیتی هم از حداکثر قدرت پردازش CPU استفاده می کنند هم اینکه می توان رم هایی با حافظه بالا به سیستم اضافه کرد ...به طور مثال میندوز XP 32 بیتی حد اکثر از 3 GB رم می تونه پشتیبانی که . بیشتر از اون رو نمیشناسه در حالی که ویندوز XP 64 بیتی میتونه تا 8 GB رم رو بشناسه و از حد اکثر قدرت اونا هم استفاده کنه...........
توی ایران قیمتشون مساویه چون 64 بیتی ها خواهان کمتری دارند ...اما در خارج از کشور 64 بیتی ها گرون تر به فروش می رسند.........
گرافيك 3D
سازگار با وين 7 سراغ ندارين؟
سلام بچه ها ..من یه مشکل با ویندوز 7 دارم اونم اینه که افکت هاش یه مقدار تیک میزمه و روونیش مث ویندوز vista نیست !!! در صورتی که من کارتت گرافیکم 4890 vapor-x هست و توی rating هم بهم 7.8 داده !!! هم Aero هم 'گرافیکو.. مثلا موقع بستن ÷نجره ها یه کم تیک میزنه بعد بسته میشه... خیلی کم البته اما من حساسم و رو اعصابم راه میره میخواستم بدونم واسه شما هم همین طوریه یا نه ؟
نسخه ویندوزمم 7600 هست ... رممم 4 گیگ هست ..cpu هم 7750 black edition هست
ممنون
مال من كه سالمه
یعنی موقع بستن پنجره کوچکترین تیکی نمیزنه بعد بسته بشه ؟؟؟؟ من رو لپ تاپ دوستمم دیدم همین جوری بود !! شما با دقت نگاه کن وقتی پنجره رو میبندی قبل اینکه بسته بشه ه تیک کوچولو میزنه بعد بسته میشه... البته همیشه هم اینطور نیست..هر 4بار 3 بار اینجوریه...این میتونه به چی مرتبط باشه دوست عزیز؟؟
آخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کردید؟نقل قول:
یه سوال:
چه نسخه ای از net framework روی سون نصبه؟؟
رو پي سي چي همينطوره؟نقل قول:
نه درست بسته ميشه .
نرام افزار اضافي نداري كه باعث بشه كل سيتم درگير بشه؟
3.5 اگه اشتباه نكنمنقل قول:
من همین مشکل رو روی لپ تابم دارم در صورتی که همین لپ تاپ روی ویستا اصلا اینطور نیست وهمین نسخه ویندوز سون روی کامپیوترم کاملا روان است فکر کنم مربوط به این باشد که بعضی درایور ها کامل سازگار نیستنقل قول:
بله دوست عزیز من catalyst 9.7 رو دارم الان..با قبلیا هم همین مشکل رو داشت !!!
توی vista اینجوری نبود فقط تو seven اینجوریه!!
من قبل اینکه هیچ نرم افزاری نصب کنمم همینجوری بود!! بد جوری رو اعصاابم راه میره
ایا نرم افزار دیدن عکس ویستا که انگار در سون حذف شده جداگانه قابل نصب در سون است واگر میتوان باید از کجا انرا بگیرم همین مشکل را در مورد نرم افزار کیبورد مجازی ویستا دارم که از سون کامل تر است ایا این را هم میتوانم جایگزین کنم
ممنون میشم اگه یه راهی چیزی پیشه پام بذارین تا این مشکلم حل بشه ..اخه دلم نمیاد از این 7 بگذرم ..خیلی عالیه..همه چیش