کدوم سکوت؟نقل قول:
یوفا نظر خودشو اعلام کرد و کلیه نظریه های چلسی رو اراجیف (Crap) نامید.
خبرشو صبح گذاشتم.
خبرگزاری فارس ظاهرا حالش خوب نیست.
Printable View
کدوم سکوت؟نقل قول:
خبرشو صبح گذاشتم.
نه این شما هستید که ظاهرا حالتون خوب نیست :38:نقل قول:
حتی اگه یوفا توهمات شما رو گفته باشه باز هم کسی که این حرفا رو باور کنه دست کمی از داور اون دیدار نداره :27:
این هم لینک آدرس سایت یوفا . لطف کنید و لینک اون خبری رو که فرمودین بدین تا با هم بخونیمش :
نقل قول:
کد:http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html
1- اصلا متوجه هستید چی میگید؟ اینا کسی اجازه کل کل و این حرف ها نداره که هر چی دلتون بخواهید بگید. در صحبت هاتون تجدید نظر کنید وگرنه بزودی براتون مشکل ایجاد میکنه. 2 روزه شما با درج اخبار منفی در 3 4 تاپیک و حتی تکرار اونها در تاپیک هواداران بارسا قصد بهم ریختن جو رو دارید. تحمل هم حدی داره.نقل قول:
2- من موردی رو ذکر کردم که خبرگزاری فارس با سایت معتبر گل تناقض داره. شما نسبت توهم رو در مورد من بکار بردید؟ اینجا بحث من و شما نیست. احترام خودتون رو هم نگه دارید.
3- مورد دوم خودتون رو مرور کنید. شما که از قبل قضاوت کردید و قرار نیست چیزی رو قبول کنید. خبر رو می خواهید چیکار؟
اگر هر بار که اومدید در تاپیک بارسا و خبر منفی گذاشتید اون هم تکراری, سرتون بالا بود و نگاهی به اخبار دیگر انداخته بودید خودتون خبرشو مشاهده می کردید. الان صفحه یکی مونده به آخره.
در ضمن اراجیف نامیدن ادعاهای چلسی توسط یوفا در سایت گل آرشیو شده و میتونید سرچش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی واقعبین هم باشید بد نیست. از 6 خبر امروز سایت گل در مورد قهرمانان 4 5 تاش در ستایش بارسا یا قدرتش هست و یکی هم در مورد اظهار پشیمانی بازیکن چلسی از تهمت هایی که به داور زده. دیروز هم که دروگبا به غلط کردم افتاده و خبرش درج شده. خود چلسی هم دروگبا رو بخاطر رفتارش تحت فشار گذاشته.
حالا شما نمی دونم به عنوان هوادار (؟!) تا کی می خوای چلسی رو برتر جلوه بدی خودت می دونی.
پس احترم گذاشتن رو باید از شما یادبگیریم که اومدین و به همه توهین کردین آخرش هم میگین احترامتون رو نگه دارید =))=)) جوک خوبی بود .نقل قول:
اخبار واقعی مثبت و منفی نداره . . .
شما باید واقع بین باید که متاسفانه نیستید و با رفتارهای اخیرتون ثابت کردید که هیچوقت هم نخواهید بود . وقتی داور مسابقه فوتبال تیمی که هیچ کاری نتونست در زمین انجام بده رو میبره فینال انتظار دارید سایت معتبری هم پیدا نشه که طفداری تیمتون رو بکنه ؟
لطفا بیخودی پست ندید و ادعای روشنفکری و واقع بینی نکنید . من گفتم سایت یوفا سکوت کرده اونوقت شما میایید و حرف رو عوض میکنید و میگید که سایت گل در مورد قدرت بارسا:18: حرف زده .
برای اون حرفتون در مورد یوفا و اراجیف هم که دروغ از آب دراومد . هواداران چلسی بسیار باهوشتر و واقع بین تز از این هستند که شما با چندتا حرف بی اساس و به دور از منطق اونها رو قانع کنید .
شما اول ادعا میکنید که سایت یوفا این حرف رو زده بعش لینک سایت گل رو میدین :16:
1- خوبه شما وارد بحث نرمافزاری نشدید. روی لینک کلیک کنید بعد نظر بدید. سرچ هم کنید که David Taylor در یوفا چیکاره هست.نقل قول:
2- از تحریک هوادارن تیم های دیگه مخصوصا منچستر و بارسا در حال حاضر خودداری کنید. خیلی حرف واسه گفتن دارید دوستانتون در تاپیک چلسی منتظر شما هستند.
پس این میشه دومین دروغ شما در طی این 24 ساعت . در مورد اون بحث های داوری هم که همه حرف هاتون کذب از آب دراومد . الان هم که دروغتون معلوم شد . من متاسفم که هواداران بارسلونا حرف های شما رو باور میکنند :41:نقل قول:
خبر رو از سایت یوفا نقل میکنید و بعدش لینک گل رو میدید کار خیلی خوبیه . :thumbsup:
مشکل اینجاست که همه رو مثل خودتون فرض میکنید که هرچیزی رو باور کنند :27:
ظاهرا شما در خواندن پست های P30World مشکل دارید. شاید عکسشو با فونت درشت قرار بدم کارساز باشه. لینکش رو هم که دارید.نقل قول:
UEFA Condemn Chelsea Conspiracy Theories As 'A Load Of Cr*p
پست هارو با دقت بیشتری بخونید. من اسمی از سایت یوفا نیاوردم. مثل اینکه حذف چلسی برای شما حواس نزاشته.
برباتوف: اکثر تیمها از منچستر میترسند
" دیمیتار برباتوف " مهاجم بلغاری منچستر یونایتد اعلام کرد شیاطین سرخ میتوانند از عنوان قهرمانی خود در اروپا دفاع کنند.
این بازیکن بلغاری در جریان پیروزی 3-1 منچستر یونایتد مقابل آرسنال به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد و حالا به قهرمانی در اروپا چشم دوخته است. " برباتوف " یک بار با بایرلورکوزن در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید طعم شکست را چشیده و این بار نمیخواهد این داستان تکرار شود.
" برباتوف " گفت: « ما کلاس بالاتری از آرسنال داشتیم. ما میدانستیم این دیدار دشوار خواهد بود اما در عین حال از شرایط حریف و بازی آگاه بودیم. »
مهاجم بلغاری منچستر یونایتد افزود: « اکثر تیمها از ما میترسند و فکر میکنم در رم فینال تماشایی در پیش باشد. اگر مثل دیدار با آرسنال بازی کنیم، مشکلی نخواهیم داشت. »
اینیستا: شایسته حضور در فینال رم بودیم
" اندرس اینیستا " زننده گل صعود تاریخی بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان اروپا معتقد است شایسته این پیروزی بودند.
" اینیستا " با گلی که در آخرین ثانیههای دیدار با چلسی زد، مجوز صعود بارسلونا به فینال را صادر کرد. او از این گل به عنوان بهترین لحظه زندگیاش یاد میکند.
" اینیستا " گفت: « شما نمیتوانید چنین لحظهای را در رویا تصور کنید. این یکی از بهترین لحظات زندگی من بود. فوقالعاده بود. در صحنه گل با تمام وجود به توپ ضربه زدم و شاید اگر یک بار دیگر چنین فرصتی پیش بیاید، نتوانم چنین ضربهای بزنم. بعد از به ثمر رساندن گل نمیدانم چه بلایی به سرم آمد و از خوشحالی نمیدانستم چهکار کنم. »
هافبک اسپانیایی بارسا افزود: « ما شایسته این پیروزی بودیم، نه فقط برای این بازی بلکه برای همه چیز، برای فصلی که تلاش زیادی در آن انجام دادیم. البته باید چلسی را تحسین کنیم که در 5 فصل اخیر همواره در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته است. »
وردربرمن و شاختار دونسک فینالیستهای جام یوفا
تيمهای وردربرمن آلمان و شاختار دونسک اوکراین برگزار کننده دیدار فینال جام یوفا خواهند بود.
در دور برگشت مرحله نیمهنهایی جام یوفا، تیم فوتبال وردربرمن در حالی که بازی رفت را در خانه خود با نتیجه 1-0 به هامبورگ واگذار کرده بود، در ورزشگاه خانگی این تیم با نتیجه 3-2 به برتری دست یافت و توجه به گل زده بیشتر در خانه حریف فینالیست شد. در این دیدار " دیگو "(29)، " پیزارو "(66) و " باومن "(87) گلهای وردربرمن را به ثمر رساندند و " ایویکا اولیچ " مهاجم کروات هامبورگ زننده هر دو گل تیم مارتین یول بود.
در دیگر دیدار این مرحله، تیم فوتبال شاختار دونسک تاریخساز شد و با شکست دیناموکیف به عنوان اولین تیم اوکراینی به فینال جام یوفا صعود کرد. شاختار با نتیجه 2-1 میهمان خود را شکست داد و در مجموع با نتیجه 3-2 پیروز شد. برای شاختار " جادسون "(17) و " ایلسینهو "(89) گلزنی کردند و تک گل دیناموکیف توسط " بانگورا "(47) به ثمر رسید.
بدین ترتیب تیمهای وردربرمن و شاختار دونسک 30 اردیبهشت در استانبول برگزار کننده دیدار فینال خواهند بود .
حرف قبلی خودم رو باز هم تکرار میکنم . متاسفانه شما هیچوقت نخواهید فهمید که من چی میگیم .نقل قول:
دوست عزیز . من میگم شما سایت گل داره از شما طرفداری میکنه دفعه اولش هم نیست 4 ساله از رئال و بارسلونا طرفداری کرده و الانم میکنه .
یوفا چنین حرفی در مورد چلسی نزده . اصلا با عقل جوردرمیاد چنین چیزی ؟ ( منظورم عقل سالمه )
یوفا اگه چنین حرفی بزنه تو سایت خودش مینویسه نه اینکه بزاره تو سایت گل تا چندتا بارسلونی کپی کننش و واسه بقیه شاخ بشن =))=))
شما ادعا میکنید که حرفی از یوفا نیاوردین ؟! بله حق با شماست دروغ که حد و اندازه نداره . پس لابد این چرندیات رو AFC گفته .
یوفا در مقابل همه این اتفاقاتی که برای چلسی افتاده سکوت کرده و هیچ حرفی نزده . اگه هم حرفی بزنه روی سایت خودش منتشر میکنه . لطفا افراد دروغگو و سودجو با حرف های دروغ و به قول خودشون اخبار منفی آرامش هواداران تیم های دیگه رو به هم نزنن .
کم کم دارم شک میکنم که نکنه محمد مایلی کهن تو این فروم عضو شده باشه =))=))
پيكه برخورد توپ با دستش را تاييد كرد
یوفا: مدافع تيم فوتبال بارسلونا عنوان كرد كه توپ با دستش برخورد داشته است.
به گزارش یوفا: ديدار تيمهاي فوتبال بارسلونا و چلسي كه شب گذشته در ورزشگاه استامفورد بريج لندن برگزار شد، با صحنه هاي مشكوكي همراه بود.
در يكي از اين موقعيتها، توپ با دست پيكه، مدافع بارسا، در محوطه جريمه برخورد داشت. وي كه بايد 27 مي ماه و در ورزشگاه رم ايتاليا برابر منچستر يونايتد برگزار كننده ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا باشد، وجود چنين برخوردي را تاييد كرد.
پيكه اظهار داشت: توپ دست مرا لمس كرد. البته داور تصميم گرفت كه اين پنالتي نيست و همه بايد به تصميات وي احترام بگذاريم.
بارسلونا كه در دقيقه 66 اريك ابيدال را به علت اخراج از دست داده بود، به علت گل زده در خانه حريف مجوز صعود گرفت و چلسي كه بازيكنانش به نحوه قضاوت هنينگ، داور نروژي به خاطر عدم اعلام دو صحنه پنالتي اعتراض داشتند، با جام وداع كردند. ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا 6 خرداد ماه و در ورزشگاه المپيك رم انجام خواهد گرفت.
کد:http://www.uefa.ir/news-11040.html
آره به نظر می رسه اینجا هرکسی که رنگ اسمش سیاه شد و زیر اسمش نوشتن همکار انجمن باید هر توحینی که می خواد به چلسی و هواداراش بکنه.ای کاش یکی از شما قدرتمند تر پیدا می شد جوابتونو می داد.وقتی که اینجا به خاطر زدن حرف حق تهدید می شی
چشمنقل قول:
در صحبت هاتون تجدید نظر کنید وگرنه بزودی براتون مشکل ایجاد میکنه
دیگه حرف حق نمی زنیم
ولی یادت باشه از تو قوی تراشم پیدا میشه!!!
1- در مورد طرفداری سایت گل من نظری نمیدم. ولی انصافا شما همرو محکوم کردیدا. سایت های خبری هم دیگه طرفدار بارسا شدن؟نقل قول:
2- چرا شما بازم پست هارو سرسری می خونید. دوست عزیز نوشتم " من حرفی از سایت یوفا نزدم "
دقت کن " سایت یوفا "
" سایت "
کجا من خبری که در مورد یوفا گذاشتم رو انکار کردم؟
ای کاش یه کم از hosein-mec یاد می گرفتید که همکار انجمنه و با این وجود هیچ کسو تحدید نمی کنه
دوست من adel_r این دنیا فقط برای حق کشیه.حق حرف زدن ما هم باید مثل حق فینال چلسی خورده بشه خودتو ناراحت نکن
بحث رو عوض نکنید دوست عزیز . دروغ هاتون که یکی یکی معلوم میشن شروع میکنین مثل مایلی کهن با واژه ها بازی کنید ؟نقل قول:
هرچی دلتون میخواد بگید . من دیگه حرفی با شما ندارم . هرچیزی که بگید من قبول میکنم چون شما ذهنتون رو به روی حقیقت بستید و همواره مدعی هستی و خواهید بود که بارسلونا به حق رفته فینال . خب حق با شماست .
با وجود هوادارانی مثل شما که حق رو خوب میفهمند و مدیرانی که حق رو خوب به حقدار میرسونند رفتن به فینال که سهله ؛ قهرمانی حق شماست !
اگر خاطرتون مدر شده باشه معذرت میخوام و بیصبرانه منتظر خوندن پست های شما بعد از تیکه تیکه شدنتون مقابل منچستر هستم .
موفق باشید :11:
1- توهین به هر کاربری در این انجمن عواقب بدی داره, نیازی نیست اسمش سیاه باشه. در ضمن یادم نمیاد بی احترامی کرده باشم. نقل قول کنید خودم روشن بشم.نقل قول:
2- تهدید؟ اون هم بخاطر حرف حق؟ بخشی رو که من تذکر دادم توهین بود و اصلا ربطی به اخبار یا بحث فوتبال نداشت.
-----------------------------
ویرایش:
واقعا پست های من براتون گنگ بود؟ باشه. به هر حال سعی کردیم به نتیجه برسیم.نقل قول:
بحث رو عوض نکنید دوست عزیز . دروغ هاتون که یکی یکی معلوم میشن شروع میکنین مثل مایلی کهن با واژه ها بازی کنید ؟
هرچی دلتون میخواد بگید . من دیگه حرفی با شما ندارم . هرچیزی که بگید من قبول میکنم چون شما ذهنتون رو به روی حقیقت بستید و همواره مدعی هستی و خواهید بود که بارسلونا به حق رفته فینال . خب حق با شماست .
با وجود هوادارانی مثل شما که حق رو خوب میفهمند و مدیرانی که حق رو خوب به حقدار میرسونند رفتن به فینال که سهله ؛ قهرمانی حق شماست !
اگر خاطرتون مدر شده باشه معذرت میخوام و بیصبرانه منتظر خوندن پست های شما بعد از تیکه تیکه شدنتون مقابل منچستر هستم .
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
تری: ما همه کار کردیم
جان تری یه شب پس از حذف از چمپیونز لیگ گفت: ما از این داور حتی یه پنالتی هم پاداش نگرفتیم. این بازیکن 28 ساله معتقده که به اندازه کافی موقعیت مقابل بارسلونا ایجاد کردن تا مستحق رفتن به فینال باشند.
ما مقابل بارسلونا که یکی از بهترین تیمای جهانه مساوی کردیم. ما میدونیم که اونها همیشه میخوان مالکیت توپ ازآن اون ها باشه ولی مالکیت توپ برنده رو تعیین نمیکنه.
تصمیات زیادی علیه ما گرفته شد به عنوان مثال خطایی که بر روی دیدیه دروگبا و مالودا انجام شد و بازی با دست پیکه و ساموئل اتوئو.
متن کامل صحبتهای جان تری:
کد:http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1651379,00.html
ادعاي عجيب روزنامهي Sun:
نتيجه ديدار چلسي ـ بارسلونا از پيش مشخص بود
روزنامهي Sun مدعي شد كه نتيجهي ديدار چلسي ـ بارسلونا از قبل مشخص بوده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامهي انگليسي Sun در گزارشي مدعي شد كه سايت اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) ساعاتي پيش از ديدار چهارشنبه شب چلسي برابر بارسلونا نتيجه يك ـ يك را در سايت رسمي خود نمايش داده است.
اين روزنامه در گزارش خود خبر داده است كه يوفا قصد داشته از وقوع يك فينال تمام انگليسي ديگر در ليگ قهرمانان اروپا جلوگيري كند و به همين دليل آنها سعي داشتند اطمينان حاصل كنند كه چلسي به ديدار نهايي راه پيدا نخواهد كرد.
او مای گاد عجب خبره دندان شکنی!!!نقل قول:
کدوم سکوت؟
خبرشو صبح گذاشتم.
جنابعالی که توقع نداری یوفا سه سوت بیاد بگه بله ما نخواسیم دوباره فینال انگلیسی شاهد باشیم و پلاتینی هم بگه بلاخره کاره خودمو کردم ...یوهاهاهاها ها
خواهشا بعضی دوستان برای اینکه روی وجدانشون سرپوش بذارن اینقدر بچگانه خودشون رو گول نزنن.
متشکرم
دروگبا بايد تاوان حذف چلسي را بپردازد
بنابرگزارشهاي متعدد از مطبوعات بريتانيا، باشگاه چلسي انگليس بعد از تساوي ۱-۱با بارسلونا و از دست دادن فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا ، قصد دارد ديديه دروگبا را به خاطر حواشي آن ديدار در فهرست فروش قرار دهد. مهاجم ساحل عاجي باشگاه چلسي، بعد از سوت پايان ديدار چهارشنبه شب مقابل بارسلونا كه بازي برگشت از مرحله نيمه نهايي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا بود، با عصبانيت به مجادله با تام هنينگ اووربو داور نروژي بازي پرداخته و رو به دوربينهاي تلويزيوني به او ناسزا گفت.
گويا رفتار دروگبا باعث شرمساري رومن آبراموويچ مالك روسي باشگاه چلسي، شده و تصميم گرفته است او را از ليست بازيكنان تيمش خارج كند.
قرارداد كنوني دروگباي ۳۱ساله حدود ۹۱هزار پوند در هفته است كه تا پايان فصل آينده مهلت دارد.
پيش از اين تصور ميشد كه باشگاه غرب لندني چلسي قصد دارد قرارداد وي را تمديد كند اما با شرايط جديد، خروج وي از استمفوردبريج در تابستان پيش رو ، محتمل تر است.
يك بار ديگر نيز در سال ۲۰۰۸باشگاه چلسي به دليل دريافت كارت قرمز توسط دروگبا در فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا برابر منچستريونايتد، قصد فروش وي را داشت اما به دليل مصدوميت او، با ميلان به توافق نرسيدند.
بهترين بازيكن سابق فوتبال آفريقا اخيرا در ليست بازيكنان مورد تقاضاي رئال مادريد ديده شده اما انتقال او به سانتياگو برنابئو بستگي به اين دارد كه چه كسي در انتخابات ماه ژوئن بر كرسي رياست باشگاه تكيه بزند.
مهاجم چلسي در بيانيهاي كه پنجشنبه توسط باشگاه چلسي انتشار يافت مي گويد واكنش بيش از حدي از خود نشان داده و الگوي خوبي از خود بويژه براي كودكاني كه در حال تماشاي تلويزيون بودند برجاي نگذاشته است .
وي در اين بيانيه همچنين گفته است كه من از اين راه خشم و نااميدي باورنكردني خود را نشان دادم و بابت آن عذر خواهي ميكنم. يك گل دير هنگام بارسلونا در اين ديدار باعث شد تا دو تيم در مجموع دو ديدار رفت و برگشت يك بر يك مساوي شوند ولي بارسلونا به لطف گل زده در خانه حريف به فينال راه يافت و حريف منچستر يونايتد شد.
خشم كاپيتان پس از شكست برابر بارسلونا
جان تري: نمي خواهم بگويم كه یوفا در نتيجه دخالت داشت
اما...
كاپيتان تيم چلسي انگليس گفت: نميتوانم بگويم يوفا هدف غير انگلسيي بودن ديدار نهايي ليگ قهرمانان را دنبال ميكرد.
به گزارش گاردين، جان تري اظهار داشت: فكر نميكنم آنچه در بعد فني اتفاق افتاد، در هيچ كجاي ديگر روي دهد. كافي است به بازي نگاه كنيد تا ببينيد چگونه موقعيتهاي پرشمار پنالتي به سود تيم ما، گرفته نشد.
وي افزود: ممكن است پيش خود بگوييد كه پنالتي نخست از چشم داور دور مانده؛ اما خطا روي نيكولاس آنلكا يا خطاي هند پيكه نيز قابل رويت نبود؟ ميگويم در اين لحظات است كه داور بايد واقعا داور باشد و تصميم درست بگيرد؛ نه اينكه مثل سهشنبه ليگ قهرمانان ميان منچستر و آرسنال عليه فلچر تصميمي گرفته شود كه او را از بازي نهاي محروم كند.
اين بازيكن كه از تام هينيگ، داور نروژي ديدار چهارشنبه شب چلسي و بارسلونا به شدت انتقاد ميكرد، عنوان كرد: واضح است بارسلوني ها هم خوب بازي كردند. مقابل همين تيم خوب، شش تا هفت موقعيت پنالتي صاحب شديم كه داور هيچيك را نگرفت.
جان تري اظهار داشت: سئوال مي كنم وقتي به جاي بازيكن در ميدان باشيد و با چنين صحنه هايي روبرو شويد، چه واكنشي خواهيد داشت؟ غير از اين است كه طغيان مي كنيد؟ داور با وجود اين همه موقعيت نه فقط عليه ما، كه عليه 40 هزار تماشاگر مشتاق در ورزشگاه استامفورد بريج عمل كرد. مايه تعجب است كه براي چنين بازي، از داوري كه پتانسيل كافي قضاوت نداشت، استفاده شد.
وي در مورد اينكه داور تحت تاثير خواست يوفا مبني بر اينكه بازي نهايي چون سال گذشته تمام انگليسي نباشد، خاطر نشان ساخت: نمي توانم بگويم يوفا چنين هدفي را دنبال كرده؛ اما مطمئنم كه براي اين مسابقات، بايستي از داوران با تجربه و توانا استفاده كرد. داوراني كه در ليگ هاي بزرگي چون ايتاليا، اسپانيا، انگليس و آلمان امتحان پس داده اند.
فرمانده چلسي در داخل زمين در مورد رفتار ديديه دروگبا كه در پايان مسابقه به داور نروژي دشنام داد، اظهار داشت: هنوز شايعاتي كه در مورد ناسزاگويي ديديه به داور انتشار يافته، ثابت نشده است. به طور كامل از او حمايت مي كنم. بايد در زمين مي بوديد تا متوجه مي شديد بر او و بقيه بازيكنان چه گذشته است. به عوض اينكه دروگبا مورد مواخذه واقع شود يا اينكه مورد انتقاد شويم، بايد به سراغ داور رفت و از او درباره اشتباهات سئوال كرد.
اين بازيكن افزود: بايد ابتدا به وضعيت داوري توجه عميق كرد و ديد كه اين اتفاقات محصول چه حركتي در زمين بود. جالب است كه داور اشتباه مي كند و مي داند در ميدان هاي ديگر باز هم حاضر خواهد بود؛ اما يك بازيكن كه به خاطر اشتباه، اشتباه كرده، بايد محروم و تنبيه شود. به يوفا مي گويم براي اين ديدارها، داوران بزرگ انتخاب كنيد.
ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان كه چهارشنبه شب ميان چلسي انگليس و بارسلونا اسپانيا در ورزشگاه استامفوردبريج برگذار شد و هياهو زيادي در پي داشت، با تساوي يك بر يك دو تيم خاتمه يافت. در پايان اين مسابقه بارسلونا به لطف تساوي بدون گل خانگي و استفاده از قانون گل زده در خانه حريف، در شرايطي كه نسبت به بازيهاي قبلي خود، كم فروغ بود، جواز صعود به دور نهايي و بازي مورخ 6 خرداد برابر تيم منچستر يونايتد در ورزشگاه المپيك رم را گرفت.
اوفربو: يوفا از ما خواست پس از بازي صحبتي نكنيم
داور نروژي ديدار چلسي - بارسلونا اعتراف كرد كه اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) از او خواسته بود تا پس از پايان اين ديدار هيچ صحبتي نكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تام هنينگ اوفربو در گفتوگو با Aftenposten اظهار كرد: «به دليل شرايط پس از بازي، يوفا از ما خواست تا با هيچ رسانهاي گفتوگو نداشته باشيم.»
اوفربو در پاسخ به اين پرسش كه آيا در صورت اجازه صحبت پس از بازي اين كار را انجام ميداد، گفت: «نه، نميدانم!»
اين داور نروژي پس از پايان ديدار چلسي - بارسلونا با همراهي پليس، صبح روز پنجشنبه از شهر لندن خارج شد. اوفربو به دنبال قضاوت ضعيف خود از سوي چند نفر از هواداران چلسي تهديد به مرگ شد.
يكي از سخنگويان يوفا دراين باره گفت: «يوفا پيش از تصميمگيري درمورد محروم كردن برخي بازيكنان چلسي گزارش داور مسابقه را مورد بررسي قرار خواهد داد.»
وي با اعلام اين مطلب تاكيد كرد: «يوفا هرگز درمورد عملكرد داوران نظر نميدهد.»
بازیکن ساحل عاجی چلسی در پایان بازی حرکتی غیرحرفهای انجام داد.
با آن که دروگبا را در نیمه دوم بازی برگشت چلسی با بارسلونا از زمین بیرون بردند او از اولین افرادی بود که بعد از پایان دیدار به سمت داور مسابقه رفت و از انگیزه او پرسید. بارسلونا توانست در دیداری به شدت جنجالی در لندن یک تساوی یک بر یک از چلسی بگیرد و به فینال لیگ قهرمانان راه یابد.
تصمیماتی که داور گرفت بسیار به زیان هر دو تیم بود ولی دذروگبا حس میکند آبیها بیشتر از قضاوت داور دیدار ضرر کردهاند، چرا که داور چند پنالتی آنها را نادیده گرفت. مهاجم چلسی به حدی از تصمیمات تام هنینگ اوربو داور نروژی دیدار عصبانی بود که با او رودررو شد، انگشت اشاره خود را به نشانه تهدید به سمت داور نشان داد و گفت او مایه ننگ است. AFP
لندن گزارش داده حرکات دروگبا میتواند او را برای مدتی طولانی از فوتبال اروپایی محروم سازد. این بازیکن 31 ساله همچنین در مجاورت یک دوربین تلویزیونی با به کار بردن کلمات ناشایستی فریاد زده: «تمام سناریوی بازی فضاحتبار بود». یوفا این را هم مورد بررسی قرار خواهد داد
لاپورتا:
عدالت باعث راهيابي ما به فينال شد
فينال بارسلونا ـ منچستر يونايتد رويايي است
رئيس باشگاه بارسلونا بر اين باور است که عدالت باعث راهيابي اين تيم به فينال ليگ قهرمانان اروپا شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، خوان لاپورتا پس از تساوي يک-يک بارسلونا برابر چلسي که به راهيابي آبي و اناري پوشان به فينال ليگ قهرمانان اروپا منجر شد، نسبت به اين مساله ابراز خوشحالي کرده و تيمش را شايسته حضور در رم دانست.
لاپورتا گفت: «گل ديرهنگام ما اقبال همراه با عدالت بود. فوتبال به دنبال زيبايي است و ما بالاترين سطح آن را ارائه مي دهيم. در هر دو ديدار رفت و برگشت به دنبال پيروزي بوديم و حضور ما در فينال عادلانه است.
وي افزود: «ويکتور والدس هم با واکنش هاي سرنوشت ساز خود کمک بسياري براي رسيدن تيم به فينال رم کرد، اما همه بازيکنان ما شور و احساس را در سبک بازي خود به کار مي گيرند.»
رئيس باشگاه بارسلونا با اشاره به شيوه بازي تدافعي چلسي در پايان خاطرنشان کرد: «اکنون فينال رويايي بارسلونا ـ منچستر يونايتد از راه رسيده است. راهيابي ما به فينال براي فوتبال جهان خوب است چرا که در غيراين صورت، به نظر مي رسيد تنها يک راه براي پيروزي در فوتبال وجود دارد.»
پس از رفتار نادرست نسبت به داور نروژي
ديديه دروگبا طي بيانيهاي رسمي عذرخواهي كرد
مهاجم ساحل عاجي چلسي بابت رفتار خود نسبت به داور ديدار تيمش برابر بارسلونا رسماً عذرخواهي کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ديديه دروگبا که از عملکرد تام هنينگ اوفربو داور ديدار چلسي- بارسلونا در دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به خشم آمده و پس از پايان بازي به داور نروژي حمله کرده بود، به خاطر اين رفتار خود عذرخواهي رسمي کرد.
دروگبا در بيانيه اي نوشت: «از بابت آنچه در طول بازي رخ داد بسيار ناراحت بودم، اما پس از مشاهده اتفاق هاي پس از بازي در تلويزيون مي پذيرم که افراط به خرج دادم. همچنين کاملاً قبول دارم
زباني که به کار بردم براي آنهايي که بازي را در خانه تماشا مي کردم به ويژه کودکان مناسب نبود. از اينکه در آن بهبهه به اين شکل ناراحتي و خشم خود را بروز دادم پشيمان هستم و به خاطر اين مساله عذرخواهي مي کنم.»
اين بيانيه دروگبا درحالي نوشته شده است که انتظار مي رود اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) محروميت و جريمه نقدي سنگيني را براي مهاجم ساحل عاجي چلسي در نظر بگيرد.
هر کاری می کنم قبول کنم که تمام اتفاقات اشتباه انسانی بوده نمیتونم !! آخه اشتباه 1 بار 2 بار 3 بار نه 5 بار ... !!! تمام شواهد نشون میده که خبر فوق صحت داره ...نقل قول:
اصلا چنین چیزی نیست !نقل قول:
فوتبال اروپا مثل ایران که نیست !
تو ایران اینطوریه برادر ! :46:
تو اروپا همه چی بستگی به تیم داره ...
:27:
بارسلونا نتیجه بازی های خوب در طول فصلش رو گرفت ... :27:
نقل قول:
هر کاری می کنم قبول کنم که تمام اتفاقات اشتباه انسانی بوده نمیتونم !! آخه اشتباه 1 بار 2 بار 3 بار نه 5 بار ... !!! تمام شواهد نشون میده که خبر فوق صحت داره ...
دوست من باید بگم اگه آدمی قرار باشه کثیف باشه (مثل میشل پلاتینی) مطمئن باش از ایرانم بدتر میکنهنقل قول:
اصلا چنین چیزی نیست !
فوتبال اروپا مثل ایران که نیست !
تو ایران اینطوریه برادر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اروپا همه چی بستگی به تیم داره ...
بارسلونا نتیجه بازی های خوب در طول فصلش رو گرفت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اینو چی توجیه می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7 تا موقعیت مشکوک در محوطه ی جریمه که فقط 4 تا پنالتی 100 درصد بوده و 3 تای دیگه جای بحث داشته
آیا عقل اینو حکم می کنه که یک پنالتی هم گرفته نشه؟؟؟؟؟
نه عقل حکم میکنه؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
بارسا نشون داد بازی خوبش یا جلوی تیمای ضعیفه یا جلوی تیمایی که مصدوم دارن درمقابل یه تیم درجه 1 اروپایی هیچ چیزی برای گفتن نداشت!
چلسی زیاد باخته و من زیاد ناراحت شدم ولی اینبار رو هیچوقت فراموش نمیکنم .
اصلا نمیتونم باور کنم پلاتینی و نوچه هاش انقدر پست باشن
واقعا لعنت به هرکی که باعث ناراحتی ما شده
فینال رم؛ جنگ حس و شعر
واقع بين ها و رمانتيک ها به آرزوي خود رسيدند؛ نبرد مسي و رونالدو و بالاتر از آن جنگ يک حس برتر با گروهي شاعر.خوان لاپورتا که قبل از جدال جنجالي چهارشنبه از فينال رويايي تيمش مقابل شياطين سرخ گفته بود، مي تواند پس از شاهکار هنينگ اين داور عاشق موتورسواري و قايقراني، آرزوي خود را فرياد زند. البته آرزوي او چندان آسان رنگ واقعيت نگرفت. در بين اين همه هياهو يک سوال بي جواب مي ماند؛ به چه دليلي رقابت نهايي فصل جاري ليگ قهرمانان را بازي رويايي تمام مردم جهان مي دانيد؟ نفرت آن سوي عشق قرار دارد و در اين نما هستند هواداران تيم هايي که باخت محبوب شما را مي خواهند. مسلماً دوستداران رئال مادريد و ليورپول در پايان فينال ليگ قهرمانان کمي ناراحت شده و پس از تسلط بر اعصاب به زندگي عادي ادامه مي دهند؛ انگار نه انگار که اتفاقي رخ داده است. خب، مي بينيد مصادره کردن تمامي نظريات به سبک دلخواه خودمان و تعميم دادن علايق شخصي به خواست همگاني کار عاقلانه يي نيست. تفاوت حس ناشي از صعود چلسي به فينال با خوشحالي پس از ثبت گل صعود بارسلونا به اندازه تفاوت تلقي هاي موجود درباره سبک بازي قهرمانان دو دوره اخير يورو است. وقتي يونان فاتح يورو 2004 نام گرفت، عده يي از مرگ فوتبال گفتند. چهار سال بعد گروهي ديگر زيبايي يورو 2008 را ناشي از تفوق نهايي اسپانياي زيبا دانستند. اينجا هم اگر چلسي به فينال مي رسيد، عصر برتري ضد بازي (و نه ضد فوتبال که اين دو مولفه با يکديگر تفاوت دارند) بر زيبايي شروع مي شد و حالا که بارسا به منچستريونايتد رسيده، فوتبال هنوز هنر است. هر چه باشد خروجي سبک تهاجمي فيناليست هاي فصل جاري ليگ قهرمانان مي تواند ترسيم گر نماي تاکتيکي ساليان آتي دنياي فوتبال باشد. البته نمي توان با قاطعيت از يک جدال رويايي گفت اما به خرده گيران مي گويم چشمانتان را ببنديد و صحنه هاي زيباي فينال فصل گذشته را به ياد بياوريد.
اصلاً چنين تصوري امکان پذير است؟ فکر نمي کنم. منچستريونايتد شوت هاي زيبايي نواخت يا چلسي جلوه هاي تماشاگرپسندي رو کرد؟ خب، پنالتي تري و ضربه سر رونالدو اندک جذابيت فينال مسکو را رقم زد. هر درامي زيبا نيست و با استناد به اين موضوع حتي شکل گيري زيباترين صحنه هاي تاريخ ورزشگاه لوژينکي، دليل جالب بودن رقابت منچستريونايتد و چلسي به حساب نمي آيد؛ همان طور که حضور جمعي از بهترين بازيکنان شامل رونالدو، مسي (اولين و دومين بازيکن برتر سال 2008) و البته ژاوي و اينيستا به تنهايي دليل جذاب دانستن فينال امسال است. جدا از تمام عوامل و دلايل شخصي، برتري سبک بازي منچستريونايتد و بارسلونا دلايل کافي را براي دوست داشتن بازي نهايي فراهم مي آورد. حتي احتمال قهرماني رئال مادريد هم يک جوک بود. حرف اتلتيکومادريد و مورينيوي اينتر را هم نزنيد. بايرن مقابل بارسا خرد شد و آرسنال چاره يي غير از تعظيم به منچستريونايتد نداشت. ميلان را از ياد بردم؟ نه، آنها اصلاً افتخار تجربه ناکامي مقابل برترين هاي معتبرترين ليگ هاي دنيا را به دست نياوردند. منچستريونايتد فصل گذشته قهرمان انگليس، اروپا و جهان شد و شايد وسط هفته در عنوان پرافتخارترين تيم جزيره با ليورپول شريک شود. در سوي مقابل بارسلونا براي واژه «کمال» هم استانداردهاي بهتري به وجود آورده است. هر چند افسارگسيخته منطق در اين تيم باشگاه هاي زشت (به لحاظ سبک بازي) را به توفيق مقابل جوخه زيباي کاتالان ها رهنمون مي سازد. فرگوسن گروه فعلي را بهترين تيم دوران مربيگري خود مي داند و کارشناسان از بارساي گوارديولا به عنوان باشکوه ترين باشگاه تمام ادوار نام مي برند. بارسا و منچستريونايتد هشت فينال را تجربه کرده اند اما هرگز در بازي نهايي ليگ قهرمانان به مصاف هم نرفته اند. ما در کميت هم به دنبال يک اتفاق بي تکرار مي گرديم. اگر تمام هنر چلسي و بارسلونا در ساختن درام ضربات پنالتي خلاصه مي شود، بارسا و منچستريونايتد قادرند با اتکا بر خاطرات برجاي مانده از جادوي يورک، کول و ريوالدو پيروزي 4 بر صفر و تساوي 2 - 2 يا 3 -3 را رقم بزنند. منچستريونايتد فعلي، عملگرايي خاص فرگي را به بازي رويايي امثال برباتوف، تبس و رونالدو پيوند زده و ثبت 94 گل از 108 گل فصل جاري توسط 3 بازيکن بارسا، زيباترين واژه هاي رمانتيک را بي رنگ جلوه داده است. عدم حضور آبيدال، آلوس و مارکز مصدوم در فينال شايد به کلمات ياراي توصيف بارسا را بدهند اما در اصل موضوع تفاوتي ايجاد نمي شود؛ امکان لذت بردن از جنگ يک حس برتر با شعر سپيد فوتبال.
احتمال غيبت هانري در فينال رم
تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا بهاحتمال زياد تيه ري هانري مهاجم فرانسوي خود را به دليل آسيب ديدگي زانو در فينال جام قهرمانان اروپا (چمپيونزليگ ) مقابل منچستريونايتد در اختيار نخواهد داشت. به گزارش سايت فيفا، وب سايت باشگاه بارسلونا با اعلام اين خبر، افزود:
حضور هانري در فينال رم در هالهاي از ابهام قرار دارد.
اين باشگاه اعلام كرد، رباط زانوي راست هانري در جريان پيروزي ۶بر ۲ بارسلونا مقابل رئال مادريد آسيب ديد و به همين دليل نتوانست تيم را در بازي مقابل چلسي هم همراهي كند.
باشگاه بارسلونا تاييد كرده است، وي كه سه سال پيش نيز به عنوان بازيكن آرسنال فينال قهرماني اروپا مقابل بارسلونا را از دست داده، نميتواند چهارشنبه شب مقابل اتلتيك بيلبائو بازي كند.
بنابراين گزارش، هانري ظاهرا سه مسابقه آخر بارسلونا در مسير قهرماني لاليگا را از دست خواهد داد.
وي درحال حاضر تحت درمان تخصصي است تا براي بازي برابر منچستريونايتد در روز ۶خرداد در رم آماده شود.
/ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا/
٢٠ هزار بليت سهم بارسلونا
باشگاه بارسلونا اعلام کرد که حدود 20 هزار بليت براي فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر منچستر يونايتد به هواداران خود ارائه خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، باشگاه بارسلونا در سايت رسمي خود اعلام کرد که اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) تعداد 19544 بليت در اختيار اين باشگاه قرار داده است تا مسئولان بارسا بتوانند بليت ها را به هواداران خود بدهند.
به گفته مسئولان باشگاه بارسلونا، قيمت اين بليت ها از 70 تا 200 يورو است. مسئولان بارسا همچنين اعلام کردند که 80 درصد اين بليت ها به اعضاي رسمي باشگاه و باشگاه هاي هواداري فروخته مي شود و 20 درصد باقيمانده در اختيار افرادي قرار مي گيرد که باشگاه نسبت به آنها تعهد داشته و يا با آنها روابط ورزشي و تعهد سازماني دارد.
ديدار نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا روز 27 ماه مه (6 خرداد) در ورزشگاه المپيک شهر رم پايتخت ايتاليا برگزار مي شود. ظرفيت اين ورزشگاه بيش از 72 هزار نفر است.همچنين مقرر شده است که تيم بارسلونا در ديدار نهايي برابر منچستر يونايتد پيراهن نخست خود را به تن کند.
فرجام خواهی بارسا برای بازیکنان محرومش در فینال
باشگاه بارسلونا اعلام کرد برای محرومیت " اریک آبیدال " و " دنیل آلوز " در فینال لیگ قهرمانان اروپا فرجام خواهی خواهند کرد.
در جریان تساوی 1-1 بارسلونا مقابل چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، " اریک آبیدال " بخاطر خطایی حرفهای که روی " نیکلاس آنلکا " انجام داد کارت قرمز گرفت، قبل از آن نیز " آلوز " مدافع چپ بارسا بخاطر خطای سد مقابل " اشلی کول " دومین کارت زرد خود در این رقابتها را دریافت کرد و دیدار فینال را از دست داد.
بطور طبیعی، یوفا اجازه فرجام خواهی برای دیدار فینال را نمیدهد اما باشگاه منچستر یونایتد پیش از این برای پاک کردن کارت قرمز " دارن فلتچر " درخواست کرده است.
" گواردیولا " سرمربی بارسلونا به وبسایت رسمی این باشگاه گفت: « البته برای بخشش آبیدال و آلوز درخواست خواهیم کرد. »
" گواردیولا " همچنین معتقد است " فلتچر " هم باید اجازه بازی در دیدار فینال را پیدا کند، زیرا " روبرتو روزتی " هنگام خطای او بر روی " سسک فابرگاس " کمی سختگیری کرده است.
اتوئو حرکت کاپیتان چلسی را تحسین کرد
" ساموئل اتوئو " ضمن تمجید از حرکت جوانمردانه " جان تری " کاپیتان چلسی بعد از دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی از " دروگبا " هم دفاع کرد.
" اتوئو " گفت: « میخواهم به نکته مهمی اشاره کنم: کاپیتان چلسی(تری) به رختکن ما آمد و به همه بازیکنان دست داد و تبریک گفت. این چیزی است که همیشه میخواهیم ببینیم. »
مهاجم کامرونی بارسلونا در ادامه از " دیدیر دروگبا " مهاجم ساحل عاجی چلسی دفاع کرد و گفت: « تاسفآور است زیرا فوتبال فقط یک سرگرمی است. مردم برای لذت بردن پول بلیت میدهند و به همین ترتیب هم باید باقی بماند. »
« اگر ما هم شکست میخوردیم میتوانستیم در مورد پنالتیهایی که در دیدار رفت گرفته نشد، صحبت کنیم. داور کار خود را انجام داد و فکر نمیکنم قصد آزار کسی را داشت. اما زمانی که تصمیمی گرفته میشود و حتی مطابق میل شما نیست، باید آن را بپذیرید. البته بازیکنان چلسی هم نا امید شده بودند و عکس العمل طبیعی نشان دادند، مخصوصاً بعد از چنین شکستهایی زیرا تحمل چنین باختهایی آسان نیست. آنها فرصتهای زیادی داشتند اما روز دروگبا نبود. من او را درک میکنم زیرا چنین اتفاقهایی ممکن است هر زمان بیفتد. او به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی تیمش فقط میخواست صدایش شنیده شود. من نا امیدی او را درک میکنم و احساس او چیزی بیشتر از این نبوده است. »
مارادونا: از گل اینیستا به چلسی خوشحال شدم
" دیگو مارادونا " سرمربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرد بعد از گل " اینیستا " به چلسی بسیار خوشحال شده است.
این اسطوره آرژانتینی که در دهه 1980 در بارسلونا بازی کرده، هنوز بازیهای این تیم را تعقیب میکند.
" مارادونا " به TYC Sport گفت: « من در بارسلونا بازی کردهام و بعد از گل اینیستا به چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال شدم و به شادی پرداختم. »
" مارادونا " بخاطر گل معروفی که در جامجهانی 1986 با دست به تیم ملی انگلیس زد همیشه آدم منفوری در این کشور بوده است.
یکی نیست بهش بگه تو برو تیم خودتو بپا که جلوی بولیوی 6 تایی شدنقل قول:
مارادونا: از گل اینیستا به چلسی خوشحال شدم
نمی خواد خوشحال بشی.بگو تو خودت نماینده ی فوتبال کثیفی.
آقا یادش رفته با دست به انگلیس گل زد
کلا 2 تا تصمیم درست داور گرفت تو بازی همینم می خوان حذف کنن!نقل قول:
جالبه اتوئو جنجالی منطقی شده!.ولی چه اعصابی داشت تری...واقعا چقدر اونجا با اینجا فرق داره.نقل قول:
اینیستا به فینال لیگ قهرمانان اروپا میرسد
گروه پزشکی باشگاه بارسلونا " اندرس اینیستا " را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا آماده خواهد کرد.
این باشگاه اسپانیایی اعلام کرد، این هافبک که در دیدار شب گذشته بارسا مقابل ویارئال در نیوکمپ دچار مصدومیت شد، میتواند در دیدار فینال برابر منچستر یونایتد بازی کند.
" اینیستا " که یکی از کلیدیترین بازیکنان بارسا طی چند فصل اخیر محسوب میشود، ظهر امروز در بیمارستانی در شهر بارسلون تحت معاینه قرار گرفت و مشخص شد مصدومیتش آنطور که ابتدا گفته میشد، جدی نیست.
در بیانیه باشگاه بارسلونا آمده است: « باشگاه بارسلونا از امروز تلاش میکند تا این بازیکن را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا در اختیار جوزپ گواردیولا قرار دهد و او در رم مقابل منچستر یونایتد بازی خواهد کرد. »
مارکز: حاضرم برای بازی در فینال رم، پول بدهم!
" رافائل مارکز " ستاره بارسلونا از اینکه نمیتواند در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر منچستر یونایتد بازی کند، بسیار ناراحت است.
این مدافع مکزیکی در جریان دیدار رفت مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر چلسی از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و 4 ماه خانهنشین خواهد بود.
" مارکز " گفت: « مثل یک کودک که میخواهد در فینال جام مدرسهاش بازی کند شور و هیجان دارم و حاضرم هر چه پول در دنیا هست پرداخت کنم تا در فینال حضور داشته باشم. »
مدافع مکزیکی بارسا افزود: « دوری از میدان درد بزرگی است. مصدوم بودن خیلی دشوار است اما میخواهم از روی سکو تیم را حمایت کنم و برای کسب جامهای ممکن، آنها را تشویق کنم. »