اون صبانت هست ساعتی یک بار شبانه اش disconnect میشه و 3تا7 هست!نقل قول:
شاتل 1تا7 هست و اینجور نیست که ساعتی 1بار شبانه اشdisconnect بشه!!
Printable View
اون صبانت هست ساعتی یک بار شبانه اش disconnect میشه و 3تا7 هست!نقل قول:
شاتل 1تا7 هست و اینجور نیست که ساعتی 1بار شبانه اشdisconnect بشه!!
درسته دوست عزیز من اشتباه نوشتم الان که گفتید متوجه شدم . منم منظورم همون صبانت بوده اشتباه تایپ کردم !!!نقل قول:
چند روز پیش یکی از اشتباههای بزرگ زندگیم را کردم و رفتم قراردادم با امین نت را فسخ کردم و جاش داتک ( ماتریکس ) گرفتم.خیلی زود بعد از سه روز خطم رانژه شد و آماده استفاده شد
ولی توی این چند روز اشکم دراومد . مدام قطع و وصل میشه . یعنی من 5 دقیقه بدون ترس قطع و وصل شدن نمیتونم اینترنت کار کنم . از یک سایت مثل 4shared یک کتاب ساده نمیتونم دانلود کنم . پشتیبانیش هم مدام همه تقصیرها را گردن مخابرات میندازن . در حالیکه قبلا یعنی دو هفته پیش با امین نت داشتم خیلی کم قطعی داشتم. الان هم اداره پدرم که نزدیک خونه ماست از اشتراک یک شرکت دیگه استفاده میکنه ولی قطعی نداره .
خلاصه از هر شرکتی بگیرید به جز این شرکت کلاهبردار ماتریکس ( مخصوصا مرکز مخابراتی حافظ )
اگه دوستان داتکی اطلاعات بیشتری دارن ما را در جریان بگذارن
با سلام خدمت شما دوست عزیز . من در پست های قبلی هم گفتم که اینا مشکل دارننقل قول:
اما مشکل اصلی میدونی چی هست اصلاٌ اینا این کاره نیستند ( به دلیل نداشتن اطلاعات کافی . باید چند تا متخصص درست می گرقتن )
من خودم مشکل باهاشون داشتم . خودم زنگ میزدم میگفتم مشکل از اینجا هست . 2 باره فردا خود پشتیبانیش حرفی رو که من یادش داده بودم به خودم میزد :31: خیلی جالب بود . ( خط رانژه نبود طرف زنگ میزد حرابی تلفن :18: )
ولی از من به شما نصیحت هر روز پیگیر کارت باش و زنگ بزن بهشون .
البته این رو هم بگم مشکل اصلی اکثرا مخابراته ولی شرکت های دیگه نفوذ بیشتر هست .
این اسمو توی لیست نمایندگان فن آوا پیدا کردم . سامانه پيشرو سامد(ديتا نت)نقل قول:
ممنون از توضیحات شما ، دوست عزیزنقل قول:
حالا مشکل شما حل شد؟
اره حل شد . فقط خودم هر روز زنگ میزدم و پیگیری می کردم .نقل قول:
مشکل شما هم مثل من قطعیهای مکرر بود؟نقل قول:
اینجا کسی هست از فن آوا سرویس گرفته باشه؟آدرسی شمارهای ازش دارید؟اصلا راضی هستین از سرویستون؟
ممنون.
دوست عزیز توی مرکز حافظ شاتل مشکلی نداره، اونو امتحان کردید؟نقل قول:
نقل قول:
به شرکتشون تماس گرفتم گفتن خط شما فیبر نوری هست و تجهیزات لازم برای دادن خدمات adsl روی این خطوط را ندارن
خلاصه مرگ بر فیبر نوری
هر جا این کابلای لعنتی را کشیدن خیلیها از اینترنت ارزان و با کیفیت مثل شاتل محروم شدن
من می خواستم ADSL از مرکز ایمان بگیرم.مصرف دانلودم بالاست(حدودا 5 6 گیگ در ماه)فکر کنم شاتل خوب باشه.(ارزون با قطعی کم)پیشنهاد شما چیه؟
یه سوال دیگه.شاتل برای مصارف خونگی بالاتر از 128 نمی ده؟
برای بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا شماره ثبت و مهر شرکت داشته باشی!نقل قول:
اگه میتونی دانلودت را بگذاری برای شب ها(1 تا 7) اکو 128 بگیر (3گیگ در ماه)که تا 512 باز میگذارن و سرعت دانلودت حدود 64 هست! و قیمتش ارزان هست ماهی 13900...
ART1 هم میتونی بگیری که 12 گیگ هست(بازه استفاده از ترافيک ماهيانه ART از ابتدا تا انتهای ماه شمسی است
) و شبانه 1 تا 7 و پنجشنبه و جمعه ها رایگانه!
با کارت تخفیف هم میتونی 10 هزار تومان تخفیف بگیری. که می توانم بهتون بدم!
سلام دوستان..احتمالا تا چند روز دیگه خطم از pcm دراد..دنبال یه شرکت خوب میگردم که محدوده معالی اباد ( مخابرات شهید دستغیب ) رو ساپورت کنه...چند نکته واسم مهمه :
1-سرعتش خوب باشه
2-دانلود شبانه free داشته باشه
3-قیمت هاش ارزون باشه..
4-پشتیبانیش هم خوب باشه ( دو سال پیش صبا نت داشتم افتضاح بود ساپورتشون ! )
ممنونم..
کسی میدونه وضعیت فن آوا به چه صورته ؟
کلا فقط یک بار میشه از کارت تخفیف استفاده کرد؟
اره فقط برای ثبت نام...نقل قول:
برای دفعه های بعدنقل قول:
(اگر دورت وسطش قطع شه)
برای 15 تومنه میتونی بگیری
دوست عزیز من متوجه نشدم، اگه منطقه شما فیبر نوری باشه فکر نمیکنم هیچ شرکتی بتونه سرویس ADSL به شما بده!!!(به جز خود مخابرات که ظاهرا فعلا قصدش رو نداره!) ولی ظاهرا شما میگی فقط شاتل این امکان رو نداره، مطمئنی منطقه شما فیبر نوری هست؟ چون منم مرکز مخابراتیه حافظم و از شاتل سرویس دارم و خبری هم از فیبر نوری نیست.:5:نقل قول:
دوست من، شاتل مشخصاتی رو که مد نظر شماست داره ولی نمیدونم توی مرکز مخابراتیه شما کیفیتش چطوره.نقل قول:
من سرویس ECO-128 دارم:
1-سرعتش عالیه (سرعت دانلود در روز 64 و در شب لینک مستقیم سرعت متوسط 50 هست)
2-از ساعت 1 تا 7 رایگانه
3-1 ماهه با 3 گیگ ترافیک در ماه 13900 و 3 ماهه با 5 گیگ ترافیک در 3 ماه 9900 تومن هست
4-تا حالا به پشتیبانی نیاز نداشته!!!
بعضی از شرکت ها که تجهیزاتش را توی اون مرکز داشته باشن روی فیبر نوری سرویس میدن مثل صبانت...نقل قول:
مرکز دستغیب شاتل پورت خالی نداره !(برای من سرعت دانلود شب میانگینش 60 هست)نقل قول:
پیشنهاد می کنم لاوان بگیری ولی شبانه رایگان ندارهنقل قول:
پیش شماره 225 روی فیبر نوری ست شدهنقل قول:
ای بابا اوضاعی داریم با این داتک مارتریکسیها ( دو هفته صبح و عصر پیگیری میکنم ولی هنوز خطم پرش داره :19: . هر دفعه یک چیزی میگن . دیروز به من گفتم میخان خطم را از توی مرکز مخابراتی چک کنند ) خدا به خیر کنه
کسی میدونه مرکز مخابراتی ایمان برای شاتل جای خالی داره و کیفیتش چطوره؟مثل اینکه برای دانلود و سرعت خوب شاتل از بقیه شرکتا به صرفه تره
من تا حالا امار 3تا مرکز ایمان و دستغیب و امیرکبیر را دارم که شاتل تا امروز که زنگ زدم پرسیدم پورت خالی نداشته!:31::27:نقل قول:
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز..اینطوری که عالیه...جالبه دوستان نوشتند که پورت خالی ندارند !×! ...سیستم این منطقه داره از pcm به .. تبدیل میشه ..اگه واسه ما ساپورت نداشته باشند که اوضاع شرکتشون باید خیلی خراب باشه !..
سلام دستان این مرکز وصال هنوز ساپورت نمیشه ؟
خواهش میکنم جواب بدید
توسط کدام شرکت؟نقل قول:
آقا کسی از وضعیت دیتانت خبر داره ( خوبه بده پشتیبانیش چه جوریه ؟)
اگه همون امین نت ساپورتش کنه 753 را..!نقل قول:
به دلیل اینکه توی اون مرکز زیاد مشترک نیست این شرکت ها نمیاد هزینه کنن چون هم نمیصرفه براشون! در واقع ضرر هست!
شما هر چند مدت با شرکت ها تماس بگیر ببین میخواند اونجا راه اندازی کنن یا نه!
نقل قول:
دوست عزیز به نظر شما من چیکار کنم . میتونم برم مخابرات با اونها صحبت کنم ؟ یا اصلا میتونم از مخابرات یه منطقه دیگه خط بگیرم ؟
به خدا این دایالاپ پدرمو درآورده . امین نت هم که نبودنش بهتر از بودنش
خواهش میکنم یه راه حلی پیش پای من بزارید
نمی تونید از یک مرکز دیگه خط بگیرید که !
به تمام شرکت ها زنگ بزنید بالاخره یکیش راضی میشه دیگه... می تونید به عنوان آدم های مختلف زنگ بزنید که فکر کنن کاربرای مرکز وصال خیلی زیاده :دی
شما باید با همون دایل اپ بسازید و صبر کنید چندین ماه دیگه یا شاید هم به سال بکشه..نقل قول:
یا از اون منطقه برید یک جای دیگه خونه بگیرید!
امین نت:2::27::31:
حالا شما از سایت شرکتها شماره تلفنشون را بردار زنگ بزن ببین قصد دارن اون مرکز را ساپورت کنن یا نه!
فکر خوبی هست ولی باید تعداد زیادی ادم را به کار بگیرن که شبانه روز به شرکت زنگ بزنن و مراجعه کنن...:27::31:نقل قول:
آقا کسی از اوضاع شرکت دیتانت خبر داره ؟
آقا شیرازی بازی درنیارین دیگه :31: ... یکی زنگ بزنه این دیتانت ببینه قیمت هاشون چجوریه :27:نقل قول:
دوست عزیز لیست قیمتهاش را دارم ( فوق العاده ارزان ) میخاستم ببینم کیفیتش چه جوریه ؟نقل قول:
میشه لیست قیمت هاش را بگی ...نقل قول:
یا اگه سایت دارن سایتشون را بدی
ممنون
سلام.کسی از صبا نت استفاده می کنه؟من adsl ام تموم شده.زنگ زدم شاتل گفت مرکز مخابراتی شما(ایمان) پر شده معلوم هم نیست کی خالی بشه!!!صبا نت چی؟خوبه؟فکر کنم اینم پر شده!!!
منم زنگ زدم گفت ایمان پر شده.من الان از همیار نت گرفتم سرعتش خوبها اما خیلی گرونه.چی کار کنم؟من شاتل می خوامنقل قول: