سلام
دنبال به گیم پد مناسب واسه فوتبال میگردم
چی بخرم؟
قیمتش رو هم بگید
Printable View
سلام
دنبال به گیم پد مناسب واسه فوتبال میگردم
چی بخرم؟
قیمتش رو هم بگید
دسته ایکس باکسی عالیه قیمتشم حدود 40 تومن اما ارزش این قیمت رو داره .نقل قول:
فرقی نداره چی بگیریم؟نقل قول:
با سیم یا بیسیم؟
بعد درایور خاصی داره یا مثل این دسته 2-3 تومنیا اتوماتیک راه میوفته؟
اگر بخوای دسته ps3 رو برای کامپیوتر استفاده کنی می تونی با یک دانگل بلوتوث و نرم افزار winds3 این کار رو انجام بدی نرم افزار های دیگری هم برای اینکار هستندنقل قول:
نقل قول:
فرقی نداره
بیسیمش برای pc حدود 75000 تومنه
اگر از فاصله نزدیک بازی میکنی همون با سیمش رو بگیر
درایور مبدل دسته های PS2 رو واسه PC میخوام ... درایور دارم که تو xp شوک میداد اما گمونم با 7 درایورش سازگار نیست و شوک نمیده . اگه بزارید یا یه لینکی چیزی بدید ممنون میشم ...
سلام
من میخوام یک دسته برای کامپیوتر بخرم می خواستم بدونم چه مدلی بگیرم بهتر هستش
این دسته های xbox360 بی سیم برای کامپیوتر خوب هستش؟
آیا با تمام بازی ها ساز گاری داره یا نه؟
بین مدل بی سیم و سیم دارش کدام مدل بهتر هستش و مشکلی ایجاد نمیکنند؟ من شنیدم دسته بی سیم در بازی تاخیر داره و سریع حرکات فلش و دکمه ها را اجراع نمیکنه
این مدلهای دسته بی سیم قیمت شون چند هستش؟ و باطریش شارژی هستش یا نه هی باید بریم مغازه باطری بخرم؟
دسته بی سیم xbox360 بگیرم برای کامپیوتر می تونم اگه یک زمانی کنسول 360 خریدم با این دسته بازی کنم یا نه با دسته سیم دارش چطور؟
دوستان جواب بدین خیلی ممنون میشم
نمیدونم به کنسول هم وصل میهش یا نه ولی فکر کنم نمیشه چون پورتش باید فرق داشته باشه. یو اس بی باشه مثلا.نقل قول:
قیمت با سیمش حدودا 40 50 تومنه و بی سیمش هم میشه حدود 70 تومن. کیفیتش رو خبر ندارم ولی از نظر ساپورت تو ویندوز خوبه چون ماکروسافت پشت قضیه هست و شرکتای بازی سازی ساپورت خوبی واسه این دسته در نظر میگیرن.
اگه از اینها نخواستی لاجیتک دسته های با دقت بالا و توپی داره. قیمتاش هم 40 50 تومن هست. ولی من همین دسته ایکس باکس رو پیشنهاد میدم.
سلام
از جواب شما ممنونم دوست عزیز
دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند ممنون جواب سوالات بالا را بدهند
میگم یک وقت بی سیم را نگیرم نتونم باهاش خوب کار کنم ویندوز نشناسه یا بازی نشناسه یا بعد از مدتی دسته xbox360 قدرت بردش ضعیف بشه خلاصه واسم کار کنه
یک سوال دیگه حالا تا چند سال دیگه مایکروسافت یک کنسول جدیدتر داد و مدل دستش را به کلی تغییر داد اونوقت این دسته ها دیگه بی ارزش میشن و بازی اینو نمیشناسه واسه سربازی میگم 2 سال دیگه میام میبینم دسته ها همه تغییر کردن پول من هم میپره
هردو xbox رو ساپورت میکنن. به نظر من سیم ذار بگیر هم ارزون تره هم راحت تر. بیسیم ها باطریشون شارژیه.نقل قول:
بعید میدونم این دیگه ساپورت نشه چون در حال حاضر همه ی بازی ها رو ساپورت میکنه و ماکروسافت موظف کرده کسایی که میخوان بازی تحت ویندوز ارائه بدن رو که بازیشون باید با این دسته هماهنگ باشه!!
يك كم آمار و اصلاعات د رمورد فرمان و پدال يا همون Racing Wheel ميخواستم.
انواع مدلها و قيمتشون
نقل قول:
فقط میتونم بگم :
لاجیتک رو لینک دادم چون کیفیتش خوبه. فراسو و تراست و .... هم تو همین سایت داره. راستی قیمتاش و آپدیت بودنش زیاد. فقط برای اطلاع لینک دادم.کد:http://www.rayaneh.com/cat-492.aspx
با سلام خدمت دوستان
من می خوام برای PC یک GamePAD Xbox 360 سیم دار بگیرم ولی نمی دونم دقیقا از کجا تهران باید تهیه کنم؟!و قیمتش را هم نمی دونم اگر از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم من را راهنمایی کنه
نقل قول:
برو هایپر استار از اونجا بخر. فکر کنم 40000 تومن بود.
البته اینی که هایپر داره مختص کنسول هستش و CD درایور نداره ولی با دانلود درایور از سایت مایکروسافت میتونی با PC هم ازش استفاده کنی.
قیمتش برای خود PC که شامل CD هم میشه، 49000 تومنه.
یعنی منظورتون اینه که این گیم پد ماله همون XBOX است وفقط باید درایورش را دانلود کنم؟!مگه سوکت مربوطه به xbox360،هم usb است؟!نقل قول:
و این هایپر کجا هست اصلا؟!
ممنون میشم یکم راهنمایی کنید
بله. اونم USB هست.نقل قول:
آدرس: تهران- اتوبان شهید ستاری- فردوس غربی-خیابان بهار جنوبی
من پنجشنبه از توچخونه قیمت گرفتم اکثرا همین مدل سیم دار رو بین 30 تا 35 قیمت میدادن.بعضی هاهم همین مدل سیم داررو تا 45 قیمت میدادن.بسته بندی ها مثل هم بودن و روی همشون هم آرم مایکروسافت بود.هیچ کدوم هم گارانتی نداشتن.نقل قول:
آیا واقعا اینها باهم متفاوتند؟از جا بفهمم اصلش کدومه (اگه پیدا بشه)؟اینها که در بازار هستن آیا کیفیت خوبی دارن؟روی جعبه ها دیدم نوشته بود windows xp با ویندوز سون مشکل ندارن؟ضمنا تو این رنج قیمت بهترین گیم پد برای کامپیوتر کدوم هست؟
لطفا سریع جواب بدین چون یکشنبه میخوام بخرم.
روش ایکس پی هم نوشته باشه اگه کپی مدلهای خود ماکروسافت باشه راحت تو هر ویندوزی که ماکرو سافت بزنه ساپورت میشه.نقل قول:
فکر کنم تولید جاهای مختلف باشن. تا 5 تومن تفاوت قیمت منطقیه ولی بیشترش به نظرم ....
از ظاهرش میتونی متوجه کیفیت دکمه ها تا حدودی بشی و اگه نوشته باشه تولید کجا هستن میتونی بفهمی کدوم بهتره. چینی هاش لابد ارزونه و تایوانی هاش و ... گرونتره دیگه.
من احتمالا امروز یکسر برم سمت توپ خانه ببینیم داستان این گیم پد ها چی است؟!اگر برای PC باشه که با این قیمت خیلی خوبه آدم درایورش را به قول این دوستمو ن دانلود می کنه تا اونجا که من متوجه شدم این گیم پد ها یک تبدیل سرش می خوره که میشه زد به PORT USB .نقل قول:
توی پاساژ ایران سمت ولیعصر یک جا می داد 70 تومان البته وایرلس را .
نقل قول:
یکی از دوستانمون در این تاپیک رفته بودن توپخونه و به قیمت 35000 تومن این دسته رو خریداری کرده بودن. عکسش رو که گذاشته بودن دیدم اصل بود.
هایپر استار رو از این نظر گفتم که دیگه خیال آدم راحته بابت اصل بودنش. ولی اگر خودتون میتونید اصل بودنشو تشخیص بدید، میتونید توپخونه برید.
نقل قول:
عزیز اون تبدیلی که شما میبینید کارش یه چیز دیگست و به خود Xbox هم USB میخوره.
اون رابط کارش اینه که اگر بین راه، دسته به هر دلیل کشیده بشه (مثلاً پای کسی بهش گیر کنه) سیم دسته اتصالی پیدا نکنه و از اون قسمت رابط به راحتی جدا بشه.
واقعاً به این میگن طراحی مهندسی.
در کل از همه دسته هایی هم که دیدم همین دسته های مایکروسافت (چه بیسیم و چه باسیم) از همه لحاظ از مابقی بهتره.
منم میخوام یدونه دسته xbox واسه PC بگیرم (از دست این فیفا 11 :40:)
یه فروشگاهی معرفی کنید حدود انقلاب و ولیعصر باشه
ولی اگه ارزش داره جای دیگه هم معرفی کنید فقط میخوام اصل باشه
یه چیز دیگه وایرلس با سیم دار تفاوت دیگه ای ندارن (از لحاظ کیفیت ) و 20 تومن بابت سیم نداشتش باید بدیم :31:؟
یه قیمت دقیقم بدید. خیلی ممنون
نقل قول:
برو هایپر استار
اونجا اصلشو داره. قیمت سیم دارش 40000 تومنه.
یه وقت بیسیمشو نگیری که اونا بدون رسیورش رو دارن و برای Xbox هست.
مشخصات کامپیوترت هم که عالیه. جون میده واسه بازی های سنگین
سلام من به تازگی یک گیم پد وایرلس با مارک generous گرفتم به قیمت 25000 تمن
منتها تو بازی ها شوک نداره گزینه vibration تو بازی ها رو روشن میکنم فرقی نکرد
درایورش هم نصبه ورو تست هیچ مشکلی نداره کی میتونه مشکلو حل کنه
جالب اینه که هیچ سایتی هم نداره!
دوستان من امروز رفتم پشت شهرداری و یک گیم پد سیم دار xbox 360 خریدم به قیمت 35 تومان اکثر مغازه ها اونجا بی سیم داشتن که 40 تومان می داد فقط یک مغازه توی پاساژ لباف بود که بی سیم اورجینال داشت ماله PC که 80 تومان می داد اما یکم اونجا ها بچرخید سیم دار هم گیر میارید من یک دونه پیدا کردم که 30 می داد اما جعبه اش با همه فرق داشت و می گفت اصله اما نمی دونم چرا انقدر ارزون می داد،فقط یک سوالی از دوستانی که این گیم پد را دارند داشتم،اشکالی نداره اگر مدام به دستگاه من وصل باشه و مجبور نباشم از USB حدا کنمش؟! دوم این داستان این 4 تا چراغ چیه که دوره اون X است روی گیم پد؟!
محتوای مخفی: تصاویر
ببخشید میشه روش تشخیص اصل بودنش رو بگید؟نقل قول:
اونها که توی هایپر میدن هم روش زده ساخت چین؟
سلام ، من یه دسته FGP-660 گرفتم ، مدتی خوب کار میکرد ، ولی چند وقته تو PES 2010 خیلی کند شده ، منظورم سرعت دویدن بازیکن هاست ، ویندوز و بازی رو دوباره نصب کردم ولی مشکلم حل نشد ، به نظره شما مشکلم از کجاست ، خوده دسته مشکل داره یا رسیورش ، راستی اینو بگم که دسته رو روی سیستم دوستم امتحان کردم باز هم همین مشکل رو داشت ، لطفاً راهنمایی کنید ، ممنون .
نقل قول:
بله همش ساخت چینه.
تو نگاه اول از خود جعبش میشه فهمید که اصله یا نه.
پک اصلیشون این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به آرم Xbox در بالا و نوشته آن در پایین دقت کنید.
مورد بعدی اینکه، پک این ها به سختی باز میشه و باید حتماً اون رو برید در صورتیکه تقلبیاش خیلی راحت باز میشن.
جنسشونم که فرعی خودشو نشون میده که کیفیت نداره.
سلام! می خواستم بدونم این ----- xbox 360 controller فقط یه دسته رو وصل میکنه به کامپیوتر؟ یعنی برای هر دسته باید یه ----- داشت یا اینکه تا چند دسته رو ساپورت میکنه؟
نقل قول:
هر ----- فقط یه دسته رو ساپورت میکنه
دوست عزیز شما مطمئنید؟ خودتون تست کردید؟ اینجا رو بخونید!نقل قول:
The Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows lets you connect up to four wireless headsets and four wireless controllers to a computer running Microsoft Windows XP with Service Pack (SP2) or a later version of Windows.
اگه اینطور باشه که برای هر دسته یه ----- بزنی، خو باید برای 4 تا دسته 4 تا ----- بزنی! اطرافه کیس میشه همش سیم و چراغ! بله! دسته هایی مثل فراسو هر دسته یه ----- دارن که کوچیکن! نه سیم و نه چرغی! اما این ----- ها فکر کنم توانایی هاشون بیشتر از ساپورت فقط یک دسته باشه!!
دوستان 2 تا از این دسته های xbox (ماله pc) با سیم و اصلش قیمتش چند میشه ؟
همه ی بازی هارو ساپورت میکنه ؟ بعدشم رنگ مشکیش هم وجود داره ؟ حالم از ظاهر سفید و افتابه ای این دسته بهم میخوره:2:راستی طول سیمش چقدره ؟ 2.5 متریش هست ؟:18::27:
نقل قول:
نکته خیلی خوبی رو در اون متن لاتین اشاره کردی.
من 2 تا دسته بیسیم برای PC دارم که هر دوشون ----- دارن
چند بار خواستم از یه ----- هر دو دسته رو راه بندازم ولی نشد.
حالا با توجه به این متن، با سماجت میرم سروقتش ببینم میشه یا نه. نتیجشو بهتون میگم.
اگر بشه که 30000 تومن پول الکی بابت دسته دوم دادم. چون میتونستم جاش دسته بیسیم XBOX بگیرم. :weird:
منم واسه همین پیگیرشم! یکی دارم! می خوام یکی دیگه بگیرم! از دسته سیم دار هم متنفرم! می خوام ببینم میشه یا نه! اگه میشه یه دسته xbox بگیرم!!!!!!!نقل قول:
ما که رفتیم واقعا فروم بی بخاری دارین
نقل قول:
خبر خیلی خوبی برات دارم :20:
یه ----- جواب هر دو دسته رو میده. اول دکمه روی ----- و دکمه پشت یکی از دسته ها رو میگیری تا با اون ست بشه، دوباره دکمه ----- رو نگه میداری و دکمه پشت اون یکی دسته رو میگیری تا با دومی هم ست بشه.
خوب 30000 تومن رفت تو پاچمون ولی دعای خیر یه جوون پشت سرمونه :46:
بابا دمت گرم! دستت درد نکنه! پس اون متن انگلیسیه درست نوشته! یک ----- 4 دسته و 4 هدست رو ساپورت می کنه!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
:13::13:؟:13::13:
دوست عزیز د رکل پیدا کردن gamepad xbox 360 wire خیلی سخته است حالا چه برسه به اصل بودن همانطور که یکی از دوستان گفت در هایپر می تونی =یدا کنی اما من خودم شنبه رفته بودم سمت توپ خانه اونجا یک گیم سیم دار xbox 360 را گرفتم 35 تومان که درایور هم نداشت چون ماله خوده کنسول بود .نقل قول:
همه بازی ها را ساپورت نمی کنه منظورم این که خیلی از بازی ها اصلا گزینه گیم پد را نداره فقط با کیبرد و موس است.رنگ مشکی سیم دار اصلا من چایی ندیدم (منظورم ایران است).طول سیمش هم تقریبا همون 2متر و خورده ای باید باشه.خیلی بلند .
من سمت پاساژ ولیعصر هم رفته بودم اونجا نهایت دزدی را بکار بردن یک مغازده داشت که می داد 60 تومان دقیقا دو برابر این چیزی که توپ خانه می داد و دقیقا همین جنسی که تو توپ خانه بود.
داشتم با یه فیفا باز حرفه ای صحبت میکردم این دسته رو پیشنهاد داد . گفت اکثر حرفه ای ها هم همینو استفاده میکنن
Logitech ChillStream
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایتش :
فن هم دارهکد:http://reviews.logitech.com/7061/292/reviews.htm
میخواستم بدونم نمایندگی لاجیتک کجاس برم بخرم . کسی قیمت هم داره لطف کنه. اگه فروشگاهی هم هست که مطمئن باشه دریغ نکنین
خیلی ممنون
فوکا سیستم توی مرکز کامپیوتر ایران توی خیابون ولی عصر اکثر محصولات لاجیتک رو میاره!نقل قول:
نمیدونم اینو داره یا نه ولی میتونم شمارشو بهت بدم ، بپرسی!