یه مقدار Jony جان رو بازی کردم.کلا جالب بود.ولی این موتوره کلا حوصلمو سر برده.قحطه موتور بود.دی:
Printable View
یه مقدار Jony جان رو بازی کردم.کلا جالب بود.ولی این موتوره کلا حوصلمو سر برده.قحطه موتور بود.دی:
از كجا ميتونم دانلود كنم اين بازيو با كرك سالم
مشخصاتي كه ميخواد سيستم چياست ؟
فكر كنم صفحه ي اول لينك داره
به نظر من بازي با مزه اي هست
مخصوصا وقتي ميري توي كلوب ها
من توي بازي LOST يك SMS دريافتيدم كه ميگفت كه شماره ي 555-taxi زنگ بزن كه تاكسي بياد ولي هر كار كردم هيچي نشد
سلام بچه می خواستم توضیح بدین چه طوری بازی سیو می شه؟
اگه وقت کردید، حتما برنامه های تلویزیونی این بازی رو ببینید. بخصوص کارتونی به نام Republican Space Rangers که خیلی خنده دار و با مزه است!
داستانش در مورد سه تا سربازه که قصد دارن دموکراسی رو به شیوه ی آمریکایی در فضا و بین موجودات فضایی ترویج کنند. در عین حال از موجودات فضایی خیلی بدشون میاد.
برای سفر بین سیارات و کهکشان ها هم از سفینه ی زیر استفاده می کنند :
تو یکی از قسمت ها وقتی برمی گردن به سیاره ی زمین، متوجه می شند که نه تنها انسان ها با موجودات فضایی دوست شدند بلکه یک موجود فضایی هم به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شده.
عکس این رئیس جمهور خوش سیما که شباهت زیادی به یکی از اعضای بدن مردها داره! :
عکس دیگری از رئیس جمهور خندان آمریکا به همراه بانوی اول آمریکا :
سلام این بازی چه طوری سیو میشه
لطف کنید توضیح بدین
لطفا يه نفر بزاره مشخصات سيستم در چه حدي بايد باشه واسه اين بازي
صفحه اول گشتم نبود
الان دو روز میشه که منتظریم که این فایل رو برامون آپلودش کنی پس چی شد ؟؟؟نقل قول:
:11: :40: :11: :40: :11:
:10: :8: :10: :8: :10:
سلام
من توی یه مرحله گیر کردم توی The Lost and Damned
اونجا که باید بریم فرودگاه و یه زنه که با یه مرده میاد رو بگیریم و پلیسها رو بکشیم و بعد هم زنه مثل سیریش دنبالمون راه میفته روی نقشه هم هیچ کجا رو نشون نمیده (پلیس ها هم ولمون کردند)
باید چکار کنم؟
ممنون
بفرمایید:نقل قول:
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
RAM: 1.5 GB
Hard Drive 16 GB Free Space
Video Card: 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
اینو از این سایت برات نوشتم:
کد:http://www.microsoft.com/games/en-us/GAMES/Pages/grandtheftautolibertycity.aspx
دوست دختر پیدا نمیکنه چرا لویز لوپز؟
اینم یه کرک واسه کسانی که تو بازی هی دوربینشون تکون میخوره و ماشین اتومانیک گاز میخوره 100% تست شده
کد:http://www.easy-share.com/1909975068/GTA.eflc.crack.rar
Please Helpنقل قول:
بايد از دست پليس فرار كني.تا نقشت از حالت آبي رنگ دربياد.بعد رو نقشه بهت ميگه كجا بايد بري.نقل قول:
چون دوست نداره كه متعهد باشه !(&#%نقل قول:
ولي بري كلاب و با ينفر برقصي 1 شب مال تو ميشه و شمارشم ميده بهت
سلام دوستان یعنی هیچکی تو سیو کردن بازی مشکل نداره ؟؟ چرا جواب نمیدین
چطور میشه فقط منو دوستام این مشکلو داشته باشیم ؟؟؟ 8نفر از دوستام هم این مشکلو دارن ولی نمیدونم چرا اینجا هیچکس این مشکلو نداره.....یعنی واقعا هیچکس این مشکلو تا حالا نداشته ؟؟؟ داره کفرم بالا میاد.....این 6مین پستم هست که کسی به دادمون نمیرسه...........
مشکلم رو دوباره میگم......
وقتی new game میزنیم و پروفایل میسازیم و برای اولین بار میخوایم وارد بازی بشیم یه اخطار میاره که میگه Enter بزن تا وارد بازی برای اولین بار بشی.....اینتر میزنیم ولی بعد از تمام شدن لودینگ که صدا هم نداره از بازی بیرون میاد و ارورهای الکی میده.....
حالا همه کارها رو هم که از اول این تاپیک گفته شده انجام دادم....تمام برنامه های توی dvd رو نصب کردم کرک رازور هم ریختم رجیستری هم درست کردم.......حالا واقعا موندم توی این فروم معروف بازی ، واقعا کسی این مشکلو نداشته و فقط ما 8 نفری که تازه بازی رو گرفتیم این مشکلو داریم ؟؟؟ یعنی ما استثنا هستیم ؟؟؟؟؟؟
واقعا نمیدونم چرا کسی اصلا به من محل نمیزاره ؟؟؟؟؟ شاید به خاطر اینه که تازه کارم ؟؟؟؟ بابا مردم بسکه این مشکل رو گفتم یکی کمک کنه آخـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــه...........
نقل قول:
شاید بازی که گرفتی کامل نیستش و وقتی میخواد یک فایل بخصوصی رو لود کنه پیداش نمیکنه و ارور میده
من پیشنهاد میکنم از یک شرکت دیگه بازی رو بخری
اگر هم که میتونی دانلودش بکنی از اینجا بگیرش من خودم از همینجا دانلودش کردم پک مخصوص خود رازیور
هستش تا الان هم که 70٪ بازی رو تموم کردم اصلا ایرادی نداده و کامله 2 تا دی.وی.دی هستش و بعد از نصب بازی
حجم دقیقا میشه 15.6 GB
لینک مستقیمه با سرعت بالا و خوب
ناراحت نباش درست میشه :46:کد:http://www.p30day.com/other/game/3905-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-GTA-IV-Episodes-From-Liberty-City-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%20-%DA%A9%D8%B1%DA%A9.html
موفق باشی :10:
نه عزیز مال من 4تا دی وی دی هست و کامله کامله....تازه بازی رو که نصب میکنم با کرک میشه 16.2 گیگ.....با دایال آپ تو خواب ببینم بتونم دانلود کنم........
سلامنقل قول:
یه سوال داشتم مال من حجمش شده 20.4 گیگ چجوری مال شما 15.5 گیگ هست؟
این 5 گیگ اختلاف مال چیه؟
دوستان تو X360 چه طوری میشه دوربینو کمی عقب کشید؟ وقتی سوار ماشین میشنم تقریبا هیچی نمی بینم.
ممنون
از کلید back استفاده کن.نقل قول:
دوستان تو X360 چه طوری میشه دوربینو کمی عقب کشید؟ وقتی سوار ماشین میشنم تقریبا هیچی نمی بینم.
ممنون
دوستان کسی کرک تست شده و سالم این بازی رو برای PC برای ما میذاره ؟ ( نسخه Grand Theft Auto Episodes from Liberty City-RELOADED رو دانلود زدم )
کلی گشتم پیدا نکردم ممنون میشم
پچ جدید نیومده واسه افت فریم من ک ه دیگه میخوام واسه این بازی و alan wake برم 360 بخرم !!1 همین پارسال 300 دادم یه VGA خریدم حالا باز سیستمم کم میاره !!! زوره واقعا !!1
سلام !
سیوای این بازی کجاست !؟ بعد من میخوام ویندوز عوض کنم ! اگه سیوا رو بردارم و بع از نصب مجدد سیوا رو بریزم سرجاش مشکلی نداره !؟ چون یادمه GTAIV به این صورت نبود !
دوستان براي درست كردن اكانت Live هات ميل ميخواد
بعد از هات ميل هم سريال نامبر براي اكتيو كردن
كسي ميدونه بايد چي كار كنم ؟
C:\Users\Roozbeh\AppData\Local\Rockstar Gamesنقل قول:
C:\Users\Roozbeh\AppData\Local\Microsoft\XLive
اگر هر دو فولدر XLive و Rockstar Games رو جایگزین کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد. سیو این بازی و IV هم یکی هستش.
روی Create New Profile کلیک کنید بعد یه صفحه میاد که یه متنی رو نوشته ... همون صفحه رو اسکرول کنید پایین، انتهای متن یه لینک هست که نوشته Create a Local Profile ... روش کلیک کنید و یه اسم وارد کنید. شما اکانت آفلاین ساختید!نقل قول:
سلام من وقتی میخوام وارد بازی بشم این پیغامو میده
the program can't start because xlive.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
نمیدونم چرا اصلا این بازی مثل نیکو بهم حال نمیده. هرچی اونو میشتسم پاش روزی 2 ساعت اینو به روز نیم ساعت بازی میکنم.
نمیدونم .شاید فقط من اینطوری ام!!!
سلام
من بزی رو نصب کردم و ایکس لایو میداد ، برنامه Games for Windows - LIVE نصب کردم بازم ارور میده.توی ریجستر هم رفتم نشد. دیگه دارم کلافه میشم. نمی دونم باید چیکار کنم
در ضمن اینم مشخصات سیستممه
windows 7
vga : geforce 9400GT
CPU: E8400 3.0GHz
Ram : 3G DDR2
لطفا یکی منو راهنمایی بکنه:41:
آقا من هم این مشکلو توی سیو بازی دارم . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟نقل قول:
سلام.
من تو مرحله s**y time تو اپیزود ballad of g4y tony وقتی میرم نزدیکه قایق که سوار هلیکوپتر بشم اما قایقی وجود نداره یعنی هلیکوپتر رو هواس.:41:
کسی میتونه کمکم کنه؟
مشکلش از کجاس؟
پچ میخواد یا بازی خرابه؟
لطفا یه نفر میشه بیاد پچ های ارائه شده برای این بازی رو بزاره اینجا . حجمشون چقدره ؟ ارزشش رو داره ؟
دوستانی که میخواهند بازی رو با دسته بازی بکنن این هم فایلهاش :
حجمش خیلی کمه 120 KB
کد:http://www.4shared.com/file/KZx2JgPK/Grand_Theft_Auto_IV_-_Episodes.html
دقیقا نمیدونم ولی احتمال داره که دموهای بازی رو که نشون میده فشرده تر کرده باشه من که هر دوتانقل قول:
داستاناش رو تموم کردم چیزی ازش کم نشده بود
حتما شما نسخه boysteam رو گرفتی .... شرکت دزد یعنی همین عیب و ایراده الکی .....نقل قول:
یه سوال داشتم مال من حجمش شده 20.4 گیگ چجوری مال شما 15.5 گیگ هست؟
بنچه من !
فقط میشه گفت این بازی با کارتای اینویدیا خیلی بهتر جواب میده ! در مقابل هم رده ATIش !
[PHP]
Average FPS: 21.54
Duration: 32.61 sec
CPU Usage: 90%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 47%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x2
Night Shadows: Off
View Distance: 22
Detail Distance: 11
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce GT 240
Video Driver version: 191.07
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
File ID: TBoGT-Benchmark.cli [/PHP]
با کارت 4670 با این تنظیمات تقریبا 11 فریم میداد ! ولی الان روون اجرا میکنه ! درایورم هم آپدیت نیست !
سلام دوستان من الان کافي نتم و معلوم نيست دوباره کي بيام اينترنت شيد رفت تا يک ماهه ديگه !
پس خاهشم اينه که اگه ممکنه زود جواب چند تا سوالمو بديد تا از کافي نت بيرون نرفتم . بينهايت ممنون ميشم :
1 - اين بازي تفاوتش با GTA IV تا چه حده ؟
2 - گرافيکش تعقيري کرده ؟ شخصيت اصلي بازي تعقيري کرده ؟ ماشينهاي جديدي اضافه شده ؟
3 - يا فقط تفاوتش توي اينه که مراحلش عوض شده ؟
4 - در کل تفاوتش با GTA IV ( اگه از تفاوت مراحل صرف نظر کنتيم ) چند درصده ؟ و کلا ارزش 5 دي وي دي رو داره ؟
سلامنقل قول:
1-تفاوت از نظر محیط هیچ همون شهر liberty city هست.ولی از نظر شخصیت تفاوت داره
2-گرافیکش یه کم بهتر شده-شخصیت تغییر کرده.دوشخصیت اضافه شده.که این دو شخصیتو قبلا تو IV دیده بودی-بله ماشین جدید هم اضافه شده+تانک یا نفربر
3-مراحلش هم عوض شده.بعضیاش خیلی خیلی قشنگه
4-تفاوتش حدود 30 % میشه-بله ارزش 5 دی وی دی هم داره.بخر برو حالشو ببر:20:
دمت گرم رفيق . حال دادي
در ضمن امضات خيلي باحال بود ! كلي خنديديم !
شرمنده چند وقت بودپست نداده بودم عقده شده بود براي يه اسپميدم !نقل قول:
gamespot را خدا آزاد کرد