من تا 16g رو میدونم اما 32 رو نشنیده بودمنقل قول:
:21::5::10::8:
Printable View
من تا 16g رو میدونم اما 32 رو نشنیده بودمنقل قول:
:21::5::10::8:
من خودم روش 16 انداختم! 32 هم گیرم نیومد وگرنه مطمئن باش میخوره!نقل قول:
من رفتم سایت نوکیا دیدم که نوشته که 16gbروساپورت میکنه بالاخره من نفهمیدم که دوربین این 3.15مگاپیکسل یا 2.3این 2.3روتوسایت نوکیا نوشته آدرش هم نوشتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها رو ولش کن! پشتش 8 هم زده بود شما در حد 1.3 روش حساب کن!نقل قول:
پشتش 3.2 نوشته اما من قبل از 5800 یه نوکیا e65 داشتم با اینکه دوربینش 2 مگاپیکسل بود خیلی با کیفیت تر از 5800 بود.قبل از e65 هم یه نوکیا 5310 داشتم اونم دوربینش 2 مگاپیکسل بود اما واقعا افتضاح بود هرچند به نظرم هنوز گوشی به قشنگی و باکلاسی 5310 نیومده.البته این نظر شخصیمهنقل قول:
:10::6::6::23::36::36::36::36:
من یه سوال داشتم :
این گوشی موقع خوندن PDF چطوریه ؟ یعنی اینکه کل صفحه رو به pdf اختصاص میده یا نه؟ و اینکه سرعت اسکرول و بالا پایین کردن صفحه چجوریه؟
بالاخره ما هم 5800 دار شدیم. همه چیش توپه فقط حیف که N-Gage II نداره!
راستی ممکن نوکیا N-Gage II هم براش بزنه؟
واییییییییییییی یه جنایت دیگه از این چینی ها
اون 3.2 زده ولی به خاطر اسلش وسطش برعکس شدهنقل قول:
اگه دقت کنی فیش صدا هم 5.3 میلیمتری زده
من Adobe Reader رو روش نصب کردم. بله کل صفحه رو به پی دی اف اختصاص میده ولی هنوز ورژنی که درست کار کنه واسش نیومده. من نتونستم صفحه رو اسکرول کنم.نقل قول:
مبارکه.نقل قول:
بالاخره ما هم 5800 دار شدیم. همه چیش توپه فقط حیف که N-Gage II نداره!
راستی ممکن نوکیا N-Gage II هم براش بزنه؟
به نقل از یکی از دوستان با اومدن ان97 و عرضه کلاینت واسه این سری از سیمبین شاید رو 5800 هم بتونیم ان گیج رو داشته باشیم.
منظور؟ به جایی حمله کردن؟ کسی رو ترور کردن؟:31:نقل قول:
واییییییییییییی یه جنایت دیگه از این چینی ها
من متوجه شدم که این دیکشینری 2 رسانه ای هست، هم text و هم audio. اگه موقعی که انگلیسی رو وارد می کنیم تا به یه زبون دیگه، مثلاً فارسی ترجمه کنه، بعدش اگه بریم رو options بهمون گزینه listen رو می ده که کلمه مبدأ و نه مقصد (یعنی همون انگلیسیه) رو یه بابایی به حالت روباتیک تلفظ می کنه. هنوز اولشه، شاید یه روزی دیگه هیچکی کلاس زبان نره ! :31:
یه سوال مسخره!
بنظرتون n78 میگرفتم بهتر نبود؟
اول اینکه این سوال مال قبل از خرید هستش نه بعدش!نقل قول:
دوم اینکه جای این سوال تو قسمت مشاوره بود نه اینجا!
سوم اینکه حالا که خریدی پس لذت ببر!
چهارم اینکه خرید گوشی یه امر کاملا سلیقه ای هستش!
یه سوال: وقتی با کابل یو-اس-بی گوشی رو وصل می کنم، توی برنامه Nokia Download مسج می ده که گوشی Compatible نیست. بعد اتوماتیک می ره نرم افزار کلاینت داونلود می کنه، اما رو گوشی نصب نمی شه و ارور Security Code می ده. چیکار می شه کرد؟ ... سایت europe.nokia.com خیلی چیزا واسه داونلود کردن داره! :41:
ببخشید،هنوز نرم افزاری مثل core player یا lcg jukebox برای 5800نیومده؟منظورم نرم افزاری هست که بشه باهاش آهنگای فولدر دلخواه رو گوش کنیم.
core player مخصوص ویرایش 3 رو میتونی رو این گوشی نصب کنی!نقل قول:
opera mini مخصوص این گوشی هست؟(full screen)
بچه ها من امروز گوشی 5800 رو هک کردم.خیلی سادست.یونس جان زحمتشو کشید. راستی از کجا برنامه های مخصوص این سری رو پیدا کنیم؟
تو قسمت برنامه های کاربردی بگردی یه سری هست.نقل قول:
سلام دوستان
من وقت مکالمه با این گوشی به مشکل بر میخورم
صدای گوشی تو حین مکالمه کم و زیاد میشه!!!
چجوری حلش کنم؟
گوشی من از دیشب موقع مکالمه یه نویز ضعیف داره
کسی تنطیمات برای اینترنت همراه اول رو بلده؟
اگه ممکنه تنظیماتش رو بذارید
و چطور میشه با وای فای با خود گوشی آپ دیت کرد به جای اینترنت موبایل؟
اگه پروداکت کی رو عوض کنم وفارسیش کنم باز هم میشه با خود گوشی و حجم کم آپ دیت کرد یا اینکه باید فایل فلش رو حتما با فونیکس یا nsu روی گوشی بریزم؟
ممنون میشم اگه چواب بدید
سلام
divx player برای این گوشی اومده؟
تنظیمات نمی خواد. برو به قسمت Settings>Connectivity>Destintions>Internet>Options >New access point>Yesنقل قول:
وقتی سرچ کردنش تموم شد سلکت رو می زنی و mcinet رو(اگه اشتباه نکنم ) تایپ می کنی و تمام.
در مورد سوال دوم با فونیکس انجام بدی بهتره فکر نکنم از تو خود گوشی بشه.
آره هستش:46:نقل قول:
ویرایش:ببخشید من چند تا tab باهم باز میکنم همیشه فکر کردم واسه کلوپ 5700 هستش.واسه 5800 نیست فعلا.یعنی الان سرچ کردم نبود.شرمنده:31:
سلام به همه بچه های کلوپ 5800 من داداشم میخواد 5800 بخره
از اون جایی که خودم 5700 دارم یکی از طرفدار های اکسپرس موزیک های نوکیا هستم
حالا میخوام ببینم عیب های این گوشی چیه؟
اصلش مال چین هست؟
و این که مال چین هست مشکلی نداره؟
آخه من با جنس چینی خیلی مشکل دارم
موقع خرید به چه چیزایی باید توجه کنیم؟
و چون تو 5700 کیفیت عکسش اصلا خوب نیست و 2 مگا پیکسل واقعی نیست و نویز داره
می خواستم بدونم این 5800 هم کیفیت عکساش چه جوریه؟
در کل اگه عیب هاشو به من بگین ممنون میشم
نقل قول:
سلام
با اجازه همه 5800 دارها.
ین گوشی اصلش چینه یعنی تحت لیسانس نوکیا در چین تولید میشه.
چینیش مشکلی نداره.
درکل من این تاپیکو کلشو خوندم همه میگن دوربینش جالب نیست ونویز زیاد داره.در کل توی دوربین قوی نیست ولی تو موزیک خیلی خوبه.
امیدوارم کمکتون کرده باشم.
salam be hame ishalla hachi darin azash razi bashin man mikham be hamin zoodia 5800 begiram va mikham az hame emkanatesh bahre bebaram oumadam inaro bekhounam hichi sar dar nayavordam akhe mashalla hame herfei manam ke dar hadde 0 hich tppici hast ke az paye behem amouzesh bede in estelahatva karaei ke shoma goftin ro choun midounam shoma hoselamo nadary va vaght bare bebakhshidam english type kardam az poste baad ishalla montazeram
سلام
مثه اینکه ما نیستیم بهتون خوش میگذره:دی
نقل قول:
من یه سوال داشتم :
این گوشی موقع خوندن PDF چطوریه ؟ یعنی اینکه کل صفحه رو به pdf اختصاص میده یا نه؟ و اینکه سرعت اسکرول و بالا پایین کردن صفحه چجوریه؟
ولی من adobe reader le 2.5 رو نصب کردم هیچ مشکلی نداره اسکرول هم دارهنقل قول:
من Adobe Reader رو روش نصب کردم. بله کل صفحه رو به پی دی اف اختصاص میده ولی هنوز ورژنی که درست کار کنه واسش نیومده. من نتونستم صفحه رو اسکرول کنم.
من با این مشکل دارم صداش نویز دارهنقل قول:
core player مخصوص ویرایش 3 رو میتونی رو این گوشی نصب کنی!
چرا؟
کپسولی گوشیت پایش ایراد داره باید بازش کنی پایه کپسولی رو تنظیم کنینقل قول:
سلام دوستان
من وقت مکالمه با این گوشی به مشکل بر میخورم
صدای گوشی تو حین مکالمه کم و زیاد میشه!!!
چجوری حلش کنم؟
من موقعی که میخوام به کسی زنگ بزنم یا کسی به من زنگ میزنه صفحه گوشی خاموش و قفل میشه
اگه ممکنه لطف کنید بگید مشکل از کجاست
با تشکر از همه دوستان
یه سوال مسخره:دی
چطوری میتونم توی گالری چندتا گزینه دلخواه رو چک مارک کنم؟؟؟؟
خاموش ميشه ولي قفل نميشه ، اينم به خاطر سنسوريه كه بالاي گوشي سمت راسته و براي اينه كه باتري مصرف نكنه موقع مكالمه ( اگه يكي بهت زنگ بزنه خودت دستت رو بزاري رو سسنسوره ميبيني كه صفحه خاموش ميشه )نقل قول:
دقيقا منم همين مشكلو دارم....نقل قول:
این گوشی گزینه Mark Several نداره و باید تک تک مارک کنید!نقل قول:
عزیزم حتما دستت میره نزدیک سنسوری که بالای گوشی کنار کلمه XpressMusic تعبیه شدهنقل قول:
ونیش جان اول توی گالری یکی از فایلها رو انتخاب میکنی ( یک بار روش کلیک میکنی ) و بعد میری منوی Option گزینه های جدید از جمله mark اضافه شده.نقل قول:
:10:
کپسولی گوشیت پایش ایراد داره باید بازش کنی پایه کپسولی رو تنظیم کنی[/quote]
باید بدم بیرون واسم تنظیم کنن ونیش عزیز؟
یا...
امروز تو یه مغازه از یه فروشنده گرفتم باهاش کار کردم
صحبت یکی از دوستان مبنی بر مشت اسکرین بودن این گوشی رو شدیدا تایید میکنم! دقیقا باید فشار داد هر گزینه رو که میخواید و خبری از لمس نیستش!
بازی های n-gage 2 روی 5800 نصب میشن یانه ؟
اصلا برنامه های سیمبین 9.1 روش نصب میشن ؟
نقل قول:
قرار نیست مثل آیفون باشه و با لمس کردن بتونی باهاش کار کنی...چون این تاچش مقاومتیه و آیفون خازنی...
اکثر دوستانی که استفاده کردن می گن تاچش خوبه و صحبتی از مشت نکردن :20:
ممنوننقل قول:
ونیش جان اول توی گالری یکی از فایلها رو انتخاب میکنی ( یک بار روش کلیک میکنی ) و بعد میری منوی Option گزینه های جدید از جمله mark اضافه شده.
اینو میدونستم
منظورم یه چیزی مثه همون دکمه مداد توی بقیه گوشهاست
البته بعضی ها با آپدیت فریمور مشکل صدا توی گوشیشون کمتر شدهنقل قول:
باید بدم بیرون واسم تنظیم کنن ونیش عزیز؟
یا...
فریمور گوشیت چنده؟
اگه با آپگرید فریمور تغیری نکرد باید بدی بیرون پایشو درست کنن
البته خودتم میتونی انجام بدی اما ممکنه موقع باز کردن گوشی , گوشی رو نفله کنی :دی
یه بار گفتم بازم میگم این گوشی بیشتر nail screen هست تا touch screenنقل قول:
صحبت یکی از دوستان مبنی بر مشت اسکرین بودن این گوشی رو شدیدا تایید میکنم! دقیقا باید فشار داد هر گزینه رو که میخواید و خبری از لمس نیستش!
تا عید باید سماق بمکیم :دینقل قول:
بازی های n-gage 2 روی 5800 نصب میشن یانه ؟
گفتن نزدیکای عید شاید برای 5800 بیاد
من ندیدمنقل قول:
اصلا برنامه های سیمبین 9.1 روش نصب میشن ؟