بچه ها اين كارت قرعه رو بايد به كدوم آدرس بفرستيم آخه
فقط نوشته يه صندوق پستي و نام فلان
اصلا من به كدوم آدرس بفرستم اين كارتو؟
Printable View
بچه ها اين كارت قرعه رو بايد به كدوم آدرس بفرستيم آخه
فقط نوشته يه صندوق پستي و نام فلان
اصلا من به كدوم آدرس بفرستم اين كارتو؟
من که ندیدم کارت قرعه کشی رو ولی اگه میگی روش صندوق پستی رو نوشته دیگه به آدرس نیازی نیست... همون صندوق پستی رو بنویسی کفایت میکنه. :46:نقل قول:
كسي كه تو شهرستانه چطور؟
اونم بايد بنويسه مثلا تهران-صندوق پستي فلان به نام فلان؟
مگه هنوز ميشه كارت رو فرستاد ؟
مهلت نداره ؟
راستي اين بقيه 90 نفر برندگان قرعه كشي رو اعلام نميكنن ؟
فقط 12 تا رو اعلام كردن تو سايت ديگه بي خيال شدن
با اين سرعت فكر كنم چند ماه طول بكشه همه 100 نفر اعلام شن
آره دوست خوبم. صندوق پستی تو هر شهر مخصوص خودشه.نقل قول:
گیرنده:
تهران - صندوق پستی: ...
آقای ...
همین :20:
چرا سایتش باز نمی شه؟
قرعه کشی تا کی هست؟ یعنی تا کی می شه پست کرد؟
من بازی رو خریدم. بازی Patch داره؟
سلامنقل قول:
نه خیر پچ نداره معلوم نیست پچ براش بیاد یا نیاد هنوز خبری نشده.
باید براش Patch بیاد.نقل قول:
بازی حالت گیر گیر داره. دستگاه من خیلی قویی و خوبه. معلومه ایراد نرم افزاریه
پرشش م خیلی کمه.
در حالت معمولی نه برای من لگ نداشت ولی چرا موقع های جنگ لگ دار میشد. پرشش خوبه دیگه نمیشه مثل جومونگ بپره:31:نقل قول:
بابا تو پرنس راحت می پره!نقل قول:
ولی این بابا رو دو تا آجر قش می کنه!
خوب او عددش رو به جای 2 می دادن 10 تا خوب بپره. مردن نداشت.
فعلا که بایگانیه چون پرنس و چند تا بازی دیگه دارم که جذاب ترن :46:
خب برادرمون قشی تشریف دارند :31:نقل قول:
خوب اینطوری کردن که سخت تر باشه . به نظرم بازی خیلی خوبیه ارزش بازی کردن رو داره چند تا از دوستان همین انجمن 2-3 بار تمومش کردند.
کسی می دونه؟نقل قول:
سایت چی ؟؟ گرشاسپ یا لوح زرین ؟؟ سایت گرشاسپ برای من هم باز نمیشه الان تست کردم.نقل قول:
قرعه کشی هنوز ادامه داره چون تا حالا 12 تا قرعه کشی کردن از 100 تا.
خوب ما هم به سلامتی این بازی رو تموم کردیم در کل بازی خوبی بود, بسی لذت بردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی که به عنوان یک بازی ایرانی بهش نمره عالی رو میدم و امیدورم این راهی که شروع شده همچنان ادامه داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، دوستان این بازی ارزش خریدن داره؟!!!! من از پرنس خوشم میاد ولی گرافیک هم واسم مهمه، به نظرتون بخرمش یا نه؟
بازیم اینقده بی خود
یه دمو اخرش نداشت ................
داش علی،به علی،بعده علی یه مرده اونم تو
گناه دارن بابا بازیشون بد نیست نباید که انتظار pop ازشون داشت یا مثلا بتونن حرکتای ازیو رو شبیه سازی کنن
ایرانه دیگه.........
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
نقل قول:
سایت گرشاسپ برای من هم باز نمیشه الان تست کردم.
نقل قول:
سایت گرشاسپ برای من هم باز نمیشه الان تست کردم.
کد:garshasb.ir
ماله ما که باز شد
سلامنقل قول:
بله الان درست شده شما تاریخ پست رو نگاه کن اون موقع باز نمیشد الان که درست شده:11:
درخواست سیو مرحله ای که می بایست از تیغ هایی که بر روی دیوار هستند و ما باید از انجا رد شویم می خواستم لطفا هر کی داره بده خیلی فوری؟
واقعا بهترین بازی ایرانیه ... :40:
تنها چیزی که کم داره یه دوربین خوب سوم شخصه ... واقعا حیف شد کاشکی سوم شخص بود :41:
سلام اینجا یکی ادعا کرده بازی رو کرک کرده و
کرکرو 500
و سورس کرکرو 2000 تومن میفروشه :
کد:http://www.resort.ir/showthread.php?t=474935
عجب بیکار بوده..........
کل بازی 5 تومن هستش....
چه کاریه 2 تومن بدیم....واسه خریدش....
حامد به تو هم که قالب کردن:31:بازی در اصل 3500 بیشتر نیست...نقل قول:
ولی این طرف هم به نظر من داره بدترین خیانت رو به صنعت مملکتش میکنه!!
حالا اگه مثل این کمپانیهای خارجی 10 برابر هزینه تولید بازی براشون داشت مهم نبود ولی توی همین وضعیت هم ممکنه از نظر اقتصادی درست جواب نده چه برسه به اینکه کرک شه:13:
ای بابا ملت واسه من تو بازیهای ps3 تو فکر می مونن چطور ارزون میخرم...نقل قول:
حامد به تو هم که قالب کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی در اصل 3500 بیشتر نیست...
ولی این طرف هم به نظر من داره بدترین خیانت رو به صنعت مملکتش میکنه!!
حالا اگه مثل این کمپانیهای خارجی 10 برابر هزینه تولید بازی براشون داشت مهم نبود ولی توی همین وضعیت هم ممکنه از نظر اقتصادی درست جواب نده چه برسه به اینکه کرک شه
اونوقت میان اینو واسم قالب میکنن.....به هر حال کمکی کرده باشیم به اهل گیم کشور...
خدا کند که این سرمایشون برگرده بهره پیش کش...
دوستان به نظر من بدترین کارو رو این بازی کردن
منظورم 1 بار نصبش هست
اگه ویندوز پرید چی ؟
اگه خاستین 2 سال بعد برای خاطه هم که شده یه مرحلشو برین چی ؟
مشکا 3.500 نیست
مشکل محدودیت احمقانشه
این بازی را رو سه سیستم مختلف و تا هزار بار رو یک سیستم میتونی نصب کنی مشکلت چیه؟نقل قول:
سلام
یک نکته جالب الان که رفتم تو سایت فروشگاه لوح زرین و کد پیگیری رو وارد کردم وضعیت سفارش رو زده انصرافی دلیل انصراف رو هم زده N !!:18::18: با اینکه همون روزی که عرضه رسمی شد بازی رو برای من آوردند.
به خودت هم 500 تومن بیشتر قالب کردن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حامد به تو هم که قالب کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی در اصل 3500 بیشتر نیست...
قیمت اصلی که 3000 تومن هستش
فکر کنم یه کم جلوتر بریم میگند بازی رو میدند یه ماچم روش میدند
قیمت پشت جلدش که زده 3500(بدون دستکاری)
سی دی 3000نقل قول:
دی وی دی 3500
بسته بندی دی وی دی بهتره :20:
من اطلاعی از قیمت دی وی دی نداشتمنقل قول:
سی دی 3000
دی وی دی 3500
بسته بندی دی وی دی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ماچ و موچو کیس میس دیگه چیه:31:
......نقل قول:
رو کارت اشتباه نوشته بودن وقتی به سایتش رفتم متوجه شدم :
– چرا بازی فقط یک بار قابل نصب است؟
جواب: بازی گرشاسپ بر روی یک دستگاه محدودیت تعداد نصب ندارد و روی دستگاههای مختلف تا ۳ (سه) بار قابل نصب است. در کارت به اشتباه این مورد نوشته شده است. برای دلیل این اشتباه به جواب سوال ۴ رجوع کنید.
در قسمت پاسخ به سوالات شما در سایت بالا
خدارو شکر این شرکت یکی دوتا سوتی نداره که اینم هست :
– من کارت سریال را خراشیدم ولی تعدادی از کاراکترهای شماره سریال نیز از بین رفت و سریال قابل خواندن نیست!
جواب: بله متاسفانه شرکت پخش (لوح زرین) کارتهای سریال را با کیفیت بدی تولید کرده است و هنگام خراشیدن خود سریال نیز از بین می رود. لطفا بخشی از سریال که قابل خواندن است را برای <a href="mailto:support@garshasp.ir"...arshasp.ir</a> ارسال کنید تا شماره صحیح برای شما ارسال شود.
۲ – من شماره سریال را با پیامک ارسال کردم ولی جواب خطا برگشت. چرا؟
جواب: شما باید کد نصب را با پیامک ارسال کنید، نه شماره سریال را. کد نصب توسط برنامه تنظیمات برای شما تولید می شود.
۳ – چرا گاهی تلفن پشتیبانی کسی جواب نمی دهد؟
جواب: شرکت فروشنده (لوح زرین) پشتیبانی تلفنی نمی دهد و شماره هایی را که در کارت بازی به عنوان پشتیبانی درج کرده است در واقع شماره های قسمت اداری شرکت فن افزار شریف (تولید کننده) است. این کار به اشتباه و بدون هماهنگی توسط لوح زرین انجام شده است. البته تمام افراد شرکت طی این روزها به دلیل اهمیتی که برای گرشاسپ و طرفداران آن قائل هستند با تمام وجود کسانی را که تماس گرفتند راهنمایی کرده اند. برای دریافت پشتیبانی بهتر به <a href="mailto:support@garshasp.ir"...arshasp.ir</a> مشکل خود را ارسال کنید.
۴ – چرا بسته بندی بازی مانند چیزی که قبلا قرار بود باشد نیست؟
جواب: بسته بندی که قبلا نمایش داده شده بود، کاری بود که مورد توافق شرکت فن افزار و لوح زرین از ابتدا بود و طراحی کامل آن توسط فن افزار صورت گرفته بود ولی یک هفته قبل از عرضه بازی گرشاسپ فن افزار نیز متوجه شد که لوح زرین کلا بسته بندی ها را بدون هماهنگی تغییر داده است.
۵ – چرا دفترچه بازی وجود ندارد و صفحات آن پشت پوستر هستند؟
جواب: رجوع شود به پاسخ سوال چهارم.
۶ – چرا بازی فقط یک بار قابل نصب است؟
جواب: بازی گرشاسپ بر روی یک دستگاه محدودیت تعداد نصب ندارد و روی دستگاههای مختلف تا ۳ (سه) بار قابل نصب است. در کارت به اشتباه این مورد نوشته شده است. برای دلیل این اشتباه به جواب سوال ۴ رجوع کنید.
۶ – چرا شانه خالی می کنید؟ مگر خود شما بسته بندی نهایی را ندیدید؟
جواب: خیر، ما چندین بار قبل از پخش بازی درخواست ملاحظه کارهای نهایی و چندین بار نیز بعد از پخش درخواست دریافت نسخه نهایی را از شرکت پخش داشته ایم که همگی بدون جواب ماند. البته امروز با رفتن به فروشگاهی نزدیک به پل سید خندان موفق شدیم که بازی گرشاسپ را تهیه کنیم!
اصلاحیه پشت جعبه بازی:
حداقل کارت گرافیکی در پشت جعبه بازی ۲۵۶Mb ذکر شده است. کارت گرافیکی حداقل صحیح همانطور که قبلا در در سایت اعلام شده بود:
سلام
حجم بازی دقیقا چند مگه ؟
برای نرم افزار نویس 200000 تومن هم می ارزه.نقل قول:
چون ایراد نرم افزار رو برملا می کنه
شما 500 بده :31:
ذخیره های بازی کجاست؟
چه جوری ذخیره ی مرحله ای رو می تونیم بیاریم؟
تو پوشه نصب بازی یک پوشه Profile هست که سیو بازی در اون هست.نقل قول:
نصب شده ش 2.73 گیگابایته.نقل قول:
منم 3500 خریدم !!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
ولی موقع نصب بازی 3.3 گیگابایت فضا می خواد .نقل قول:
الان هم که من زدم نگاه کردم 3.5 گیگابایت از هاردم رو گرفته
دوستان جایی هست بتونم این بازی رو بخرم طوری که کمترین پول رو بابت پخش کننده مزخرف اش (:2:) هدر داده باشم؟