پالپ عزیز فراموش کردم برای پیدا کردن فریمور چه کدی باید وارد کنم؟
پالپ عزیز فراموش کردم برای پیدا کردن فریمور چه کدی باید وارد کنم؟
سلام مهدی جان سال نو مبارکت باشه عزیز
بفرما
#1234#*
"سلام پالپ جان برای شما هم سال سرشار از خوشی وسبز بختی آرزومندم
JPIG2" این ورژن منه فکر می کنم اگر ورژنم رو عوض کنم بعضی مشکلاتم حل بشه اگر شما تجربه متفاوتی دارین به دیده منت می پذیرم
با سپاس
سلام ... jpig2 فارسیه ؟
سلام
دوستان اين آخرين ورژن نرم افزار جاواي trekbuddy
هستش كه خيلي خفنه حتما دانلودش كنيد:10:
کد:http://www.trekbuddy.net/releases/0.9.95/index.htm
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
اگرهم سوالي بود در خدمتيم
سلام
خوبین ؟
امرئز خیلی اتفاقی رفتم این گوشی رو گرفتم
هنوز خیلی باهاش کار نکردم
ولی اولین چیزی که فهمیدم اینه که به درد اس ام اس دادن نمیخوره دی:
نقل قول:
سلام مبارکت باشه .. امیدوارم برات خوب کار کنه ... از لحاظ اس ام اس خوب کیبرد کامل که نداره ... دکمه هاش اولش یکم سفتتر هستش به مرور جا میفته و خیلی نرم میشه .. البته اولم سفت نیست ولی به مرور خیلی بهتر میشه .. پیشنهادم اینه که برای اس ام اس از تاچ استفاده کنی راحتتره ... :11: هر چند که من از هر 2 با توجه به شرایط استفاده میکنم
مرسی
راستی چند تا سوال
توی پکش همینا که جی اس ام آرنا هم توی عکسش گذاشته باید باشه؟
مال من بعضی اش رو نداشت !
برنامه های جاوا میشه روش نصب کرد؟
مشکلی که نداره؟
چیارو نداشت؟ با گارانتی گرفتی؟
اره من تا حجم 9 مگابایت روش پسوند jar ریختم .. مشکلی از این بابت نداره فقط باید اندازه رزولوشن تصویر رو نگاه کنی و برنامه های مبتنی بر اینهارو بگیری .. هم برنامه تاچ بهش میخوره هم کیبرد داره ... فقط یادت باشه ... که برنامه بالای 400*240 نباشه ... معمولا یا اجرا نمیشه یا بد اجرا میشه .. 320 *240 اجرا میشه
گارانتی ماکروتلنقل قول:
کابل یو اس بی که وصلش کنم به کامپیوتر رو نداشت
اومدم خونه متوجه شدم
دیگه هم حسش نیست برم اون طرف ها !
جدا میفروشنش؟
قیمتش چند؟ !
نقل قول:
پس برداشتن چون باید میداشت !... گارانتی ماکروتل تقلبیه .. پارس مایکروتل درسته ...
2 تا 3 تومن هستش
اااااااانقل قول:
خوب من تا الان فقط نوکیا و اس ای استفاده میکردم
نمیدونستم گارانتی سامسونگو دقیق
فقط شنیده بودم ماکروتل....
پس کلی بهم انداختن احتمالا " !
چون هدفونش هم این ایر نیست !
برم سراغش بهتر انگار لول
1 چیز هست که یکم اذیتم میکنه
برای شما هم هست؟
یا اینکه این گوشی ما ایراد داره؟ :O
مشکل من هم از این قرار که
اگه 1 جایی برم که آنتن نداشته باشه
سریع روی صفحه پیغام سیم رفرشینگ میده (sim refreshing)
یهو میبنی توی چند دقیقه چند بار اینجوری میشه که خیلی رو اعصاب !
چی کارش کنم؟!!
نقل قول:
واقعا ! برای من اصلا اینطوری نیست .. فکر کنم باید بزاری رو حالت اتومات شاید گذاشتی رو manuel ..
اول بگو فارسی هستش یا انگلیسی؟ که بتونم راهنمایی کنم
سلام به دوستان گل. هرچند دوستان قدیمی دیگه یادی از ما نمیکنن . خواستم سال نو رو تبریک بگم
بله فارسیهنقل قول:
راستی کاربر محترم "استبداد":اگر براتون امکان داره بفرمایید چند خریدین؟
چند تا مشکل من بگم؟
1)رفتم رم 4گیگ ساندیسک انداختم روش چشمتون روز بد نبینه کلی زده تو حالم وقتی فیلم یا عکس سوژهای توپ میگیرم یه دفعه پیام میده ذخیره سازی انجام نشد(saving failed
دوباره به همون رم یک گیگ خودش راضی شدم.حدس می زنم مشکل از رم است همینجا از دوستان پرسیدم رم اصل و تقلبی چه مشخصاتی دارن کسی چیزی نگفت حالا به اینجا رسیدم اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بفرمایید
2)من از این نرم افزار trekbuddy نتونستم روی این گوشی استفاده کنم اگر "گوموش " عزیز قدم به قدم راهنمایی کنن ممنون میشم ضمنا فکر کنم لینکتون مشکل داره من نتونستم دانلود کنم
3)وقتی اس ام اس به زبان فارسی مینویسم بخام وسط متنم یه تغییری بدم(مثلا یه کلمه اضافه کنم)با اضافه کردن یا تغییر هر حرف یه حرف از اخر مسیج پاک میشه مثال:سلام حالت خوبه کجایی؟بعد از اضافه کردن کلمه عزیزم تبدیل میشه "سلام عزیزم ححححالت خوبه؟ک"
نقل قول:
1- از رم توشیبا یا خود سامسونگ استفاده کن مهدی جان .. من تا 8 گذاشتم مشکلی نداره
2-موافقم .. چون نیاز به راهنمایی داره :31:
3- این مشکلو ندارم ..ولی برات بررسی میکنم :11:
سلا مهدی جان خوش امدی سال نو شما هم مبارک باشه امیدوارم سالم و سلامت باشی .. تو دلمون دوست داریم بیشتر سر بزن عزیز :11:نقل قول:
اگه زبان گوشی فارسی باشه فارسی میگهنقل قول:
اگه هم انگلیسی باشه که انگلیسی !
کلا" گوشی ایراد زیاد داره امروز میبرشمش پیش خوذ فروشنده ببینم چی میشه
285 تومام !نقل قول:
راستی کاربر محترم "استبداد":اگر براتون امکان داره بفرمایید چند خریدین؟
اول اجازه بده ببینم گوشیت ایرادش رفع شدنیه یا نه بعد ببر ! :11:
فکر میکنم رو حالت اتومات باشه ولی انگلیسیش فعال باشه بیشتر اینجوری که میگی ...
برای اون شبکه ای که گفتی این کارو بکن ...
از منو برو داخل setting .. گزینه 7 تنظیمات شبکه ..گزینه 1 که میشه انتخاب شبکه رو حالت خودکار یا همون اتومات بزار
دوباه برو رو گزینه 2 ...که میشه حالت شبکه اونم رو اولی و اتومات بزار ... ببین ایرادت رفع شد یا نه
برای زبان هم برگرد تو منو ... setting یا همون تنظیمات .. گزینه 4 که کلیک کردی .. زبان یا language گزینه اول هستش روش کلیک کن و واردش بشو ...اولی بابت متن صفحه هستش ...
مسئله سوم فریمورت چیه ؟ اگه خیلی مشکل داری میتونی بدی برات به فریمور دیگه اپدیت کنن ..یا خودت اپدیت کنی .. نحوه اموزشش تو این فروم هستش
سلام رفیقنقل قول:
نوروز شما هم مبارک باشه.راستش وقتی یه چیزی از گوشیم ایراد داره به یاد تک تک دوستان می افتم وبهشون درود میفرستم که مایه آرامش اند هر چند کلا تاپیک خیلی فعالی نیست اما دل ما به شما وپالپ واعضاش خوشه
با تشکر مجددنقل قول:
دوست عزیز اگه برات امکان داره بیشتر در مورد نحوه استفاده از این نرم افزار توضیح بده دل ما اب شد از بس از جی پی اس شنیدیم وندیدیم!!!!!
اگر ممکنه قدم به قدم برای این گوشی توضیح بدین والا بلا سواد بعضیا مثل من اکابریه خلاصه ومختصر مفید به دردشون نمی خوره.اگر برات امکان داشت برای این گوشی توضیح بدین. شرمنده لینک هم کار نکرد اگر امکان داره چکش کنین.
بسیار سپاسگزارم
تمام این ها رو انجام دادم فرقی نکرد !نقل قول:
فریم ور همون dicx (R) VOD دیگه؟
n6pqy5di
قدیمیه؟!
#1234#*
کد بالارو وارد کن ... فریمورتو مینویسه .. :11:
S8300JPIC5
کد رو وارد کردم این رو داد
خوب فریمورتم که خوبه .. مشکلت دیگه چیه ؟
زبونتو فارسی کردی ؟
خوب مشکلم همون sim refreshing یا " بروز سازی سیم کارت " هست !
نقل قول:
اول بگو زبون گوشیت الان چیه ! مطمئنی اون کاری که گفتم رو انجام دادی؟ اگر تنظیمات شبکرو اتومات کنی دیگه ازت نمیپرسه که!
فارسیش کردم
اون موارد رو هم انجام دادم
ولی باز هم اون پیغام لعنتی رو میده لول
یه رست بکن ...
برو تو تنظیمات ...
گزینه اخر نوشته تنظیم مجدد که میشه گزینه 9
واردش که شدی .. تنظیمات دستگاه رو تیک بزن .. ببین درست میشه
ریست رو چند بار انجام دادم
البته این مشکل فقط وقتایی پیش میاد که آنتن نداشته باشم دی:
سیم کارتت ایرانسل هستش یا همراه اول؟
هم ایرانسل استفاده میکنم هم همراه اول
با هردو شون هم این مشکل رو دارم
ولی این با با ایرانسل بیشتر .
دقیق یادم نیست برای منم همینجوری میشه یا نه ! ...چون تا حالا خیلی کم پیش امده جایی رفته باشم و انتن نده که نیاز به سیم رفرش باشه ... مهدی جان اگر برای شما پیش امده ممنون میشم عنوان کنی ..
اگر پیش امده بود که طبیعیه دوست عزیز ... اگر نبود که برید نمایندگی و مشکلتون رو عنوان کنید ! یا تو بخش دیگه مثل s8000 بپرسید چون حقیقتش دیگه نمیتونم تو این مسئله کمکتون کنم و اطلاعاتم جوابگو نیست ...
سلامنقل قول:
دوست عزيز مثل اينكه نبود ما باعث دلخوري شده:20:از اين بابت عذر خواهي مي كنم:10:
ولي راجع به برنامه بايست بگم با توجه به اينكه بنده اينجا به خاطر تازه وارد بودن اجازه آپ كردن فايل ندارم به همين علت تمام اونچه كه دستگيرم ميشه تو سايت جي اس آريا تو تايپيك (همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lg kc910renoir )آپ مي كنم كه اونجا آخرين ورژن trekbuddy رو هم آپ كردم مي تونين برين و دانلودش كنين:11:
اگر دانلودش كردين بگين تا شرايط نصب و راه اندازيشم تا جايي كه دانش ما قد ميده در خدمت باشيم:20:
سلام
واسه من هم اون پیغام رفرش رو تا حالا نداده.
پالپ جان فریمور من s8300JPIG2 هستش. چجوریه؟اطلاعاتی داری؟
نقل قول:
سلام .. مهدی جان شما باید بگی خوبه یا نه .. فریمور خودم همین فریمور دوستمون هست که بهش گفتم خوبه :11:
دویستان گلم ببخشید زیاد سوال میکنم آخه من کلا" سونی اریکیسون استفاده میکردم
با سامسونگ زیاد کا ر نکردم دی:
این سیتم دلیوری که اینجوری یه اس ام اس میده خیلی ستم نمیشه 1 جور دیگش کرد؟
in box ام کی پر میشه ؟
نقل قول:
سلام راهی پیدا نکردم جور دیگه بشه ...
تا 500 اس ام اس .. بعضی وقتا میبینی رو 300 پر میشه یا 278 یا 280 واسه اینکه بعضی از اس ام اس هات چند تایی بوده ..
مثل اينكه به مذاق هيچكي خوش نيومد اين پست ما:13:نقل قول:
سلام
خوبین
باز هم 1 سوال دی:
شماره های سیم کارتمو نشون نمیده
1 سری شماره روی سیم کارتم داشتم که روی این گوشی نشوننش نمیده
یعنی وقتی به بخش دفتر تلفن میرم خالی
ولی وقتی میخوام 1 شماره تلفن رو بگیرم
مثلا" وقتی مینویسم0936506
شماره های سیم کارتم که با این اعداد شروع میشه رو نشون میده
ولی نمیدونم چرا توی بخش دفتر تلفن نشون نمیده
توی تنظیمات هم رفتم اون بخش نشون ددن شما ره ها از ار دو یا نشون دادن شماره ها از سیم کارت رو هم زدم ولی درست نشد !
ادیت:
راستی سیم کارت دیگه روی گوشی میذارم خودش اتومانیک کپی میکنه
سیم کارت خودم هم تا چند روز پیش خوب بود
ولی نمیدونم چی شد که اینجوری شد ؟ دی