آره؛حق با شماستنقل قول:
Printable View
آره؛حق با شماستنقل قول:
پس با این حساب که شما میگید 13 ماه تاخیر داشتید ، با در نظر گرفتن 6 میلیون ودیعه و 30 درصد سود تاخیرنقل قول:
مجموعا میشه : 1950000 تومان
و حدودا 11 ماه و 15 روز هم سود مشارکت بهتون تعلق میگیره ( با سود 12 درصد ) که میشه حدودا 690000هزارتومان
یعنی مجموعا 2640000 هزارتومان ؛ که 500000 هزارتومان هم تخفیف تعلق میگیره میشه 3140000تومان
که اگر شما یک تیبای نقره ای با دو ایربگ تحویل بگیرید و قیمتش 11700000 باشه در نهایت شما باید 2560000هزارتومان پرداخت کنید.
مبارکهههههههههههههه:31:
تمامي پستهاي من پاك شود...................
خب طبق قرارداد جریمه تاخیر 18 درصد هست که با 12 درصد سود مشارکت میشه همون 30 درصد که سایپا همه جا عنوان کرده 30 درصد جریمه تاخیر میدم !!! که در واقع جریمه تاخیر 18 درصد هست.نقل قول:
ولی برای هر ایربگ 200 تومن کم میکنن. یعنی مجموعا 400 تومن . اگر قیمت برای تیبای سفید با دو ایربگ 11500 باشه بایستی برای بدون ایربگ 11100 در بیآد . چرا 90 تومن بیشتر زده برای شما؟
اینو باید به کسایی بگیم که نداشته دارن دربارش بد میگن! آقا و خانومی که اینطوری در باره ی این خودرو حرف میزنین، تا زمانی که پشتش ننشستین و باهاش نروندین، اینطور دربارش حرف نزنین. چون بقیه رو هم از خریدنش منصرف میکنین!نقل قول:
تیبا هم شده مثل لیفان هرکی نداره همش بد میگه ولی اونایی که دارن 80درصد راضین
شما پژو 16 سوپاپ رو با تیبای 8 سوپاپ مقایسه میکنین؟ مثل اینه که من بگم شما برو ماکسیما بخر، بعد با پژو مقایسه کن. ببین از کدوم راضی تر هستی!نقل قول:
شما برو یه پژو بگیر بعد با تیبا مقایسه کن اونوقت ببین از کدام راضی هستی
با عرض معذرت ولی پشتش شبیه به مزدا 323 هست و خیلی هم زیبا! شاید شما مزدا دوست نداشته باشید!نقل قول:
با دیدم طراحی قناس عقب
من این ماشین رو دارم و از داشتنش افتخار میکنم. لطفا باعث ناراحتی من و امثال بنده نشید!نقل قول:
گفتم خدا بداد ان اقا و خانم برسد حتماً چقدر از داشتن این موجود مونگول خجل هستند . خدا نصیب کافر و گرگ بیابان کند.
---
واقعا آدم ناراحت میشه وقتی چند نفر در مورد این خودروی ملی اینطوری حرف میزنن!
شما هر وقت نشستی پشتش اون موقع هر چقدر سعی کنی حالت بد بشه، نمیشه! اینو بهتون قول میدم!
من هنوز اين خودرو رو تحويل نگرفتم ولي به خدا از لحاظ ظاهر چيزي از خودروهايي مثل پژو ،پرايد،تندر...با قيافه هاي تكراريشون كم نداره. نظرهاي مغرضانه فقط باعث دلسردي تيباييها ميشه. اين تايپيك يك تايپيك تخصصي است كه متاسفانه جايي براي ملعبه نمودن نظرات ساير افراد شده ،با آنكه ظاهر يك آيتم نسبي بوده و اختلاف سليقه در انتخاب خودرو هميشه وجود داشته،نبايد به خودمون اجازه بديم با نظرات بي اساس و واهي سلب اطمينان بكنيم. حالا شما يه تيبا ديدي و به دلت ننشسته چرا لحن كلامتون مودبانه نيست. اصلا شما اينقدر بيكارين كه فكر افراد داخل تيبا رو هم ميكنين. برين و فكرتون را اصلاح كنين و اگه نظري هم دارين مفيد و منطقي بيان كنين.ممنون
منم یکی از پرسیدم درباره کیفیت ماشین.کلی تعریف کرد.گفت گارانتی اولیه هم برده.الان که 6000 تا رفته هیچ مشکلی نداشته.و خیلی ازش راضی بود
پراید و 206 ارزان شد
کد:http://www.tazehayerooz.com/%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%88-206-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF/
سلام دوستان
سال گذشته جمعا در تمامی تیپ ها 4801 دستگاه تیبا تولید شده که از این تعداد 4076 دستگاه برای مشتریان بارگیری و از شرکت خارج شده
رئیس سازمان استاندارد:
برای نصب ایربگ مهلت دوباره نمیدهیم
پرشین خودرو: رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: مؤسسه استاندارد مهلت جدیدی به خودروسازان برای نصب كیسه هوا (ایربگ) نمیدهد و این مسئله به تصمیم شورای عالی استاندارد بستگی دارد.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، نظام الدین برزگری اظهار داشت: جدولی تدوین شده كه بیش از 60 درصد خودروی تولید داخل دارای حداكثر یك ایربگ و برخی نیز دارای دو ایربگ هستند.
وی افزود: طی سال جاری خودروهای تولید داخلی باید دارای ایربگ باشند و خودروهایی نیز كه این امكان را ندارند باید نسبت به حل این مشكل اقدام كنند.
برزگری در مورد توقف شمارهگذاری تیبا بدلیل عدم نصب ایربگ نیز گفت: مشكل تأمین كیسه هوا برای ایربگ برطرف شده و شمارهگذاری این خودرو در حال انجام است.
وی در پاسخ به این سؤال كه آیا مهلت جدیدی به خودروسازان برای نصب ایربگ میدهید نیز گفت: ما نمیتوانیم مهلت جدیدی بدهیم مگر اینكه شورای عالی استاندارد این مهلت را بدهد.
رئیس سازمان استاندارد تصریح كرد: در صورتی كه مشكلاتی مبنی بر عدم تأمین كافی ایربگ بدلیل برخی مسائل بینالمللی وجود داشته باشد شورای عالی استاندارد در مورد آن تصمیمگیری خواهد كرد.
دوستان بگم که :
تیبا رو مواظب باشین که اگه بدنش به جایی بخوره رنگ ماشین درجا می پره
انگار اصلا آستر زیرش نیست و فقط رنگ کردن
206 رو یادمه اگه می خوردی به چیزی رنگ اون ماشینه رو به خودش می گرفت که با آب و دست پاک می شد
ولی تیبا درجا رنگش می پره
مواظب باشید / ریسک نکنید
ممنونم رامین جان که این نکته رو گوشزد کردی. من نمیدونستم این موضوع رو!نقل قول:
تیبا رو مواظب باشین که اگه بدنش به جایی بخوره رنگ ماشین درجا می پره
خدایی نکرده نکنه ماشین خودت به جایی خورده که این موضوع رو فهمیدی؟ :41:
امیدوارم که اینطور نشده باشه.
رنگش که خیلی ضعیفه ... من یه سمند EF7 سفید داشتم بهش میگفتن دو پوششه ... به دیوار سیمان سفید سابید تو پارکینگ دیوار رو سابید رنگش اخ نگفت !نقل قول:
من اینو به عینیه دیدم توی تیبا ...
جدا باعث تاسفه ، در مورد دیزاین این ماشین من حرفی ندارم ... ماشین زشت تر این هم هست بستگی به سلیقه طرف داره ... و پولی که میخواد بهش بده!
ولی من خودم چون شغلم Quality control هست و رابط خود اداره استانداردها و تحقیقات صنعتی ایران با شرکت هستم بگم که جدا باید تاسف خورد که متریال چه بدنه چه تریم و چه مواد الاستومری داخلش از آشغال ترین نوع ساخته شده ! و برای اداره استانداردها هم تاسف خوردم که مهر ارزشمند QC رو روی این ماشین زدن
:2:
مدیر عامل سایپا گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.مدیر عامل سایپا
گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.
به گزارش سایپانیوز به نقل از اکونیوز نعمت الله پوستین دوز افزود: خودروی تیبا نیمه نخست امسال به تمام ثبت نام کنندگان تحویل داده می شود.
وی همچنین به نصب ABS و ایریک برروی خودروهای تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: تمام محصولات سایپا مجهز به ترمز ABS هستند و طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال تمام محصولات این شرکت به ایربگ مجهز می شوند.
پوستین دوز همچنین به برنامه ریزی سایپا برای افزایش تولید در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود در سال جاری 850 هزار دستگاه خودرو در شرکت سایپا تولید شود.
عجب!!!! تا آخر شهریور ؟!!!! خیلی زحمت کشیدن !نقل قول:
قبلا گفته بودن برای تاخیرواگذاری تیبا سفر مشهد می فرستن ؟؟! تا حالا کسی ر و فرستادن؟
من که چشمم آب نمیخوره. اینا حرف میزنن ولی از عمل خبری نیست. البته من خودم این حرف رو نشنیده بودم و الان از شما میشنوم ولی بدونین هر چی میگن از دروغ هم دروغ تره :31:نقل قول:
قبلا گفته بودن برای تاخیرواگذاری تیبا سفر مشهد می فرستن ؟؟! تا حالا کسی ر و فرستادن؟
برای نمونه دو خبر از اون موقع که قول داده بودن :نقل قول:
کد:http://www.sibna.ir/Pages/News-4990.html
سیبنا: «تیبا» خودرو تمام ایرانی سایپا فاقد هر گونه قطعه چینی است.کد:http://www.asrekhodro.com/?p=NewsPage&Nid=7205
به گزارش سازمان خبری اقتصاد ایران نعمت الله پوستین دوز مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، با بیان این مطلب گفت: تمام قطعات مورد استفاده در محصول "تیبا" در داخل کشور طراحی و شاخته شده است.
وی که در حاشیه مراسم تحویل اولین سری از خودروهای "تیبا" به خریداران و در مشهد مقدس سخن می گفت، اظهار داشت: قیمت پایه محصول تیبا همان 99 میلیون ریال خواهد بود و در سال آینده برای این خودرو تمام ایرانی قیمت گذاری جدیدی خواهد شد.
مهندس پوستین دوز در خصوص پیش فروش محصول تیبا برای سال جاری گفت: در سال جاری پیش فروشی برای محصول تیبا نخواهیم داشت و به دنبال انجام تمام تعهدات عقب افتاده هستیم. مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا برنامه تولید سالجاری تیبا را 10 هزار دستگاه دانست و از برنامه تولید 50 هزار دستگاه تیبا در سال 1390 خبر داد.
وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص جابجایی مدیران در گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: جابجایی مدیریت ها و مدیران یک مسئله طبیعی است.
مهندس پوستین دوز در ادامه گفت: با توجه به تاخیرهای بوجود آمده در تحویل محصول تیبا به خریداران، علاوه بر ارائه تیبا کارت نارنجی و سود ناشی از تاخیر، هزینه سفر و دو شب اقامت به مشهد مقدس را از طرف گروه سایپا به تمام ثبت نام کنندگان این خودرو هدیه کرد.
خدا کنه این خبرشون حداقل راست باشه.
ما که دو سال معطل شدیم و سفری چیزی هم ندیدیم. امیدوارم حداقل دیگر دوستان که تیبا ثبت نام کردن و هنوز بهشون ندادن،به این سفر مشرف بشن!
دوستان خبري ار مدل ex تيبا نيست؟؟؟
جدیدا کسی با ایربک تحویل گرفته ؟
فعلا خیر خبری نیستنقل قول:
تا خرداد باید صبر کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!نقل قول:
احتمالا منظورشون از ثبت نام کنندگان ، تمامی کسانیکه تا الان ثبت نام کردند هست . یعنی بغیر از باقیمانده اون 10هزار نفر اولیه . چون اخیرا باز تیبا پیش فروش شده بود . درسته؟نقل قول:
محرابيان وزير صنايع :خودرو تیبا ؛ که در سایپا تولید شده، خودرویی است که هر ایرانی به آن افتخار میکند وی با اشاره به خودرو ملی سایپا گفت: خودرو تیبا که در شرکت سایپا تولید شده، خودرویی است که هر ایرانی به آن افتخار میکند، چرا که موتور این خودرو محصول فکر ایرانی بوده و قدم بلندی است که در صنعت کشور برداشته شده است.
متاسفانه مشکل خودروسازان ما این هست که خودرویی که تولید میشه از خدمات پس از فروش و تامین قطعات خبری نیست
و اگر مشکلی برای خودرو به وجود بیاد صاحبش باید قطعا رو با قیمت گزاف از بازار آزاد بخره.
تو تحویل تیبا خیلی اذیت کردن و امروز و فردا گفتناشون باعث نارضایتی مشتریان شد.
خوبه بعد از این همه مدت نگفتن بیاین خودروتون رو عوض کنید!!!!!!!!
بابا مشکل خودروسازان ما از این حرفها دیگه گذشته ....نقل قول:
اتفاقا گفتن بیاین جای تیبا پراید بگیرید !!!
به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران، قرار بود خودروي تيبا که برگرفته از نام آهوي ايراني است، تا پايان سال 89 تحويل متقاضيان شود اما به دليل عدم تجهيز به ايربگ، تحويل آنها به تأخير افتاد.
نعمت الله پوستين دوز، مدير عامل سايپا، تأکيد کرده است که مشتريان تيبا تا شهريورماه خودروي خود را دريافت مي کنند.
گروه سايپا قصد دارد تيبا را بدل به سمبل خودروهاي سبز کشور کند.پيش تر مهدي اسماعيلي ، رييس اداره محيط زيست سايپا گفته بود :" اعمال استانداردهاي کامل آلايندگي روي تيبا مرحله به مرحله صورت مي گيرد."
وي همچنين گفته بود:" با نصب برچسب خودروي سبز بر روي تيبا، اين محصول را بدل به سبزترين خودروي داخلي خواهيم کرد."
تيبا هم اکنون استاندارد يورو3 را پاس مي کند و قادر به پاس کردن استاندارد يورو4 نيز است. اين خودرو در ميان خودروهاي همکلاس خود سوخت کمتري نيز مصرف مي کند.
در خودروهاي داخلي از روکشي پلاستيکي براي صندلي ها استفاده مي شود که تجزيه آن در طبيعت حدود 400 سال طول مي کشد اما سايپا قصد دارد براي تيبا از روکش تجزيه پذيري استفاده کند که تجزيه آن در طبيعت حداکثر 5 سال به طول مي انجامد.
دوست عزيز جديدا گفتن جاي تيبا پرايد بگيريد؟؟؟نقل قول:
نه...من در جواب اون دوستمون که گفته بود خوبه نگفتن بیاید خودروتون رو عوض کنید این حرف رو زدم.نقل قول:
البته من با دفتر تهران که صحبت کردم گفت ریو هم میتونی بیای بگیری بجاش!!!
سال 88 به ما همچین پیشنهادی شد و گفتن اگه واسه ماشین دار شدن عجله دارین، بیاین و پراید تحویل بگیرین ولی ما صبر کردیم تا خود تیبا بیاد و حالا هم که اومده خوشحالیم :31:نقل قول:
دوست عزيز جديدا گفتن جاي تيبا پرايد بگيريد؟؟؟
با ریو abs دار عوض میکنن 6.800 میلیون تفاوت باید داد!!!!!!!!!!!!
12 تومن در میاد ریو با abs بدون ایربگ
به نظر دوستان میصرفه؟؟؟
نمایندگی میگه شاید تیبا اصلا دیگه با ایربگ تولید و تحویل نشه
دیوونمون کردن ،خدا لعنتشون کنه
نقل قول:
مصرف كمتر؟؟؟؟؟
خودتون قضاوت كنيد/9 ليتر براي 100 كيلومتر البته در جاده.تو شهر رو ديگه خودتون تخمين بزنيد.
بچه ها من دقیق کیلومتر گرفتم و تیبا توی شهر 8.5 مصرف می کنه
ولی توی خارج شهر رو اندازه نگرفتم شاید بشه 7 درست نمی دونم ولی تقریبا می شه تحملش کرد
ولی در مورد 8.5 توی شهر 100 درصد مطمعنم / رامین سایت اختصاصی خودم / سری بزنید --- > shamsaie.ir
نقل قول:
برا ماشيني كه مثلا يورو 3 داره افتضاحه
تمامي پستهاي من پاك شود...................
اتفاقا فقط طراحیش ایرانی نیست (فکر کنم ایتالیایی باشه)نقل قول:
و کلیه قطعاتش ایرانیه که باید حداقل 6 ماه بگذره تا موجودیت خودش رو نشون بده
سلام بچه ها :
عرض کنم خدمتتون خصوصا آقای bryan1 ( نیک .... )
تیبا حدود 40 درصد قطعاتش مال کشور هند هستش اگه کاپوت جولوش رو باز کنید روی اکثر قطعاتش نوشته
made in india
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
آقای bryan1 چه خبرا خوبید شما ؟؟؟؟؟
سلام...جدا مال کشور هند هست ؟عجببببببببببب! عاقبت نفهمیدیم خودروی ملی یعنی چی !! شاید فقط 20درصدش ساخت داخل باشه یعنی خودروی ملی !نقل قول:
خبرها پیش شماست جناب رامین خان . بعد این مدت از تیبا راضی هستید ؟
سلام خوبید ؟نقل قول:
ماشین نسبتا خوبیه همون طور که قبلا گفتم فرمون و دنده نرم هستند و استحکامش توی سرعت و سر پیچ ها بسیار بالاست و اصلا نمیشه با پراید مقایسه کرد در جمع خوبه راضی هستم
و اون صدایی که توی تلفن هم در موردش صحبت کردیم خودمون رفعش کردیم و مشکل فقط توی شل بودن پیچ کمک فنر بود و خلاصه تا این لحظه که برایتان می نویسم راضی هستم
در عوض به بقیه دوستان بگم که بقول معروف زیبایی بدنه ماشین با عرض معذرت ( فقط یه اصطلاحه )
سگش به تندر 90 می ارزه و اونایی که در مورد بدنش بد می گن حتما بدنه رو با ماشین هایی مثل bmv یا هایوندای و غیره مقایسه می کنن
ما که راضی هستیم / رامین