دوستان من گوشیمو یه هفته بیشتر نیست که خریدم و چون ازش خوشم نیومده میخوام بفروشم کسی نمیخواد قیمت هم بالای 400 تومان میدم
Printable View
دوستان من گوشیمو یه هفته بیشتر نیست که خریدم و چون ازش خوشم نیومده میخوام بفروشم کسی نمیخواد قیمت هم بالای 400 تومان میدم
سلام
من قصد کردم که برم و ان96 رو بخرم.
حالا میخواستم بدونم که انتخاب خوبی کردم یا برم ان85 بگیرم؟؟!!
در ضمن از کجا بدونم و بفهمم که گوشی کار کرده نیست؟
یه کدی هست که مدت زمان استفاده از گوشی رو نشون میده اون کد چیه؟
ایا با ریست کردن و فرمت و یا فلش کردن گوشی این کد 0 میشه؟
با تشکر
دوست عزيز كد #92702689#* استنقل قول:
اگه ميخواي بيا گوشي منو بگير نو است يه هفته بيشتر نيست كه خريدم نظرت چيه
میشه بگی از چیه این گوشی خوشت نیومده؟:13:نقل قول:
پخش فیلم سینمایی روی گوشی ؟
از تاپیک مربوط به دانلود فیلمهای سینمایی بر روی موبایل ،یک فیلم دانلود کردم(500mb:24:). فرمتش mp4 بود. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی روی گوشیم فقط صداش پخش میشد و تصویر نداشت.
بعدش اومدم از یه تاپیک دیگه جدیدترین ورژن core player v1.32 رو دانلود کردم:
هم صدا داشت هم تصویر ولی تصویر هر چند ثانیه (به خصوص در قسمتهای وسیع تصویر ) مکث میکرد و کند میشد.چرا اینجوری بود آیا عادیه و باید چیکار کنم ؟(فکر کنم بهترین فرمت برای این گوشی mp4 باشه چون همه کلیپها و فیلمهای اولیه خودش ،به همین فرمت هستند.)
در ضمن خود تصویر هم به صورت خیلی کشیده (wide) بود ( نزدیک به 50% مانیتور سیاه می ماند ) ، برای این باید چیکار کنم ؟(میدانم به رزولیشن ربط داره احتمالا)
چند تا برنامه تبدیل فرمت حرفه ای گرفتم ولی برای تبدیل ، چند مدل mp4 دارد که نمیدانم کدوم رو باید انتخاب کنم ؟
با برنامه video convert master که آدرس تاپیکش رو در زیریذارم میتونید راحت فیلمهاتون رو تبدیل به Mp4 کنید و ببینید.نقل قول:
رزولوشن رو روی 240*320 بذارید.
bitrate هم روی 512kbps تنظیم کنید به راحتی در گوشی پخش میشه.
مصطفی جان ورژن 20 رو نصب کردی؟
نه یادم رفت اینجا بگم.نقل قول:
امروز بر خلاف دو دفعه گذشته یا NSU آپدیت کردم و گوشیم مرد !!!!
حالا دادمش تعمیرگاه.
به هیچوجه با NSU آپدیت نکنید.یک سر برید مهرآباد راحت آپدیت کنید برگردید.
ای بابا حالا چی شده؟
سیستم عاملش خراب شده دیگه.نقل قول:
با فرمت سه دکمه و ... هم بالا نیومد.
شاید بتونه فلش کنه درست بشه.
مرسینقل قول:
ولی
convert video master جدیدترینه ، fullname/ organizatin /registeration key میخواد و الان تریال ورژنه و 5 دقیقه کار میکنه
چیکار باید بکنم ؟
مرسی، مشکل حل شدنقل قول:
سلام.آقا من اگه بخوام کاری کنم که وقتی دیگران میخوان وارد منو بشن باید رمز بدن باید چیکار کنم؟؟؟؟میشه توضیح بدید تو کودوم تنظیمات برم؟؟؟؟
دکمه پاور رو بزن و Lock Phone رو انتخاب کن...رمز پیش فرض 12345 هست...نقل قول:
شاد باشی:40:
شصتت درد نکنه.فقط اگه بخوام که دیگه خودش خودکار همش قفل رمز دار بشه باید چیکار کنم؟؟؟آخه همش باید همین دکمه ها رو بزنم.نقل قول:
دکمه پاور رو بزن و Lock Phone رو انتخاب کن...رمز پیش فرض 12345 هست...
شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TOOLSنقل قول:
SETTINGS
GENERAL
SECURITY
PHONE AND SIM CARD
PHONE AUTOLOCK PERIOD
اینجا زمانشو بزن...
میشه منظورتون رو واضه تر بگید؟نقل قول:
یعنی سرعتش اینقدر بالاست ؟؟!!
چجوریه اصلا؟
مجانیه؟!
روش استفادش رو هم اگر میتونید بگید و ایا توی همه فرودگاهها میشه؟
با تشکر
منظورم اینه که یکجا برید که Wifi داشته باشه و با خود گوشی آپدیت کنید.نقل قول:
سرعتش هم بالا نبود مهم نیست.
من مهرآباد رو میدونم رایگانه و سرعتش بالاست.
بقیه رو نمیدونم.
روش استفاده هم کد #0000#* رو بزنید و گزینه Check for Updates رو انتخاب کنید و مراحل رو طی کنید !
سلامنقل قول:
من رو i8510 میزنم میگه باید server profile بسازی. میشه یکم توضیح بدین
نقل قول:
این همچین چیزی نداره.
وقتی گزینه آپدیت رو میزنید میپرسه با GPRS میخواید وصل بشید یا Wlan.
وقتی Wlan رو بزنید خودش سرچ میکنه و شما شبکه مورد نظر رو انتخاب مبکنید و اگر اینترنت توش باشه! خودش بقیه کارها رو انجام میده.
دوست عزیز من وقتی #0000#*میزنم گزینه Check for Updates نمیاد.فقط ورژن گوشی رو اعلام میکنه و هر دکمه ای که میزنی از صفحه ورژن خارج میشه.نقل قول:
میشه دقیقا راهنمایی کنی چطوری میشه از طریق اینترنت وایرلس گوشی رو اپدیت کرد؟
ممنون میشم.:11:
دوست من از این مسیر یه بار دیگه چک کنید ...
Menu - Tools - Utilities - Device Manager گزینه Option رو بزنید ببینید chek for updates داره...؟
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
البته گوشی یکی از دوستام n95 8gb هست و به من داده اپدیتش کنم از این مسیر رفتم ولی اینا رو داره:
divece software و یکی هم divice updatad ولی گزینه chek for updates رو نداره.
تو n95 8gb هم میشه از طریق وایرلس اپدیت کرد.؟
check for update-option-#*0000#نقل قول:
این مسیر رو طی کنید اتوماتیک آپدیت میکنه:20:
N95 نداره .سیستم عاملش قدیمی تره.نقل قول:
لیست تغییرات n96 در آپدیت v20.050 که بدلیل فرارسیدن امتحانات ترجمه نکردم :31::46:
Check out the full Changelog for the Nokia N96 firmware update v20.050:
email:
* Nokia Email client and Mail for Exchange (MfE) preloaded (User will install and configure email clients with the help of Settings Wizard)
* Settings Wizard 5.0: offers improvements for Nokia Email and MfE setup
* Active Standby Email Plug-in: showing new email messages on Active Standby screen
look&feel:
* Support for Audio Themes: configurable sounds for various events e.g. opening/closing slide, battery low etc
* Setting to allow a slideshow to be used as wallpaper
* Slide handling: Setting to allow user to configure effect opening/closing the slide has on a call and keylock
othere:
* WiFi Protected Setup is now supported, allowing simplified setup of WLAN security with a supported WLAN access point
* Support of IAD (Independent Application Delivery): Allows certain applications to be updated independently over the air.
IMPROVEMENTS:
* Correction for occasional CMLA (Content Management License Administrator) certificate corruption. (These certificates are needed for e.g. Mobile TV and N-Gage license purchases)
* Energy management
* Shorter lights/screen timeout when lockswitch activated. Backlight dims as soon as keylock is enabled.
* Media Keys surrounding the rocker key lit only if a media application is open
* Right Softkey changed from “Hide” to “Exit” for Music Player for EM savings
Photos/Camera/Imaging:
* A number of improvements made to the Camera image quality
* The device SW version information is now stored in the image MetaData
* Default recording quality for video is changed from ‘TV normal’ to TV high’
* Noise reduction of recorded videos
Media/DRM:
* New version of Music player: Performance and “Comes With Music”-related improvements
* FlashLite update for improved YouTube compatibility – improvements in rendering of Flash Video
* General Media player &streaming related usability & performance improvements
* OMA DRM v2 content can use device clock if no secure clock (i.e. NITZ) is available
Browser:
* Empty bookmark folders removed from Browser bookmarks (i.e. the “Download…” folders)
* Link to Ovi.mobi is included in Browser bookmarks
Others:
* Vibra enabled when charging
* When gaming in landscape mode, stereo audio will be played through correct speakers
* Updated Themes
* Slide triggered keyguard activation: When closing the slide, pressing any key within 2 seconds will result in keylock not being activated
* Several error corrections based on Care and operator feedback
* Several application baseline updates
با سلام
ورژن گوشی من 11.018 هستش و از هر راهی هم که میخوام آپدیتش کنم بعد از وصل شدن به نت میگه که ورژن جدید برای آپدیت وجود نداره
تو رو خدا کمک کنید که دیوانه شدم:13::13::13:
با سلام
من خودم گوشیم N95هستش و خیلی ازش راضی هستم. مقایسه ای که بین n95 و n96 کردم توی N96 چیز خیلی خاصی که نشان دهنده برتری این گوشی نسبت به n95 باشه ندیدم. فقط امکان --- این گوشی برام سئوال شده. می خواستم بدونم یعنی واقعاً این گوشی ماهواره میگیره یا توی ایران میگیره؟ چون اگه بگیره در اولین فرصت n95 خودمو میفروشم. اگه میشه در مورد این قابلیت برام توضیح بدین.
سلام کوروش میشه با گوشی n70 فیلمdvd دید؟
ماهواره نیست...شبکه های صدا و سیما و چنتا استانی فکر کنم...که اونم الان غیر فعاله...نقل قول:
شاد باشی
شبکه های صدا و سیما رو هم شاید بگیره، شاید نگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا گوشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا می خوام بهم بگین اگه این قابلیت رو از گوشی برداریم فرق این گوشی با N95 (معمولی) توجه کنید N95 معمولی که من دارم چیه؟! البته به جزء اندازه صفحه و البته شکل مزخرفش نسبت به N95 معمولی؟ آدم یاده N81 و N85 و N86 و .... میفته.
بابا تنوع!!!!
اصلاً توش چه چیزه خاصی داره که من پاشم گوشی عزیز دل خودم رو بدم N96 بگیرم؟!!!
در ضمن این قدر توی اینجا نگید N95 از دور خارج شده و قدیمی شده و هی N95 8gig رو ناز ندین. من الان گوشی N95 خودم آپدیت ورژن 31 کردمش و دارم با 16 گیگ رم با این گوشی صفا می کنم با چه سرعتی میشکه. دلتون بسوزه..!!!!!!!!!!!
هيچي كم نداره...فقط رام كم مياره كه اونم زياد مهم نيست...در عوض خيلي چيزا داره كه 96 نداره...:46:نقل قول:
حالا چرا قیمت N96 گرونه؟ امروز توی GSM دیدم زده بود 570 هزار تومان. بابا چه خبره؟ آخه نمی دونم غیر از --- (که توی ایران به کار نمیاد) و حافظه داخلی بالای گوشی (هرجور حساب کردم یه رم 32 گیگ هم برای N95 بخرم بازم بصرفه تره) دیگه فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه (حالا ورژن سیستم عامل و اندازه گوشی رو بیخیال شین). پس با این اوصاف قیمت بالای این گوشی به خاطر --- هستش (البته حق هم دارن فکر کنین توی کشورهای خارجی می تونین مثل آب خوردن با بهترین کیفیت TV تماشا کنین و تازه ضبطش هم کنین. تازه اونجا یکی دوتا کانال که نداره. دیگه کمه کمش 30 تایی کانال داره).
حالا من اینا رو میگم شما ناراحت نشین. چون اونایی که این گوشی رو دارن در هر صورت از N95 خیلی بهتره. بحث من اینه که در حال حاضر امکانات این گوشی در مقایسه با N95 و قیمتش اصلاً خوب نیست. خودتون مشخصات این دو رو با هم مقایسه کنین و بعدش قیمت این دو تا گوشی رو مقایسه کنین. خودتون میفهمین. و الا که N96 یکی از پیشرفته ترین گوشی های حال حاضر دنیا هستش و بحثی در مورد کیفیت این گوشی نیست. بازم ببخشین.
ميدونم جاش نيست با عرض معذرتنقل قول:
شما اگه ميخاي n95 رو عوض كني ميتوني i8510 بگيري.
چطوری به صرفه تره؟ رم 32 گیگ تازه قراره بیاد...قیمته اولیش هم حدود 350 دلاره...!!نقل قول:
هرجور حساب کردم یه رم 32 گیگ هم برای N95 بخرم بازم بصرفه تره
شاد باشی
مصطفی جان گوشیت درست شد؟
نه والا فعلا.نقل قول:
این دم خونمون بردم گفت برنامه های فلش نمیشناسنش.
گفت باید بدم گوشی رو پاکسازی کنن و از اول برنامه بریزن.(سریالش هم گفت عوض میشه)
حالا وقت کنم اول باید برم علاءالدین یک بار دیگه تست کنم.
آره بابا ببر علاءالدین بهتره این مغازه ها زیاد سر در نمیارن
ایشالا که مشکل خاصی نباشه
مصطفی جان برای پیش اومد که مجبور شدم بردم گوشی رو فلش کردن ..نقل قول:
.
بردم علاالدین یه مغازه ای که طرف خیلی وارد بود ... باور نمیکنی همه جا بردم گفتن فلش نمیشه و نمیشناسه ..
دیگه دیوانه شدم بودم تا اینکه رفتم پیش این بنده خدا برای در عرض 5 دقیقه قلش کرد و 10 تومن گرفت ....
.
به نظر منم ببر همون علاالدین ... البته من بردم طبقه پائین ...
اگه آدرس دقیق میخوای بگو بهت بگم ..
حالا ما همینجوری گفتیم 32!
در ضمن رم 16 گیگ که قیمت گرفتم قیمتش بود 50 هزار تومان. اونم مارک توشیبا.
حالا 32 اومده یا نه اونو نمی دونم. ولی فکر نکنم دیگه اینقدرهایی که شما میگین قیمتش بالا باشه.
دیگه رم بالای 16 گیگ روی گوشی که به کار نمی یاد. چطوری میشه پرش کرد؟
فکر کن 32 گیگ حافظه روی گوشی! من کل MP3 های روی هاردم فکر نکنم 32 گیگ بشه.
ولی در این که N95 با آپدیت ورژن 31 رم 16 گیگ رو خیلی راحت ساپورت میکنه اصلاً شک نکن
بعدش من اینو بفروشم برم i8510 بگیرم. با تمام احترامی که برای سامسونگ قائل هستم. ولی من اصلاً اینو جزء گوشی به حساب نمیارم! حاضرم