اين كه ميگن hp زود داغ ميكنه و نميشه زياد باهاش كار كرد درسته ؟
5010 dell رو هم شنيدم كه خيليها ازش راضي نيستن و كلا مارك dell به درد بخور نيست ميخواستم بدونم درسته ؟
پس بين گزينه هاي بالا ACER از بقيه بهتره ؟
5010 dell رو هم شنيدم كه خيليها ازش راضي نيستن و كلا مارك dell به درد بخور نيست ميخواستم بدونم درسته ؟
چندین هزار در رابطه با این موضوع توضیح دادم ... داخل تاپیک اختصاصی hp هم گفتم !!!نقل قول:
این مورد جوء سازی بود - گرما طبیعی هست و جای هیچ نگرانی ههم نیست !!
5010 جزء بهترین مدل های dell هست !!نقل قول:
بله dell دیگه کیفیت سابق رو نداره !!
بعد از asus و hpنقل قول:
درود
در مورد hp درست میگن قبلا داغ میگرد و گرما بیش از حد بود ولی دیگه این مشکل رو برطرف کردن
و در مورد aser باید بگم خدائیش لپتاپ خوبیه 5741G 8 ماهیه گرفتم دارم باهاش کارهای رندرینگ 3D میکنم آخ نگفته و 4 گیگ برام کمه که اونم براش یه رم میگیرم ارتقا میدم به 6 گیگ
نقل قول:
دوست عزيز گرافيكش واسه بازي چطوره ؟ بازيهايي مثل pes 2011 رو ميشه راحت رو high بازي كرد ؟
باتريش چطوره و چند ساعت ميكشه ؟
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟
به فکر بازی با لپ تاپ نباش !!نقل قول:
دوست عزيز گرافيكش واسه بازي چطوره ؟ بازيهايي مثل pes 2011 رو ميشه راحت رو high بازي كرد ؟
باتریش زیاد تعریفی نداره و بعد از مرور زمان خیلی ضعیف میشه ..نقل قول:
باتريش چطوره و چند ساعت ميكشه ؟
اما حدودا 3 ساعت رو نگه میداره !!!
سلام !
من یه نوت بوک 5742 دارم
Acer Aspire 5742
Core i3 380M@2.53GHz,
3MB L3
DDR3 3GB 1333MHz
+500GB SATA
15.6" (1366 x 768) LED LCD
میدونم گرافیک نداره ولی میخواستم بدونم چقدر قدرت داره من میتونم یه بازی معمولی 2010 رو روش نصب کنم ؟
به عنوان مثال GTA San Andreas
اگه میشه چقدر بهش فشار میاره ! ؟ امکان داره به مشکل بخوره ! ؟
یه مشکل دیگه هم دارم درایور بلوتوث ش رو هم ندارم ؟!
مرسی !
edit
edit
edit
سلام
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
اگه به وسیله ی کابل component و یا hdmi به tv وصل کرده باشی میتونی بین این دوتا با fn+f5سوویچ کنی...نقل قول:
انتقال تصویر به پورت خروجی HDMIنقل قول:
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
نقل قول:
چرا هیچکس ! جواب نمیده ! :41:
مدل گرافیک رو ننوشتید ولی فکر کنم Intel HD باشه ، بازی های نه چندان سنگین رو میتونید باهاش اجرا کنید .
برای درایور هم از سایت ایسر دانلود کنید .
مرسی بله همون intel HD هست !
سلام
میشه یه نفر درباره ی مدل های ASUS G53 jwمنو راهنمایی کنه:42:
دوست عزیز بهتره در تاپیک خودش مطرح کنید تا زودتر به جواب برسیدنقل قول:
رفتم تو سایت سازگار مدل هاشو دیدم.
این ایسر مدل های جدیدتری هم داره که هنوز تو سایت سازگار نباشه؟مدل های دیگری هم هست؟
بره بازی و اجرای اتوکد و تری دی مکس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگه مدلی جدید بیاد سریع تو همون سایت زده میشه . ..نقل قول:
این ایسر مدل های جدیدتری هم داره که هنوز تو سایت سازگار نباشه؟مدل های دیگری هم هست؟
بره بازی و اجرای اتوکد و تری دی مکس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
5742 برای کارایی که گفتید کاملا مناسبه . . .
کانفیگش همه جوره پاسخ گو هست
دوستان من میحواستم مک بوک ایر بگیرم.ولی حالا که این Acer Iconia اومده یه کم بین این 2 تا مردد شدم.قیمتش هم 1200$.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کانفیگشه.میخواستم بپرسم که با این قیمت می ارزه.
Dual Multi-Touch Screens: 14" HD Widescreen CineCrystal™ LED-backlit LCDs
Tempered Gorilla® Glass: with fingerprint-resistant coating Intel® Core™ i5-480M Processor 2.66GHz with Turbo Boost Technology up to 2.93GHz 4GB DDR3 Dual-Channel Memory 640GB 5400RPM SATA Hard Drive Intel® HD Graphics 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Dolby® Advanced Audio® v3 Audio Enhancement High Definition Audio Support 2 - USB 2.0 Ports & 1 - USB 3.0 Port Multi-Touch Virtual Keyboard Virtual Numeric Keypad Virtual Touchpad 1.3 Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 resolution) 4-Cell Lithium-Ion (3000 mAh) 6.18 lbs. | 2.8 kg. (system unit only) Windows® 7 Home Premium Microsoft® Office Starter 2010: Complete your PC. Purchase a product key to activate a full Microsoft® Office 2010 suite.
به نظرمن خوبه ولی قیمتش زیاده
اگه دنبال یک لپ تاب خوب می گردی ایسرمدلهای ایماشین انتخاب کن مثلامن یکی دیدم بااین مشخصا
رم3گیگابایت.گرافیک1گیابایت. هارد160گیگابایت.hdmiندارد.باط ی6سلولی.نمایشگر15.4:18:
قیمتش هم 510هزارتومان
عالی نیست؟فقط هاردش یک مقدارکمه که اون هم بایک هارداکسترنال حل می شه.:18::27:
بچه ها به نظر شما بین این چند تا کدوم رو بگیرم بهتره
Acer Aspire 4738G-A
Acer Aspire 5742
Acer Aspire 4741
میخوام cpu i5 باشه حداقل
5742 بگیرنقل قول:
Core i 5 480 2.66 up to 2.9
کارت گرافیکش هم خیلی خفنه
Geforce 540
نقل قول:
Acer Aspire 5742 برای شما مناسبه چون سیپی یوش همونیه که شما میخان فقط موقع خرید دقت کن تو کانفیگش که حتما کارت گرافیک جی فورس 540 باشه
مدل 5742 برای شما مناسبه فقط به شرطی که حین خرید حتما دقت کنید کارت گرافیکش جیفورس 540 باشهنقل قول:
مطمئنی کارت گرافیکش جی فورس 540 هستنقل قول:
آخه همه سایت ها نوشتن Geforce GT 420M 1G
در ضمن یعنی 5742 کارت گرافیکش از 4738 ، ATI 5470 بهتره؟
هر سایتی یه چیزی نوشته یکی نوشته بلوتوث نداره یکی هارد رو 640 یکی 500
اگه میشه یکی مشخصات 5742 از نوع سی پی یو i5 رو بگه خیالم راحت بشه
حالا بین گزینه هام این 2 تا موندن فقط
شما با این کانفیگ بخرنقل قول:
Core i 480
Geforce 540 GT 1Gb
640 HDD
4GB DDR3
بلوتوث هم داره کارت ریدر هم همچنین
این کانفیک کمیابتر هست ولی بگردی راحت پیدا میکنی
کارتش 5740 رو میکنه تو جیبش
540 واقعا کارتی قوی هست واسه یه لپتاب با این قیمت
من 2تا 5742 با گرافیک 420 جیفورس و 540 ش رو باهم مقایسه کردم که البته تو گیم اصلا قابل قیاس نیستن ،بخاطر همین گفتم از کانفیگش مطمئن شو وگرنه 5742 با کارت 420 نگیر پشیمون میشینقل قول:
سلام من امروز صبح رفتم یه 5742z گرفتم . آدرسشم شیراز -مجتمع پی سی سنتر هست . گفتم یه کمکی به دوستانی که دنبال این لپ تاپ میگردن کرده باشم. ممنون از سایت خوبتون.
به پی سی ورد و جمع ایسر داران خوش اومدید دوست عزیزنقل قول:
اگه شدکانفیگ و قیمت رو بگید ببینیم اونجااوضاع چطوره؟
آقایان اساتید
عرض شود من از نرم افزاری استفاده می کنم به اسم ایتبز که نرم افزار تخصصی عمرانه و یه لپ تاپ نیاز دارم مناسب کار با اون
متاسفانه دقیقا معلوم نیست چه جور سخت افزاری به درد کار ما میخوره و بیشتر با آزمون و خطا پیش میریم
به هر حال به نظر میاد مهمترین پارامتر کلاک سی پی یو باشه و تعداد هسته ها چندان مهم نیست، از تاثیر بقیه پارامترهای سی پی یو هم اطلاع ندارم فقط این که اینتل به تر از ای ام دی جوابگو بوده.رم و هارد و خصوصا گرافیک هم تقریبا تاثیری در کار ندارند.در بین لپ تاپ ها هم تا حال ایسر خیلی جالب جواب داده یعنی یه سیستم نسبتا ارزون قیمت ایسر خیلی بهتر از انتظار ظاهر شده لذا بیشتر به این برند علاقه مندم.طبیعیه که قیمت هم خیلی مهمه
حالا چی پیش نهاد می کنید؟
امیدوارم بین دوستان کسی پیدا بشه که سوال من در تخصصش باشه
دوستان این بلوتوث g5742 اعصابمو بهم ریخته هرچی درایور تو سایت سازنده وتو سی دیش بود نصب کردم . فایده نداشت که نداشت تو دیوایس منیجریه علامت زرد رنگ میاد کنارش .لطفا کسی اگه راه حل این مشکل رو می دونه بگه که بقیه هم که مث من این مشکل رو دارن مشکلشون حل شه
سلام فکر میکنم شما اصلا بلوتوث رو روشن نکردی.میدونی وقتی fn رو با کلید وای فای میگیری اگه 1 بار بزنی فقط وایرلس روشن میشه وقتی دو بار مثلا وایرلس و بلوتوث روشن میشه وقتی سه بار....(کلا چهار حالت داره)اول مطمئن شو ک روشنه بعد درایور بریزنقل قول:
سلام خوبی.استاد اینجا متوجه میشی ک با توجه ب کارت چ لپ تاپی برای شما مناسبه.متاسفانه ادمین ها فقط مطالب خودشون رو بر روی صفحات اول قرار میدن(پونز زدن) و مطالب کاربران ک گاهی بهتر هم هست کم کم ب صفحات آخر میرود...نقل قول:
[PHP][/PHP]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=474348
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو این قسمت لانچ منیجر رو دانلود کن انشا... مشکلت حل میشه
برای نصب داریور ها نیز گزینه اتوماتیک رو انتخاب کن تا خود ویندوز بهترین و مناسبترین رو برات دانلود کنه
البته این نرم افزار تو دی وی دی هم هستکد:http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=3278:20:
دوستان یه سوال دارم که جای دیگه هم پرسیدم ولی بهم جواب ندادن لطفا بهم پاسخ بدید
سلام به همه دوستان من امروز 5742 g رو گرفتم برای اینکه بشه از کارت گرافیک انویدیا استفاده کرد باید چه کار کنم
درایور ها شو نصب کردم ولی برای رزولیشن و ... فقط کارت گرافیک اینتل رو میشناسه آیا این به خاطر کمتر مصرف کردن باتری هست و خودش به صورت اتوماتیک سوییچ میکنه یا باید خودم سویچ کنم ؟
برای اینکه بخوام کارت گرافیک 540 اینویدیا همیشه فعال باشه باید چه کار کنم ؟
ممنون از دوستانی که جواب میدن
core i 5
vga : 540 geforce
hdd : 640G
ram :4G
بچه ها اگه کارت گرافیک رو در نطر نگیریم به نظر شما 5742 از نوع سی پی یو i5 بهتره یا lenovo g560 از نوع i5؟؟
موندم بین اینا آخه گرابیک زیاد برام مهم نیست
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
زیاد مطمئن نیستم ولی توی اینترنت خونده بودم که خودش در مواقعی که نیاز به پردازش گرافیکی سنگین نیست از کارت گرافیک Intel استفاده میکنه تا شارژ باطری حفظ بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
من در این پست بطور کامل توضیح دادم که چطوری میتوان گرافیک انویدیا رو بصورت دستی فعال نمود!!!
ضمنا فعال بودن دائمی گرافیک انویدیا کار صحیحی نیست .کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
آيا كسي در مورد معايب و ضعف هاي Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اطلاعي دارد چون بنده تا چند روز ديگر قصد خريد اين لپ تاپ را دارم آيا اين لپ تاپ كيفيت تصويري و صدايي خوب و بالايي دارد ؟
آيا مدل فوق شبكه بي سيم wifi هم دارد؟
در حال حاضر شما 5742 را ترجيح مي دهيد يا 5745 ...
سلام
میشه لطفا یه مقایسه بین سه مدل 4736Z ، 2930، 3935 ایسر بکنید- هم از نظر قیمت هم از نظر کارایی( امتحان پس دادن) و ویندوزشون
اصلا این مدلا تو بازار هست یا نه؟
مرسی:46:
کیفیت صفحه نمایشش کاملا معمولیه و اسپیکرش هم مونو هست یعنی فقط یدونه اسپیکر داره که طبیعتا صدای خوبی نخواهید داشت. این تنها ضعفه این لپ تاپ هست وگرنه نسبت به هزینه ای که پرداخت میکنید کانفیگ بالایی داره.نقل قول:
اگر منظورتون از شبکه بی سیم WiFi همون کارت شبکه وایرلس هست ، که باید عرض کنم همه لپ تاپ ها این کارت رو دارن که جدیدا همه سری N هستن ، که برد بیشتر و سرعت انتقال اطلاعات بیشتری در شبکه فراهم میکنه.البته باید همه دیوایس ها سری N باشن تا به حداکثر سرعت و برد دست پیدا کنید.
سلام دوستان..
آخرین قیمت5742G CORE I3 چند هست..؟
5742G CORE I3بهتره یا5742 [Aspire 5742ZG 2.1Ghz-3DD3-500Gb.
چون خیلی اختلاف قیمت ندارند..
بهتره رو ۵۷۴۲ ,XPنصب کرد یا 7...?
سرعت و کارایی....