من با انجمن موافقم و هر کمکی از دستم بر بیاید انجام میدم ولی بقیه هم کمک بکنند.(نیاز به تجربه بقیه هم هست)نقل قول:
Printable View
من با انجمن موافقم و هر کمکی از دستم بر بیاید انجام میدم ولی بقیه هم کمک بکنند.(نیاز به تجربه بقیه هم هست)نقل قول:
به نظر من فکر خیلی خوبیه مطئناَ مشکلات منیجر خیلی زودتر حل میشه ومثل الآن نیست که تقریبا یک ماه دیگه شماره جدید میاد اما هنوز خیلیها دنبال حل مشکل اخراج هستننقل قول:
راستش من لیگ ایران را ساختم با تمام آرم و عکس و مشخصات بازیکنان لیگ برتر و حتی بعضی اسامی و مشخصات بازیکنان لیگ های دسته یک و سایر کشور های آسیایی ولی تقریبا دو ماه این کار طول کشید بنابراین تصمیم گرفتم برای فیفا منیجر 10 این کار و انجام بدم و بعد در اختیار شرکتهای تولید کننده بازی بگذارم.انصافا فیفا منیجر فارسی خیلی لذت بخش تر از سایر کشورهاست .جام باشگاه های آسیا و مقدماتی جام جهانی و عکس استادیوم ها و شهرها و مربی های ایرانی را هم اضافه کردم.انشا الله چند وقت بعد اینکه منیجر 10 اومد فارسیش را میدم بیرون.نقل قول:
فکر خیلی خوبیه اتفاقا من هم تو این فکر بودم ولی فرصتش را ندارم.البته اگر شما این کار را انجام بدید قول میدم از فعالترین کاربرها باشم.نقل قول:
اتفاقا وقتی برای ساخت پچ فارسی تو نت سرچ میکردم ,یک کشورهای عجیب غریبی که بعضا اسمشون را هم نشنیده بودم یک وب سایت برای منیجر داشتند و پک کشور خودشون را هم ساخته بودن.در حالیکه شاید هیچ افتخار فوتبالی کشورشون تا حالا کسب نکرده بود.
البته به نظر من طرفداران منیجر تو ایران خیلی کم هستند .یک علتش هم همین پیچیده بودن و انگلیسی بودن زبان این بازیه.من برای دو تا از دوستام مجبور شدم چند ساعت کلاس خصوصی تدریس منیجر بزارم :31: که البته با راه اندازی این سایت انشالله مشکل حل خواهد شد.
بهتر نیست درباره فوتبال منیجر هم یک انجمن داشته باشیم ؟ اخه من از چند نفری که پرسیدم. اونو به فیفا منیجر ترجیح میدن. به علت اصلی نبودن بازی فیفا منیجر تو ایران. همه باهاش مشکل دارند. ولی فوتبال منیجر خیلی راحت تره.
امیدوارم که موفق باشی واقعا داری کار بزرگی می کنی.:11::11:نقل قول:
میشه یک کار بهتر بکنیم و اون راه اندازی یک سایت منیجر یا مربی گری فوتبال باشه که همه بازیهای مربوط به مربی گری فوتبال را در بر بگیره.هر چند که من فکر میکنم طرفدارهای فیفا منیجر خیلی بیشتر باشند.نقل قول:
منم موافقم.خواستی بگو در خدمت هستم.می تونیم یه انجمن راه بندازیم با VB یا SMF یا حتی phpnuke.نقل قول:
ضمناً یه درخواست از مدیرانی دارم که پیامهای کاربران تازه وارد را تایید می کنند و بعداجازه نمایش می دهند:
فرض می کنیم یه تاپیک هست که دقیقه به دقیقه مطلب داخلش میاد.یه توضیحی اومده که بفرض من نسبت به اون توضیح سوال دارم،سوالمو مطرح می کنم،تا بیاد تایید بشه طبیعتاً به علت شلوغی تاپیک چند تا متن دیگه هم وارد میشه.ایراد اینجاست که متن من(من نوعی)بعد از تایید میره دقیقاً همون زمانی که ارسال کردم در تاپیک قرار میگیره یعنی چندین پست قبل و احتمال زیاد دیگه کسی بهش توجه نمیکنه.اگه میشد پستهای تاییدی کاربران تازه وارد آخرین پست قرار می گرفت خیلی خوب بود.
ببخشید نمی دونستم این درخواست را به کی و کجا بدم مجبور شدم اینجا بنویسم
ممنون از همه به خاطر دلگرمي كه داديد ، مزاحم همتون مي شم ! :40:
راستش از روز اولي كه به فكرش افتادم ، نظرم اين بود كه يه انجمن باشه مخصوص بازي هاي FIFA و FIFA Manager بعدش فكر كردم كه اگر باز هم تخصصي تر بشه بهتره . به نظر من هم طرفداراي فيفا منيجر بيشترن ،نهايتش يه تايپيك براي فوتبال منيجر هم مي ذاريم كه تمامي بخش هاي اون رو هم داشته باشيم ولي اولويت با فيفا منيجر باشه :5:نقل قول:
میشه یک کار بهتر بکنیم و اون راه اندازی یک سایت منیجر یا مربی گری فوتبال باشه که همه بازیهای مربوط به مربی گری فوتبال را در بر بگیره.هر چند که من فکر میکنم طرفدارهای فیفا منیجر خیلی بیشتر باشند.
من خودم مدير فني انجمن ام اس ايران هم هستم ، اون جا سيستم SMF رو داريم ولي نظر خودمم روي VB و MyBB هست . اگه مي شه باز هم در اين مورد نظرتون رو بگيد . اگه SMF بذاريم من تمامي پك هاي مهم رو دارم ، از چت گرفته تا دكمه تشكر و ...نقل قول:
منم موافقم.خواستی بگو در خدمت هستم.می تونیم یه انجمن راه بندازیم با VB یا SMF یا حتی phpnuke.
هاست هم دارم ، ولي به خاطر نصب IP استاتيك به مشكل خورده ، اون درست بشه دامين هم مشكلي نيست .
خيلي خوبه ، بهتر بگم عاليه . بهت خسته نباشيد مي گيم و دستت درد نكنه .نقل قول:
راستش من لیگ ایران را ساختم با تمام آرم و عکس و مشخصات بازیکنان لیگ برتر و حتی بعضی اسامی و مشخصات بازیکنان لیگ های دسته یک و سایر کشور های آسیایی ولی تقریبا دو ماه این کار طول کشید بنابراین تصمیم گرفتم برای فیفا منیجر 10 این کار و انجام بدم و بعد در اختیار شرکتهای تولید کننده بازی بگذارم.انصافا فیفا منیجر فارسی خیلی لذت بخش تر از سایر کشورهاست .جام باشگاه های آسیا و مقدماتی جام جهانی و عکس استادیوم ها و شهرها و مربی های ایرانی را هم اضافه کردم.انشا الله چند وقت بعد اینکه منیجر 10 اومد فارسیش را میدم بیرون.
:40: ايشاالله انجمن رو قبل از انتشار فيفا منيجر 10 راه مي اندازيم . :40:
ببین استاد من چون کاربر تازه کارم نمی تونم برات PM بزنم.مجبورم اینجا ID مسنجرمو بذارم تا تماس بگیری(اون مد تشکری که گفتی دیوونم کرد :31: )نقل قول:
اگه انجمن راه بیفته خیلی عالی میشه.دستمون خیلی باز میشه رو بازی های منیجری
ID مسنجر:eseduad
خواهشاً اینو پاک نکنید چون جور دیگه نمی تونم با ایشون تماس بگیرم
سلام منم پایم برای انجمن
من که از بس این بازی رو دوست دارم بعد از مشکلات اخراج رفتم نسخه اصل رو خریدم!! الانم راحت با آپدیت 4 بازی می کنم
اگه کمکی هم بتونم در راه اندازی انجمن دریغ نمی کنم
سلام منم پایم برای انجمن
من که از بس این بازی رو دوست دارم بعد از مشکلات اخراج رفتم نسخه اصل رو خریدم!! الانم راحت با آپدیت 4 بازی می کنم :5:
اگه کمکی هم بتونم در راه اندازی انجمن دریغ نمی کنم:10:
پس بهتره حالا که همه موافق برپایی یه انجمن برای بازی های منیجری(البته باید گفت مواد مخدر منیجری)هستند اسم انجمن(اسم سایت)را انتخاب کنیم.
پیشنهادات من:
gamesmanager.ir
sportmanager.ir
fifamanager.ir
fifamanager.ir به نظرم خوبه
با توجه به اینکه قرار شد تاپیکی در مورد فوتبال منیجر هم داشته باشیم و کلا یک سایت در مورد مربی گری فوتبال باشه این اسامی به نظر من بهتره
FM-IRAN.COM
FM-PERSIAN.COM
FM.IR
خوب برای هاست و دامین چکار کنیم؟منظورم هزینشه.از این هاست های ارزون و بی نام و نشان نمیشه خرید.هم کند هستند هم نامطمئن.ثبت یک دامین ir با هاست یکساله بر روی سرورهای قوی مامبو تقریباً 40 هزار می افته!!!!کسی تقبل میکنه؟مشکل اینجاست
منم با fifamanager.ir موافقم لطفا سریعتر اقدام کنید:11:
دامين fifamanager.ir رو ثبت كردم ، هاست هم دارم . :40::40:
از دوستايي كه دامين هاي ديگه پيشنهاد كردن هم ممنون ، باز هم اگه به يه دامين ديگه هم رسيديم ، مشكلي نيست ، هر چند تا دامين كه بخواهيم مي شه گرفت . :8:
ولي چند روز به من وقت بديد مشكلات هاست رو بر طرف كنم . :10:
اگر تا چند روز ديگه بر طرف نشد يه هاست ديگه مي گيرم ، از نظر پشتيباني هم خيالتون راحت . من خودم كارم اينه .
در ضمن من كل هزينه ها رو متقبل مي شم . :20:
FIFAManager.ir
عالیه پس پیش به سوی انجمن تخصصی مربیگری فوتبال.نقل قول:
حالا چندتا پیشنهادم دارم:
1-درباره سایت های که میشه رفت و مربیگری آنلاین هم کرد موضوعی داشته باشیم.
2-تبلیغات یادت نره.
3-اون دوست ما هم که داره برای FIFA MANAGER 10 هم لیگ ایران رو می سازد در این انجمن به فروش بگذارد.
ایول استاد عالی بود.نقل قول:
حالا می خوای انجمن را با چی بیاری بالا؟VB،SMF،PHPNuke یا چیز دیگه؟اگه کمک خواستی من هم می تونم در خدمتت باشم.بسته های زیادی از SMF و ماژولهای زیادی هم از نیوک دارم.
موفق باشی
اینجور که از تریلر و مطالب وبلاگ سازندش میشه برداشت کرد منیجر 10 تا کید زیادی روی بازی بصورت نتورک داره و از انجمن میشه بیشتر برای برگذاری مسابقات استفاده کرد ولی پچ های خیلی زیادی از لیگ های تمام کشورهای دنیا دارم که البته مربوط به 09 ولی اونارو حتما میزارم توی سایت احتمال زیاد برای منیجر 10 هم پچ های زیادی را میشه پیدا کرد.ولی حتما منیجر فارسی را با تخفیف ویژه داخل انجمن میزارم.نقل قول:
ولی دمتون گرم بخصوص آقا مجید چون پارسال وقتی انجمن منیجر کشورهای دیگرو میدیدم کلی افسوس می خوردم که چرا ایران یک سایت در این باره نداره.
انشالله اگر یک آقای منیجر باز خارجی وارد کردن فونت را داخل بازی بهم یاد بده مصاحبه ها را هم به فارسی بر می گردونم.
حتماً ازت كمك خواهم گرفت ، نظرت در مورد SMF چيه ؟ حالا كه بسته هاش رو كامل داريم خيلي جلو ميوفتيم . :8:نقل قول:
در مورد فروشگاه هم يكمي به من وقت بديد ، چون براي فروشگاه بايد قرارداد ببنديم و هزينه بر هست ، مثلاً يادمه پارسال براي قراداد با بانك پارسارگاد 300 هزار تومان پرداخت كرديم . ايشاالله اگه تا آخر ماه دستم باز بشه با چند تا بانك قرارداد مي بندم و هر كس محصولاتي اين چنيني داره ، در فروشگاه بفروش برسونه . توي فروشگاه نسخه هاي سالم بازي رو هم به فروش مي رسونيم . :40:نقل قول:
2-تبلیغات یادت نره.
3-اون دوست ما هم که داره برای FIFA MANAGER 10 هم لیگ ایران رو می سازد در این انجمن به فروش بگذارد.
از نظر مالي هم خيالتون راحت تمامي هزينه هاي سايت با منه .
تبليغات هم فعلاً احتياجي نيست ، از طريق همون فروشگاه ، بعد از فروش هر محصول درصدي رو براي سايت در نظر مي گيريم به جاي هزينه هاي سايت . :10:
من می گم با همین SMF کار کنیم.فکر کنم یه قالب برای بازی داشته باشه.کدشم که بازه راحت می تونیم تغییر توش بدیم
موفق باشی
آقا منم برای انجمن هستم
کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم
با ریختن پچ 3 و پچ 4 چه تغییراتی به وجود میاد
من یکبار پچ 2 و کرک جلوگیری از اخراج رونصب کردم بعد پاک کردم الان هم با سختی تونستم یک بار دیگه نصبش کنم اگه 2 تا پچ 3و4 را بریزم دوباره میشه چچ 2 و کرکش رو ریخت!
با ریختن پچ 3و4 بازیت به روز می شه و امکانات جدیدی اضافه می شه.نقل قول:
شما باید به این ترتیب کارهای زیر را انجام دهید:
اول پچ4 را بریزید بعد پچ 3 بعد پچ 2 و کرک جلوگیری از اخراج.
من همیشه مربیگری رو دوست داشتم ولی بازیشم باید واقعی باشه
همون منیجر مودای فیفا عالیه
آقا دمت گرم خیلی خوشحال شدم:31::11::40:نقل قول:
پس چی شد؟انجمنو میگم
زیاد نمی خواد خرج کرد.یه دامین و یه هاست وارز با کد VBسر جمع شاید 15 تا 20 هزار هزینه بشه
آره آقا زیاد خرجش نکن , زودتر راش بنداز.
دیشب 10,15 تا سایت منیجر از کشورهای مختلف دیدم , میتونیم از روی همونها بخشهای مختلف انجمن را اسم گذاری بکنیم.حالا فردا یک سلکشن از این بخش ها همینجا میزارم.
در ضمن اگر بابت هزینش مشکلی بود من حاضرم کمک کنم.
این تقریبا سلکشنی از بخشهای مختلف انجمن های لهستانی آلمانی کره ای پرتقالی بلغارستانی انگلیسی چینی برزیلی یونانی و... .از اونجائیکه اکثرشون بخش انگلیسی نداشتند و مترجم گوگل هم لغات را خوب ترجمه نمیکنه بصورت سلکشن گذاشتم :
همه چیز در مورد فیفا منیجر 09
---------------- آموزش و تاکتیک
---------------- کارگاه آموزشی
---------------- بحث عمومی
---------------- دانلود پچ های رسمی فیفا منیجر
---------------- تمام سوالات و مشکلات بازی را در این بخش مطرح کنید(پرسش و پاسخ)
---------------- دانلود پچ های اضافی
---------------------------------------------
همه چیز در مورد فیفا منیجر 10
---------------- آموزش و تاکتیک
---------------- کارگاه آموزشی
---------------- بحث عمومی
---------------- دانلود پچ های رسمی فیفا منیجر
---------------- تمام سوالات و مشکلات بازی را در این بخش مطرح کنید(پرسش و پاسخ)
---------------- دانلود پچ های اضافی
اخبار
---------------- اخبار فوتبال
---------------- ---------------- اخبار داخلی
---------------- ---------------- اخبار خارجی
---------------- ---------------- اخبار مربوط به نقل و انتقالات
---------------- اخبار مربوط به فیفا منیجر
---------------- اخبار سایت
پیشنهادات و انتقادات
مسابقات آن لاین
بحث در مورد فوتبال واقعی
کار گروهی
---------------- ---------------- ------------
مشکل هاست من بر طرف نشد . شنبه یه هاست جدید هم اجاره می کنم که هر چه زودتر انجمن رو راه بندازیم .
از djsnowman عزیز هم تشکر می کنم و اینکه انجمن حتماً همین طور خواهد شد .
عزیز جان جسارتاً می پرسم دوباره.انجمنو می خوای با چی کار کنی؟نقل قول:
زیاد خودتو خرج ننداز یه هاست وارز خوب بگیر.ارزون هم هست down هم نداره.خواستی بگو یکی دو تا هستن برات pm می کنم
به احتمال 90% SMF می شه ، فقط تنها نگرانی که دارم و خیلی روش فکر کردم اینه که اگه بخواهیم از قالب های متفرقه استفاده کنیم ، دیگه همه بسته ها روی قالب های جدید کار نمی کنن و بسته ها باید ویرایش بشن .نقل قول:
و باید روشون کار کنم و PHP یادم رفته آخه من ASP کار می کنم . ولی بازم مشکلی نیست ، نگران نباش می تونم. :5:
09371570126 اینم شمارمه ، اگه دوست داشتی زنگ بزن یا اس ام اس بده (ترجیحاً SMS) ، اسمم که مجید هست ، ولی اگر یه وقت ریجکت کردم یا بر نداشتم ناراحت نشو ، تازه گیا یکمی برام مشکل پیش اومده .
من از هاست گرونش خیری ندیدم ! ولی الان ترجیح می دم از ایران هاست بگیرم که پشتیبانی خوبی داشته باشه . بعدش اسپانسر من خود ایران هاست هستش ،:5: از نظر مالی هم توی دراز مدت برام مشکلی پیش نمیاد .:8:
آی دی یاهو مسنجرمم Majid_MailBox هست ولی از وقتی Meebo قیلــتر شده چک نمی کنم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ، که مخصوص کارم هست و هر روز ایمیل هام رو چک می کنم ، اینم یه راه ارتباطیه دیگه ! :11:
سلام داش مجید
مشکل عمده SMF همینه دیگه بسته هاش اکثراً فقط رو قالب دیفالت کار می کنن.
اما به هر حال هرجور خودت راحتی من یه مدت SMF کار کردم ازش دلزده شدم.الآن یه هاست وارز دارم با VB نال شده صفا می کنم باهاش.
نقل قول:
راستش من تا حالا با VB کار نکردم ، ولی اکثر انجمن های معروف و همین انجمن p30world از vb استفاده می کنن .:8:
یه خورده دو دل شدم ، با یکی از بچه های ارائه هاست صحبت می کردم ، اونم می گفت VB
SMF یه مدت هم راه هک کردنش پیدا شده بود ، راحت با ربات کارش رو می ساختن ! :18:
تو همه بسته های VB رو داری ؟:10:
تقریباً 98% هکهاش یا به قولی بسته هاش رو دارم.اما برای استفاده از VB یا باید نسخه اصلشو داشته باشی که فکر کنم نزدیک 200 هزار باشه یا اینکه نسخه نال شده مجانی که اون هم باید رو یه سرور وارز باشه(سرور وارز که می دونی چیه؟)اگه از نسخه نال شده رو هر سروری استفاده کنی سایت بسته میشه.نقل قول:
نظر من اینه با ماهی 2500 برای یه هاست وارز یه انجمن با VB ساخته بشه.
یه پی ام برات می فرستم
موفق باشید
سلام
بچه ها هاست رو گرفتم ، ولی دامین به مشکل خورده ، دامین FIFAManager.ir یکی از دامین هایی هست که به نام یه شرکت یا همچین چیزی ثبت شده .
اما الان دامین به نام من هست و من هم مدارک رو ارسال کردم ، دعا کنید تا زمانی که سایت کاملاً راه بیوفته دامین هم آزاد بشه . من فعلاً دامینرو دارم میارم روی هاست اصلی اما این انتقال یکی دو روز وقت می گیره .کد:www.cBlog.ir
هاستینگ هم برای اینکه فعلاً به مشکل بر نخوریم ، یه آدرس بهم داده که اینه :
لطفاً در مورد دامین هایی که بقیه دوستان لطف کردن و گفتن نظرتون رو بگید ، یا دامین جدیدی پیشنهاد کنید که اگر احیاناً به مشکل برخوردیم از دامین جدید استفاده کنیم .کد:http://212.117.170.89/~fifamana/
از اصولگرا عزیز هم که توی این مدت کمک کرد خیلی تشکر می کنم و دستش رو می بوسم . :40::40::40:
سلام مجید جان
اگر fifamanger.ir نشد به نظر من fifam.ir یا fm-iran.ir بدک نیست
دمت گرم:40::11:
fifamanager.ir که آزاده.یه نگاه به این لینک بنداز:نقل قول:
اصلاً Ping هم نمیده.کد:http://www.who.is/whois/fifamanger.ir/