[]Hannibal Spammer *ali* answer-3 hadi_game IceLord"]MR.Punisher mstf666]S A M vahid_dL]
به علاوه 7 8 تا کاربر مخفی که برای اینکه شبح واره ها و گنکستر ها و axe men ها و به دلایلی دیگر جونشون در خطره دارن این تاپیک و مشاهه میکنند:31::31:
Printable View
[]Hannibal Spammer *ali* answer-3 hadi_game IceLord"]MR.Punisher mstf666]S A M vahid_dL]
به علاوه 7 8 تا کاربر مخفی که برای اینکه شبح واره ها و گنکستر ها و axe men ها و به دلایلی دیگر جونشون در خطره دارن این تاپیک و مشاهه میکنند:31::31:
راستی این skil ها رو چطوری تنظیم کنم که بعدا مشکلی پیش نیاد؟
خود دانی :27:نقل قول:
ایول Hannibal Spammer مگه تو سرزمین اشباه میخونی که میگی شبه واره؟ :دی
اقا با این قنده چی کار کنم؟
می گم این شغل :
Laying railroad tracks
عجب تجربه ای می ده ها !
اره اتفاقا همین الان کتاب ازمون های مرگشو گزاشتم کنارم:31:نقل قول:
بابا شما ها تاپیک تریبال وارزو نابود کردین که نامردا
خوبه ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
مسوله ای نیست .
راستی داداش منم این کتابو خونده ، منم خوندم ، منتها آخراش دیگه مخم هنگ کرد !
من تا اخر خوندم . هر 12 جلو . اخرش دارن شان و اون یکی رفیقش که اسمش یادم نیست معلوم میشه پسر اون مرده جادوئیه هستن و دارن شان خودکشی میکنه تا اون رفیقش رو هم بکشه و بعدش دارن شان ازون ادمکا که اسمش یادم نیست میشه و سرنوشتشو عوض میکنهنقل قول:
اره اتفاقا همین الان کتاب ازمون های مرگشو گزاشتم کنارم
حتما تا اخر بخون
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
You need at least 12 more labor points to work on this job.
To work on a job you need at least one labor point.
من 11جلد ازین
و 6جلد از نبرد با شیاطین خوندم
خوبه
آقا بذارید شهرو من بزنم چون کسایی که منو میشناسند میدونند که من اگه قاطی کنم کاری میکنم یه تاپیک ترش شه و گاهی اوقات یه انجمن ترش شه ! :27:
مختو اپگرید کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مسوله ای نیست .
راستی داداش منم این کتابو خونده ، منم خوندم ، منتها آخراش دیگه مخم هنگ کرد !
من الان 3 تا کوست رو یه ضرب رفتم ، یه 50-60 تا تجربه گرفتم ، چرا نمی ده من پیشرفت کنم ؟!
بابا SPOILنقل قول:
من میخوام بعد این کتاب که کامل تموم شد مبارزه با شیاطین چیه اونو بخونم
11 جلدو خوندی 12 رو نخوندی ؟ تو دیگه کی هستی ؟نقل قول:
من 11جلد ازین
و 6جلد از نبرد با شیاطین خوندم
نبر با شیاطین جلد هفتشو من امروز خریدم خیلی توپه ادم حال میکنه از زبان بک هستش حتما بخر و بخون پسرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انرژیم به شدت کمه
نمیرم یه وقت ؟
چیکار کنم ؟ همینطوری میتونم برم هتل لالا؟
کدومو بخونی ؟ نبر با شیاطین خیلی باحاله - نبر با شیاطین رو هم دارن شان نوشتهنقل قول:
بابا Spoil
من میخوام بعد این کتاب مبارزه با شیاطین چیه اونو بخونم
فکر نکنم از انرژی کم بمیری ،شاید غش کنی ؟!
آقا تو رو جون هرکی دوست داری شهرو بزن همه رو خلاص کن:19::19:نقل قول:
اگه مردی زنگ بزن 118 امبولانس بیاد جمعت کنه وگرنه شهر بو میگیره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انرژیم به شدت کمه
نمیرم یه وقت ؟
چیکار کنم ؟ همینطوری میتونم برم هتل لالا؟
این شد حرف حساب :d
احتمالا فردا یا پس فردا شهرو بسازم .
دارم مثل سگ برای چند دلار جون میکنم :(
انرژیمم شده 5
mstf666نقل قول:
پس arthas کیه ؟نقل قول:
من فکر کردم اون تویی
جون تو نگو که دارم از ترس میــــــــــلرزم!!!!!!!نقل قول:
چون اگه من قاطی کنم
پروفایل منو نگاه کنید !
اسپم ها: 100000000 پست ها: 158
اخطار ها: 0/1 (8)
همشون ها شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا یکدفعه رشت زیادانه تاپیک کم شدش ؟
فقط وسطای نقشه بزن که هم همه بهش نزدیک باشن ، هم اینکه فعلا خیلی اون اطراف شهر نیست .نقل قول:
این شد حرف حساب :d
احتمالا فردا یا پس فردا شهرو بسازم .
دارم مثل سگ برای چند دلار جون میکنم :(
انرژیمم شده 5
نقل قول:
ها مشکوک میزنه :27:
من الان داشتم با spam صحبت میکردم :27:
و فکر میکردم خودشه
یکیشون ....:21:
چی فکر کردی ؟ تاپیک تریبال و بر و بچ یادشونه ! کاری کردم 20-30 صفحه که پر فحش یا اسپم بود پاک شه ! تازه شانس آوردن ترش نشد
8 تا اخطار داری که :دینقل قول:
پروفایل منو نگاه کنید !
اسپم ها: 100000000 پست ها: 158
اخطار ها: 0/1 (8)
همشون ها شد !
پی سی ورلد باید به امثال ما ها افتخار کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labor رو چطوری بالا ببرم؟
تروخدا کم اسپم بدید
الان یه خبر شنیدم که قرار شده به دستور سوپر مدیران صفا این تاپیک رو تبدیل که به گروه کنه و اونجا اسپم بدید
علی اگه تاپیکتو دوست داری یه کاری واسش بکن
چرا میگین ما شهر بزنیم موفق نمیشیم ؟ قضیه همین اسپم شده ها !! رنک 6 شدش
بابا خودمم
که گفتم بله؟؟؟؟!
از همینجا اعلام میدارم پست 1000 مال منه :دی:دی
شوخی
اخه برای چی حرف زدی ؟نقل قول:
تروخدا کم اسپم بدید
الان یه خبر شنیدم که قرار شده به دستور سوپر مدیران صفا این تاپیک رو تبدیل که به گروه کنه و اونجا اسپم بدید
علی اگه تاپیکتو دوست داری یه کاری واسش بکن
توی گروه که اسپم نمیچسبه . اینجوری حد اقل ادمینا یه هاستی میخرن ما حال کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قرار شد گروه بزنید از همون گروه تریبال استفاده کنید که داره خاک میخوره !
گروه اجتماعی رو کسی چک نمیکنه.
حال نمیده.
بابا ، اونجا که گفته جمع skill های تو اینقدره ، زیرش یه بعلاوه هست ، که سختی کار رو (difficulty) رو که زیرش منفی هست ازش کم می کنی ، حاصل میشه Labor که زیرش یک مساوی هست . فهمیدی ؟؟نقل قول:
labor رو چطوری بالا ببرم؟