میگم به نظرتون اگه lich king باس بیاد چه ایتمایی دراپ میکنه؟
Printable View
میگم به نظرتون اگه lich king باس بیاد چه ایتمایی دراپ میکنه؟
نقل قول:این سوأل یکی از مشکلاته سرور نبودا D:کد:http://www.wowarmory.com/item-info.xml?i=33350
اگه کسی بلد هست teleport vendor بسازه لطفا کمک کنه ...
id yahoo : xox.xox_vox
راستی آموزش ساخت Quest هم بزارین
اگه ArcEmu باشه متنم کمکت کنم اما MaNGOS شرمند
دوستان اگه اسخل املائی دارم لطفا جدی نگیرید چون من فارسی زیاد تایپ نمیکنم!
صورت تایپ فارسیم هم کمه واسه همین از نرمافزار استفاده میکنم (من انگلیسه مینویسم فارسی میده) پس لطفا به املأ گیر ندین!!
این همه صفحه رو چکار کنم؟
واسه سرور 3.2.2 بصورت آفلاین چککار وکنم؟
سلام
اگه بخوام الان 3.2.0 یا 3.2.2a رو داشته باشم، باید چی کار کنم؟؟؟؟ منظورم mangos هست
یه فایل 2مگی واهس این پتچ بود اما کار نمیکرد.
میشه پتچ کامل رو واسم بذارین؟؟؟؟؟
اگه میشه توو یه سرور دیگه...من نتونستم از اون سرور دان کنم؟؟؟؟
نقل قول:کد:www.wowwiki.com/patch_mirrors
دوسته عزیز...منظورم patch هایه بازی نبود...اونارو تا آخر دارم....منظورم mangos بود....مگه نباید واسه سرور درست کردن mangos داشت؟؟؟؟ و mangos ها باید تا patch آخر رو ساچورت کنه؟؟؟؟ من الان mangos با ورژن 3.2.0 یا 3.2.2a رو میخواستم تا رویه باز سوارش کنمنقل قول:
www.wowwiki.com/patch_mirrors
1 جواب به این پست من هم بدید لطفانقل قول:
من با آرکیمو کامپایل شده تونستم راش بندازم ولی خیلی کامندهای جی ام تو بازی نیست یا کار نمیکنه
پشینهاد برای یه سرور دیگه چیه؟
چطور راش بندازم؟
سلام به دوستان! خوب میبینم چند نفر میگن یک ArcEmu واسه ۳.۲.۲ بدیم که ببینن چطوره! اینو واسه کسایی میدم که حالو حوصله کامپایل ندران! نمیگم خوبه اما بدم نیست!
این repack مال من نیست!
خودم repackام تا ۶ ۷ روز دیگه واسه ۳.۲.۲ آماده میشه! بهتر از اینه اما تا اون موقع!
طریقه استفاده:کد:http://www.mediafire.com/?wt3imd2mhzh
پوشه رو توی درایو C: extract کنین! برین داخل پوشه از داخل پوشه سرور یعنی
: Athena\Server فایل MySQL.bat رو اجرا کنین بد از
: Athena\ArcEmu فایلهای Logon.exe و World.exe رو اجرا کنین
بد Realmlist بازی رو به ۱۲۷.۰.۰.۱ عوض کنین!
بد با account Admin و password Admin داخل بعضی بشین و از ArcEmu لذت ببرین!!
داداش دم شما رو گرم .ایول ولی مطلب اینه که لینک هایی که دادید قدیمی بود برای همین پاک شده بودند . البته من جدیدشون رو گرفتم . NP
وحید چی شد ورژن 3.3 کی میاد؟
راستی سرور jahangames یه ریلم ساخته اسمش فانه البته بگم
باید لول اپ کنی
ایتم فری نداره
تله پرتر نداره
گلد استارت نداره
هیچی نداره
فقط high rate هست
یعنی ادمین این سرور اینقد نوب تشریف داره؟
:31:نقل قول:
میدونی یک مشکلی که سرورهای ایرانی دارند اینکه فرق سرور fun و سرور highrate رو نمیفهمن! فکر میکنن fun یعنی اینکه Rate XP زیاد باشه!
در ضمن ۳.۳.۰ هم اومده و این لینک دانلود شه ولی هنوز private سرورای نداریم که با اون patch ران بشه! خودم دارم روش کار میکنم تا Repack رو بدم بیرون
چرا لینک نذاشتم؟ چون کلی لینک هست! برین به آدرس پایین
کد:http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
یعنی دیگه از حالت ptr درومد؟ فینالش اومده؟نقل قول:
آره این اصلی
راستی یک موضوعی که باید میگفتم هم این بود که من احتمالا توی هفته آینده کم میتونم online بشم چه تو یاهو چه تو P۳۰World پس اگه مشکل یا سالی بود لطفا از E@mail استفاده بکنین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سلام...میشه کامل توضیح بدی که باید چی کار کنم؟؟؟؟ اینجوری بگم که هیچی نمیدونم در مورد سرور ساختن (نمیخوام سرور بزنم، فقط میخوام توو خونه و pc خودم این کار رو هم امتحان کنم)نقل قول:
طریقه استفاده:
پوشه رو توی درایو C: extract کنین! برین داخل پوشه از داخل پوشه سرور یعنی
: Athena\Server فایل MySQL.bat رو اجرا کنین بد از
: Athena\ArcEmu فایلهای Logon.exe و World.exe رو اجرا کنین
بد Realmlist بازی رو به ۱۲۷.۰.۰.۱ عوض کنین!
بد با account Admin و password Admin داخل بعضی بشین و از ArcEmu لذت ببرین!!
الان این فایل 80 مگی رو dl کردم ، فایل MySQL رو اجرا میکنم...اما logon و wprd رو که میخوام اجرا کنم، error میده و میگه که نمیتونه شروع کنه برنامه رو چون که وضیعیت برنامه یا همون درخواست نادرست هست
اینم error:
the application has failed to start because the application is incorrect,reinstalling the application may fix this problem
میشه کامل منو راهنمایی کنی، تا بتونم راه بندازم سرور رو؟؟؟ ممنون میشم:40:
سلام دوستان عزيز
كسي ميتونه يه سرور تقريبا شبيه mond wow واسه من بسازه ؟؟؟ كه امكان فروش آيتم هم داشته باشه با paypal
ممنون ميشم جواب بديد خيلي ضروريه
یکسری runtime میخواد نصب کردی؟نقل قول:
وحید اینجا رو ببین چرا 3.3 اضافه نشده هنوز؟
کد:http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes
نه...چی هست اینی که میگی؟؟؟ اقا من کلا NOOB م توو راه اندازیه سرور...کمکی اگه از دستت بر میاد، دریغ نکن که دعات میکنم :دینقل قول:
یکسری runtime میخواد نصب کردی؟
سلام سلام سلام!
WoW-Admin اینجاس
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب ۲ تا احتمال وجود داره! ۱. اینکه شما حرف منو گوش نکردی! و یک جای دیگه بردی repack ! گفتم که توی درایو C و مستقیم هم drive c یعنی باشه C:\Athena\...
اول اولیو امتحان کن بد برو سراغ دومی! ۲.نرم افزاری هست به اسم .Net FrameWork ۳.۵ که میتونی DL کنی یا بخری که ممکن اون لازم باشه واسه فعال کردن Repack اما همون اولی رو انجام بده کارت راه میفته احتمالا
جواب سوال منم بده وحید جاننقل قول:
حسین جان دقیق نمیتونم بگم اما خوب توی ووویکی که از تست خارج شده اما خوب باید بود و دید!
راستی دوستان همون طور که توی تاپیک اصلی wow گفتم دیگه زیاد تو p۳۰world نمیام واسه همین اگه سالی یا مشکلی بود لطفا با شناسه yahoo تماس بگیرین
سعی میکنم فعالیتمو توی این قسمت ادامه بدمکد:
hitman_agant472002
سلام
کسی اینجا هست که با من شراکتی سرور بزنه ؟
من سرور زدنو زیاد بلد نیستم اما هزینه هاش با من
در ضمن مدیر سایت آیا شما هم با ما همکاری میکنید ؟
بای
چه سروری ؟
Fun یا Blizzlike?
در ضمن اگر کسی نیاز به کمک داره در مورد سرور می تونه روی من حساب کنه
من توی همه ی Data base ها تجربه ی زیادی دارم
می تونم GM خوبا واسه ی سرورا تون باشم :-)
دوستان چه جوری میشه ورژن 3.2.2 رو آفلاین بازی کرد جواب بدید ممنون میشم.
سلام.نقل قول:
خوب ۲ تا احتمال وجود داره! ۱. اینکه شما حرف منو گوش نکردی! و یک جای دیگه بردی repack ! گفتم که توی درایو C و مستقیم هم drive c یعنی باشه C:\Athena\...
اول اولیو امتحان کن بد برو سراغ دومی! ۲.نرم افزاری هست به اسم .Net FrameWork ۳.۵ که میتونی DL کنی یا بخری که ممکن اون لازم باشه واسه فعال کردن Repack اما همون اولی رو انجام بده کارت راه میفته احتمالا
اولی رو امتحان کردم...باز همون error رو داد...حالا یه سوال من Net framework 2 رو داشتم و نصبیدم...با این واسه شما کار میکنه؟؟؟ اگه آره که واسه من کار نکرد پس مشکل یه چیز دیگست...اگه نه پس باید 3.5 رو dl کنم؟؟؟؟
ho0rezam mano add kon hal nadaram farsi benevisam!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه اولیش یه چیزی حدوده 2 3 میلیون و ماه 400 500 هزار تومان هستش !نقل قول:
میدی این هزینه رو ؟
اگر خواستی بگو 30 40 نفر هستن معرفیت کنم بهشون !!
نقل قول:
بابا انقدا که ایشنم میگه نیست یک چیزی پرند
هزینش اگر سیستم هاست رو داشته باشین به بالای ۳۰۰ تومن در ماه نمیره تازه اگر هاست (isp) آشنای رفیقی داشته باشین کمتر از این حرفا
هزینه اولی هم نداره
باشه وحید جان شما قلندر ، شما دقیق ، شما تک اگر به تیره قبات بر نیمی خوره به حرف من نطر نده ؛ می خوای جوابشو بدی ، رو حرف من جواب نده ممنون !نقل قول:
من اینجوری قیمت دارم شما جور دیگه ، سیستمی که شما جم می کنی با سیستمی که من جم می کنم فرق داره اینترنتی که شما میگیری با اینتر نتی که من میگیرم فرق می کنه ! پس بهتره رو حرف من نظر ندی !
من آخرش نفهمیدم تم هیچ قسمتی رو حرف من نظر ندادن جز اینجا چرا همه اینقد فکر می کنن قلندرن ؟ زشته بچه نیستن دیگه
یکم فکر کنین بعد بیاین تند تند رو پست آدم نظر بدین ، والا همه همه چی میگن ناقص هم که میگن رو پستشون نمیگیم کاملشو بعد شما ها مسخره ترین تاپیک بازی آنلاین این شده ؛ آدم ترین کسیم که اینجل دیدمbilizzard wow بود که ملوم نیست کجاست !
ترو خدا یه خورده بزرگونه رفتار کنید !
حالا چرا ناراحت میشی؟
اوکی از ما معذرت اما خوب منم نظر و حرفمو زدم!آخه سرورهای ایرانی بیشتر با همین قیمتا کار میکنن
به خدا هیچ کسی نمی آد این کارو کنه !نقل قول:
اون امده سوال کرده منم جواب دادم هر چقدر هم حرفم درست نباشه شما نباید رو حرف من نظر بدین چون اون سوال کرده و شما می تونی به سوالش پاسخ درست بدی نه به جواب من نظر بدی !
شاید من چیزی دارم که قیمتش اینقدره ! فکر نکنم ربطی به خارجی یا ایرانی بودن سرور داشته باشه !!