خیلی ممنون از راهنماییتون .:11:
من بالاخره این مدل ( ضبط و پخش پاناسونیک DMR-ES 18 )
را خریدم . ولی بعد از خرید متوجه شدم که دفترچه راهنما به زبان فارسی نداره . حالا باید چه طوری تهیه کنم ؟ :41:
Printable View
خیلی ممنون از راهنماییتون .:11:
من بالاخره این مدل ( ضبط و پخش پاناسونیک DMR-ES 18 )
را خریدم . ولی بعد از خرید متوجه شدم که دفترچه راهنما به زبان فارسی نداره . حالا باید چه طوری تهیه کنم ؟ :41:
معمولا دفترچه فارسی ندارند.نقل قول:
سلام به همه ی برو بچه های گل
من می خوام فردا برم یک دی وی دی پلیر بگیرم
1.دستگاهی می خوام که از لحاظ پخش دایویکس مشکلی نداشته باشه و زیرنویس نچسبیده به فیلم رو هم پخش کنه و با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه
2.کیفت تصویر و صدا هم برام مهمه
3.دوام خوبی هم داشته باشه
usb,ram,hard.4,... خور باشه
5.اغلب فرمت ها روساپورت کنه
6.قیمتشم زیر 100 باشه
فقط اگه دستگاهی معرفی می کنید مشکلات و ... برام توضیح بدید
من فقط امشب وقت دارم پس همین امشب جوابمو بدید ممنون می شم
:11::11::11::11:
صفحه 66 و 77 و 78 رو مطالعه کن.نقل قول:
سلام .نقل قول:
جناب قهرماني نظر شما راجع به فيلپس ٣٣٥٠ چيست ؟
3350 خروجی HDMI نداره.نقل قول:
بهتره 3360 بخرید.کد:http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp3350k_98/dvp3350k_98_pss_eng.pdf
بچه ها دفترچه فارسی Home Theatr DZ-850KWپیدا میشه یا اصلا نداره؟
دوستان دی وی دی پلیر ها ی فیلیپس فرمت xvid رو پخش میکنه؟کلا دی وی دی پلیری هست که xvid رو پخش کنه؟
یه سوال دیگه اگه گوشی رو با USB یه دی وی دی پلیر وصل کنی (گوشی هم در حالت Mass Storageباشه)میتونه محتویات مموری کارت گوشی رو بخونه؟در مورد هارد اکسترنال چه طور؟
سوالم آخرم اینه که DVD Player ها فرمت هایی مثل Divx رو تا چه بیت ریت و رزولوشینی میخونن؟ حتما باید ویدیو Divx Certified باشه؟
ممنون
بله همشون این کدک رو میخونن.نقل قول:
بله . در مورد فیلیپس من خودم امتحان کردم ...سایر مارکها هم احمال زیاد مشکلی ندارند.نقل قول:
بیت ریت تا 5000 کیلوبیت رو من تست کردم.رزلوشن حداکثر 720*576نقل قول:
سلام به همگی
بویژه به شما آقای قهرمانی
من با تحقیقاتی که کردم رفتم یه فلیپس 3360 گرفتم بعد فایل آپدیت شو دانلود کردم که یک فایل با پسوند bin بود.رو سی دی ریختم وقتی تو دستگاه play کردم هیچ فایلی پیدا نکرد
اگه می شه یک توضیح درباره آپدیت بدید و بگید که از کجا باید ورژن قبلی رو فهمید؟
بعد اگه می شه بگید بین 3360 و5965 کدوم بهتره یا اصلا چه فرقی با هم می کنن
از راهنمایی احتمالی شما کمال تشکر رو دارم
:11::11::11::11::11::11::11:
سلام
اين مطلب يكي از داغ ترين مطالب جنجالي آقاي برزين است!
قسمت اول را ميزارم قسمت دوم را خودتان بريد تو وب ايشان بخونيد كه خيلي جالبه
من فقط مي خواهم ديد دوستان نسبت به سيستم هاي صوتي و تصويري عوض بشه و برن به سمت مدياي اورجينال چيزي كه در اين دو سال از آقاي برزين خيلي ها ياد گرفتند!
با تشكر
.................................................. .................................................. ............
دوستان اكثرا در كامنت هاي خصوصي يا ايمل از من در مورد خريد بلوري پلير سوال ميكنند, كه چه برندي بخريم, از خارج مسافري بياريم, (PS3) بخريم و...
هميشه از اين دوستان سوال ميكنم دليل اينكه به فكر خريد بلوري پلير افتاديد چي است؟! چرا فكر ميكنيد زمان خريد فرمت بلوري در ايران هست! معمولا به من ميگن مشورت كرديم گفتن بايد آينده نگر باشيم و اگر مي خواهيم پليري بخريم چه بهتر كه بلوري باشه! فيلم هاي بلوري هم به زودي وارد ايران ميشه و ارزون! كجا به شما ميگن بهتره بلوري بخريد؟ تو اين انجمن هاي ايراني؟ يا همون كساني كه مطالب من را با اسم هاي مختلف تو انجمن ها كپي ميكنند اين پيشنهادات مسخره را به شما عزيزان ميدن! كجاي ايران فيلم دي وي دي ارزون تو اين شايد ده سالي كه دي وي دي اومده فروخته ميشه! كه به شما ميگن بلوري مياد و ارزون ميشه؟ اين پيشنهادهاي مضحك را همان هاي ميدن كه فيلم روي هارد ديسك ميخرن يا دي وي دي هاي رايتي 500 توماني HD!؟
با كدوم تجربه به مردم اين پيشنهادها را ميدين؟ با چرخ زدن تو جمهوري؟ يا زيرنويس كردن فيلم هاي Divx?! كدوم يكي از شماها يه فيلم اورجينال حتي دستتون گرفتيد؟ يا يه پلير درست حسابي داريد؟ كه به خودتون اجازه ميدين در مورد بلوري يا سيستم هاي سينمايي پيشنهاد بدين؟ مردم بازيچه نيستند.
قبل از ورود دي وي دي پليرهاي تجاري ارزان به ايران امثال همين افراد پيشنهاد خريد دي وي دي مي دادند و ميگفتند در آينده دي وي دي ارزون ميشه, منظور همين رايتي ها بود! كه حالا خبر از ارزون شدن و همه گير شدن بلوري ميدين! تو اين مملكت تو تلويزيون برنامه ميزارن به اسم شبكه نمايش خانگي سه تا آدم بيسواد نشستن اونجا كه از حرف زدنشون خندت ميگيره, خجالت نميكشن ميگن اكثر مردم ايران تو خونه VCD دارن! براي همين ما اكثر فيلمارو روي VCD بيرون ميديم! طرف مثلا مدير فلان شركت عرضه كننده فيلم هست نشسته تو برنامه زنده تلويزيون ميگه (توليدات DVD ايران مطابق با استانداردهاي جهاني است!) ديگه چه توقعي از كساني هست كه تو جمهوري تجربه صدا و تصوير پيدا كردن.
من سعي ميكنم هميشه بهترين ها را پيشنهاد بدم و هدف وبلاگ Home Theater بالا بردن سطح علمي دوستاران صدا و تصوير است و تا جاي ممكن به قول يكي از دوستان پائين آوردن عقب افتادگي جامعه اي كه به دلايلي كه دوست ندارم در موردش اينجا صحبت كنم بايد هنوز بروي VCD و DVD ها ورژن ايران فيلم نگاه كنند.
ادامه دارد.
سلام
من یه دی وی دی پلیر میخوام با مشخصات زیر
1.دستگاهی می خوام که از لحاظ پخش دایویکس مشکلی نداشته باشه و زیرنویس نچسبیده به فیلم رو هم پخش کنه و با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه
2.کیفت تصویر و صدا هم برام مهمه
3.دوام خوبی هم داشته باشه
usb.4,... خور باشه
5.اغلب فرمت ها روساپورت کنه
واسه سری بالا لطفا معرفی کنید
حالا اگر بخواهیم علاوه بر موارد بالا قابلیت پخش BluRay هم بیاد روش چطور میشه؟ قیمتش و برند های موجود؟
مراجعه کنید به User Manualنقل قول:
5965 مکانیسم دریافت دیسکش اسلات هست (مثل ضبط ماشین)
5965 قدیمی تر از 3360 هست . اولی 1080i و دومی 1080p هست.
سایر امکانات سخت افزاریشون مشابه هم هست.
آقای قهرمانی ممنون از راهنماییتون
من مشکل آپدیت کردن دارم دستگاهم هم 3360
فایل آپدیت شو دانلود کردم که یک فایل با پسوند bin بود.رو سی دی ریختم وقتی تو دستگاه play کردم هیچ فایلی پیدا نکرد
اگه می شه یک توضیح درباره آپدیت بدید
ممنون
برای چک کردن ورژن فیرمویر دستگاه:نقل قول:
1) دکمه ی open/close را بزنید تا tray بیاد بیرون
2)55 را در با کنترل وارد کنید.
برای آپگرید :
1. Power on the set and put in the disc.
2. A message will be displayed on the OSD after the upgrade file is recognized.
3. Follow the instruction displayed on the TV Screen – Press “OK” to upgrade (if
applicable)
4. After reading the file, the disc will be ejected
5. Remove the disc, but DO NOT close the tray
6. Wait approximately 3-5 minutes for the software to be upgraded
7. The set will restart itself once the upgrade is completed.
8. Upon wake up, please perform a “Default reset” in the Preference page under
setup menu
9. Caution: Do not unplug or power off the set while upgrading
in progress.
البته این برای 5986 هست و برای شما ممکنه فرق کنه.
اینجا رو نگاه کنید :
در ضمن حواستون به ریجن فایل باشه ، باید DVP3360K/98 باشه.کد:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/faqview.pl?ctn=DVP3360K%2F98&dct=QAC&new_tmpl=1&refdisplay=HV_GENERAL_DVD_UPDATE_DISC&refnr=0069016&scy=GB&slg=ENG
باز هم از شما ممنونم آقایی قهرمانی
اما من تو صفحه ساپورت dvp3360/98 فایل آپدیت یا فریمور پیدا نکردم
کل صفحات و زیر و رو کردم اما چیزی پیداد نکردم
ممنون می شم اگه در این باره هم منو راهنمایی کنید
اگر هم کسی آپدیت جدید و داره قرار بده
:40:
در حال حاضر هیچ آپدیتی برای این مدل (و ریجن 98) وجود نداره.نقل قول:
سلام من الان فیلیپس 3360 خریدم وقتی دکمه اجکت رو چه روی ریموت چه روی دستگاه میزنم بالای صفحه میزنه open و پایین صفحه میزنه press Play/pause key to continue و هیچ عکس العملی نشون نمیده؟دستگاه خرابه؟یو اس بیش کار میکنه اما هرکاری کردم درایو رو نمیده بیرون
قاعدتا باید بیرون بیاد و اگر بیرون نیاد ایراد داره.نقل قول:
بچه ها دفترچه فارسی Home Theatr DZ-850KWپیدا میشه یا اصلا نداره؟
سلام بچه ها
ببخشید من یه PIONEER XV-DV656 دارم
اولا خواستم ببینم چجور دستگاهیه
دوما اینکه چجوری میشه نرم افزارش رو آپگرید کرد
ممنون
سلام بعد از اینهمه تلاش برای خریدن یه دستگاه:27:
آخر یه 3360 فیلیپس از هایپر استار خریدم
یه چندتا زیرنویس با پسونده SRT گرفتم ، حروفهای چرت و پرت پخش میکنه
دوباره رفتم یه زیرنویس دانلود کردم با پسوند IDX/SUB پخشش کرد ولی جلوتر !!!
دستگاه 3360 یعنی زیرنویس SRT پخش نمیکنه ؟
من پایونیر نخریدم به این علت حالام فیلیپس خریدم این مشکل رو دارم ! لطفاً کمکم کنید ممنون میشم:19:
سلامنقل قول:
چرا فيليپس خريدي؟
شما دوستان كه زيرنويس براتون مهمه چرا از اين هارد پليرها نميخريد؟
تا اونجا كه من ميدون ال جي تو پخش اين فرمت هاي كامپيوتري خيلي قوي تر هست؟
كيفيت هم كه ديگه با اين فيلم هاي دانلودي مطرح نيست كه پلير مهم باشه؟
هیچ دستگاهی زیرنویس فارسی SRT پشتیبانی نمی کند.نقل قول:
تو همین تاپیک همه راضی هستند از philips , pioneer .
مشکلم رو یه کوچولو فهمیدم ولی باز حل نشد.
فایل ُsrt که دانلود کردم ANSI هست و با Notepad تبدیلش کردم به UTP8 بازم خرچنگ قوباغه پخش کرد.
اگه کسی میدونه که چیکار باید بکنم ممنون میشم .
مرسی از راهنمایی
کسی جواب من رو نمیده ؟
کسی نیست یه راهنمایی بکنه که ما فایلهای SRT رو توی philips ببینیم ؟:(
پاسخ سوالات شما قبل داده شده ، کافیست در تاپیک جستجو کنید.نقل قول:
باید زیرنویس را به Sub/idx تبدیل کنید.
پخش کننده مالتی مدیا WDAVN00BN
Store your HD content on a USB drive. Plug the drive in and play HD movies, digital music and family photos on your TV.
.مشخصاتتصاویرارسال به دوستنظرهامدت گارانتی : 24 ماه ..
File Formats Supported
Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Video - MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS
Playlist - PLS, M3U, WPL
Subtitle -SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA
Note:
MPEG2/4, H.264, and WMV9 supports up to 1920x1080p 24fps, 1920x1080i 30fps, 1280x720p 60fps resolution.
An audio receiver is required for surround sound output. AAC/Dolby Digital decodes in 2 channel output only JPEG does not support CMYK or loss less.
BMP supports uncompressed format only. TIF/TIFF supports single layer only.
External Drive Formats Supported
FAT32, NTFS, HFS+ (no journaling)
Serial Transfer Rate
USB 2.0
Serial Bus Transfer Rate (USB 2.0) 480 Mb/s (Max)
Physical Specifications
Capacity N/A
Interface HDMI, Composite A/V, USB 2.0
Features
Combined with a My Passport portable drive (sold separately), this player is the most convenient way to play HD movies or user-generated videos, listen to high-quality digital music and show high-resolution slideshows of your family photos on your TV. Also works with popular USB drives, and digital cameras, camcorders, and portable media players that can be recognized as mass storage devices.
Designed for My Passport, works with many other USB storage devices - Play content from most popular USB drives,and digital cameras, camcorders, and portable media players that can be recognized as mass storage devices.
Full HD video playback and navigation - up to 1080p - Experience the spectacular picture quality of HD video and crystal clear sound clarity of digital audio. Use the included remote control to navigate through your entertainment choices using our crisp, animated HD menus.
Collect without limits - There's no limit to the size of your media collection; just add more USB drives for more space.
Advanced navigation -
Thumbnail and list views – Browse your content by filename or by thumbnails of photos, album covers and movie cover art.
Media Library – This unique feature lets you view all your media by media type in one menu regardless of its location in folders or drives. You can view your content by categories such as genre, album, artist and date.
Search – Search by genre, title, artist, filename and partial filename.
Photo viewing
Create custom slide shows with a variety of transitions and background music
Zoom and pan
Search by filename, partial filename, most recently viewed and date
Movie viewing
Fast forward, rewind, pause, zoom, and pan
View subtitles
Music playback
Fast forward, rewind, pause, shuffle, repeat
Access two USB drives simultaneously - Two USB ports on the player let you connect two USB storage devices and access them simultaneously. Our Media Library feature aggregates the content on both drives into one list sorted by media type.
HDMI and composite video connections - The High-Definition Multimedia Interface (HDMI) port lets you connect to the highest quality HDTV or home theater. Additional composite (RCA) outputs ensure compatibility with virtually all television sets.
Includes free media conversion software - ArcSoft MediaConverter™ 2.5 -- a fast, easy-to-use application that converts photo, video, and music files into formats optimized for use on the WD TV HD Media Player.
Ultra-compact design - Fits easily into your entertainment center.
Ideal For
Hassle-free playback of HD movies, home videos, digital music, and photos on your TV.
System Requirements
My Passport portable hard drive or other USB storage device with supported video or audio content stored on it.
Standard or high definition television with HDMI or composite video connections
Package Contents
HD Media Player
Compact remote with batteries
Media converter software (Windows only)
Composite AV cable
AC adapter
Quick Install Guide
Performance Specifications
Serial Transfer Rate USB 2.0
Serial Bus Transfer Rate (USB 2.0) 480 Mbits/s (Max)
Physical Specifications
Interface USB 2.0
Physical Dimensions
English
Height 1.57 Inches (Max)
Length 3.94 Inches (Max)
Width 4.94 Inches (Max)
Weight 0.67 Pounds
Metric
Height 40 mm (Max)
Length 100 mm (Max) Width 125.5 mm (Max) Weight 303 g
Environmental Specifications
Temperature (English)
Operating 41° F to 95° F
Non-operating -40° F to 149° F
Temperature (Metric)
Operating 5° C to 35° C
Non-operating -40° C to 65° C
Electrical Specifications
Current Requirements
Power Dissipation
AC Input Voltage 100-240 VAC
AC Input Frequency 50-60 Hz
عکس و اطلاعات بیشتر و قیمت :کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=5426
با سلامنقل قول:
من اخیرا یک دستگاه دی وی دی پلیر سونی را خریدم که بقول شما همه چیزی را پخش می کند اما خود فیلم هایی را که به صورت دی وی دی هستند را نمی تواند پخش کند و تصویر به سرعت پایین و بالا می شود و فقط صدای فیلم می اید-(آنهم نا واضح)- تا حالا با این مشکل برخورد نداشتید؟ چه راه حلی دارید؟
با تشکر
من یه دستگاه تلویزیونlcd دارم که فول اچ دی هست
می خواستم براش یه سینمای خانگی بخرم که دیدم با بودجه 100-120 تومن چیزی پیدا نمیشه
حالا یا باید dvd player بگیرم یا دستگاه پخش wd ,edia player یا شبیه اون که فایلهای اچ دی رو پخش میکنه
من دو نوع فیلم روی هاردم دارم که 99 درصدشون پسوند Avi دارند و بعضی ها هم dvd هستند
حالا برای پخش روی تلویزیون کدوم یکی از این دستگاه ها رو توصیه میکنید ؟
مدلهای که تو صفحات 66و77و78 پایونیر و فیلیپش در حال حاضر کدومها در بازار موجود هستند؟
اگر نیستند کدوم رو توصیه میکنید ؟
:11:
سلام
بچه ها این مدل LG-9750 چطوره ؟؟؟
بهم 97 تومن قیمت دادن
خوبه یا بگردم دنبال پاییونیر یا پاناسونیک ؟
پایونر تمام فرمتها و 1080Pرو می خونه؟(سونی که نمی خوند)کیفیتش خوبه؟کدوم مدلش بهتره که امکانات و پخشش خوب باشه؟
هر چی می خری بخر ال جی نخر لنزشون زرتی خراب میشه
پایونیر و فیلیپس خوبن
پایونر این فیلمهای 1080Pرو می خونه ؟(HDرو که فکر نکنم بخونه)
سلامنقل قول:
من 9750 دارم و ازش راضی هستم
ولی اگه بتونی بیشتر پول بدی برو سراغ مدل دیگه
9750 قیمت : 85 در تهران و 88 در اردبیل . حالا ببین بهت گرون گفتن یا نه !!!!
نه عزيز، دي وي دي پليرها 1080p يا همون full hd رو نميخونن.نقل قول:
با سلام به همه دوستان
ایا این بلوری پلیر ها که تو بازار است و USB هم داره میتونه فایلهای MKV را ساپورت کنه یا نه ؟
البته اون قیمت مربوط به فروشگاه اتکا هست که اجناس رو با اقساط 10 ماه (از دم قسط) میفروشهنقل قول:
بهر حال ممنون از راهنماییتون
شما بايد cd ويندوز رو بذاري، بعد بايد بري control panel ، بعد برو regional and language زيرشاخه advance فارسي رو انتخاب كن بعد ok كن.بايد مشكلت حل شده باشه.نقل قول:
ولي اينو در نظر داشته باش كه دي وي دي پلير srt پخش نمي كنه